Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > Dziecko Rosemary
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): « 1 [2] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

no ale w sumie tylko on

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 06-02-2002 14:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Hakan
Elite (Fiend)

--> o temacie

bedzie trzeba zalozyc nowy o filmach, divxach, atlonach ...

Nieważne, kim jesteś I co z tobą zrobiono. Prędzej czy później zyskasz
prawo wyboru. Jesteś czymś więcej niż tylko sumą swoich części...
Nieważne jak doszło do twoich urodzin, jak do tej chwili toczyło się twoje życie!
Masz oczy, masz mózg i skalę wartości. Nie pozwól, by ktokolwiek cię oszukał,
nawet ja. A kiedy nadejdzie czas, jeśli nadejdzie, upewnij się, że wybierasz
samodzielnie. Nic co działo się wcześniej,nie będzie wtedy miało znaczenia.

Roger Zelazny „Książe chaosu”

Old Post 06-02-2002 16:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Hakan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Hakan Znajdź więcej post'ów przez  Hakan Dodaj Hakan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Hakan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Infinite
nieszczesliwie zakochany

saari nic bardziej mylnego
ten film jest jaknajbardziej powaznym podejsciem do problemow jakie mecza ludzkosc od zarania dziejow
jest tam proba odpowiedzi na takie pytrania jak:
kim jestesmy?
po co jestesmy?
kim jest Bog?
czym jest religia w zyciu zwyklych ludzi?
czemu ludzie schodza na zla droge?
ten film mimo ze wyglada z pozoru na malo smieszna komedie jest naprawe gleboki i poruszajacy. naprawde sprawil ze poswiecilem nie jedna chile od czasu jego obejrzenia na przemyslenia...

Old Post 06-02-2002 19:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Infinite Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Infinite Znajdź więcej post'ów przez  Infinite Dodaj Infinite do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Infinite prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deathcrush
łobuz

Braterstwo Wilkow - podobno kiszka, nudny i jak to ktos juz pisal naciagany na maxa...

Old Post 06-02-2002 22:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deathcrush Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deathcrush Znajdź więcej post'ów przez  deathcrush Dodaj deathcrush do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deathcrush prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

quote:
Napisane oryginalnie przez Infinite
ten film mimo ze wyglada z pozoru na malo smieszna komedie jest naprawe gleboki i poruszajacy.

Pod tym wzgledem tez probowalam go przeanalizowac ale jedyne co mi przychodzi na mysl to : CHALA!
Pamietasz tego potwora z g? lol ...

Old Post 06-02-2002 23:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deathcrush
łobuz

ogladal ktos Mulholland Drive ?

Old Post 07-02-2002 21:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deathcrush Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deathcrush Znajdź więcej post'ów przez  deathcrush Dodaj deathcrush do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deathcrush prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Mistrzu
Detonation - starve.mp3

Thumbs up

Jak dla mnie to DOgma jest zawalista~!
Kevin Smith robi dobre i b. dobre komedie (Szczury z supermarketu). To czy komus sie podoba czy nie to kwestia gustu i tyle. Praktycznie nie znam zadnej dziewczyny ktorej podobaloby sie poczucie humoru Smitha (z lekka hamskie nieraz ). A dla mnie postac Jay'a rzqdzi

Old Post 07-02-2002 22:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Mistrzu Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Mistrzu Znajdź więcej post'ów przez  Mistrzu Dodaj Mistrzu do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Mistrzu prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

Mistrz: Jestem dziewczyna i mi sie absolutnie nie podobalo

Tram: Ja nie ogladalam jeszcze ale slyszalam ze niezle zakrecony - widziales?

Old Post 08-02-2002 09:36
{z}BobeK
Guest

a co do braterstwo wilkuf - z****** byl ten moment (na poczontku) jak tą facetke ten wilk złapał zza skały czy jakos tak... ten efekt jak sie rzucała to był podobny jak w Szczęki albo w Ace Ventura - Psi Detektyf (śnieżek)

Old Post 08-02-2002 10:01
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bLADE
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez {z}BobeK
a co do braterstwo wilkuf - z****** byl ten moment (na poczontku) jak tą facetke ten wilk złapał zza skały czy jakos tak... ten efekt jak sie rzucała to był podobny jak w Szczęki albo w Ace Ventura - Psi Detektyf (śnieżek)

Sniezek ownz! Wogole nie podobaja mi sie nowe filmy z HoLLyWooD. Chce zarobc duzo robiac coraz drosze i coraz bardziej pewnadziejne chaly. Brakuje juz nam dobrych filmow. Czasem trafi sie cos fajnego w pOLSKIEJ tELEWIZJI, ale najczesciej leci o 0.00, zeby przypadkiem dzieci nie objerzaly, ale 13 posterunke jest o 20.00... Czadzior. Jesli chodzi o filmy to preferuje: Komedie (Mothy =]) i psycho0filmy =]. A tak nawiasem to juz mam dosc adaptacji ksiazek by ktos_tam. Nie maja juz orginalnych pomyslow tylko bede ksiazki adaptowac. Nakrecili byc nastepna czesc Seksmisji, a nie Pana Tfartowskiego. =>

Old Post 08-02-2002 10:14
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ereaser
Mr. self destuct

quote:
Napisane oryginalnie przez {z}BobeK

**** ale ale sie przez ciebie usmiałem
no ale żeczywiscie było podobnie
aaa.....Bobek siemanko w koncu zaczołes pisac do forum

Old Post 08-02-2002 10:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ereaser Kliknij tutaj by wysłać e-maila do ereaser Znajdź więcej post'ów przez  ereaser Dodaj ereaser do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ereaser prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Mistrzu
Detonation - starve.mp3

quote:
Napisane oryginalnie przez Saari
Mistrz: Jestem dziewczyna i mi sie absolutnie nie podobalo

Tak? A ja myslalem ze jestes smurfetkq
Nie no powaznie jest tak jak mowilem. Takie filmy trzeba "czuc", wiedziec o co chodzilo ekipie. Bo inaczej widzi sie tylko zalosne proby rozsmieszenia. Tak samo jest z Monthy Python (dobrze to napisalem? ). Wielu ludzi nie rozumie tego poczucia humoru.

btw Widzial ktos film Granice tożsamości? Raczej nie ale jesli sie ktos znajdzie to niech da znac.

Old Post 08-02-2002 10:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Mistrzu Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Mistrzu Znajdź więcej post'ów przez  Mistrzu Dodaj Mistrzu do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Mistrzu prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
mazoor
Guest

Behind enemy lines - bylem w weekend w kinie i nie zaluje pieniedzy, jeden z niewielu dobrych filmow o wojnie (prawie tak dobry jak enemy at the gates)

a btw: szukam divxa - Czas Apokalipsy

Old Post 08-02-2002 12:53
Mil0sh
Master (Spawn)

Co do seksmisji do na filweb.pl mowiono, ze pracuje sie nad kolejna czescia. Braterstwo wilkow to rzeczywiscie gniot. Mnie wgniotly requiem dla snu i fight club.

Do adminow: mozna zmienic nazwe tego topica na "filmy"?

Old Post 08-02-2002 13:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Mil0sh Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Mil0sh Znajdź więcej post'ów przez  Mil0sh Dodaj Mil0sh do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Mil0sh prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
killertowa
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez tramwaj
ogladal ktos Mulholland Drive ?

Ja. Wg. mnie odwalony na maksa. Lynch świetnie zrobił, że wprowadził do filmu postać karła z Twin Peaks.

"Niech przeciwnik muśnie twą skórę gauntletem, ty przywal mu shotgunem. Niech przeciwnik przywali ci shotgunem, ty przywal mu RL. Niech przeciwnik przywali tobie RL, a ty zabij go z RG. Nie koncentruj się na bezpiecznym uniknięciu - połóż swe życie przed nim"

Old Post 08-02-2002 13:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil killertowa Znajdź więcej post'ów przez  killertowa Dodaj killertowa do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać killertowa prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

quote:
Napisane oryginalnie przez Mistrzu

Nie no powaznie jest tak jak mowilem. Takie filmy trzeba "czuc", wiedziec o co chodzilo ekipie.

Milo ze mi ktos wytlumaczyl ze jestem za glupia by film zrozumiec

Old Post 08-02-2002 14:29
Mistrzu
Detonation - starve.mp3

quote:
Napisane oryginalnie przez Saari

Milo ze mi ktos wytlumaczyl ze jestem za glupia by film zrozumiec

No Saari mylisz głupote z niewiedzq. To ze nie zrozumialas intencji tworcow to nie znaczy ze jestes glupia.
Dogma to wedlug mnie jest wlasnie kino ambitne i niekomercyjne choc wiem, ze wiele osob sie ze mnq nie zgodzi. Ale to wszystko ofkoz IMHO.

Old Post 08-02-2002 14:49
Hakan
Elite (Fiend)

Question 3 najlepsze filmy

Tak, znajdujac topik o czech najlepszych grach pomyslalem sobie, rze mozna zrobic cos takiego o filmach wiec:

1. Terminator 1/2
2. kurde nie wiem to za trudny temat... i za duzo filmow
3. moze Lord of the Rings ?

Nieważne jak doszło do twoich urodzin, jak do tej chwili toczyło się twoje życie!

Old Post 08-02-2002 15:39
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Hakan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Hakan Znajdź więcej post'ów przez  Hakan Dodaj Hakan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Hakan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ereaser
Mr. self destuct

Re: 3 najlepsze filmy

quote:
Napisane oryginalnie przez HakaN
Tak, znajdujac topik o czech najlepszych grach pomyslalem sobie, rze mozna zrobic cos takiego o filmach wiec:

1. Terminator 1/2
2. kurde nie wiem to za trudny temat... i za duzo filmow
3. moze Lord of the Rings ?

Terminator ruluje Arni też

Old Post 08-02-2002 18:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ereaser Kliknij tutaj by wysłać e-maila do ereaser Znajdź więcej post'ów przez  ereaser Dodaj ereaser do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ereaser prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Klarkash-ton
Guest

Ja moge dac piec najlepszych:

*Blade Runner
*Lot nad kukułczym gniazdem
*Stowarzyszenie umarlych poetow
*Lowy na jelenia (moze polowanie na jeleniea? nie pamietam dokaldnie tytulu )
*Braveheart

Old Post 08-02-2002 19:01
Mistrzu
Detonation - starve.mp3

--------------------------------------
1. Matrix
2. Chlopaki nie placzq
3. A night at the Roxbury
4. Dracula (Coppoli)
5. seria Aliens i Terminators

oraz z kna bardziej ambitnego:

1. Granice tozsamosci
2. Lot nad kukulczym gniazdem
3. Łowcy jeleni (to chyba tak sie zwalo Klarkash-ton ale nie mam pewnosci)
4. Wsciekle psy
5. Myszy i ludzie

Old Post 08-02-2002 21:23
[FPP]Klarkash-ton
Guest

Chyba tak Mistrzu
Film ma za niedlugo leciec na tvp.

Old Post 08-02-2002 21:42
XerXess
The Trooper

Trudno stwierdzic ktore filmy byly najlepsze. IMHO w pierwszej troje powinien znalezc sie Blade Runner. Co do serii Aliens to naprawde dobra jest tylko pierwsza czesc (co nie znaczy ze nastepne to kaszany). Wladca Pierscieni tez mi sie nawet podoba. Obawialem sie ze spieprza moich ulubionych bohaterow (Gandalf i Aragorn) ale wyszli calkiem dobrze.

Old Post 08-02-2002 21:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil XerXess Kliknij tutaj by wysłać e-maila do XerXess Znajdź więcej post'ów przez  XerXess Dodaj XerXess do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać XerXess prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deathcrush
łobuz

quote:
Napisane oryginalnie przez killertowa

Ja. Wg. mnie odwalony na maksa. Lynch świetnie zrobił, że wprowadził do filmu postać karła z Twin Peaks.

pierwsze wrazenie bylo mniej wiecej takie: ale o co kur.wa chodzi?!...
pare godzin pozniej jak juz wszystko przemyslalem, stwierdzilem, ze film miazdzy (nie tylko ze wzgledy na 'takie' sceny )

warto, naprawde warto obejrzec...

Old Post 08-02-2002 22:10
Hakan
Elite (Fiend)

Zmiana tematu

Wiecie co, wydaje mi sie ze tytul Dziecko Rosemary to nieodpowiedni tytul dla tego co sie tu zaczelo dziac
Zakladam nowy temat Filmy lubiane i nielubiane, zapraszam !!!

Old Post 09-02-2002 10:10
Infinite
nieszczesliwie zakochany

niedlugo bedzie w tvn "dlug"
POLECAM

Old Post 09-02-2002 17:24
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Infinite Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Infinite Znajdź więcej post'ów przez  Infinite Dodaj Infinite do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Infinite prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lesio
KOSZ

Re: Zmiana tematu

quote:
Napisane oryginalnie przez HakaN
Wiecie co, wydaje mi sie ze tytul Dziecko Rosemary to nieodpowiedni tytul dla tego co sie tu zaczelo dziac
Zakladam nowy temat Filmy lubiane i nielubiane, zapraszam !!!

No to moze jak topic zostal przeniesiny to ten mozanby zamknac. Chyba nikt juz nie bedzie pisal o dzieku Rosemary.

Old Post 09-02-2002 17:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lesio Znajdź więcej post'ów przez  Lesio Dodaj Lesio do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lesio prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Infinite
nieszczesliwie zakochany

ja czekam na Wladce Pierscieni!!!!!!
5 days remaining

Old Post 10-02-2002 18:49
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 18:05.    Strony (2): « 1 [2] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions