quote:Napisane oryginalnie przez slawek Uwazam, że szczerość powinno się nagradzać, a nie ganić. demarcos ma u mnie 5, i reszta też niech się wreszcie przyzna i bedzie jasne dlaczego nie mogę nigdy w sieci wygrać. Kurcze...
hehe dzieki
slawek a probowales tego najnowszego zbota co Ci na mejla zapodalem? ten to jest full wypasik jesus......normalnie z radarkiem
quote:Napisane oryginalnie przez LaM4
No naprawde, naprawde masz sie CZYM chwalic. Dlatego ja tam nie gram.
Nigdy nie uzywalem, nie uzywam i nie bede uzywal aimbotow brzydze sie ich i tych ktorzy graja z nimi. Takie osoby nie powinny siebie nazywac graczami tylko kanciazami. A za kanciarstwo powinno sie isc do wiezienia
wiesz.........jednak shade'a udalo sie przekonac i jest juz muuuuuuultum aimbotow pod cpma
bosh ..... dedukujesz nieziemsko
Heh. Kiedys RooS w resecie napisal artykol wlasnie o czitowaniu (zboty, zmienione modele). A wracajac do tematu to ja tesh NIENAWIDZE kolesi (czyt. LAM) ktorzy graja z takimi *******ami. (demarcos tera wiem czemu nigdy z toba nie wygralem )
slawek - sciagnac mozna z http://www.programy.dla.maniakow.fpp.gov
co tydzien wydaja nowego updejta - bo soft ten jest zajeb1$cie latwo zawieszalny wiec uwazaj z ladowaniem go do pamieci
heeZto0 - tego sie nie opanowuje, nieda sie. Do tego tzeba godziny wyzeczen i lat nauki hehehe
__________________ May the force be with you
GG: 1815798 lam4.prv.pl
Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik. Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik. Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik. Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów. Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.