hmm
quote: to ja miałem podobną sytuacje, tylko że na ircu. Gość mówił, że na jego kanale beda niedlugo boty, ze shella kumpel załatwi, a zapytany o to, co to jest BOT, odparł, że to jest program, co pilnuje kanału, a co to shell - nie umiał wytłumaczyć
on tutaj tylko chcial poinformowac innych o tym co sie zdarzy... czy to zle?
quote: a co było wcześniej... gostek czasem w sieci pogrywał w q2, i jak ja juz miałem neta, a on jeszcze nie i mówiłem mu o botach, to ten zapytał (dosłownie) : "czy to takie jak w quake 2?"
moim zdaniem to przyklad newbie
quote: co więcej.. ten sam gość, nazwany przez kumpli z sieci lamerem (w pełni na to zasługiwał, i na dodatek nie znał znaczenia tego słowa, jak zaraz przeczytacie, pewnie myślał, że to zwykła xywa), póxniej SAM SIĘ TAK NAZYWAŁ!!!
Byłem świadkiem, jak przy reinstalacji systemu, jako użytkownika wpisywał "LAMER" !!! - nie mogłem wytrzymac ze śmiechu... buahahaha to jest dopiero okaz lamera. gosc oczywiscie nadal zyje i takim samym jest lamerem... ma kompa ponad 5 lat i jedyne co wczesniej robil, to grał, a teraz przeglada strony - NIC INNEGO NIE UMIE (powaznie)
tutaj przyklady tesh na newbie, ale 5 lat to troche za dlugo jak na ten status 
|