Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Counter-Strike > Najbardzie ......... gracze !
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (4): « 1 [2] 3 4 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
AdaX
Fajna pipeczka (c)mAcIoS

quote:
Napisane oryginalnie przez Mistrzu

Nudny juz jestes Cali. Mnie denerwujq tacy ludzie jak ty. Doczepiles sie tego Slizgu - zalosne. Znasz jakiegos czitera z tego klanu? Jak nie, to mysle, ze powinienes ich przeprosic.

No wlasnie ... dzieki Mistrzu za staniecie w naszej obronie ... ale to juz teraz nie wazne ... nie ma juz SlizGu!

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 15-02-2002 13:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AdaX Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AdaX Znajdź więcej post'ów przez  AdaX Dodaj AdaX do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AdaX prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Cali
słodki chłopak :]

quote:
Napisane oryginalnie przez Mistrzu

Nudny juz jestes Cali. Mnie denerwujq tacy ludzie jak ty. Doczepiles sie tego Slizgu - zalosne. Znasz jakiegos czitera z tego klanu? Jak nie, to mysle, ze powinienes ich przeprosic.

ty chyba jeszcze nie znasz sytuacji? umuwilem kiedys klanowje ze slizgiem a nasz trapper kochany nie powiedzil o tym nawet swojemu teamowi a pozatym jak zachowuje sie slizg na serverach polskich... NIE BEDE TEGO KOMENTOWAŁ BO BRAK SŁÓW

Old Post 15-02-2002 15:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Cali Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Cali Znajdź więcej post'ów przez  Cali Dodaj Cali do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Cali prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AdaX
Fajna pipeczka (c)mAcIoS

quote:
Napisane oryginalnie przez |SUN|Cali

ty chyba jeszcze nie znasz sytuacji? umuwilem kiedys klanowje ze slizgiem a nasz trapper kochany nie powiedzil o tym nawet swojemu teamowi a pozatym jak zachowuje sie slizg na serverach polskich... NIE BEDE TEGO KOMENTOWAŁ BO BRAK SŁÓW

ale ty smieszny jestes ... boze ... i to z kazda chwila coraz bardziej ... haha ... nie moge ... tak WOGOLE to nie swiadczy o klanie tylko o TRAPPERZE, juz dawno bylo wiadomo zeby do niego nie pisac bo on nie umie sprawdzic poczty, ale ty jestes zawsze najmadrzejszy... a co do zachowania ... haha ... pewnie brak slow bo twoje zajebiste wyksztalcenie i poziom inteligencji nie daje nic z siebie wykrzesac! zreszta powiedz kto sie jak zachowuje .. bo dawno juz nikt nie zachowywaj sie ze slizgu niekulturalnie ale ty **** pewnie raz grales ze Slizgami, z pol roku temu, a teraz bedziesz plul ciagle dupe, trzeba bylo zagrac z jakos niedawno to bys zobaczyl jak wiele sie zmienilo, ale ty pewnie zbyt ciemny na to jestes ...

Old Post 15-02-2002 16:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AdaX Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AdaX Znajdź więcej post'ów przez  AdaX Dodaj AdaX do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AdaX prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Mistrzu
Detonation - starve.mp3

quote:

Eeeeeee chyba wspominales cos o cziterach w Slizgu (i nie potrafisz podac przykladu), a nie o tym, ze Trapper=Slizg (to jest juz max. glupota).

Old Post 15-02-2002 16:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Mistrzu Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Mistrzu Znajdź więcej post'ów przez  Mistrzu Dodaj Mistrzu do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Mistrzu prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DeStRuCt0r
Guest

Trapper jest niepowtarzalny!! Ktos jeszcze potrafi takie akcje jak on? Watpie.....

Old Post 15-02-2002 19:19
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AdaX
Fajna pipeczka (c)mAcIoS

Chce tylko zauwazyc ze Topici pana TRAPPERA cieszyly sie najwieksza popularnoscia ...

Old Post 15-02-2002 19:42
DeStRuCt0r
Guest

bo kazdy chcial go najwiecej razy ponizyc

Old Post 15-02-2002 19:51
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
CzAsZeK
e.coast > czaszek

Te jego tematy to były full konkret

Old Post 16-02-2002 11:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil CzAsZeK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do CzAsZeK Znajdź więcej post'ów przez  CzAsZeK Dodaj CzAsZeK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać CzAsZeK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
BoHeN
Skilled (Knight)

quote:

po

1)cali weż mnie nie rośmieszaj czy kiedykolwiek widziales jakiegoś klanowicza ze slizgu który używał czity ! he he he jesteś żałosny !

a po

2) to o jakie zachowanie ci chodzi ? ? ? bo ja niewiem

Old Post 16-02-2002 14:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil BoHeN Kliknij tutaj by wysłać e-maila do BoHeN Znajdź więcej post'ów przez  BoHeN Dodaj BoHeN do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać BoHeN prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Cali

Powiem ci ze widzialem ze widzialem kilku z klanu slizg ktorzy uzywali OGC sam slizg przyznal sie ze mila na kompach zainstalowane OGC ! a o zachowanie hmmm. przypominam sobie jak kolega Spawn wyzywal [SpHeRe]Gast How od cziterow i obrazal jego rodzine ech na to jest brak slow !

Old Post 16-02-2002 14:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Cali Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Cali Znajdź więcej post'ów przez  Cali Dodaj Cali do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Cali prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DeZo
Veteran (Ogre)

Pan Spawn juz od dawna nie jest w Slizgu.
Sphere jest u nas w kafei bardzo lubiane i my u nich takze.
Jezeli chodzi o cziterstwo w bylym klanie Slizg to chcialbym zaprzeczyc temu....to fakt ze na kompach byly pozostalosci po OGC przez niejakiego Barmana ktory tutaj pracuje..zaczal chlopak grac w CSa a ze ciagle go zabijali to sie wqrzyl i sciagnal se OGC.
Coz teraz juz nie czituje i gra normalnie.......wychodzi mu to coraz lepiej.
A jezeli chodzi o Trappera to nie chce sie na ten temat wypowiadac bo to jest zenada....kazdy chyba wie dlaczego

Mój numerek gg: 2285535

Old Post 16-02-2002 15:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DeZo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DeZo Znajdź więcej post'ów przez  DeZo Dodaj DeZo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DeZo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AdaX
Fajna pipeczka (c)mAcIoS

Widziales ze uzywali OGC? A to w jaki sposob widziales cos czegos nie bylo? OGC w SlizG bylo ... Ciapa cos o tym gadal, ale z tego co mi wiadomo SlizGowcy nie grali na nim, zreszta ŁOTEVER, SlizGu nie ma wiec nie rozmwiajmy o nim juz!

Old Post 16-02-2002 15:41
BoHeN
Skilled (Knight)

panowie mieliśmy pisać o graczach a nie pisać o KlAnAcH !

ale ok

slizgu juz niema ale to nie jest żadna nowość o tym już wcześniej było wiadomo

ale ja się tam nie martwie tym że slizG umarł

pozdrawiam ALL

Old Post 16-02-2002 16:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil BoHeN Kliknij tutaj by wysłać e-maila do BoHeN Znajdź więcej post'ów przez  BoHeN Dodaj BoHeN do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać BoHeN prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Cali

quote:
Napisane oryginalnie przez AdaX
Widziales ze uzywali OGC? A to w jaki sposob widziales cos czegos nie bylo? OGC w SlizG bylo ... Ciapa cos o tym gadal, ale z tego co mi wiadomo SlizGowcy nie grali na nim, zreszta ŁOTEVER, SlizGu nie ma wiec nie rozmwiajmy o nim juz!

Tak na servie sie pojawialo cos takiego OGC DETECTED u [SlizG]ktos tam

Old Post 16-02-2002 19:14
!ZaiX!
Nv member

quote:

Tak na servie sie pojawialo cos takiego OGC DETECTED u [SlizG]ktos tam

cali a ile wtedy wypiles ??????

GG 1667903

Old Post 16-02-2002 22:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil !ZaiX! Kliknij tutaj by wysłać e-maila do !ZaiX! Znajdź więcej post'ów przez  !ZaiX! Dodaj !ZaiX! do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać !ZaiX! prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
BoHeN
Skilled (Knight)

Cali może byś odczepił od slizgu bo już go niema i ogarnol sie bo nikt ze slizgu nie czitował ani nie czituje

Jesteś żalosny He He He

udowodnij to że slizg miał czity a nie posądzaj za to czego nie było !!!

śmiesznysz jesteś Cali

HE heheh hehehe heheh

Old Post 17-02-2002 04:23
Mistrzu
Detonation - starve.mp3

Bohen ma racje Cali... wine trzeba udowodnic. Nie masz dowodow to nie wypisuj takich bzdur, bo sie tylko osmieszasz.

Old Post 17-02-2002 09:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Mistrzu Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Mistrzu Znajdź więcej post'ów przez  Mistrzu Dodaj Mistrzu do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Mistrzu prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Brawurka
uhhh...co jest?

Red face hmm...

ehhh tam...mi przeszkadzaja wszyscy co mi gre utrudniaja.....
robiac tk blokujac wpisujac sobie kill(na zlosc, zebys tylko fraga nie dostal!) i moja osoba......bo grac nie umie.....
pozatym wkur.... mnie sciany .. nie wiem dlaczego

-----------Brawurka-------------
impreza to jest zycie panowie

Old Post 17-02-2002 12:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Brawurka Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Brawurka Znajdź więcej post'ów przez  Brawurka Dodaj Brawurka do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Brawurka prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wania
-w-

moze taki mal OFFTOPIC ( nie bede zakladac kolejnego topic'a) CALI TY NA SERIO TRAKTUJESZ TO CO MASZ W SYGNATURCE ?

Old Post 17-02-2002 12:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Wania Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Wania Znajdź więcej post'ów przez  Wania Dodaj Wania do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Wania prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
RR
Skilled (Knight)

Cali
Wiem ze ty tez czasami grywasz na cheatach (w STREFIE cie widziano z tym i owym). Normalnie grasz bez i wymiatasz ale to nie znaczy ze jestes 100% uczciwy ...

Old Post 17-02-2002 12:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil RR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do RR Znajdź więcej post'ów przez  RR Dodaj RR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać RR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DeStRuCt0r
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez RR
Cali
Wiem ze ty tez czasami grywasz na cheatach (w STREFIE cie widziano z tym i owym). Normalnie grasz bez i wymiatasz ale to nie znaczy ze jestes 100% uczciwy ...

O Cali zaskakujesz mnie... Bardzo nie ladnie...

Old Post 17-02-2002 15:51
mAJKiEL
Elite (Fiend)

-

Old Post 17-02-2002 16:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil mAJKiEL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do mAJKiEL Znajdź więcej post'ów przez  mAJKiEL Dodaj mAJKiEL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać mAJKiEL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
mAJKiEL
Elite (Fiend)

Ja tam nielubie was bo gledzicie jak stare baby - a text jack killera (chyba) "niewiesz kogo obrazasz i lepiej go szybko przepros" rozlozyl mnie na czesci pierwsze hmm.. wlasnie cali obraziles boga musisz zlozyc mu teraz jakas dziewice w ofierze albo upuscic sobie krwi z genitali jak to robili inkowie bo inaczej bedziesz potempiony... buahhaa chlopaki .. wielkie LOL

Old Post 17-02-2002 16:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil mAJKiEL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do mAJKiEL Znajdź więcej post'ów przez  mAJKiEL Dodaj mAJKiEL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać mAJKiEL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
mAJKiEL
Elite (Fiend)

kurde sorry cos mi sie popieprzylo .... dawno juz na tym forum niebyl;em guziki mi sie pomylily sorry...

Old Post 17-02-2002 16:17
BoHeN
Skilled (Knight)

lol

Old Post 18-02-2002 12:59
ha3m

majkiel - cos Ci sie poje-bało
a najbardziej nie lubie statsiarzy. a cziterzy - nic do nich nie mam (!!!) byle by tylko nie grali ze mna, tylko na serwach przeznaczonych do czitowania. to w koncu oni tracą przyjemność z tej gry, nie ja

Od roku chodzę z fantastyczną dziewczyną. Miesiąc temu postanowiliśmy rozpocząć współżycie. Niestety, byłem tak podniecony, że po chwili pieszczot, zanim doszło do zbliżenia, byłem już "po". Bardzo mnie to zdenerwowało. Co robić?
Marek, 18 lat

BRAVO.pl

Old Post 18-02-2002 15:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ha3m Znajdź więcej post'ów przez  ha3m Dodaj ha3m do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ha3m prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
CzAsZeK
e.coast > czaszek

quote:
Napisane oryginalnie przez mAJKiEL
-

?

Old Post 19-02-2002 13:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil CzAsZeK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do CzAsZeK Znajdź więcej post'ów przez  CzAsZeK Dodaj CzAsZeK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać CzAsZeK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Siwy
bla bla bla :D

Sobczyk jest bardzo nie lubiany z tego co wiem . Ja najbradziej nie lubie graczu ktorzy specjalnie strzelaja do ciebie a potem mowa "sorry" oczywiscie wtedy mu oddaje a on mi i konczy sie to TK

| :: 1642170 :: | GG

Old Post 20-02-2002 20:17
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Siwy Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Siwy Znajdź więcej post'ów przez  Siwy Dodaj Siwy do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Siwy prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Cali

quote:
Napisane oryginalnie przez Siwy
Sobczyk jest bardzo nie lubiany z tego co wiem . Ja najbradziej nie lubie graczu ktorzy specjalnie strzelaja do ciebie a potem mowa "sorry" oczywiscie wtedy mu oddaje a on mi i konczy sie to TK

Bardzo madrze BARDZO MADRZE postepujesz oddajac ...

Old Post 20-02-2002 20:34
Siwy
bla bla bla :D

quote:

Bardzo madrze BARDZO MADRZE postepujesz oddajac ...

A jeszcze mmie wkurza jak jakas lama zuca flesha i biegnie jako pierwszy po fragi oczywisce zabijam go
Cali dzieki za poparcie

| :: 1642170 :: | GG

Old Post 20-02-2002 20:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Siwy Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Siwy Znajdź więcej post'ów przez  Siwy Dodaj Siwy do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Siwy prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 22:11.    Strony (4): « 1 [2] 3 4 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions