Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > Reset R.I.P.
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (4): « 1 [2] 3 4 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
OGO
niema mnie

quote:
Napisane oryginalnie przez [CS]MaslaV

Dokładnie moje pierwsze pismo o grach to był właśnie TS, dostałem od starych w drógiej klasie podstawówki... wogle dupa poprostu stare pisma są wypierane przez nowe... tam przed upadniem TS zgninął Bajtek mam jeden numer... potem kolejny wielki pad Gambler poszedł do piachu... tera Reset który był najbardziej "kozackim" pismem na rynku ( komiX i te sprawy)... Dziwię że Śgk się jeszcze trzyma... ale na pocieszenie napiszę że też nidługo upadnie...
CDA to straszna szmata... a do upadku Reseta przyczyniły się tę Cliki i te inne gówna z pokroju Bravo....

Wogle bardzo smutny topic

GAMBLER i DeStroyer i jego konfrontacje to mnie powalalo, przekrecanie glowy czytajac artykoly, w cholerek kolorkow ze sie tego prawie czytac nie dalo, komikxy z gier na okladce, zabraklo tego, zabraklo klmiatu prawdziwego GAMBLER`a.

RESET hmm na poczatku bylo fajne, robilo sie coraz fajniusiasciejsze ale upalo, szkoda bo sie dobrze czytalo =[

TOP SECRET pionier, dla mnie debest, Kopalny, Naczelny, Dzemik 3 osobowosci ale jakie =] Klimtat opisywania gier a nie w hu j dzialow o pierd olach. Komiksy na podstawie gierek na koncu z bohaterami =]

SECRET SERVICE dla mnie numer 2 po TOP SECRECIE super supery poprostu wgniataja, ciagle je sobie czytam. =] No i KGB.

A tak szczerze z czasopism jak juz to wole Amerykanskie lub Brytyjskie. Lepiej sie czyta niz tocos Polskie co jest. No ale net goruje nad wszystkim i to corazbardziej, lepiej szybciej i taniej sie inf zdobywa niz w gazetach i czytasz to co chcesz a nie to co Ci rzuca.

Edytowane przez OGO dnia 30-06-2001 o godz. 10:27

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 30-06-2001 10:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil OGO Znajdź więcej post'ów przez  OGO Dodaj OGO do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MaslaV
koduję bezwzrokowo

w TOp Secret był taki fajny dział "Jest Erotycznie" to chyba jedyny przypadek w polskich pismach o grach przeznaczeniu w całego działu dla gier erotycznych...

Old Post 30-06-2001 10:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaslaV Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaslaV Znajdź więcej post'ów przez  MaslaV Dodaj MaslaV do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaslaV prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Ulraunt.
ULRAUNT

quote:
Napisane oryginalnie przez OGO
A pamietacie TOP SECRET kurde jak to zamkneli to sie niemal poplakalem, wychowalem sie na tym czasopismie. Hlip hlip.

ja tez... czadowe byly "hyp hyp hypery" czy jakos tak...
niech reanimują TS!!!

Old Post 30-06-2001 10:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Ulraunt. Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Ulraunt. Znajdź więcej post'ów przez  Ulraunt. Dodaj Ulraunt. do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Ulraunt. prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
SweepeR
sweter

Nie! TS nie moze byc reanimowany - zabiloby to legende! Zreszta i tak nikt tego nie zrobi, wiec o czym tu mowic

Pamietam... Jest erotycznie... Heh, pamietam jego premiere...

Tak mnie sklonil ten topic to przegladniecia starych TS... ile rzeczy to ja sobie poprzypominalem, ile fajnych rzeczy na nowo odkrylem... Az sobie sciagnalem Civilization i Dune2 od qmpla i teraz pogrywam

Co do qpowania gazet to ja juz zaprzestalem. Jakis rok temu, z tymze mialem jeszcze prenumerate Resetu (sponsorowana przez starszego ), wiec to czytalem... ale pozniej juz mi sie nie chcialo. Po prostu nie widze sensu, zeby qpowac jakas gazetke, kiedy jedynymi grami w jakie gram to Q3 i BG2 (ostatnio). I Pasjans. Reset czytalem TYLKO I WYLACZNIE dla QW i komiksu - ponad 10zeta za to? No way! Dlatego wole net, bo mam to co mnie interesuje, profesjonalnie podane, z roznych serwisow na rozne sposoby przedstawione, a nie tylko jeden a na dodatek za free.

Old Post 30-06-2001 18:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil SweepeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do SweepeR Znajdź więcej post'ów przez  SweepeR Dodaj SweepeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać SweepeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]xen0m
fpp.pl
Administrator

ja tez podobnie jak Sweep kupowalem tylko Reset ale teraz to juz chyba nic nie bede czytal na papierze

Old Post 01-07-2001 01:17
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]xen0m Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]xen0m Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]xen0m Dodaj [FPP]xen0m do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]xen0m prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
oxygen
new challenger

tak jak ja....w cda za duza komercja, a reszta jest zrobiona z takiego papieru ze po jednym przeczytaniu nadaje sie tylko do wytarcia dupy...zreszta nic ciekawego nie bylo tam i tak

Old Post 01-07-2001 07:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil oxygen Znajdź więcej post'ów przez  oxygen Dodaj oxygen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać oxygen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bLADE
Guest

niom :-(

Old Post 01-07-2001 08:36
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
OGO
niema mnie

quote:
Napisane oryginalnie przez SweepeR
Nie! TS nie moze byc reanimowany - zabiloby to legende!

To juz jest legenda, reanimowanie zabilo by to. W sumie jakby na to nie spojrzec w dobrym momencie skonczyli dzialalnosc. Stali sie legenda, nie upadli tylko przestali wydawac czasopismo. I dobrze bo nie skonczyli jak GAMBLER ktory sam nie wiedzial jak sie ma i sie zmienial co chwile aby wkoncu upasc nisko i pujsc w odstawke. Trzeba wiedziec kiedy odejsc to wlasnie buduje legende. Taksamo z aktorami/artystami i innymi ludzmi, gdyby oni swego zycia nie skonczyli tak wczesniej jak skonczyli, zostanie legenda z ich strony bylo by trodniejsze (Hendrix, Bruce Lee, Presley i inni).

A CDA wymieka na calej linii, to juz papka sie w srodku robi, nic konkretnego w hu j kolorkow, jakies panienki ladne i czasopismo sklecone. A ze wartosci merytorycznej nie ma to juz inna sprawa. A tak w sumie kiedys bylo o czym pisac a teraz w grach urodzaj jest taki ze go nie ma i nie ma o czym pisac. Pamietacie solucje do gierek pisane w czasopismach starych? Rysowane mapy, opisany kazdy wrog =] Gra rozlozona na czynniki pierwsze. Nie widziales gry na oczy ale wiedziales co bendzie w 10-tym etapie za drugimi drzwiami po lewo. =] Wiadomo piractwo bylo na maXa i nie bylo instrukcji i sie kupowalo te czasopisma po to aby gierke zczaic i umiec w nia grac =]

=]

Old Post 01-07-2001 10:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil OGO Znajdź więcej post'ów przez  OGO Dodaj OGO do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bLADE
Guest

CDA kupuje tylko dla PELNYCH wersji, sam nie wiem kiedy przestalo byc ono ciekawe, na poczatku strasznie mi sie podobalo, a terez? sam nie wiem, moze jest to papka, ale jedyna co daje fajne PELNE wersje ;-)

Old Post 01-07-2001 10:43
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
oxygen
new challenger

ja tez tak robilem...ale ostatnio zaczeli dawac coraz ****owsze pelne wersje wiec przestalem kupowac...lepiej se pirata kupic lub z warezu sciagnac pelna wersje niz kupowac cda...IMHO

Old Post 01-07-2001 10:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil oxygen Znajdź więcej post'ów przez  oxygen Dodaj oxygen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać oxygen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
SweepeR
sweter

quote:
Napisane oryginalnie przez bLADE
CDA kupuje tylko dla PELNYCH wersji, sam nie wiem kiedy przestalo byc ono ciekawe, na poczatku strasznie mi sie podobalo, a terez? sam nie wiem, moze jest to papka, ale jedyna co daje fajne PELNE wersje ;-)

No i FPP Zone

Old Post 01-07-2001 15:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil SweepeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do SweepeR Znajdź więcej post'ów przez  SweepeR Dodaj SweepeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać SweepeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Ex00
Pan Prezes :S

Ostatnim CDA cos FPP ZONE nie bylo

Old Post 01-07-2001 15:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Ex00 Znajdź więcej post'ów przez  Ex00 Dodaj Ex00 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Ex00 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bLADE
Guest

AA! no i dla FZ, ale chyba kiedys SweepeR powiedziales, ze nie kupujesz tego shita...

Old Post 01-07-2001 15:56
oxygen
new challenger

hehe
ale sweep dostaje za darmo cda jako redaktor fppz

Old Post 01-07-2001 16:15
SweepeR
sweter

Nie mam CDA za free, mialo byc ale nie chce im sie pokrywac kosztow przesylki, a mi znowu nie chce sie jezdzic co miesiac do redakcji i brac I nie qpuje, bo nie mam po co - FZ CD blo co miesiac rozsyla po redaqtorach, wiec sobie czytam, a w samym CDA nie ma nic ciekawego. Po kij mialbym wydawac 20zeta za dwie (badz jedna) strone FPP Zone papierowego?

A FPP Zone na CD bedzie dopiero w numerze wrzesniowym. Ale taki niezle gigantyczne wydanie, chyba nawet doszlo do ilosci 60 txt! A w sierpniowym wydaniu FPP Zone na papierze z okazji 5 urodzin Quake'a artykul przypominajacy o tym wielkim dziele. Zapraszam do czytania. Z tejze tez okazji na CD zamieszczony bedzie specjalny level do Q1, ktory w koncowej fazie produkcji zostal wyciety i ktory udostepnil ostatnio (26 czerwca, w dzien urodzin Q) John Romero.

Tyle.

Old Post 01-07-2001 16:28
bLADE
Guest

hehehe... ale fajnie ma :-)
dobrze ze mam q1 zaistalowane ;-)

Old Post 01-07-2001 16:56
oxygen
new challenger

quote:
Napisane oryginalnie przez SweepeR

A FPP Zone na CD bedzie dopiero w numerze wrzesniowym. Ale taki niezle gigantyczne wydanie, chyba nawet doszlo do ilosci 60 txt! A w sierpniowym wydaniu FPP Zone na papierze z okazji 5 urodzin Quake'a artykul przypominajacy o tym wielkim dziele. Zapraszam do czytania. Z tejze tez okazji na CD zamieszczony bedzie specjalny level do Q1, ktory w koncowej fazie produkcji zostal wyciety i ktory udostepnil ostatnio (26 czerwca, w dzien urodzin Q) John Romero.

Tyle.

nie ma to jak dobra reklama

Old Post 01-07-2001 17:24
bLADE
Guest

i (chyba) jeden moj txt ;-)

Old Post 01-07-2001 20:30
SweepeR
sweter

A co?

Old Post 01-07-2001 20:30
bLADE
Guest

a co? a jak? a to bylo tak! male, duze jajo kurze, jajo kurze, duze male, ogniotrwale, ogniotrwale benc ;-)

Old Post 01-07-2001 22:07
DEiMOss
sharimurai

Post THE END

Oto txt karteczki, ktory znalazlem w ostatnim numerze Resetu [przed chwila go dostalem...].

Z przykroscia informujemy, ze zgodnie z decyzja Wydawcy zawieszone zostaje wydawanie miesiecznika Reset CD. W zwiazku z powyzszym, z powodu braku mozliwosci dalszego realizowania wykupionej przez Pana/Pania prenumeraty miesiecznika ResetCD, Wydawca, w najblizszym mozliwym terminie dokona rozliczenia wplaconej przez Pana/Pania kwoty. Wplata w wysokosci proporcjonalnej do niezrealizowania czesci wykupionej prenumeraty zostanie Panu/Pani odeslana.
W imieniu Wydawcy przepraszamy za zaistniala sytuacje.

To taki maly dowod, ze nastal juz koniec "Magazynu Niekulturalnego", Reset - info dla niedowiarkow.

Old Post 02-07-2001 13:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DEiMOss Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DEiMOss Znajdź więcej post'ów przez  DEiMOss Dodaj DEiMOss do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DEiMOss prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
S4i1or
Thorin Oakenshield

A szkoda Reset'u... To muszę wyjebać skejcika z mojej sygny...

Old Post 02-07-2001 21:27
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil S4i1or Kliknij tutaj by wysłać e-maila do S4i1or Znajdź więcej post'ów przez  S4i1or Dodaj S4i1or do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać S4i1or prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
OGO
niema mnie

quote:
Napisane oryginalnie przez S4i1or
A szkoda Reset'u... To muszę wyjebać skejcika z mojej sygny...

Buuuuuuuuuuuuuuu a taki fajny byl =]

Old Post 02-07-2001 21:30
bLADE
Guest

heh... konczy sie jakas era w przemysle pism kompoterowych... z tego powodu jestem ni pocieszony i za miesiac nie upie CDA nawet jesli bedzie q2 w FUll wersji!!!!

Old Post 02-07-2001 22:29
oxygen
new challenger

ale strajk...i co to zmieni ze nie kupisz cda?

Old Post 02-07-2001 23:32
Ex00
Pan Prezes :S

eee tam...CDA ma fundusze z zachodu [Future Network]

Old Post 03-07-2001 02:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Ex00 Znajdź więcej post'ów przez  Ex00 Dodaj Ex00 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Ex00 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DisposableHero
Am I evil? Yes, I am

quote:
Napisane oryginalnie przez bLADE
heh... konczy sie jakas era w przemysle pism kompoterowych... z tego powodu jestem ni pocieszony i za miesiac nie upie CDA nawet jesli bedzie q2 w FUll wersji!!!!

to ty nie masz jeszcze q2???

Old Post 03-07-2001 07:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DisposableHero Znajdź więcej post'ów przez  DisposableHero Dodaj DisposableHero do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DisposableHero prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
oxygen
new challenger

haha...gra na piracie pewnie

Old Post 03-07-2001 07:28
S4i1or
Thorin Oakenshield

quote:
Napisane oryginalnie przez OGO

Buuuuuuuuuuuuuuu a taki fajny byl =]

Thx

A co do CD-Action, to pisemko jest może spox, ale cena...

Old Post 03-07-2001 08:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil S4i1or Kliknij tutaj by wysłać e-maila do S4i1or Znajdź więcej post'ów przez  S4i1or Dodaj S4i1or do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać S4i1or prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bLADE
Guest

Co do pirata: ja na piracie? nigdy ;-)
co do CDA: cena jest zleka przecholowana, dali by np miej stron i cena poszla by w dol

Old Post 03-07-2001 10:32
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 21:58.    Strony (4): « 1 [2] 3 4 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions