quote: Napisane oryginalnie przez [CS]MaslaV
Dokładnie moje pierwsze pismo o grach to był właśnie TS, dostałem od starych w drógiej klasie podstawówki... wogle dupa poprostu stare pisma są wypierane przez nowe... tam przed upadniem TS zgninął Bajtek mam jeden numer... potem kolejny wielki pad Gambler poszedł do piachu... tera Reset który był najbardziej "kozackim" pismem na rynku ( komiX i te sprawy)... Dziwię że Śgk się jeszcze trzyma... ale na pocieszenie napiszę że też nidługo upadnie...
CDA to straszna szmata... a do upadku Reseta przyczyniły się tę Cliki i te inne gówna z pokroju Bravo....
Wogle bardzo smutny topic
GAMBLER i DeStroyer i jego konfrontacje to mnie powalalo, przekrecanie glowy czytajac artykoly, w cholerek kolorkow ze sie tego prawie czytac nie dalo, komikxy z gier na okladce, zabraklo tego, zabraklo klmiatu prawdziwego GAMBLER`a.
RESET hmm na poczatku bylo fajne, robilo sie coraz fajniusiasciejsze ale upalo, szkoda bo sie dobrze czytalo =[
TOP SECRET pionier, dla mnie debest, Kopalny, Naczelny, Dzemik 3 osobowosci ale jakie =] Klimtat opisywania gier a nie w hu j dzialow o pierd olach. Komiksy na podstawie gierek na koncu z bohaterami =]
SECRET SERVICE dla mnie numer 2 po TOP SECRECIE super supery poprostu wgniataja, ciagle je sobie czytam. =] No i KGB.
A tak szczerze z czasopism jak juz to wole Amerykanskie lub Brytyjskie. Lepiej sie czyta niz tocos Polskie co jest. No ale net goruje nad wszystkim i to corazbardziej, lepiej szybciej i taniej sie inf zdobywa niz w gazetach i czytasz to co chcesz a nie to co Ci rzuca.
Edytowane przez OGO dnia 30-06-2001 o godz. 10:27
Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|