Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Zasoby > Kosz > Sprawy do Lucas'a
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (4): « 1 [2] 3 4 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Infinite
nieszczesliwie zakochany

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]LucaS
Podziekujcie panu Gazorowi - bo caly wasz wysilek poszedl na marne...

huehuehuehueue no to teraz zes ****** luc

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 27-02-2002 16:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Infinite Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Infinite Znajdź więcej post'ów przez  Infinite Dodaj Infinite do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Infinite prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
demarcos
zdzisiu burczymucha

troche gupio ze taka atmosferka sie robi.....zreszta znowu sie zacznie

Old Post 27-02-2002 18:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil demarcos Kliknij tutaj by wysłać e-maila do demarcos Znajdź więcej post'ów przez  demarcos Dodaj demarcos do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać demarcos prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez demarcos
troche gupio ze taka atmosferka sie robi.....zreszta znowu sie zacznie

Jestem czlowiekiem z ktorym mozna sie dogadac - ale zagrywki w stylu "*******cie lucasa - pojdziemy sobie do xenoma" nie przejda....

Old Post 27-02-2002 18:27
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lucas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lucas Znajdź więcej post'ów przez  Lucas Dodaj Lucas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lucas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Infinite
nieszczesliwie zakochany

qfa luc wez sie obudz czlowieku
tylu loodzioof cie prosi zebys otworzyl topic wiec zrob to dla dobra wlasnego wizerunku:/

Old Post 27-02-2002 20:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Infinite Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Infinite Znajdź więcej post'ów przez  Infinite Dodaj Infinite do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Infinite prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez Infinite
qfa luc wez sie obudz czlowieku
tylu loodzioof cie prosi zebys otworzyl topic wiec zrob to dla dobra wlasnego wizerunku:/

Bardzo ladnie prosicie, ale czesc z was rzada i to w bardzo chamski sposob - a tego nie lubie...

Old Post 27-02-2002 20:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lucas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lucas Znajdź więcej post'ów przez  Lucas Dodaj Lucas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lucas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
CiaPeQ
Combat (Death Knight)

s2 to legenda
ale legeny żyia tylko w spomnieniach a wienc pewnie sie naraze 90% borda jak powiem ze s2 nic dla mnie nie znaczyl i to ze padl nic mnie nie obchodzi a nawet lakko ucieszylo

bord to niejeden topoik i na nim sie zycie nie konczy

zaluzcie inny i wy zadowoleni bo będziecie mieli gdzie nabiiac a Lucas ze w koncu zamknie nastempny topik
wkoncu sami zaczeliscie nazekac ze jest duzo syfu na bordzie

pozatym Saari klutnie moderatorow to nie zecz o ktorei musi kazdy wiedziec ze cos iskrzy pomiendzy wami zacznijcie robic jak dorosli ludzie i porozmawiaicie na osobnosci
bo to nie wplywa dobze na nastroie ludzi na bordzie

ale to jest tylko moie zdanie i mozecie sie z nim nie zgodzic

Old Post 27-02-2002 21:19
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil CiaPeQ Kliknij tutaj by wysłać e-maila do CiaPeQ Znajdź więcej post'ów przez  CiaPeQ Dodaj CiaPeQ do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać CiaPeQ prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez CiaPeQ

wkoncu sami zaczeliscie nazekac ze jest duzo syfu na bordzie

Sluchac tego czlowieka ( )

Jak ja mowilem abyscie wszystko robili tylko po to aby moderatorzy nie brali sie za sprzatanie boarda... to nikt nie sluchal...

Jest jeden sposob na otwarcie topica - ja go znam - ciekawe czy ktos z was na to wpadnie.... Juz taka sytuacja miala miejsce...

Old Post 27-02-2002 21:31
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

Ciapeq ze tak powiem *******isz trzy po trzy razy dziewiec.. jestes tu widze nowy i nie znasz ludzi, nie zzyles sie z nimi i interesuja Cie jedynie konkrety na topikach ktore sa wszystkie takie same i nie maja przyszlosci...
S2 byl jak alkohol bezalkoholowy na o niczym konkretnym - topic ktory odwiedzany byl przez wszystkich, choc najczesciej wlasnie przez starych znajomych uzytkownikow - i byl fajny.
A co do iskrzenia miedzy moderatorami to tez nie wypowiadaj sie jak nie wiesz - ja Lucasa akurat lubie ale on na sile probuje do siebie zrazic ludzi z niewiadomych powodow i to mnie dziwi.]

Lucas to ze czesc to jedna sprawa ale ten dzial boarda sklada sie z wielu osob z czego wszyscy starzy bywalcy pragna tamtego topica - ale Ty sobie nic z tego nie robisz bo jedna osoba urazila Twoja dume - wydoroslej...

Old Post 27-02-2002 22:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
CiaPeQ
Combat (Death Knight)

Saari jestem na bordzie dosc dlugo i mialem z nim kontakt pol roku przed zainteresowaniem
zapytai sie Infa bo to on mnie wkrencil w ten interes i jestem to tyle co on tylko ze sie nie reiestrowalem bo nie mialem dostempu do netu poza kafeika w ktorei kiedys pracowal.

wienc to nie jest krótko pozatym znam co nieco ludzi bo czytam co pisza a to ze nie znam ich osobiscie to inna sprawa
ja sie nie udzielam jak nie mam nic ciekawego do powiedzenia glownie czytam co pisza

Masz rację nie wiem jak dobze sie znasz z LukaSem i jak sprawy miendzy Wami stoją

jesli Cie obrazilem to SORY bo naprawde nie mialem takiego zamiaru

Old Post 27-02-2002 22:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil CiaPeQ Kliknij tutaj by wysłać e-maila do CiaPeQ Znajdź więcej post'ów przez  CiaPeQ Dodaj CiaPeQ do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać CiaPeQ prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]xen0m
fpp.pl
Administrator

Luc czemu zamknales ten topic? zeby chociaz jak przyczyna byla...

wiekszosc chce zeby otworzyc...

Old Post 27-02-2002 22:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]xen0m Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]xen0m Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]xen0m Dodaj [FPP]xen0m do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]xen0m prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]xen0m
Luc czemu zamknales ten topic? zeby chociaz jak przyczyna byla...

wiekszosc chce zeby otworzyc...

Ustalmy jedno - wszyscy placza aby zamykac "nabijane" topici... no wiec zamykam. Ale to tez zle - bo "starzy bywalcy" chca aby pewne topici byly nie zamykane. To moze ustalimy co to sa ci bywalcy, ustalimy jakie sa zasady zamyaknia topicow... jezeli to ma byc jakies kolektywne widzimisie - to nie dziwcie sie, ze potem board jest taki jaki jest... Slizg stal sie pogaduszkami kilku osob... sami narzekacie na innych, ale swoijego nie chcecie zobaczyc....

Czesci wam wydaje sie, ze jest to zwykla upartosc. Nie - moje dzialanie jest przemyslane i ma swoj cel. Prosilem, tlumaczylem - nikt nie sluchal. Teraz dzialam.

Sposob na otwarcie tego topica - dalej jest aktualny. Doceniam kreatywnosc...

Old Post 27-02-2002 22:29
CiaPeQ
Combat (Death Knight)

klka osob mnie moze wygwizdac ale

po co sie tak klocic o otwarcie s2 nie latwiei poprostu otwozyci nowy w ktorum mozna pogadac (czytai ponabijac)
wkoncy topic moze sie nazywac zlot pedofili albo sex szop
wkoncu liczą sie ludzie a nienazwa topiku w ktorym pisza

Old Post 27-02-2002 22:42
heeZto0
':;PNC;:'

to proponooje dla tych 'starych bywalcooff' zrobic chata
wydaje mi sie ze to by bylo najlepshym rozwiazaniem bo jak bedize tak jak ktos tam moowil zeby nowy temat otwozyc zeby sobie pogadac to w tym syfie sie niedlogi nikt nie polapie...

Old Post 27-02-2002 23:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil heeZto0 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do heeZto0 Znajdź więcej post'ów przez  heeZto0 Dodaj heeZto0 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać heeZto0 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
gazi
podróżnik

quote:
Czesci wam wydaje sie, ze jest to zwykla upartosc. Nie - moje dzialanie jest przemyslane i ma swoj cel. Prosilem, tlumaczylem - nikt nie sluchal. Teraz dzialam.
Sposob na otwarcie tego topica - dalej jest aktualny. Doceniam kreatywnosc...

***** przypomina to sytuacje jakby jakis wyzszy odemnie koles zabral z ust lizaka, trzymal wysoko w gorze i jeszcze mowil: poproś, poproś to moze oddam

nie wiem czy otworzysz jeszcze topic czy nie, bardziej ciekawi mnie to kto po tej całej akcji bedzie cie jeszcze lubił ?

Old Post 27-02-2002 23:55
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil gazi Znajdź więcej post'ów przez  gazi Dodaj gazi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać gazi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez Gazor

nie wiem czy otworzysz jeszcze topic czy nie, bardziej ciekawi mnie to kto po tej całej akcji bedzie cie jeszcze lubił ?

Mam teraz sie poplakac???

Sami zaczeliscie marudzic z boardem...

Old Post 28-02-2002 05:12
demarcos
zdzisiu burczymucha

no ja.pier.dole..... kuzwa po kiego grzyba cala ta gadka, o jeden glupi topic tyle hamskich pogaduszek.....Wezcie przestancie. Luc- ja wiem ze teraz ci glupio ustapic i nie ustapisz dopoki cie gaz nie pseprosi...wtedy postwisz na swoim i udowodnisz ze jestes rowny gosc...ze s taba nie ma co zadzierac... A te co post powtarzane zdanie..Chcieliscie porzadku na boardzie sami or smth like that to juz sie staje troche nudne bo rozumiem zamykac topici glupie typu-czesc jestem nowy itp ale np ten topic duzej ilosci osob dalej sprawial przyjemnosc i napewno duzo osob jest troche wkur.wionych ze znanego powodu..
tak z drugiej strony to myslalem wlasnie ze board jest miejscem gdzie panuje fajn atmosferka,klimacik gdzie mozna w niektorych topikach luzno pogadac,czasem nie na temat czasem pomoc ,czasem cos doradzic czy wyrazic swe opinie....jednak chyba sie myle.. bo z tego co widze to ostatni post w kazdym topicu konczy sie na... 3 za wiec Eot - jakby te lepsze nie mogly umierac same..pomysl o tym

Old Post 28-02-2002 07:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil demarcos Kliknij tutaj by wysłać e-maila do demarcos Znajdź więcej post'ów przez  demarcos Dodaj demarcos do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać demarcos prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
killertowa
Elite (Fiend)

Wczoraj przeczytałem ten topic, coś tam napisałem i przespałem się z tematem.
Abstra****ąc od wymiany zdań jaka tutaj zaszła i do czego ona doprowadziła uważam, że skoro topic został zamknięty to nie powinno się go już otwierać.
W przeciwnym razie zawsze będą liczne dyskusje dlaczego jeden topic został otwarty ponownie a inny nie. Zrobi się jeszcze większy bałagan i więcej kłótni.
p.s. o ile dobrze pamiętam to zbliża się termin Ślizgu 3 - kiedy nowy topic?
p.s. 2 LOL ocenzurowało mi niewinne słowo

"Niech przeciwnik muśnie twą skórę gauntletem, ty przywal mu shotgunem. Niech przeciwnik przywali ci shotgunem, ty przywal mu RL. Niech przeciwnik przywali tobie RL, a ty zabij go z RG. Nie koncentruj się na bezpiecznym uniknięciu - połóż swe życie przed nim"

Old Post 28-02-2002 08:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil killertowa Znajdź więcej post'ów przez  killertowa Dodaj killertowa do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać killertowa prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
slawek
.

Wygląda, że wszyscy mają trochę racji.
Po przemyśleniu skłaniam się ku zdaniu killertowa.
Nowy topic o "Ślizgu" 3 powinien załatwić tę sprawę....

Old Post 28-02-2002 09:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil slawek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do slawek Znajdź więcej post'ów przez  slawek Dodaj slawek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać slawek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]xen0m
fpp.pl
Administrator

quote:
Napisane oryginalnie przez killertowa
p.s. o ile dobrze pamiętam to zbliża się termin Ślizgu 3 - kiedy nowy topic?

wtedy to sie otworzy s2 i zmieni nazwe na s3

Old Post 28-02-2002 11:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]xen0m Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]xen0m Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]xen0m Dodaj [FPP]xen0m do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]xen0m prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

Zalamujacie mnie... nikt nie wpadl ze topic moze byc przeniosiony do innego dzialu... Od dawna to planowalem - ale bylem ciekaw czy ktos na to wpadnie - juz tak bylo robione.

Zenada - tylko slyszalem narzekania - nic konkretnego...

Topic laduje w koszu - nie ze wzgledu na teamat i zawartosc, tylko dla tego ze:
a) w koszu nie nabija sie postow - wiec jak cos warte jest - to ludzi ebeda pisac i na to uwagi nie zwracac.
b) zadna z osob bioracych udzial w dyskusji nie ma tam moderatora - wiec nikt go tam nie zamknie.

Osobiscie zgadzam sie z Kilertowa. Chcialem abyscia podali kryteria zamykania topicow - nie podaliscie. Osobiscie nie bede pisal zadnego regulaminy dl aboarda - nie widze sensu marnowania mojego czasu, bo tak nikt go dokladnie nie przeczyta - a ci co przeczytja - to sie beda nie zgadzac....

Jedyna rzecza ktora wymaga regualacji - to sygnatury...

Powtorze enty raz - board to WY. Jakiekolwiek od gorne znaczne modyfikowanie boarda skazane jest na kleske...

Old Post 28-02-2002 14:22
Infinite
nieszczesliwie zakochany

tak czy owak nadal wiekszasc jest za ponownym otwarciem

luc: zle pojmujesz role modernatora
nie jestes tu przecierz zeby nam robic na zlosc
nie jestes tu poto zeby nadmiernie egzekwowac i nadinterpretowywac reguly
slychaj... wcale nie staralem sie byc chamski no ale skoro tak wyszlo to przepraszam
widzisz sam ze niepotrrzebnie wzbudzasz klotnie
czy to jest takie skomplikowane?
ludzie mowia
zamknij topic - ty zamykasz
ludzie mowia
otworz toipic - ty otwierasz
luc twoja zmiana stanowiska wcale nie ujmie ci honoru
a wrecz przeciwnie - bedac w stanie przyznac sie do bledu udowodnisz wszystkim ze zaslugujesz na pozycje modernatora

Old Post 28-02-2002 14:28
Lucas
esports.pl

quote:
nadmiernie egzekwowac i nadinterpretowywac reguly

O to chodzi - nie ma czego interpretowac - bo nie mamy zadnych porzadnie ustalonych regul....

BTW - topic jest otwarty.... Znowu nie czytacie moich postow dokladnie

Old Post 28-02-2002 15:19
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

quote:

Topic laduje w koszu

A wiec znalazles inny sposob na usmiercenie go - wyrzucenie do smieci...
Wiesz dobrze ze wielu ludzi poza obreby q3

Old Post 28-02-2002 16:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez Saari

A wiec znalazles inny sposob na usmiercenie go - wyrzucenie do smieci...
Wiesz dobrze ze wielu ludzi poza obreby q3

Hej, hej.... zostawilem przekierowanie. Ci co byli - to tak dostana miala, ze ktos cos postna...

Znowu marudzicie.....

Old Post 28-02-2002 16:24
deathcrush
łobuz

quote:
[FPP]LucaS : the best of...
- Znowu marudzicie.....
- Znowu nie czytacie moich postow dokladnie
- Zalamujacie mnie...
- tylko slyszalem narzekania
- nie widze sensu marnowania mojego czasu
- sami zaczeliscie narzekajac na board

wiesz, tu pasuje text z pewnego filmu: ONI SA WSZEDZIE! ... ciezka paranoja i mania przesladowcza cie ogarnela?!
czy ty na kazdym kroku widzisz jakies zielone ludziki, ktore ci sie naprzykrzaja?
i znow robisz z siebie pokrzywdzonego... jestes moderatorem i to normalne ze ludzie maja pretensje, propozycje, prosby...

to ze ludzie maja zale akurat do Ciebie, jest spowodowane Twoim podejsciem do pewnych spraw...

i wogole sorki ze wam wpadam na dzial q3, ale nie moglem sie powstrzymac

Old Post 28-02-2002 23:27
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deathcrush Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deathcrush Znajdź więcej post'ów przez  deathcrush Dodaj deathcrush do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deathcrush prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

klap klap klap tram...

Lucas - ehhhh... i po co to bylo? Zeby ludzie nie nabijali? lol... pomysl o sobie i rz...

Old Post 28-02-2002 23:56
Lucas
esports.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez tram-

i znow robisz z siebie pokrzywdzonego... jestes moderatorem i to normalne ze ludzie maja pretensje, propozycje, prosby...

to ze ludzie maja zale akurat do Ciebie, jest spowodowane Twoim podejsciem do pewnych spraw...

Udowadniam wam ze jak tylko moderator sie zajmuje boardem to jest kicha. Dalej ajk ten moderator jest zmeczony ciaglym tlumaczeniem sie z decyzji to jest jeszcze wieksza kicha i jest jeszcze bardziej zlosliwy.

Zas pewnych rzeczy nie rozumiem - jak op wywali kogos na kanale - to tak jest, bo to jest irc i takie prawo opa. Zas jak ja zamkne jedne topic (w ktorym nabijano) to tragedia.

Efekt mojego moderowania widac na q3.fpp.pl - brak newsow..

Old Post 01-03-2002 08:07
Infinite
nieszczesliwie zakochany

luc nie chodzi o to ze zle ze sie tym zajmujesz
chodzi o to ze sie tym zle zajmujesz
jestes zbyt ostry
nie mozna na sle szukac topickow do wywalania

Old Post 01-03-2002 21:10
Lucas
esports.pl

quote:
luc nie chodzi o to ze zle ze sie tym zajmujesz
chodzi o to ze sie tym zle zajmujesz
jestes zbyt ostry
nie mozna na sle szukac topickow do wywalania

Tak tez bedzie - jak tym bede sie zajmowal. Wynika to z braku czasu na rzomyslaniem czy topic zamykac czy nie.... Chodzi o to abyscie WY dbali o board.... a nie tylko jeden moderator...

Old Post 01-03-2002 22:24
LaGranda
Masta of Dizasta

LucaS!!! - mi powedz jka mam jutro kaca wyleczyc, bo sie wlasnie z kumplali na lanie upodlilismy ostro. Wlanie sie zabieramy za skrzynke leszka i partyjke w homeworlda , potem idzie dk2 - zajebisteko lanika w domu to polacm wam all . Dziekuje z uwage

Old Post 02-03-2002 02:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil LaGranda Kliknij tutaj by wysłać e-maila do LaGranda Znajdź więcej post'ów przez  LaGranda Dodaj LaGranda do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać LaGranda prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 00:59.    Strony (4): « 1 [2] 3 4 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions