Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > pulpity #2
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (3): « 1 [2] 3 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Lesio
KOSZ

[FPP]kag, LaGranda: skad mozna sciagnac te tapetki???
Na stronie podanej na taperkach nic niema.

BTW: Sily wyrzsze () zmoosily mnie do zmiany tapetki wiec przy okazji sie pochwale

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 20-02-2002 18:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lesio Znajdź więcej post'ów przez  Lesio Dodaj Lesio do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lesio prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

hehe...patrzcie na mój...

Old Post 20-02-2002 19:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

a tak serio to wygląda tak...mało oryginalnie....
jakby co to połowa tych sktórów to nie moje....

Old Post 20-02-2002 19:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MaslaV
koduję bezwzrokowo

pasjans, saper to mnie rozwalilo

Old Post 20-02-2002 21:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaslaV Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaslaV Znajdź więcej post'ów przez  MaslaV Dodaj MaslaV do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaslaV prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deathcrush
łobuz

pasjans, saper... no co?

powiedzcie mi: co was tak podnieca w postaci Che? bo bardzo mnie to intryguje...

Old Post 20-02-2002 22:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deathcrush Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deathcrush Znajdź więcej post'ów przez  deathcrush Dodaj deathcrush do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deathcrush prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
LaGranda
Masta of Dizasta

quote:
Napisane oryginalnie przez Lesio

http://www.artofgregmartin.com/ - coming soon, czyli prace nad XI wcieleniem. POczekaj troche .

Old Post 20-02-2002 22:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil LaGranda Kliknij tutaj by wysłać e-maila do LaGranda Znajdź więcej post'ów przez  LaGranda Dodaj LaGranda do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać LaGranda prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
CzAsZeK
e.coast > czaszek

maj faken desktop =D

Hir ju ar

Old Post 21-02-2002 15:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil CzAsZeK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do CzAsZeK Znajdź więcej post'ów przez  CzAsZeK Dodaj CzAsZeK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać CzAsZeK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Infinite
nieszczesliwie zakochany

umnie na tapecie rulzuja nagie panienki

Old Post 21-02-2002 15:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Infinite Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Infinite Znajdź więcej post'ów przez  Infinite Dodaj Infinite do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Infinite prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Ulraunt.
ULRAUNT

a to moj pulpet:

Old Post 21-02-2002 16:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Ulraunt. Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Ulraunt. Znajdź więcej post'ów przez  Ulraunt. Dodaj Ulraunt. do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Ulraunt. prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DEiMOss
sharimurai

Re: maj faken desktop =D

quote:
Napisane oryginalnie przez CzAsZeK
Hir ju ar

Chat - Wirtualna Polska... hmmm... LOL!

[ w tle: Big Dumb Face ~ Mighty Pussy Laser ]

Old Post 21-02-2002 17:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DEiMOss Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DEiMOss Znajdź więcej post'ów przez  DEiMOss Dodaj DEiMOss do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DEiMOss prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
kag
fenix

quote:
Napisane oryginalnie przez Lesio

BTW: Sily wyrzsze () zmoosily mnie do zmiany tapetki wiec przy okazji sie pochwale

zanim strona wstanie zobacz sobie kilka tapet na http://www.themexp.org jest tam tez kilka wlasnie z artof...

Old Post 21-02-2002 19:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil kag Kliknij tutaj by wysłać e-maila do kag Znajdź więcej post'ów przez  kag Dodaj kag do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać kag prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
alienzero
KOSZ

quote:
Napisane oryginalnie przez tramwaj
pasjans, saper... no co?

powiedzcie mi: co was tak podnieca w postaci Che? bo bardzo mnie to intryguje...

nie wiem jak maslav ale ja jestem zauroczony wygladem tzw logo che... sam gosc tez byl wporzo, ale generalnie to symbol - i szczegolnie w formie takiej jak na moim desktopie... po prostu mi sie podoba... no i symbol rewolucji... tez sie liczy...

Edytowane przez [Kosz]Krowa dnia 07-07-1977 o godz. 07:07

Old Post 21-02-2002 19:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil alienzero Kliknij tutaj by wysłać e-maila do alienzero Znajdź więcej post'ów przez  alienzero Dodaj alienzero do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać alienzero prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Ulraunt.
ULRAUNT

quote:
Napisane oryginalnie przez 1_Al!EN_0

nie wiem jak maslav ale ja jestem zauroczony wygladem tzw logo che... sam gosc tez byl wporzo

W czym byl wporzo !? byl kolejnym posranym, czerwonym, komuchem!!!

Old Post 21-02-2002 21:55
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Ulraunt. Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Ulraunt. Znajdź więcej post'ów przez  Ulraunt. Dodaj Ulraunt. do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Ulraunt. prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MaslaV
koduję bezwzrokowo

Jezus i Ernest są jedynymi ikonami pop-kultury które podziwiam... kolesie mieli podobną robotę, i właśnie za to ich szanuję. (jeśli istniał) Jezsa za odwage i upór a nie za jakieś *******enie kleru o miłości, a Che za sam całokształt. Jutro ide w koszulce z CHe do shoola (nie mylić z Shoolerem) .

Old Post 21-02-2002 21:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaslaV Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaslaV Znajdź więcej post'ów przez  MaslaV Dodaj MaslaV do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaslaV prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
alienzero
KOSZ

quote:
Napisane oryginalnie przez PoZ

W czym byl wporzo !? byl kolejnym posranym, czerwonym, komuchem!!!

rownie wstretni i pojebani sa demokraci, monarchowie i anarchisci... do polityki wole sie nie mieszac bo ostatnio widze co sie dzieje w kraju i zygac mi sie chce... mam jakis poliwstret

Old Post 21-02-2002 22:24
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil alienzero Kliknij tutaj by wysłać e-maila do alienzero Znajdź więcej post'ów przez  alienzero Dodaj alienzero do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać alienzero prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deathcrush
łobuz

imho uwielbianie Che to tylko szukanie sobie idola gdzies daleko, daleko... ks. Popieluszko (-a?) tez walczyl w slusznej sprawie, tez zostal zaj3bany przez policje, i to nie gdzies za gorami, lasami, oceanami tylko tu w Polsce... (jesli ktos chce kontynuowac ten temat to zalozcie nowy topik zeby tego nie rozbijac)

quote:
rownie wstretni i pojebani sa demokraci, monarchowie i anarchisci...

chyba monarchisci?

Old Post 21-02-2002 22:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deathcrush Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deathcrush Znajdź więcej post'ów przez  deathcrush Dodaj deathcrush do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deathcrush prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DEiMOss
sharimurai

quote:
Napisane oryginalnie przez tramwaj
imho uwielbianie Che to tylko szukanie sobie idola gdzies daleko, daleko... ks. Popieluszko (-a?) tez walczyl w slusznej sprawie, tez zostal zaj3bany przez policje, i to nie gdzies za gorami, lasami, oceanami tylko tu w Polsce... (jesli ktos chce kontynuowac ten temat to zalozcie nowy topik zeby tego nie rozbijac)
[...]

Che byl "kultowniejszy" Ahhh, te zaje.biste koszulki z jego podobizna. A w Polsce to i Rydzyk i Lepper walcza w slusznej sprawie... tylko dla kogo slusznej i komu ich postac sie "podoba" to juz inna historia.

[ w tle: Nirvana ~ Plateau ]

Old Post 21-02-2002 23:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DEiMOss Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DEiMOss Znajdź więcej post'ów przez  DEiMOss Dodaj DEiMOss do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DEiMOss prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
slawek
.

Czy załapałem się jeszcze na pulpity, czy już za późno?

Old Post 22-02-2002 09:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil slawek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do slawek Znajdź więcej post'ów przez  slawek Dodaj slawek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać slawek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MaslaV
koduję bezwzrokowo

MacOs to rozumiem i szanuję.
Wielkie brawa dla pana!

Old Post 22-02-2002 12:59
alienzero
KOSZ

quote:
Napisane oryginalnie przez slawek
Czy załapałem się jeszcze na pulpity, czy już za późno?

os 9 czy 8.5 ? ja mam 8.1 pl... i 9 na iBooku... tym bialym tne w proskatera 2 a u ciebie jak z wnetrzem?

ale wazniejsze to: skad moge se sciagnac divx na maca???

Old Post 22-02-2002 14:52
MaslaV
koduję bezwzrokowo

wiem ze pytanie nie zostalo skierowane do mnie ale ja mam MacOsa 8.5 na PowerPc siedem tysiecy iles tam .

Old Post 22-02-2002 15:14
Ulraunt.
ULRAUNT

quote:
Napisane oryginalnie przez 1_Al!EN_0

os 9 czy 8.5 ? ja mam 8.1 pl... i 9 na iBooku... tym bialym tne w proskatera 2 a u ciebie jak z wnetrzem?

hej kolego skąd ty masz tyle macoof? jestes jakim dilerem czy jak

Old Post 22-02-2002 17:07
alienzero
KOSZ

matka w gazecie pracuje... na odpowiednim stanowisku.. a tera gazety prawie wszystkie na macach maja sklad... no bo pecety by im ciagle sie wywalaly poza tym takim QuarkXPress by sie pecet chyba zadlawil... nawet nie wiem czy jest pecetowa wersja

Old Post 22-02-2002 19:58
GorE
fucking with me is free

niezle pulpity ale nie najlepsze moze ma ktos z jakas naaga istota np. ?????

Old Post 28-02-2002 10:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GorE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GorE Znajdź więcej post'ów przez  GorE Dodaj GorE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GorE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GorE
fucking with me is free

quote:
Napisane oryginalnie przez GorE
niezle pulpity ale nie najlepsze moze ma ktos z jakas naaga istota np. ?????
tylko zartowalem

Old Post 28-02-2002 10:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GorE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GorE Znajdź więcej post'ów przez  GorE Dodaj GorE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GorE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
PiaSkuN
BaKu BaKu

u mnie to wyglada mniej wiecej tak:

Old Post 28-02-2002 12:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil PiaSkuN Kliknij tutaj by wysłać e-maila do PiaSkuN Znajdź więcej post'ów przez  PiaSkuN Dodaj PiaSkuN do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać PiaSkuN prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
slawek
.

quote:
Napisane oryginalnie przez PiaSkuN
u mnie to wyglada mniej wiecej tak:

Daj w mniejszej rozdzielczości, bo nie widać jakie masz piraty na dysku

Old Post 28-02-2002 12:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil slawek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do slawek Znajdź więcej post'ów przez  slawek Dodaj slawek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać slawek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

A oto moj pulpit - w rzeczywistosci duzo ladniej tapetka wyglada - to wina jpg ....

Jest pusto bo nie lubie ikonek - tylko kosza nie udalo mi sie usunac

Mozna sie dowiedziec LaGranda skad masz taka fajna tapetke?

Old Post 28-02-2002 15:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lesio
KOSZ

quote:
Napisane oryginalnie przez Saari
Mozna sie dowiedziec LaGranda skad masz taka fajna tapetke?

To moze ja za niego odpowiem bo tez wczesniej o to pytalem
quote:
Napisane oryginalnie przez LaGranda
http://www.artofgregmartin.com/ - coming soon, czyli prace nad XI wcieleniem. POczekaj troche .

BTW: wow, niewiedzialem ze Moj Komputer tez sie da usunac

Old Post 28-02-2002 16:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lesio Znajdź więcej post'ów przez  Lesio Dodaj Lesio do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lesio prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Cougar
Elite (Fiend)

Talking

teraz ja! ta tapetka wlada moim kompem juz miesionc i jeszcze dlugo jej nie zmienie!

Be Ready To Be POISONED

RTCW Team http://poison.rtcw.pl

Old Post 28-02-2002 17:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Cougar Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Cougar Znajdź więcej post'ów przez  Cougar Dodaj Cougar do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Cougar prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 03:03.    Strony (3): « 1 [2] 3 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions