przeterminowane?
quote: Napisane oryginalnie przez [FPP]DarkXenocide
Nie ma zadnych niesmakow :) jako ze ja bylem sedzia obserwujacym, to sie nie wtracalem specjalnie poza sugestiami. Gdybym ja ten mecz sedziowal przydzialowo Hunters by dostali walkover zaraz na czesc gdyby nie wrocili w 180sek po wlaczeniu pure... To kpina z tym pure,,,, to jest wlasnie po to zeby, nie bylo shiterskich skinow, modeli, txtoor itp. Ja jako CL nie widze mozliwosci by klan nie byl gotowy x czasu przed meczem na spelnienie norm regulaminu. Jako sedzia tez takiej mozliwosci nie widze. Sprawa to skandal dla mnie, all jak nie raz juz mowilem poszli im na reke, dali czas i wskazowki, mimo ze nie bylo to naszym obowiazkiem, tak samo jak zgoda TC na cokolwiek.... regulamin dawal im prawo jak mowie do walkovera 3min po wybiciu godziny meczu..... A gdyby byc upierdliwym to juz w momencie rozpoczecia meczu- hunters nie mieli zadnej liczby bliskiej wymaganym 8 graczom gotowym do gry.
Pewnie juz zamkneliscie ten temat,ale chce dodac ze kazdy moze sie pomylic,wiec poco zwalac od razu na nas wine za ten feralny dzien.Kilku z nas troche pozniej ponioslo,ale juz sie poprzepraszalismy z kolegami z TC wiec chyba wszystko jest O.K.?Mam nadzieje rowniez ze TC i Hunterzy nadal beda zyc w friendshipie.Kolega Xenocide jest troche dla nas za ostry...
|