Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Ligi > PRL > Ad. Regulamin
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): « 1 [2] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
[SO]Marek Logan
Guest

przepis o zabijaniu kolegow z druzyny przez medykow jest nieostry

takie ujecie tego punktu stwarza luke w regulaminie pozwalajaca na zabijanie kolegow przez inne klasy niz medycy (oni sami tylko by leczyli), wiem ze moge zostac posadzony o zbytnia drobiazgowosc, ale domniemywam ze w chwili rozpoczecia ligi wszelkie dalsze zmiany w regulaminie beda niedopuszczalne (ze wzgledu na szerokie pojecie sprawiedliwosci), dlatego poki jest jeszcze czas nalezy w maksymalnym stopniu ograniczyc pole manewru dla nieuczciwych graczy.

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 14-02-2002 09:37
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Pysiu
Warrior (Scrag)

Sorry, ale moglby mi ktos KLAROWNIE wytlumaczyc w czym jest problem z ta iloscia klanow??? Czemu 22 nie pasi?!!

------------
ok, sorry juz przeczytalem na prl ze beda 24 klany... ale nadal nie rozumiem w czym byl problem WCZESNIEJ

Know your limits

Old Post 14-02-2002 11:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Pysiu Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Pysiu Znajdź więcej post'ów przez  Pysiu Dodaj Pysiu do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Pysiu prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DarkXenocide
Prezes Poison

Z medykami fakt, ale wiadomo o co hozi.. rozpisze to thx.

Do lodzi tak. Do scian i sufitow nie.

dlaczego nie 22? dlatego ze zalorzeniem sa parzyste grupy. Zrob z 22 parzyste grupy. Bedzie 24.. wiec spoxz. W odwodzie jest P2, ktore zasili mniejsze klany..... czego sie nie robi dla ligi Lub samo uzupelni luke w liczbie, oczywiscie pod inna nazwa zgodnie z reg, nie mozemy wystawic 2x skladow POISON.

FIRST IMPACT: board.hive.pl

Old Post 14-02-2002 12:10
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DarkXenocide Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DarkXenocide Znajdź więcej post'ów przez  DarkXenocide Dodaj DarkXenocide do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DarkXenocide prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
spanzik
fear the newbie

IMHO ten caly regulamin nie trzyma sie kupy! wiem zjecie mnie zaraz wszyscy po kolei i inne cuda tu padna ale pare punktow tego regulaminu jest troche na wyrost! przyklad PUNKT 5.0 Podpunkt 2 , (przeczytajcie sobie) , a nastepnie adnotacja "zmieniac mozna jedynie *.cfg" jak nie kumacie to wasz problem pkt 4.2 - timeout 180! nie znacie realiow polskiego inetu? sp4 dobrze mowil o warmupie 9999 zeby wszyscy wlezli na server , pozatym jest jeszcze problem ze niektorzy majac czystego wolfa nie moga wejsc na server z powodu wieszajacej sie mapy SIC! , a jezeli im sie to uda to za 5-6 razem cudem. wogole jak czytam ten regulamin to sie czuje jak w wojsku a to ma byc zabawa! dobra co ja bede wam tu pisal ,

BTW wykluczanie klanow bo sie za pozno zapisaly to jest [cenzurowano] i to nie powinno miec miejsca bo komus trudniej bedzie sie liczyc , na olipmiadzie i mistrzostwach swiata tez tak robia??? wiecej frajdy bo jak narazie to ja widze tylko samych zolniezy powbijanych w twarde mundury z zelazna mina , mnie to kasa bo gram w poplamionym zulu i w kapciach przy szklance dobrego piwka
JA WOHL!

Old Post 14-02-2002 12:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil spanzik Znajdź więcej post'ów przez  spanzik Dodaj spanzik do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać spanzik prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Pysiu
Warrior (Scrag)

Dark... w takim razie dzieki za trud ale... czemu nie moga byc nieparzyste grupy?

[TC]sp@nz:
Hehe, tak 3maj ja tez lubie kombo: piffko plus Wolf

Know your limits

Old Post 14-02-2002 13:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Pysiu Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Pysiu Znajdź więcej post'ów przez  Pysiu Dodaj Pysiu do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Pysiu prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
naprany
Member of BiA_clan

Wink ehehehe

Jak sie zbierze 24 klany to stawiam piwo
PS dark kochamy cie ehehehe panienki sa z toba

http://www.tcclan.prv.pl/

Old Post 14-02-2002 14:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil naprany Znajdź więcej post'ów przez  naprany Dodaj naprany do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać naprany prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Xaoo
[POISON]

Talking

naprany trzymamy za slowo
sa juz 23 klany, jesli P2 wystapi w lidze to bedzie 24
to kiedy te browary??

Prepare to be [POISONED]
[POISON]VICTA!

Old Post 14-02-2002 14:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Xaoo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Xaoo Znajdź więcej post'ów przez  Xaoo Dodaj Xaoo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Xaoo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
naprany
Member of BiA_clan

Post Widok

-----------------------------------------------------
Juz widze jak ustawia sie kolejka do mnie po browce
ja jestem spokojny ehehe

Old Post 14-02-2002 14:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil naprany Znajdź więcej post'ów przez  naprany Dodaj naprany do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać naprany prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Xaoo
[POISON]

mam pytanie. czy jesli klan przyjdzie na mecz i bedzie mial tylko 7 graczy do dyspozycji, to czy bedzie mogl na swoja odpowiedzialnosc zagrac??? czli w jednym bylo by 7, a w drugim 8. co prawda jest to duzo oslabienie ale cuda sie zdarzaja w takim przpadku bylo by tez mozliwe przyjscie na mecz bez rezerwowych.

Prepare to be [POISONED]
[POISON]VICTA!

Old Post 14-02-2002 16:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Xaoo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Xaoo Znajdź więcej post'ów przez  Xaoo Dodaj Xaoo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Xaoo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
PsychOPAT
Warrior (Scrag)

Question

No ja tez mm zastrzezenia co do tego ragulaminu.
Chodzi mi o pkt. 2 i 8. Znaczy tworzymy lige bardzo zamknieta, do ktorej niemaja szansy dostac sie nowe klany. Klany ktore juz zostana wpisane, to tez moga miec duzy klopot. Wezmy extremalna sytuacje (takie rzeczy sie przeciez zdazaja). 4 gosci z kalanu jedzie samochodem, maja wypadek wszyscy gina, lub w najgorszym wypadku ida na 6 miesiecy do szpitala na wyciag. I co wtedy, caly kaln wypada z ligi??? Chyba tak, bo "Nie można zmieniać składu podczas ligi"

IRCnet: #polishlegion

Old Post 14-02-2002 17:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil PsychOPAT Kliknij tutaj by wysłać e-maila do PsychOPAT Znajdź więcej post'ów przez  PsychOPAT Dodaj PsychOPAT do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać PsychOPAT prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DarkXenocide
Prezes Poison

Pewne rzeczy ktore jeszcze tam nie widnieja juz sa zmienione *w mojej glowie*, takze dzieki za komentz again. Tyle ze to trzeba posdkladac etc. Calosc jest nie na wyrost a szczeg. zeby nie bylo klotni pozniej i jest wzorowana na dobrych reg z zachodu, gdzie ligi maja juz duzeeeeee doswiadczenie.

Klanow mialo byc 16max. zapisalo sie tyle.. COOL

Od poczatku zakladalismy parzysta okreslona liczbe. Mamy do tego prawo jako organizatorzy, i pokaz mi zawody gdzie sie przyjmuje bez konca zawodnikow ROTFL..... I wez sobie sporty gdzie graja ze soba druzyny czy gracz.... tenis. pila nozna cokolwiek wszedzie jest parzyscie generalnie wiec nie dywagujmy co by bylo gdyby jas mial prezerwatywe.

Teraz ide na kolacje po nieprzespanej nocy, pracach nad liga itp. dla biedny marudków ktorych krzywdza przepisy.

PS: ta fantazja o smierci zawodnikow toz to czysty LOL. wiec nie skomentuje.....

Old Post 14-02-2002 17:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DarkXenocide Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DarkXenocide Znajdź więcej post'ów przez  DarkXenocide Dodaj DarkXenocide do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DarkXenocide prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DarkXenocide
Prezes Poison

Nowe punkty regulaminu i poprawki powinny juz rozjasnic wszystko wam Dzieki za sugestie etc. Mysle ze to ostateczna wersja juz ufffff nareszcie.

Old Post 15-02-2002 03:45
Przecinek
Trejning ( Enforser)

Ja mam sprawke dot. Rezerwowych , nie bylo mnie tydzien w tym czasie jak sie okazalo reszta [XX] kompletowala sqad do wymaganego 10ciu . Jezeli mam 10 graczy i wszyscy sie stawiaja w okreslonym terminie to chyba ciekawiej bedzie grac 10vs10 a nie 8vs8 ( nie mowiac o biednych rezerwowych ktorzy moga tylko siedziec na Ircu i sie nudzic ) . Wiem wiem ze powiecie : "ktos dostanie zawalu" tudziesz "wybuchnie pozar" . Ale sadze ze przed fightem CL klanow moga ustalic zasady co nastepuje

1) Conajmniej jeden z Klanow woli grac z zasadami PRL -> czyli ilosc graczy ( u mnie 8 ) + 2 w rezerwie
2) Klany graja po 10vs10 ( wieksza frajda ) ale gdy komus wypadnie to drugi klan takze wysyla jednego na lawke
3) Klany graja 10vs10 ale klan wiekszosciowy ( czyli posiadajacy wiecej niz 12 czlonkow ) uzupelnia rezerwowymi a klan mniejszosciowy musi grac w oslabieniu

Old Post 16-02-2002 17:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Przecinek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Przecinek Znajdź więcej post'ów przez  Przecinek Dodaj Przecinek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Przecinek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DarkXenocide
Prezes Poison

mozna grac 10vs10 ale musisz miec rezerwowych.
Ofkorz mozesz nie miec ale jak ci wypadna itp to tylko ty masz problemy i mozesz doprowadzic do przegranej meczu.

Gra sie tylko przepisami PRL.

Old Post 16-02-2002 18:36
DarkXenocide
Prezes Poison

Exclamation Zmiany

Regulamin doczekal sie refreshu wobec doswiadczen z I kolejki ligowej , w wiekszosci nie milych... nie mozna liczyc na zdrowy rozsadek wielu graczy Zderzamy sie z walka z regulaminem i jego lukami.... w obronie ludzi lamiacych tenze regulamin... stad wiele zmian. Ponad to dodalismy usprawnienia w rozgrywaniu meczow.. Wszystkie zmiany maja adnotacje z datami. Reszta bez zmian.

Old Post 22-02-2002 17:23
Kabu
Skilled (Knight)

A ja dalek czegoś nie rozumiem:

7.1.1 Za wygrany mecz 2 punkty.
7.1.2 Za walkover -1 punkt.
7.1.3 Za przegrana 0 punktów.
7.1.4 Za remis 1 punkt.

To w takim razie dlaczego np C4 ma 3 pkt?

Old Post 23-02-2002 10:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Kabu Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Kabu Znajdź więcej post'ów przez  Kabu Dodaj Kabu do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Kabu prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
kag
fenix

juz mowie skad - pomylilem sie, zaraz wszystko poprawie, dzieki za zwrocenie mi uwagi

Old Post 23-02-2002 11:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil kag Kliknij tutaj by wysłać e-maila do kag Znajdź więcej post'ów przez  kag Dodaj kag do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać kag prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Chrumkules
Watch your back!

ja ma pytanko! Czy gdzies w regulaminie pisalo ze serwer ma ustawione wyrzucanie za inactivity??? Dzis jak gralismy z AGD wywalilo mnie z serwa akurat gdy stalem na obronie przy drodze do ciezarowki na village no i jak wlazlem spowrotem byla juz runda dla nas przegrana bo trzeba jeszcze wspomniec ze za kilka sekund nadbiegli by AGD ze zlotem! Chcialbym prosic o wyjasnienie tej kwestii bo bardzo mnie to wqrzylo!

Old Post 01-03-2002 23:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Chrumkules Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Chrumkules Znajdź więcej post'ów przez  Chrumkules Dodaj Chrumkules do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Chrumkules prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
spanzik
fear the newbie

padles ofiara ustawien servera byry ktory wiecznie zatloczony ma takowe ustawienia , g_inactivity <czas> o ile dobrze kombinuje , nie zostalo to zmienione bo nikt nie przypuszczal ze bedziesz stal 180 sek bezruchu swoja droga to bym sie zanudzil ale IMHO nie powinno byc wlaczone na czas meczu , coz niedopatrzenie bywa

Old Post 02-03-2002 00:27
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil spanzik Znajdź więcej post'ów przez  spanzik Dodaj spanzik do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać spanzik prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Chrumkules
Watch your back!

quote:
Napisane oryginalnie przez [TC]sp@nz
padles ofiara ustawien servera byry ktory wiecznie zatloczony ma takowe ustawienia , g_inactivity <czas> o ile dobrze kombinuje , nie zostalo to zmienione bo nikt nie przypuszczal ze bedziesz stal 180 sek bezruchu swoja droga to bym sie zanudzil ale IMHO nie powinno byc wlaczone na czas meczu , coz niedopatrzenie bywa

no tak niedopatrzenie ktore kosztowalo nas przegrana! - no mi tez sie nudzilo ale taka rola coz poradzic!

Old Post 02-03-2002 00:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Chrumkules Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Chrumkules Znajdź więcej post'ów przez  Chrumkules Dodaj Chrumkules do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Chrumkules prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Xaoo
[POISON]

to jest kara za kamperstwo
a tak swoja droga to nawet nie wiedzialem, ze jak sie ktos nie rusza 180sec to serwer go wywala , ale skoro czekales 180sec przy ciezarowce, to oni musieli dlugo niesc to zloto

Prepare to be [POISONED]
[POISON]VICTA!

Old Post 02-03-2002 01:41
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

quote:
Napisane oryginalnie przez Xaoo
skoro czekales 180sec przy ciezarowce, to oni musieli dlugo niesc to zloto

Przy AGD wszystko jest mozliwe - sama widzialam jak brat niosacy zloto zostal w pewnym momencie wywalony przez server za complainty

Powinno to byc wylaczone na czas lig czy sparrow bo sie zdarzaja tacy, ktorzy wciskaja f-ki bezmyslnie

Old Post 02-03-2002 07:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
zaraza
Vae! Puto deus fio!

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]DarkXenocide
Z medykami fakt, ale wiadomo o co hozi.. rozpisze to thx.

Do lodzi tak. Do scian i sufitow nie.

dlaczego nie 22? dlatego ze zalorzeniem sa parzyste grupy. Zrob z 22 parzyste grupy. Bedzie 24.. wiec spoxz. W odwodzie jest P2, ktore zasili mniejsze klany..... czego sie nie robi dla ligi Lub samo uzupelni luke w liczbie, oczywiscie pod inna nazwa zgodnie z reg, nie mozemy wystawic 2x skladow POISON.

Czemu właśnie to P2 ma uzupełniać skład nie pełnych klanów?
Czemu nie doszła do skótku grupa odpadków?Xeno chyba wiesz o kim mówie (pomysł Solara)
Czemu nie można dobijać swoich,zaraz zabronicie dobijać wroga?!
Ech i ostatnie pytanie można sobie usiąść w respawnie wroga z pf albo flamem?

"Dogde this" - Trinity

Old Post 02-03-2002 08:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil zaraza Kliknij tutaj by wysłać e-maila do zaraza Znajdź więcej post'ów przez  zaraza Dodaj zaraza do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać zaraza prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Chrumkules
Watch your back!

quote:
a tak swoja droga to nawet nie wiedzialem, ze jak sie ktos nie rusza 180sec to serwer go wywala , ale skoro czekales 180sec przy ciezarowce, to oni musieli dlugo niesc to zloto

bo nie zawsze im sie udawalo dojsc do mojej pozycji czasami - ja jestem taka jakby ostatnia deska ratunku ktora dosyc skutecznie ratuje sytuacje o czym przekonali sie kilka razy BK a AGD mieli tylko raz czy dwa razy okazje!

Old Post 02-03-2002 09:02
Pysiu
Warrior (Scrag)

quote:

Sorry stary ale na usta cisna mi sie niemile slowa... jakie qna kamperstwo??? Na wojnie tez powiesz snajperowi ze kampuje? Zastanow sie zanim cos napiszesz!

Know your limits

Old Post 02-03-2002 10:00
Xaoo
[POISON]

quote:
Napisane oryginalnie przez Pysiu

Sorry stary ale na usta cisna mi sie niemile slowa... jakie qna kamperstwo??? Na wojnie tez powiesz snajperowi ze kampuje? Zastanow sie zanim cos napiszesz!

widzisz ten usmiech na koncu??? to mialo znaczyc, ze to byl zart LOL
poza tym pisalem to do Chrumkulesa, a on nie poczul sie raczej urazony, wiec qzwa nie wiem o co ci chodzi. jesli nie pisze nic w twoim kierunku to sie nie odzywaj, bo nie chce mi sie z toba rozmawiac, a jak masz jakis problem to wpadnij na #poison-rtcw to obgadamy cala sprawe.
jeszcze raz jedno wielkie LOL

Prepare to be [POISONED]
[POISON]VICTA!

Old Post 02-03-2002 10:51
DarkXenocide
Prezes Poison

No inactvity musi byc wylaczane hehe nie wiedzialem ze mozna stac tyle czasu w bez minimalnego choc ruchu

Dobijanie swoich? wpadnij na impreze jak jeden PF ci strzeli 4pociski w ciagu 20sek. ALbo LT da 5 artilery strike w tym samym czasie... to zrozumiesz czemu nie mozna dobijac.

Old Post 03-03-2002 00:56
zaraza
Vae! Puto deus fio!

Znalazłem kolejnego bug'a w zasadach ustalonych przez szanowne rzury.Na planszy depot ma być full live i co za tym idzie gra sie nie kończy póki coś nie poleci w powietrze.Wczoraj na meczu IC vs. Hunters 1 runda trwała grubo ponad pół godziny! Dlatego to że ataki obydwu stron spalały się na panewce.Może zmienić trza troche zasady i wprowadzić ograniczenie życiowe, pod warunkiem że będzie tylko 1 pf?

"Dogde this" - Trinity

Old Post 03-03-2002 15:19
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil zaraza Kliknij tutaj by wysłać e-maila do zaraza Znajdź więcej post'ów przez  zaraza Dodaj zaraza do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać zaraza prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 04:16.    Strony (2): « 1 [2] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions