Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Counter-Strike > IP dobrych servow do CSa
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): « 1 [2] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
[SlizG.Hucker]
jusz nie slizg :((

squall wejc na gg bo ciongle cien niama a ja numer zmieniłem a squall to pewnie na collnet albo skodnik to soą jego serwy

GG 2637902

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 22-02-2002 20:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SlizG.Hucker] Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [SlizG.Hucker] Znajdź więcej post'ów przez  [SlizG.Hucker] Dodaj [SlizG.Hucker] do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SlizG.Hucker] prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AdaX
Fajna pipeczka (c)mAcIoS

quote:
Napisane oryginalnie przez DeStRuCt0r

po co sie wpieprzasz????
Wiem co pisze, wiec nie ******* mi tu glupot......
Tam graja same lamy, wiec po **** sie wychylasz? Posta chcesz nabic????? To napisz cos na temat, a nie piszesz, zeby pisac!!

ja sie wpieprzam?
to ty *******isz farmazony.
najpierw *******isz ze nie grasz dlugo.
a teraz mowisz ze na ASterze graja lamy.
wes sie ***** zastanow.
moze sie zmienilo juz inteligencie i jak wejdzie to nawet fraga nie zdobedziesz (wygladasz na takiego ktory i tak rzadko zdobywa).
moze to nie jest na temat, ale wykazuje twoja inteligencje.

Old Post 22-02-2002 22:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AdaX Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AdaX Znajdź więcej post'ów przez  AdaX Dodaj AdaX do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AdaX prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
- Mocny Full -
Training (Enforcer)

A ja lubie grać w Countera a wy?

Old Post 23-02-2002 16:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil - Mocny Full - Kliknij tutaj by wysłać e-maila do - Mocny Full - Znajdź więcej post'ów przez  - Mocny Full - Dodaj - Mocny Full - do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać - Mocny Full - prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
CzAsZeK
e.coast > czaszek

Ja nie lubie, gram bo mi rodzice każą

Old Post 23-02-2002 16:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil CzAsZeK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do CzAsZeK Znajdź więcej post'ów przez  CzAsZeK Dodaj CzAsZeK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać CzAsZeK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
BoHeN
Skilled (Knight)

podajcie mi ip na server FFA !

pozdrawiam ALL

Old Post 24-02-2002 08:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil BoHeN Kliknij tutaj by wysłać e-maila do BoHeN Znajdź więcej post'ów przez  BoHeN Dodaj BoHeN do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać BoHeN prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AdaX
Fajna pipeczka (c)mAcIoS

quote:
Napisane oryginalnie przez BoHeN
podajcie mi ip na server FFA !

pozdrawiam ALL

rusz glowa.
ech.
takie rzeczy sa qrna na cs.pl a nie tutaj pytasz.

Old Post 24-02-2002 09:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AdaX Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AdaX Znajdź więcej post'ów przez  AdaX Dodaj AdaX do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AdaX prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Mevlana
Skilled (Knight)

a ja powiem tak nie lubie twierdzy 1410 bo znam ludzi ktorzy tam cheatuja i dlatego nie gram nulle to samo.Aster City tam adminowie maja nasrane pod pulapem.Megaslot fajny serwer ale ja zawsze gram z lamkami.Aga ostatnimi czasy strasznie laguje.Coolnet tam sami kamperzy graja.A TOPGUN to cos to serwerm nazwac nie mozna adminowie robia co chca bany kicki slap slay lece ja wulgaryzmy pod budka z piwem.Ja lubie TOP&UOP super serwer ping super chodz nie zawsze fajni admini ostre brechty z nimi odchodza fajni grajacy lamerzy kamperzy ludze ktorzy za duzo TK zrobia leca i chyba o to chodzi zeby byl spokoj a ludzie ktorzy nie rozumieja o co chodzi w grze sa kierowani przymusowo badz nie na inne serwery dlatego tak lubie top&uop

Old Post 24-02-2002 13:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Mevlana Znajdź więcej post'ów przez  Mevlana Dodaj Mevlana do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Mevlana prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
EnFeR
Guest

Wink Najlepszy serv ???

Najlepszym sererem jest Goral

Old Post 24-02-2002 13:36
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AdaX
Fajna pipeczka (c)mAcIoS

moglbys nad interpunkcja popracowac.

Old Post 24-02-2002 14:08
$hizO
Veteran (Ogre)

Taa.... polecam wszystkim Twierdze 1410, rano tylko lamki siedzia a potem jest tylko rzez ping dobry

GG: 1201520

Old Post 24-02-2002 14:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil $hizO Kliknij tutaj by wysłać e-maila do $hizO Znajdź więcej post'ów przez  $hizO Dodaj $hizO do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać $hizO prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Mevlana
Skilled (Knight)

jna twierdzy cheaterzy nonstop siedza!!!!!!!!!

Old Post 24-02-2002 14:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Mevlana Znajdź więcej post'ów przez  Mevlana Dodaj Mevlana do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Mevlana prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
$hizO
Veteran (Ogre)

quote:
Napisane oryginalnie przez Mevlana
jna twierdzy cheaterzy nonstop siedza!!!!!!!!!

Jezeli dobrych graczy nazywasz chiterami hehe to twoja sprawa tam prawei czaly cas sa admini a chitera tam juz od bardzo dawna nie widziaelm, ostatni jak cyber testowal ogc czy wykrywa serwer,

GG: 1201520

Old Post 24-02-2002 15:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil $hizO Kliknij tutaj by wysłać e-maila do $hizO Znajdź więcej post'ów przez  $hizO Dodaj $hizO do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać $hizO prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

podstawą dobreo serweru są dobrze grający i wychowani gracze....i tyle

Old Post 24-02-2002 15:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Partyzant
Partyzancik

quote:
Napisane oryginalnie przez AlieneK
podstawą dobreo serweru są dobrze grający i wychowani gracze....i tyle

swiete slowa

MoJa DoMoWa PaGiNa

Old Post 24-02-2002 15:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Partyzant Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Partyzant Znajdź więcej post'ów przez  Partyzant Dodaj Partyzant do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Partyzant prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

quote:
Napisane oryginalnie przez Partyzant

swiete slowa

amen

Old Post 24-02-2002 15:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Mevlana
Skilled (Knight)

a wiesz ze najnowszy csguard nie znajdje nowego ogc ktore ma numerek 7.03 lub 7.3 nie pamietam a myslsz ze cheaterzy to debile ktorzy n fragi leca no pewnie ze nie im chodzi o jak najwyzszy skill i graja z glowa

Old Post 24-02-2002 21:08
[SlizG.Hucker]
jusz nie slizg :((

jak ostatnio grałem na [c4] to co chwila znajdywalo ogc i auto ban to mi sie podoba tylko jedno mnie tam dziwi czemu sie robi jakis [no c-d] niewime coto troche denerwujonce ......

GG 2637902

Old Post 24-02-2002 21:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SlizG.Hucker] Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [SlizG.Hucker] Znajdź więcej post'ów przez  [SlizG.Hucker] Dodaj [SlizG.Hucker] do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SlizG.Hucker] prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GooS
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez Mevlana

[...]
A TOPGUN to cos to serwerm nazwac nie mozna adminowie robia co chca bany kicki slap slay lece ja wulgaryzmy pod budka z piwem.
[...]

lolz

Old Post 11-03-2002 08:46
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[SPECNAZ]BuDzIs
[SPECNAZ] member

quote:
Napisane oryginalnie przez Siwy

Aha rozumiem , a ja lubie jak jest duzo osob wtedy mam duuzo fragow

Ja raczej tez nie wchodze na serw, gdzie jest malo osob, ale nie przez chec zdobycia fragow.
Jak jest malo osob to mozna sie szukac w nieskonczonosc.

Old Post 18-03-2002 18:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SPECNAZ]BuDzIs Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [SPECNAZ]BuDzIs Znajdź więcej post'ów przez  [SPECNAZ]BuDzIs Dodaj [SPECNAZ]BuDzIs do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SPECNAZ]BuDzIs prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DeStRuCt0r
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez [SlizG.Hucker]
jak ostatnio grałem na [c4] to co chwila znajdywalo ogc i auto ban to mi sie podoba tylko jedno mnie tam dziwi czemu sie robi jakis [no c-d] niewime coto troche denerwujonce ......

[NO C-D] pzred nickiem znaczy ze nie amsz cheating-deatha uruchomionego...

Old Post 18-03-2002 20:32
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 22:13.    Strony (2): « 1 [2] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions