Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Ligi > PRL > Wyniki!
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (3): « 1 [2] 3 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
zaraza
Vae! Puto deus fio!

przeterminowane?

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]DarkXenocide

Nie ma zadnych niesmakow :) jako ze ja bylem sedzia obserwujacym, to sie nie wtracalem specjalnie poza sugestiami. Gdybym ja ten mecz sedziowal przydzialowo Hunters by dostali walkover zaraz na czesc gdyby nie wrocili w 180sek po wlaczeniu pure... To kpina z tym pure,,,, to jest wlasnie po to zeby, nie bylo shiterskich skinow, modeli, txtoor itp. Ja jako CL nie widze mozliwosci by klan nie byl gotowy x czasu przed meczem na spelnienie norm regulaminu. Jako sedzia tez takiej mozliwosci nie widze. Sprawa to skandal dla mnie, all jak nie raz juz mowilem poszli im na reke, dali czas i wskazowki, mimo ze nie bylo to naszym obowiazkiem, tak samo jak zgoda TC na cokolwiek.... regulamin dawal im prawo jak mowie do walkovera 3min po wybiciu godziny meczu..... A gdyby byc upierdliwym to juz w momencie rozpoczecia meczu- hunters nie mieli zadnej liczby bliskiej wymaganym 8 graczom gotowym do gry.

Pewnie juz zamkneliscie ten temat,ale chce dodac ze kazdy moze sie pomylic,wiec poco zwalac od razu na nas wine za ten feralny dzien.Kilku z nas troche pozniej ponioslo,ale juz sie poprzepraszalismy z kolegami z TC wiec chyba wszystko jest O.K.?Mam nadzieje rowniez ze TC i Hunterzy nadal beda zyc w friendshipie.Kolega Xenocide jest troche dla nas za ostry...

"Dogde this" - Trinity

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 27-02-2002 10:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil zaraza Kliknij tutaj by wysłać e-maila do zaraza Znajdź więcej post'ów przez  zaraza Dodaj zaraza do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać zaraza prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DarkXenocide
Prezes Poison

Dema sa juz, wlasnie konczymy podstrone demo IC VMC jest w newsie

FIRST IMPACT: board.hive.pl

Old Post 27-02-2002 17:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DarkXenocide Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DarkXenocide Znajdź więcej post'ów przez  DarkXenocide Dodaj DarkXenocide do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DarkXenocide prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Chrumkules
Watch your back!

thx!

Old Post 28-02-2002 15:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Chrumkules Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Chrumkules Znajdź więcej post'ów przez  Chrumkules Dodaj Chrumkules do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Chrumkules prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
trze6czuk
Training (Enforcer)

Talking TCvsPOISON

Mecz zakonczyl sie nasza przegrana 1:7 Gratulacje klanowi POISON i dzieki za dobra gre...

...ps Jeszcze sie odqjemy !!!PPPPP

Old Post 01-03-2002 12:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil trze6czuk Kliknij tutaj by wysłać e-maila do trze6czuk Znajdź więcej post'ów przez  trze6czuk Dodaj trze6czuk do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać trze6czuk prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Chrumkules
Watch your back!

BSM vs AGD

4:4 - Dzieki AGD za GRE!

Old Post 01-03-2002 23:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Chrumkules Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Chrumkules Znajdź więcej post'ów przez  Chrumkules Dodaj Chrumkules do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Chrumkules prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Chrumkules
Watch your back!

BSM vs DA

8:0 - BSM vs DA - wygrany po 4 czy tam pieciu rundach przez WO

Old Post 03-03-2002 17:20
Przecinek
Trejning ( Enforser)

quote:
Napisane oryginalnie przez Chrumkules
a to ja jeszcze zapytam o jedna sprawe ktora mnie dreczy: Dlaczego nikt nie udostepnia demek ze spotkan z wielka checia bym sobie obejrzal jak wygladal meczyk a tu qpa bylem dzis na stronie o meczu C4 i PGr bo chyba pisalo w newsie ze beda demka a tu nic !

http://chruptak.plukwa.net/~viking/demos/II/

Tu masz demka z meczy rozegranch w 2giej kolejce

Nie wiem czy wydalem jakas tajemnice ale chyba nie

Old Post 03-03-2002 19:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Przecinek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Przecinek Znajdź więcej post'ów przez  Przecinek Dodaj Przecinek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Przecinek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
PsychOPAT
Warrior (Scrag)

Niedzielny, powtorkowy (z I-szej kolejki) mecz Hunters vs TC zakonczyl sie wynikiem 4:4...

IRCnet: #polishlegion

Old Post 04-03-2002 00:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil PsychOPAT Kliknij tutaj by wysłać e-maila do PsychOPAT Znajdź więcej post'ów przez  PsychOPAT Dodaj PsychOPAT do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać PsychOPAT prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Xceed
prodigY

Exclamation

Ultra nowy nius z pola walki :
mecz powtórkowy VMC vs Iron Cross zakończył się wynikiem 4:0 dla FauEmCe .
Gra była czysta ( chociaż raz ktoś mi strzelił poniżej pasa , to chyba powinno być zakazane ?

Old Post 05-03-2002 20:56
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Xceed Znajdź więcej post'ów przez  Xceed Dodaj Xceed do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Xceed prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DarkXenocide
Prezes Poison

Sa problemy przez lacze ogolnie bo TPSA skopala znow, zdaje sie ze dzis to naprawia ostatecznie i all wroci do normy. Tak wiec uzupelnimy all braki na www.

Kibicujcie nam Moze jak dobrze pojdzie nam dzis z MTE to powoli dobijemy do 1szej 10tki internationala CB Go poland GO

Now na 14tym.

Old Post 07-03-2002 10:55
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DarkXenocide Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DarkXenocide Znajdź więcej post'ów przez  DarkXenocide Dodaj DarkXenocide do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DarkXenocide prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Allan
Southerner

cb

Ja bede o ktorej godzinie mam trzymac kciuki ?

Old Post 07-03-2002 12:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Allan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Allan Znajdź więcej post'ów przez  Allan Dodaj Allan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Allan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DarkXenocide
Prezes Poison

heh nie odbyl sie bo uparli sie na ich serwa z pigniem dla nas nie dozaakceptowania Szkoda... next time then.

Old Post 08-03-2002 01:17
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

stchorzyli po prostu

Old Post 08-03-2002 05:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
zaraza
Vae! Puto deus fio!

DX niech się lepiej zacznie przejmować dzisiejszym meczem z Hunterami i radze nie bo o 22:00 będzie ostra jazda . Co do waszych następnych rozgrywek w CB to ja ze swojej strony oczekuje od Poison drugiego Małysza,albo Szmita czy kto tam wygrał (nie wiem nie oglądałem).

"Dogde this" - Trinity

Old Post 08-03-2002 07:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil zaraza Kliknij tutaj by wysłać e-maila do zaraza Znajdź więcej post'ów przez  zaraza Dodaj zaraza do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać zaraza prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Xaoo
[POISON]

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]DarkXenocide
heh nie odbyl sie bo uparli sie na ich serwa z pigniem dla nas nie dozaakceptowania Szkoda... next time then.

tylko jak mozna bylo znalezc inny serwer skoro oni nie mieli zadnego zdkeya do tego powiedzieli, ze na byby nie moga wejsc ... dobra sciema poprostu szukaja frajerow, ktorzy zagraja na ich serwie, a oni wygraja pingami, a nie dobra gra. teraz widac dlaczego maja 7 wygranych i tylko 2 porazki.

Prepare to be [POISONED]
[POISON]VICTA!

Old Post 08-03-2002 07:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Xaoo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Xaoo Znajdź więcej post'ów przez  Xaoo Dodaj Xaoo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Xaoo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
zaraza
Vae! Puto deus fio!

Gratuluje Poisonom wygranej na klanie PL Hunter.Miażdżąca przewaga trucicieli 7 do 1.Plansze beach i asulat.Łowcą udało się na asulacie raz pokonać wroga.A szkoda Xeno.W którymś z poprzednich postów napisałem,że mam ładną koleżanke,która mogłaby się z Tobą spotkać.Nici ze spotkania Poisony wygrały.

Kurde usuńcie tego posta niżej bo mi sie 2 razy klikło

"Dogde this" - Trinity

Edytowane przez zaraza dnia 09-03-2002 o godz. 12:52

Old Post 09-03-2002 09:26
DarkXenocide
Prezes Poison

ANo eksperymenty w skladzie i uzbrojeniu nas kosztowaly 1 runde no ale jakie decyzje takie konsekwencje

Old Post 09-03-2002 21:30
Allan
Southerner

news

Macie tu news: VMC przegralo z TC 2 - 6. Cieszcie sie skomplikowalismy troche sytuacje w grupie C. Jakbysy mecz wygrali sytuacja byla by jasna a teraz wszystkie klany oprocz ii moga wyjsc z grupy. Jest o co walczyć

Old Post 10-03-2002 00:24
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Allan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Allan Znajdź więcej post'ów przez  Allan Dodaj Allan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Allan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DarkXenocide
Prezes Poison

Heh ano fakt kombinacje sa all mozliwe chyba

No to IC sie postara cos czuje z nami

Old Post 10-03-2002 02:49
Allan
Southerner

v

Kombinacji jest duzo ale od IC zalezy jaka bedzie ta ostatnia Gracie kluczowa role w grupie C now

Old Post 10-03-2002 12:51
Allan
Southerner

co nie co o C

Sorka ze 3 posty prawie z rzędy ale złote myśli nachodzą mnie co jakis czas. Bawiłem sie w kombinacje wynikow w grupie C i oto co wyszło : Z gory zakladam ze Poison wygraja 2 mecz z IC i VMC ( ) wiec walka toczy sie o 2 miejsce. Jest 9 kombinacji wynikow 2 najwazniejszych meczow: IC - TC i Hunter - VMC.

I - Hunter wygrywa z VMC a Iron Cross wygrrywa z TC - awansuje z 2 miejsca Iron Cross

II - VMC wygrywa z Hunter a Iron Cross wygrywa z TC - mecz dogrywkowy pomiedzy IC a VMC

III - Hunter wygrywa z VMC a TC wygrywa z IC - awansuje z 2 miejsca TC

IV - VMC wygrywa z Hunter a TC wygrywa z IC - awansuje z 2 miejsca TC ( smutne ale prawdziwe )

V - VMC remisuje z Hunter a Iron Cross wygrywa z TC - awansuje z 2 miejsca Iron Cross

VI - VMC remisuje z Hunter a TC wygrywa z IC - Awans z 2 miejsca TC

VII - Oba mecze remisowe - Awansuje z 2 miejsca TC

VIII - Hunter wygrywa z VMC a Iron Cross remisuje z TC - awans z 2 miejsca TC

IX - VMC wygrywa z Hunter a TC remisuje z IC - Mecz dogrywkowy pomiedzy VMC a TC.

DUH

Jak widac wszystko zalezy od 2 meczow Oczywiscie Hunter tez maja szanse wyjsc z grupy ale musza wygrac zarowno z VMC i Poison

No chyba ze bedziemy liczyc małe punkty ( wygrane i przegrane rundy w meczach), lub wyniki z bezpośrednich konfrontacji druzym walczacych o 2 miejsce. Wtedy jakby sprawdzila sie druga kombinacja z 2 miejsca wychodzi VMC, a gdyby sprawdzila sie IX kombinacja z 2 miejsca wychodzi TC.

Moim zdaniem TC jest jedna noga w ćwierćfinałach ale wierze że IC stać na wygrana nad TC PPPPP

Old Post 10-03-2002 13:43
spanzik
fear the newbie

thnx ze top rozpisales tak ladnie bo mi sie liczyc nie chcialo eheh pozyjemy zobaczymy do meczow 2 tygodnie wiec do roboty wszyscy , IMHO grupa C jest najciekawsza z calej ligi - grupa smierci nazwana przez kogos kiedys gdzies GL & HF wszystkim

Old Post 10-03-2002 17:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil spanzik Znajdź więcej post'ów przez  spanzik Dodaj spanzik do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać spanzik prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
naprany
Member of BiA_clan

postaramy sie nie zawiesc fanow . planujemy wzmocnienia...

pozdr

by naprany

# B i A _Clan
B i A| Server FFA 195.114.173.143: 27961

Old Post 10-03-2002 18:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil naprany Znajdź więcej post'ów przez  naprany Dodaj naprany do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać naprany prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DaBi
Combat (Death Knight)

Wink

quote:
Napisane oryginalnie przez naprany
postaramy sie nie zawiesc fanow . planujemy wzmocnienia...

pozdr

by naprany

Ani my swoich A z TC sie jeszcze odegramy

Old Post 10-03-2002 18:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DaBi Znajdź więcej post'ów przez  DaBi Dodaj DaBi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DaBi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Allan
Southerner

!

obejrzalem demko zrobione przez Kwapiego z meczu TC i VMC. Zobaczylem dziwna wypowiedz Adiego ktory stwierdzil ze tylko Dabi jest uczciwy w VMC po tym jak wiekszosc VMC opuscila server, dajac tym samym walkovera. ( a co to **** w/o nie jest uczciwy ????????????????????????? ) Jesli tylko Dabi jest uczciwy to znaczy ze ja i moi kumple z klanu jestesmy nieuczciwi. Jezeli masz zamiar mnie w taki spsob obrażać to juz nie bedziemy się kumplowac bo takie wypowiedzi na moj temat mnie wqrwiaja. Tym bardziej że nigdy grajac nie dopuscilem sie zadnego oszustwa !!!!! a tak BTW to nie my mielismy Spectatora przez caly mecz !!!!!

Old Post 11-03-2002 15:09
R[e]dek
Skilled (Knight)

Talking

a tak btw podobno spect jest zabroniony na meczu cos mi sie tak wydaje ale nie mam pewnosci heheh

Old Post 11-03-2002 15:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil R[e]dek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do R[e]dek Znajdź więcej post'ów przez  R[e]dek Dodaj R[e]dek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać R[e]dek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
spanzik
fear the newbie

Re: !

quote:
Napisane oryginalnie przez Allan!VMC!
obejrzalem demko zrobione przez Kwapiego z meczu TC i VMC. Zobaczylem dziwna wypowiedz Adiego ktory stwierdzil ze tylko Dabi jest uczciwy w VMC po tym jak wiekszosc VMC opuscila server, dajac tym samym walkovera. ( a co to **** w/o nie jest uczciwy ????????????????????????? ) Jesli tylko Dabi jest uczciwy to znaczy ze ja i moi kumple z klanu jestesmy nieuczciwi. Jezeli masz zamiar mnie w taki spsob obrażać to juz nie bedziemy się kumplowac bo takie wypowiedzi na moj temat mnie wqrwiaja. Tym bardziej że nigdy grajac nie dopuscilem sie zadnego oszustwa !!!!! a tak BTW to nie my mielismy Spectatora przez caly mecz !!!!!

wyolbrzymiasz na waszych demkach widac tez jak gadacie na nas i jakos nikt tu takich wrzutow nie robi a co do spectow to idz do sedziego jezu ale ciebie to gryzie ehehhe

Old Post 11-03-2002 18:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil spanzik Znajdź więcej post'ów przez  spanzik Dodaj spanzik do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać spanzik prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Allan
Southerner

Exclamation .

ja cos pisalem na kogos gdziekolwiek ???? ? chyba nie

Old Post 11-03-2002 19:12
DarkXenocide
Prezes Poison

Poison vs IC 8:0 dla zielonych. Z tego co sie orientuje, IC gralo w oslabionym skladzie, i bez leadera, stad pewnie wiekszy chaos , i o wiele slabszy przebieg gry, szczegolnie na depot, w porownaniu do sparingow z nim.

Nastawilismy na ostry mecz, szczegolnie na depot. Udalo sie wygrac. Mysle ze IC sie jeszcze odgryzie

Do zobaczenie na polu walki.

Dema sedziego juz sa na FTP, nasze dzis. Udostepnimy na PRL.

Mecz SO vs XX zostal przelozony.

W CB polaki sie pchaja Kolejne mecze Poison i C4 soon. Kibicujcie My jesio mamy w niedziele next w lidze UK. Trzymajcie kciuki

Old Post 15-03-2002 05:49
Allan
Southerner

no wlasnie juz widzialem demka z meczu Na Castle całkiem niezła wyrównana gra była, natomiast na Depot bardzo jednostronna. Demko jest nagrane ze Specta wiec przez caly czas widac tylko wyniki ale komenda /-scores wylacza tablice wynikow i mozna spokojnie ogladac Najwidoczniej dzis gramy swoj mecz z Hunterami ( kciuki ), a zaraz po meczu wpisze tutaj wynik i demka natychmiast posle na Ftp. CU

Old Post 15-03-2002 06:00
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 09:28.    Strony (3): « 1 [2] 3 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions