Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Counter-Strike > Condition Zero
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): « 1 [2] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
[FPP]Emzor
cs.fpp.pl
cs.fpp.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez Al Fitto
[...] Od dziś wyczekujemy, nowego lepszego zadziwiającego i poprostu wspaniałego....................... CSa 1.4 [...]

A może oczekujmy, ale i CS 1.4 i CS: CZ, jeszcze dokładnie nie wiadomo jak to będzie . Mam nadzieję, że obie wersje będą godnie nosić miano super realistycznej i bardzo dobrej gry . Pozdrawiam.

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 26-02-2002 15:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Emzor Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Emzor Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Emzor Dodaj [FPP]Emzor do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Emzor prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Al Fitto
Great Judge

CS: CZ nie jest dla mnie takim kąskiem jak CS 1.4 chociaż może się mylę. Ale myslę, że każdy przyzna, że MULTIPLAYER czyli miedzy innymi Internet Games, to najbardziej wciągający tryb grania nie tylko w CSa

"...Today is just another day closer to real freedom"

Old Post 26-02-2002 16:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Al Fitto Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Al Fitto Znajdź więcej post'ów przez  Al Fitto Dodaj Al Fitto do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Al Fitto prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Emzor
cs.fpp.pl
cs.fpp.pl

Tak, zgadza się. Według mnie CS 1.4 zyska większą publiczność i żeszę fanów, gdyż jest poprostu bardzo znany. CS: CZ to coś prawie że zupełnie nowego. Zgadzam się również, że multiplayer to najlepszy tryb w każdej grze. Przecież inaczej by być nie mogło .

Old Post 26-02-2002 16:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Emzor Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Emzor Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Emzor Dodaj [FPP]Emzor do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Emzor prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Mevlana
Skilled (Knight)

Ja was juz nie rozumiem!!!

Old Post 26-02-2002 16:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Mevlana Znajdź więcej post'ów przez  Mevlana Dodaj Mevlana do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Mevlana prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Al Fitto
Great Judge

miło mi że ktoś się nareszcie zgadza..... ale prawda jest taka że każdy z nas czeka choć trochę na nową "manię" CSa. Mi się trochę łezka kreci na myś o ostatnich wakacjach w CAFFE.. a wam NIE ????

No i sądzę, że gracze się napewno dostosują do CZ !!!

"...Today is just another day closer to real freedom"

Old Post 26-02-2002 16:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Al Fitto Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Al Fitto Znajdź więcej post'ów przez  Al Fitto Dodaj Al Fitto do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Al Fitto prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Emzor
cs.fpp.pl
cs.fpp.pl

Oh tak... Ostatnie wakacje w cafe... Ale moja cafe jest teraz przeniesiona i stoi blisko szkoły więc... . Mania napewno nastąpi i w CS 1.4 i CZ . Będzie wybór, np. ,,w co dziś sobie pogram, 1.4 czy CZ??" .

Old Post 26-02-2002 16:53
di0nizy
Skilled (Knight)

quote:
Napisane oryginalnie przez Al Fitto

A co do skakania.. ja tam wolę bez ale inaczej się poprostu nie da.. bo na serwerach albo skaczesz albo giniesz...... I TAKA JEST PRAWDA

Oj myslisz sie kolego mylisz.... Wcale nie trzeba skacac ja sie tego oduczam... i uwiez ze latwiej sie gra nie skakajac

Old Post 27-02-2002 10:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil di0nizy Kliknij tutaj by wysłać e-maila do di0nizy Znajdź więcej post'ów przez  di0nizy Dodaj di0nizy do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać di0nizy prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 09:59.    Strony (2): « 1 [2] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions