A ja wam powiem jedno. Odkad na byry, pf sie laduje 2 min od razu sie zajebisciej gra i dziwne ze czesc pfowco WSPANIALYCH graczy nagrle przeniosla sie na inne serwery .
Co do mojego niby kampienia na balkonie na tundrze....
Powiem tylko tyle, pol roku cwicze mausera zeby dobrze z niego strzelac i nie porwnojcie prosze fraga zdobytego ze snajpera z fragiem zdobytym z pfa - to troche smieszne jest.
Zreszta, skoro przeszkadzali wam snajperzy na balkonie czemu nie mieliscie wlasnego??
I taka mala uwaga. Snajper na balkonie nie ma prawie zadnych szans na przezycie jezeli alianci maja wlasnego niezlego snajpera....
I nie uwazalbym pfa za bron lamerska, gdyby nie ludzie co nia graja!!!. Bo czasami to jest ewidentna gra dla statow i fragow, nie wnoszaca nic dla sukcesu druzyny - i o takich przypadkach pfa mowie, a nie o rozsadnym uzywaniu. Rozumiem 1 pf, 2, ale nie rzadko zdaraza sie ich 5 po jednej stronie.
Pamietam taka gra w nocy: 5/5 chyba, mapa depot, wpadam po aa, 1 pfa zabilem , drugiego tez, a tu nagle od 3 dostalem. Myslalem ze mnie..... 5 osob i 3 pfy (dodam ze wszyscy panowie z pfami byli z IC ). O takich przypadkach naduzywania pfa mowie traktujac pfa jako lamerska bron...

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|