Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > RTCW > Czy PF to lamerska broń ?
Czy Pf to broń używana głównie przez lamerów
You do not have permission to vote on this poll.
Tak 21 26.25%
Nie 59 73.75%
W sumie: 80 głosów 100%
 [Edycja ankiety (moderatorzy tylko)]
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (4): « 1 [2] 3 4 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Zoltan
Warrior (Scrag)

Ta ankieta cala jest lamerska ... a nie ... a moze to panowie developerzy wolfa sa lamerami bo wymyslili cos tak lamerskiego jak PF ? . PF dodaje koloryty do wolfa ... ale jak kazdy nie lubie z niego obrywac

www.bkrieg.prv.pl
[BK] BlitzKrieg, IRCnet #wolfpl

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 16-03-2002 12:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Zoltan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Zoltan Znajdź więcej post'ów przez  Zoltan Dodaj Zoltan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Zoltan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
FF_ZOh1w2
[VAL]po dupie przeciwnika

W końcu ktoś to napisał

Old Post 16-03-2002 13:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil FF_ZOh1w2 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do FF_ZOh1w2 Znajdź więcej post'ów przez  FF_ZOh1w2 Dodaj FF_ZOh1w2 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać FF_ZOh1w2 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
zaraza
Vae! Puto deus fio!

Mówcie co chcecie,ale napewno się cieszycie jak zabijecie 4 (średnio tyle ginie za jednym strzałem) osoby z PF.Ale ja i tak wole moją snajperke z krasnoludzkim runem mówiącym "na pohybel sq**ysynom"

"Dogde this" - Trinity

Old Post 16-03-2002 15:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil zaraza Kliknij tutaj by wysłać e-maila do zaraza Znajdź więcej post'ów przez  zaraza Dodaj zaraza do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać zaraza prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Allan
Southerner

ja uzywam panzerki rozsadnie ale nie jestem chamem i nie uzywam jej jezeli moj team jest o wiele liczniejszy od przeciwnikow.... Strasznie sie wkurzam jak jestem zabijany z tej broni.

Old Post 16-03-2002 16:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Allan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Allan Znajdź więcej post'ów przez  Allan Dodaj Allan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Allan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
.:SSMAN:.
Hunter

Talking PF vs miotacz

PF jak PF ma swoje bugi (luski heheh), ale jest calkiem dobra bronia.

A co myslicie o miotaczu + lornetka =]]]]]] ( jesli wiecie o co mi chodzi ) heheheheh....... czy to powinno byc dozwolone i czy osoba urzywajaca tej broni jest lamerem =]]]]

Old Post 16-03-2002 16:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil .:SSMAN:. Kliknij tutaj by wysłać e-maila do .:SSMAN:. Znajdź więcej post'ów przez  .:SSMAN:. Dodaj .:SSMAN:. do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać .:SSMAN:. prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[=||=]T3
Miś Koala

quote:
Napisane oryginalnie przez ProspeR

A teraz z drugiej strony. Biegne plaza, skacze kucam salta robie, wszystko po to by nie nie namierzyl mnie jakis "spec" od pfa, i co??

A gdzie tam, po to by zdobyc fraga i miec lepsze staty. Bo sorry, nawet moj 5 letni kuzyn trafil by z pfa siadajac pierwszy raz do wolfa.

I tak, uwazam ze "uzywacze" pfow to lamy, bo jak zmienia bron, to wtedy widac jak "dobrymi graczami" sa i jak latwo ich wtedy pokonac, czesto z niewielkimi obrazeniami.

Pieknie , nosz normalnie jestem pod wrazeniem. Nic do Ciebie nie mam prosp ale te twoje salta itp cos mi tu nie pasuje. Wezmy sobie pod lupe taki np :Mp_Tundra na byrach siedzi sobie taki prosp z zeniramem ze snajperkami jako Axis i co ktos lepek za kamien wytknie bec... to tak apropos tej przemowy odnosnie nabijania fragow hehe przyganial kociol garnkowi. Btw sporo gralem PF ze wzgledu na lagi , dzisiaj musi byc cud (czyt. prosp z snajpa ) zebym za PF chwycil i owszem wqrfiam sie jak dostaje po lbie od PF'ow ale taki life, jak zdolam go ominac to jestem dobry i etc... Koncze bo litania sie z tego zrobila...

Old Post 26-03-2002 02:24
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [=||=]T3 Znajdź więcej post'ów przez  [=||=]T3 Dodaj [=||=]T3 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [=||=]T3 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[=||=]FarSight
Skilled (Knight)

quote:
Napisane oryginalnie przez [=||=]T3

Pieknie , nosz normalnie jestem pod wrazeniem. Nic do Ciebie nie mam prosp ale te twoje salta itp cos mi tu nie pasuje. Wezmy sobie pod lupe taki np :Mp_Tundra na byrach siedzi sobie taki prosp z zeniramem ze snajperkami jako Axis i co ktos lepek za kamien wytknie bec... to tak apropos tej przemowy odnosnie nabijania fragow hehe przyganial kociol garnkowi. Btw sporo gralem PF ze wzgledu na lagi , dzisiaj musi byc cud (czyt. prosp z snajpa ) zebym za PF chwycil i owszem wqrfiam sie jak dostaje po lbie od PF'ow ale taki life, jak zdolam go ominac to jestem dobry i etc... Koncze bo litania sie z tego zrobila...

Taaaa, mp_tundra i balkon snajperow heheehe raz widzialem tam 4 i to całkiem niezłych więc było ciężko, ciekawie jest tez za tunelem jak kolesie wdrapią się na grań

Old Post 26-03-2002 07:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [=||=]FarSight Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [=||=]FarSight Znajdź więcej post'ów przez  [=||=]FarSight Dodaj [=||=]FarSight do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [=||=]FarSight prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
zaraza
Vae! Puto deus fio!

Heh heh,ja moge pograc nawet bez uzycia bazi,juz emil sie o tym przekonal.Nie wiem jak inni peefowcy ale ja moge grac z thompsonem albo mp40,to nie sprawia mi klopotu.

"Dogde this" - Trinity

Old Post 26-03-2002 07:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil zaraza Kliknij tutaj by wysłać e-maila do zaraza Znajdź więcej post'ów przez  zaraza Dodaj zaraza do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać zaraza prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[POISON]Maziomir
Guest

Talking

Wielka szkoda, ze nie daje sie namowic Was do grania na ByRy (serwie ofkz ) na mapie Forrest Blitzkrieg, a jest tam na pewno. Ta mapka daje dopiero mozliwosc pelnej konfrontacji sil w odwiecznej walce natury : Godzilla Snajper kontra Ebirah Panzerfaust Trzeci!! Oba te spod ciemnej gwiazdy typy sa na niej ewidentnie w swoim zywiole i do tego wrecz niezbedne. Tam mozna jak to ktos madrze (?) powiedzial: "oddzielic owce od trykow"! Obejrzec kto jest lammerem z pfem, a kto wirtuozem "close supportu"! Kto jest snajperem, a kto camperem! Jesli kiedys przyjdzie wam ochota na ten sprawdzian - tu macie link dla tych ktorzy nie posiadaja tej mapki do zassania: (pelna nazwa "Blitzkrieg Forrest") http://www.planet-wolfenstein.ch/wb...bda6ed49e8081ac , a gdyby sie nie udalo podczas votowania (eeech zyzn!) zapraszam do Francji z CD-keyem na serwer TuX@*TzA* ip 195.46.212.194:27965 - tam leci ona 24 godziny na dobe, a prawie zawsze jest 24/24 i to w wiekszosci nienajgorszych graczy (bywam tam dosyc czesto - poza godzinami 20 - 23 pingi sa u mnie naprawde niskie - ponizej 100).

A jesli chodzi o "Tundre" to poza pierwszymi godzinami przyjemnej gry, uwazam ze jest to kiepska mapa i nie wiem czemu to ja wybraliscie sposrod tylu fajnych nowych mapek (http://www.planet-wolfenstein.ch/wb...2&styleid=1 wszystkie mapki) "Tundra" jest waska jak slad po wezu i do tego latwo jest zamknac Allies w ich respawnie jesli tylko u Axis nie siedzi akurat czterech snajpow na balkonie, a pozostali trafiaja w cos mniejszego niz wagon ofkz.

Old Post 26-03-2002 08:25
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
FF_ZOh1w2

quote:
Napisane oryginalnie przez zaraza
Heh heh,ja moge pograc nawet bez uzycia bazi,juz emil sie o tym przekonal.Nie wiem jak inni peefowcy ale ja moge grac z thompsonem albo mp40,to nie sprawia mi klopotu.

Ja tez potrafię grać inną bronią ... np: granatami i też nie sprawia mi to kłopotu .

Ps. Maziomir chyba pomyliłeś tematy, pewnie chciałeś wklepać to w topic na temat ulubionych mapek

Old Post 26-03-2002 13:19
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil FF_ZOh1w2 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do FF_ZOh1w2 Znajdź więcej post'ów przez  FF_ZOh1w2 Dodaj FF_ZOh1w2 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać FF_ZOh1w2 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Hunter

Ja tam lubie PF
Przydaja sie na spore pingi
Wtedy tylko PF, venom zostaje ale co zrobic z pingiem 500 nikogo nie zabije

Old Post 26-03-2002 13:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil .:SSMAN:. Kliknij tutaj by wysłać e-maila do .:SSMAN:. Znajdź więcej post'ów przez  .:SSMAN:. Dodaj .:SSMAN:. do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać .:SSMAN:. prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[POISON]Maziomir
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez FF_ZOh1w2

Ja tez potrafię grać inną bronią ... np: granatami i też nie sprawia mi to kłopotu .

Ps. Maziomir chyba pomyliłeś tematy, pewnie chciałeś wklepać to w topic na temat ulubionych mapek

Nie pomylilem tematow!

Juz kiedys wypowiadalem sie na temat lamerstwa pfow i powtorze - nie ma lamerskich broni - lamerami moga byc ludzie ktorzy nimi graja! Sa specjalisci od pfow przed ktorymi chyle glowe, a sa niedorajdy co niczym innym nie trafili by nawet w lotniskowiec. A jesli chodzi o te mapke, to dalem ja jako przyklad, tam mozna poznac kto urodzil sie z pfem w dloni, a kto w d...

Old Post 26-03-2002 13:50
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
FF_ZOh1w2

No to zwracam honor, jak zwykle źle coś doczytałem , zrozumiałem itd .... niestety taki już ze mnie gamoń .... wielkie sorry .

Old Post 26-03-2002 22:42
[POISON]Maziomir
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez FF_ZOh1w2
No to zwracam honor, jak zwykle źle coś doczytałem , zrozumiałem itd .... niestety taki już ze mnie gamoń .... wielkie sorry .

eee co Ty!?! nie kryguj sie !!! moze to ja pisze trzy po trzy?
zreszta: czy to wazne? Grunt zeby zabawa byla, nie?!?

Old Post 27-03-2002 01:23
Hunter

quote:
Napisane oryginalnie przez [POISON]Maziomir

Grunt zeby zabawa byla, nie?!?

WLASNIE!!!! dac mu ostatnio nikt nie gra dla zabawy tylko dla statow / punktow w lidze / bo CL wyleje z klanu

Old Post 27-03-2002 12:16
Drakoforma
Skilled (Knight)

Lubie PF-owcow ale zabijac.

Wkurza mnie taki walec co slini sie zabijac 4 osoby z PF. Dlatego mam podwojna satysfakcje jak takiemu headshota zapodam. Prawie zawsze gram <>^^===- pomimo iz z tompsonem && Mp40 potrafie zkilowac wiecej i szybciej jednak czuje pewien sentyment do tej cudownej broni. Staram sie walczyc stenem nawet w krotkich i nieodpowiednich dla niego korytarzach (wyjatki to jak mi statsy zaczynaja leciec na leb na szyje to tzeba miec skutecznosc jednak powyzej 50%). Jednak Pf to bron ktora sie niebrukam bo jest sliska jak bron palna w feudalnej Japoni. Uwielbiam ten dreszczyk emocji w walce twarza w twarz. Operator tej badziewy tego nieczuje dlatego nim gardze (a wlasciwie uczuciem jakiego doswiadcza zabijajac z tej LAMERSKIEJ broni)

Old Post 27-03-2002 22:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Drakoforma Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Drakoforma Znajdź więcej post'ów przez  Drakoforma Dodaj Drakoforma do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Drakoforma prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Hunter

Talking

Widac ze nigdy nie grales PFem
Bo PFem nie zabijesz (zbyt czesto) 4 osob tylko 1
tymbardziej ze po strzale musisz odczekac z 60sec. zanim to sie zaladuje.... a w tymedy jestes skazany na pistolet / granaty
Inna sprawa to taka ze PF padaja ofiarami snajperow czesciej niz zwykli gracze....

Moim zdaniem ludzie co mowia "PF LAMERY DO BOJU!!" to tacy co po wyjsciu z bunkra zara gina rozwaleni przez PF NIGDY nie wpadna na pomysl aby isc inna droga, czy troche poczekac NIE zawsze ida TA SAMA droga!!!

Zaraz powiesz ze Medycy to lamery bo na staty graja!!
Trzymaja sie z tylu (bo sie boja 1 vs 1) i tylko lecza swoich (za co dostaja kupe punktow, a wiec graja na staty! )

Jak grasz zobacz ze ludzie co maja PFy WCALE nie maja z + 40 punktow.. zazwyczaj sa na -

Old Post 27-03-2002 23:52
Rayan
Skilled (Knight)

Troche dziwi mnie to cale zamieszanie wokół punktów, statów i oczywiscie PF.
Nieważne jest przecież ile masz pkt. i jakie masz staty jeżeli tylko przyczyniłeś się do zwycięstwa twojej drużyny.
Bo tylko to się liczy, wygrana teamu.
Pf tak naprwde jest przecież taranem ataku oraz filarem obrony i co najważniesze osoba obsługująca tą pikielną rure nie może być lamerem.
PF to broń wspomagająca i musi miec support.
Bo co z tego że wystrzeli. Musi jescze trafic(przydalo by sie więcej niż jednego)a przy tym samemu nie zginąć.
Koleś obsługujący Pf musi umieć rzucać granatami.Dobrze rzucony granat jest czasem grożniejszy niz PF. Taki cichy zabojca.
Zobaczysz go i BUM! zostaly same flaki i z twojego kumpla co stal obok też.
Tak więc PF jest trudna bronią i tylko lamer twierdzi że grając Pf może strzelic zbić 2 i samemu zginąć i do następnego respawnu.
Ot taki gracz 1 strzału.

Old Post 28-03-2002 02:30
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Rayan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Rayan Znajdź więcej post'ów przez  Rayan Dodaj Rayan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Rayan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Hunter

Talking

quote:
Napisane oryginalnie przez Rayan
Bo tylko to się liczy, wygrana teamu.

Z tym to sie niezgodze bo najwazniejsza rzecza jest zabawa przeciesz Wolf to tylko gra
Co do innych stwierdzen przyznaje ci racje trudno sie gra Pfem

Old Post 28-03-2002 13:12
Wiedzmin
Blah?

quote:
Napisane oryginalnie przez .:SSMAN:.

Z tym to sie niezgodze bo najwazniejsza rzecza jest zabawa przeciesz Wolf to tylko gra
Co do innych stwierdzen przyznaje ci racje trudno sie gra Pfem

dobrze gadasz

hwdp - honor w duszy policjanta zle psy

Old Post 29-03-2002 12:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Wiedzmin Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Wiedzmin Znajdź więcej post'ów przez  Wiedzmin Dodaj Wiedzmin do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Wiedzmin prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[=||=]T3
Miś Koala

quote:
Napisane oryginalnie przez Wiedzmin

dobrze gadasz

Heheheh powiedzice to tym ktorzy nie maja pojecia oo grze PF'em i twierdza ze jak oni by grali PF'em to by wszystkich wytlukli ale nie poniza sie etc... Proponuje sprobowac kazdemu strzelic z PF'a na FB na biczu i zobaczymy czy zdazy sie cofnac zanim go ubija. Madrale ehh pozdro all.

Old Post 30-03-2002 13:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [=||=]T3 Znajdź więcej post'ów przez  [=||=]T3 Dodaj [=||=]T3 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [=||=]T3 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[=||=]T3
Miś Koala

Btw tak pseudo offtopic pojawilo sie na servach nowe okreslenie na Pf'owcow. Ciekawi mnie tylko czy zalezne jest od IQ uzywajacego czy tez od stanu zdenerwowania naskutek bliskich spotkan z pociskami PP. A to niezwykle wdzieczne i wysublimowane okreslenie to "skurwiel" na 8 posiskow 7 razy ten txt moze dlatego ze rezultatem czacha?? Pozdro all

Old Post 05-04-2002 15:38
Swiety
Veteran (Ogre)

Coś pokeciłeś

quote:
Napisane oryginalnie przez .:SSMAN:.
Widac ze nigdy nie grales PFem
Bo PFem nie zabijesz (zbyt czesto) 4 osob tylko 1
tymbardziej ze po strzale musisz odczekac z 60sec. zanim to sie zaladuje.... a w tymedy jestes skazany na pistolet / granaty
Inna sprawa to taka ze PF padaja ofiarami snajperow czesciej niz zwykli gracze....

Moim zdaniem ludzie co mowia "PF LAMERY DO BOJU!!" to tacy co po wyjsciu z bunkra zara gina rozwaleni przez PF NIGDY nie wpadna na pomysl aby isc inna droga, czy troche poczekac NIE zawsze ida TA SAMA droga!!!

Zaraz powiesz ze Medycy to lamery bo na staty graja!!
Trzymaja sie z tylu (bo sie boja 1 vs 1) i tylko lecza swoich (za co dostaja kupe punktow, a wiec graja na staty! )

Jak grasz zobacz ze ludzie co maja PFy WCALE nie maja z + 40 punktow.. zazwyczaj sa na -

Po oddaniu strzału z pf-a czekasz 20 sekund. Nie sądze że medycy są lamerami bo trzymają sięz tyłu. Poprostu takie są założenia gry, że medycy mają się trzymać z tyłu. Jeśli medycy idący przodem zostaną zabici, to kto będzie leczył tych z tyłu. Ja często gram medykiem i pancerem ( Pewno jestem lamerem ) i wcale nie boję sie 1/1. Czasami wbrew zd.rowemu rozsądkopwi jako medyk za bardzo nawet szarżuje. Granie na staty polega chyba bardziej na graniu na fragi niż na graniu na punkty.

Bardzo lubie grać pf-em . Sprawdziłem swoje statystyki na Byry - ostatnio gram jako !THC!Swiety . Skuteczność z thompsona mam nie wiele mniejszą niż z pancerfausta
broń kills deaths

thompson 750 400
rocket splash 740 320
mp40 540 310
rocket 150 40
snajperka 80 140 - kłania się tu częste granie pancerem

Jak wynika ze statystyk nie gram pancerem dlatego że chcę podbić statystyki, tylko dlatego że lubię. Nie każdy gracz z pancerem to lama

Old Post 06-04-2002 16:39
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Swiety Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Swiety Znajdź więcej post'ów przez  Swiety Dodaj Swiety do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Swiety prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
!THC!Pain
THE HEROIC CLAN

Wlasnie popieram Swietego ja gram PF rzadko tylko gdy mi sie nudzi lub jak za czesto sam obrywam z PF Ale nie krzycze "PF LAMA !!!!!!!!!" jak inni poprostu uznaje powiedzenie :OKO ZA OKO ZAB ZA ZAB" )) i sam sie smieje z kolesi co mnie z PF zabijali a potem zmiana stron To jest słodkie REVENGE
wiec powinno miec sie umiar korzystania z PF od czasu do czasu pograc PF ale nie non stop do takich osob co graja caly czas PF to mozna powiedziec LAMA bo nie umie grac czyms innym tylko PF

Old Post 07-04-2002 15:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil !THC!Pain Znajdź więcej post'ów przez  !THC!Pain Dodaj !THC!Pain do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać !THC!Pain prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
adi
poprostu adi :>

Thumbs down PF LAME

pf to najbardziej lamerska bron pod sloncem dobra bron dla tych co licza sie dla nich tylko fragi

Old Post 07-04-2002 17:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil adi Kliknij tutaj by wysłać e-maila do adi Znajdź więcej post'ów przez  adi Dodaj adi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać adi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Rayan
Skilled (Knight)

Re: PF LAME

quote:
Napisane oryginalnie przez !THC!adi
pf to najbardziej lamerska bron pod sloncem dobra bron dla tych co licza sie dla nich tylko fragi

I właśnie w ten sposób myślą lamerzy.

Old Post 08-04-2002 07:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Rayan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Rayan Znajdź więcej post'ów przez  Rayan Dodaj Rayan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Rayan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ProspeR
Warrior (Scrag)

A ja wam powiem jedno. Odkad na byry, pf sie laduje 2 min od razu sie zajebisciej gra i dziwne ze czesc pfowco WSPANIALYCH graczy nagrle przeniosla sie na inne serwery .

Co do mojego niby kampienia na balkonie na tundrze....
Powiem tylko tyle, pol roku cwicze mausera zeby dobrze z niego strzelac i nie porwnojcie prosze fraga zdobytego ze snajpera z fragiem zdobytym z pfa - to troche smieszne jest.
Zreszta, skoro przeszkadzali wam snajperzy na balkonie czemu nie mieliscie wlasnego??
I taka mala uwaga. Snajper na balkonie nie ma prawie zadnych szans na przezycie jezeli alianci maja wlasnego niezlego snajpera....

I nie uwazalbym pfa za bron lamerska, gdyby nie ludzie co nia graja!!!. Bo czasami to jest ewidentna gra dla statow i fragow, nie wnoszaca nic dla sukcesu druzyny - i o takich przypadkach pfa mowie, a nie o rozsadnym uzywaniu. Rozumiem 1 pf, 2, ale nie rzadko zdaraza sie ich 5 po jednej stronie.
Pamietam taka gra w nocy: 5/5 chyba, mapa depot, wpadam po aa, 1 pfa zabilem , drugiego tez, a tu nagle od 3 dostalem. Myslalem ze mnie..... 5 osob i 3 pfy (dodam ze wszyscy panowie z pfami byli z IC ). O takich przypadkach naduzywania pfa mowie traktujac pfa jako lamerska bron...

Old Post 09-04-2002 01:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ProspeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do ProspeR Znajdź więcej post'ów przez  ProspeR Dodaj ProspeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ProspeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[=||=]FarSight
Skilled (Knight)

quote:
Napisane oryginalnie przez ProspeR

Co do mojego niby kampienia na balkonie na tundrze....
Powiem tylko tyle, pol roku cwicze mausera zeby dobrze z niego strzelac i nie porwnojcie prosze fraga zdobytego ze snajpera z fragiem zdobytym z pfa - to troche smieszne jest.
Zreszta, skoro przeszkadzali wam snajperzy na balkonie czemu nie mieliscie wlasnego??
I taka mala uwaga. Snajper na balkonie nie ma prawie zadnych szans na przezycie jezeli alianci maja wlasnego niezlego snajpera....

ProsperR i inni snajperzy z balkonu no offence !!! seryjne zabijanie snajperką też jest sztuką (i jakie kampowanie ???? nie widziałem jeszcze snajpera szturmującego pozycje wroga hehehehehehe). A na balkonik najlepsza jest Lornetka (znaczy na tych ktorzy tylko slipią przez swoją lunetkę i nie widzą nic innego)

Old Post 09-04-2002 09:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [=||=]FarSight Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [=||=]FarSight Znajdź więcej post'ów przez  [=||=]FarSight Dodaj [=||=]FarSight do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [=||=]FarSight prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[POISON]Maziomir
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez [=||=]FarSight

ProsperR i inni snajperzy z balkonu no offence !!! seryjne zabijanie snajperką też jest sztuką (i jakie kampowanie ???? nie widziałem jeszcze snajpera szturmującego pozycje wroga hehehehehehe). A na balkonik najlepsza jest Lornetka (znaczy na tych ktorzy tylko slipią przez swoją lunetkę i nie widzą nic innego)

Widocznie Farsight nie zwracasz uwagi na to co robia snajperzy jak im sie skonczy ammo!

Na beach mila rozrywka jest "strzelanie do kaczek" biegajacych po dachu FW czy balkonach twierdzy ze sniper hill, rowniez snajperzy axis bardziej bawia niz strasza (maja gorsze schowanka ), ale w FFA konia z rzedem temu snajperowi. ktory po zajeciu (najczesciej dzieki niemu i dobremu "covering fire") FW, dostanie ammo od jakiegos L.!!! Wtedy zawsze biore pistolet w dlon i dokonuje samotnego szturmu kamikadze na twierdze - najczesciej konczy sie ona na Upper (chyba ze mam farta albo lamki graja) i wtedy juz z czystym sumieniem respawnuje sie jako Leutnat! Tak wiec sa szturmujacy snajperzy - to Ci ktorzy graja nie tylko jedna klasa po to by moc uczestniczyc w grze nie tylko w niektorych mapach i niektorych miejscach (wiem ze Prosper czyni podobnie).

Wiekszosc pfowcow natomiast jak im odebrac PFa spokojnie moze przerzucic sie na klanowa gre w brydza korespondencyjnego z "dziadkiem"! (sa wyjatki - nieliczne!!!)

Old Post 09-04-2002 09:54
[=||=]FarSight
Skilled (Knight)

quote:
Napisane oryginalnie przez [POISON]Maziomir

ale w FFA konia z rzedem temu snajperowi. ktory po zajeciu (najczesciej dzieki niemu i dobremu "covering fire") FW, dostanie ammo od jakiegos L.!!! Wtedy zawsze biore pistolet w dlon i dokonuje samotnego szturmu kamikadze na twierdze - najczesciej konczy sie ona na Upper (chyba ze mam farta albo lamki graja) i wtedy juz z czystym sumieniem respawnuje sie jako Leutnat!

Noo... tu masz rację, ale to wynika nie z twojej chęci szturmu hehehee ale z przyczyn hmmm niezależnych. Mi bardziej chodziło o bezsens stwierdzenia "kampujący snajper" i nic więcej. Jeżeli ktoś tak powie to powinien dostać kule w pusty łeb (ze snajperki ofcoz)

Old Post 09-04-2002 10:04
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 08:44.    Strony (4): « 1 [2] 3 4 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions