Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Counter-Strike > AWM powinni tego zabronić????
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): « 1 [2] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
=cs=Hitman
Training (Enforcer)

Re: w skzole mamy ponad 300 osob

quote:
Napisane oryginalnie przez [SPECNAZ]Neck
szkoda ze tylko ja jeden w szkole wiem co to jest Counter-Strike

U mnie tak samo p

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 27-02-2002 17:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil =cs=Hitman Kliknij tutaj by wysłać e-maila do =cs=Hitman Znajdź więcej post'ów przez  =cs=Hitman Dodaj =cs=Hitman do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać =cs=Hitman prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Al Fitto
Great Judge

OWN EXPERIENCE

Wg. mnie dobra nauka, ale każdy powinien znaleźć swoją własną taktykę metodą prób i błędów bo tylko wtedy będzie dobrze dopasowana i uniwersalna dla danego gracza....

"...Today is just another day closer to real freedom"

Old Post 27-02-2002 19:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Al Fitto Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Al Fitto Znajdź więcej post'ów przez  Al Fitto Dodaj Al Fitto do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Al Fitto prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[SPECNAZ]Smirnoff
specnaz dwa !

quote:
Napisane oryginalnie przez Mantis

Cieszy mnie ze ci sie podoba bo pisal ja jux ex -nip- vesslan

a to jakiś dobry zawodnik ?

Old Post 27-02-2002 22:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SPECNAZ]Smirnoff Znajdź więcej post'ów przez  [SPECNAZ]Smirnoff Dodaj [SPECNAZ]Smirnoff do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SPECNAZ]Smirnoff prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
!ZaiX!
Nv member

Re: AWM powinni tego zabronić????

quote:
Napisane oryginalnie przez Al Fitto
Wg. mnie bardzo intrygujący jest temat AWMki. Ciekawi mnie jak sądzicie.. "to kamperska broń którą można sspokojnie wyrzucić i CS nic na tym nie ucierpi" .... a może jesteście zdania.. "bez AWMów nie dało by się grać, bo przecież nie każdy musi być od razu kamperem" ?????

Wiem że pytanie jest trochę lewe, ale wg. mnie AWM to specyficzna broń ze względu na "one shot one kill", a poza tym wg. niektórych bez niej CS byłby lepszy !!!

dlamnie cs bez AWM byl by gorszy
przeciez po cy by mapki z dlugimi tunelami robili ??
no i wogole jest to wazny wariant na klanowkach;p
dla mnie cs by stracil gdyby nie bylo w nim AWM

GG 1667903

Old Post 28-02-2002 08:27
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil !ZaiX! Kliknij tutaj by wysłać e-maila do !ZaiX! Znajdź więcej post'ów przez  !ZaiX! Dodaj !ZaiX! do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać !ZaiX! prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
denis
Training (Enforcer)

eee ja nie lubi campici bo capiom tylko lamy
moim zdaniem

Old Post 28-02-2002 17:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil denis Kliknij tutaj by wysłać e-maila do denis Znajdź więcej post'ów przez  denis Dodaj denis do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać denis prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DeStRuCt0r
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez denis
moim zdaniem

zalezy co jeszcze uznajesz za kamperstwo, bo to jest temat dosc konfliktowy

Old Post 28-02-2002 17:25
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Al Fitto
Great Judge

Jasne, że temat jest konfliktowy, bo to nawet ciężko czasem zdefiniować, ale każdy chyba choć raz powiedział "ale Kamper' - kiedy zginął trafiony pociskiem MAGNUMA albo innej broni....

"...Today is just another day closer to real freedom"

Old Post 28-02-2002 19:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Al Fitto Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Al Fitto Znajdź więcej post'ów przez  Al Fitto Dodaj Al Fitto do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Al Fitto prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
CzAsZeK
e.coast > czaszek

quote:

..."one shot one kill...

Nie zawsze zabijasz jednym strzałem

Old Post 01-03-2002 11:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil CzAsZeK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do CzAsZeK Znajdź więcej post'ów przez  CzAsZeK Dodaj CzAsZeK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać CzAsZeK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
BoHeN
Skilled (Knight)

quote:
Napisane oryginalnie przez denis
moim zdaniem

boze we sie ogranij co ty rozumiesz przez campienie ?

3majcie sie aLL !

Old Post 01-03-2002 13:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil BoHeN Kliknij tutaj by wysłać e-maila do BoHeN Znajdź więcej post'ów przez  BoHeN Dodaj BoHeN do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać BoHeN prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
frew
Skilled (Knight)

Re: Re: w skzole mamy ponad 300 osob

quote:
Napisane oryginalnie przez =cs=Hitman

U mnie tak samo p

Heh u mnie sam niewiem
chyba tylko 2 osoby z mojej klasy graja w cs ( ja i moj kolega )
a w szkole moze jeszcze pare osob ale malo...

GG: 706037

Old Post 01-03-2002 21:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil frew Kliknij tutaj by wysłać e-maila do frew Znajdź więcej post'ów przez  frew Dodaj frew do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać frew prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
$hizO
Veteran (Ogre)

quote:
Wg. mnie bardzo intrygujący jest temat AWMki. Ciekawi mnie jak sądzicie.. "to kamperska broń którą można sspokojnie wyrzucić i CS nic na tym nie ucierpi" .... a może jesteście zdania.. "bez AWMów nie dało by się grać, bo przecież nie każdy musi być od razu kamperem" ?????

Wiem że pytanie jest trochę lewe, ale wg. mnie AWM to specyficzna broń ze względu na "one shot one kill", a poza tym wg. niektórych bez niej CS byłby lepszy !!!

Bllee... Wedlug mnie zabranie awp/m to tak jak zabranie m4a1/ak47 jedni lubia to, drudzy to, pozatym niektorzy lubia zabijac z awp/m bo na przyklad i z innych nie umieja lepiej i odwrotnie. Ja tesh preferuje inna giwere ale jak sie wkrece w awp/m .. heeh

GG: 1201520

Old Post 02-03-2002 14:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil $hizO Kliknij tutaj by wysłać e-maila do $hizO Znajdź więcej post'ów przez  $hizO Dodaj $hizO do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać $hizO prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
mAJKiEL
Elite (Fiend)

quote:

buahaha wiesz twoje pytania sa typowe dla gracza FFA zero obiektywizmu i straszne generalizowanie. pojecie camperstwa nie istnieje na Klanowkach a cs tak prawde powiedziawszy istnieje po to zeby grac klanowki pozatym niewyobrazam sobie ich bez AWP wiesz ile taktycznych zagran mozna dzieki niemu zrobic wlasnie dlatego nikt niema prawa ani niech nawet niemysli wyrzucac AWP z cs'a pozatym naprawde dobre strzelanie z AWP to nielada sztuka...

Old Post 13-03-2002 20:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil mAJKiEL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do mAJKiEL Znajdź więcej post'ów przez  mAJKiEL Dodaj mAJKiEL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać mAJKiEL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
KosiMazaki
Combat (Death Knight)

AWM r0xrz, w niektorych sytuacjach nie zastapiona, ale preferuje kalacha

Old Post 13-03-2002 23:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil KosiMazaki Znajdź więcej post'ów przez  KosiMazaki Dodaj KosiMazaki do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać KosiMazaki prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[SlizG.Hucker]
jusz nie slizg :((

co ty rozumiesz przez campienie ?

ja rozumie to za stanie i sranie w 1 miejscu albo stanie w respie i ciagle kupowanie granatow to jest dlamnie lamienie a snajpa to fajna bron

GG 2637902

Old Post 14-03-2002 15:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SlizG.Hucker] Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [SlizG.Hucker] Znajdź więcej post'ów przez  [SlizG.Hucker] Dodaj [SlizG.Hucker] do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SlizG.Hucker] prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 11:42.    Strony (2): « 1 [2] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions