Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Counter-Strike > Ulubione w CS
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): « 1 [2] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
$hizO
Veteran (Ogre)

Re: Ulubione w CS

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Emzor
Witam.

Chciałbym się dowiedzieć, co według Was jest najlepsze w CS'ie. Tzn. jakie bronie najbardziej lubicie, Wasze ulubione mapy, drużyna, ulubiony cetek, terro, ulubiony serwer, przeciwnik ( ) czy inne rzeczy. Każdy z nas jest inny, a mnie poprostu to ciekawi .

Pozdrawiam.

No to ja tesh dozucie swoje
- Lubie wszystkie mapy
- Wszystkie bronie ( no moze bez automatycznych sniperek )
- w tero preferuje skin 3, a w ct 1
- 1410 twierdz zadzi

GG: 1201520

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 04-03-2002 09:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil $hizO Kliknij tutaj by wysłać e-maila do $hizO Znajdź więcej post'ów przez  $hizO Dodaj $hizO do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać $hizO prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Emzor
cs.fpp.pl
cs.fpp.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez CzAsZeK
Niektórzy to niewiedzą co piszą

No chyba raczej tak... .

A lubi ktoś podmieniać co się da w CS'ie? Tzn. albo wszystko naraz, albo np. tylko skiny broni itd. ?

Pozdrawiam.

Old Post 04-03-2002 16:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Emzor Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Emzor Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Emzor Dodaj [FPP]Emzor do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Emzor prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Emzor
cs.fpp.pl
cs.fpp.pl

O przepraszam, za tego poprzedniego posta, nie zauważyłem, że temat o tym już się wczoraj na BOARDzie pojawił . Pozdrawiam.

Old Post 04-03-2002 16:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Emzor Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Emzor Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Emzor Dodaj [FPP]Emzor do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Emzor prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

ja preferuje takie mapy:
-dust2 (dust już mi sie znudził)
-aztec
-inferno
-oilrig
-prospeedball
i kilka innych
ale nie lubie:
-dust
-cbble (jakoś tak)
i jeszce jakies inne
a modele wszystki i dzwięki mam standadowe
kiedyś miałem kalacha podmienionego i wyglądał jak ten karabain z Alien vs. Predator
a jeszce se podmieniłem mp5 na cooś takiego (patrz załącznik) tylko to jest jedyna fotka tej broni ale troche dymu tam jest

Old Post 04-03-2002 16:55
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Al Fitto
Great Judge

Ej Alienek zajeb... poprostu skin, wysłałbyś mi go albo podał adres ([email protected])... ja tesh mam pare Skinów więc jak chcerz to tesh moge ci coś przesłać..

Napraedę ql...

"...Today is just another day closer to real freedom"

Old Post 04-03-2002 19:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Al Fitto Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Al Fitto Znajdź więcej post'ów przez  Al Fitto Dodaj Al Fitto do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Al Fitto prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Emzor
cs.fpp.pl
cs.fpp.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez AlieneK
[...] a jeszce se podmieniłem mp5 na cooś takiego (patrz załącznik) tylko to jest jedyna fotka tej broni ale troche dymu tam jest

No no, mi też się podoba . Ciekawe, ciekawe .

Old Post 04-03-2002 20:13
c35
old FPP.pl member

dla mnie zmienianie skorek ze standardowych to beznadzieja...

Old Post 04-03-2002 20:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil c35 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do c35 Znajdź więcej post'ów przez  c35 Dodaj c35 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać c35 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Al Fitto
Great Judge

wiesz co jak to lubi.. mnie to bawi żeby mieć countera takiego jak mi się podoba...

"...Today is just another day closer to real freedom"

Old Post 05-03-2002 13:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Al Fitto Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Al Fitto Znajdź więcej post'ów przez  Al Fitto Dodaj Al Fitto do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Al Fitto prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Emzor
cs.fpp.pl
cs.fpp.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]c35
dla mnie zmienianie skorek ze standardowych to beznadzieja...

Ja też nie preferuję zmian skórek na inne, bardzo lubię i cenię sobie standardy . Wszystko co jest podmienione, sprawia dla mnie wrażenie czegoś drugożędnego .

Old Post 05-03-2002 17:44
mAJKiEL
Elite (Fiend)

hmmm ciezkie pytanie ale zaraz cos wymysle
ok....

-ulubiona mapa= de_dust , prospeedbal (czy jakos tak ) de_dust 2 , cs_italy , de_inferno , de_aztec
-ulubione bronie= kalah , USP , Desert eagle , M4 a1 , AWP , MP5 RoX 4 ever
-ulubione modele= te ktore maja na lbie kominiarki
-ulubiony squad= qumple
-ulubiona strona qonfliktu= zalezy jaka mapa ale zazwyczaj ta w ktorej jest wolne miejsce niejestem wybredny
-ulubiona gra CS
-ulobiona tryb gry= CLANOWKI - ROX , ffa smierdzi kałem

Old Post 07-03-2002 20:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil mAJKiEL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do mAJKiEL Znajdź więcej post'ów przez  mAJKiEL Dodaj mAJKiEL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać mAJKiEL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
VIK
FlaSHmAstER

szkoda ze piesciami nie mozna walic

Old Post 07-03-2002 21:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil VIK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do VIK Znajdź więcej post'ów przez  VIK Dodaj VIK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać VIK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
nights.kt
Combat (Death Knight)

Zabijac i ginac ( to mneij ) w rytm szybkiej muzy

Old Post 07-03-2002 21:27
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil nights.kt Kliknij tutaj by wysłać e-maila do nights.kt Znajdź więcej post'ów przez  nights.kt Dodaj nights.kt do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać nights.kt prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Emzor
cs.fpp.pl
cs.fpp.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez [SPECNAZ] VIK
szkoda ze piesciami nie mozna walic

No szkoda .

Old Post 07-03-2002 22:20
CzAsZeK
e.coast > czaszek

HS z pięści lol

Old Post 08-03-2002 14:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil CzAsZeK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do CzAsZeK Znajdź więcej post'ów przez  CzAsZeK Dodaj CzAsZeK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać CzAsZeK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wania
-w-

hmm

poznalem mnostwko osob grajacych w CS, sporo z nich okazalo sie spoko ziomkami, spoko laskami (1)

ulubione bronie ? hmm nie mam, zalezy od humoru czasem pobiegam z imaciem, czasem TMP, kiedy indziej caly dzien biegam z glockiem...

mapki ? de_dust ( dziwne, kiedys krzyczalem NO MORE DE_DUST, na serwerach ), de_aztec... nie przepadam za nowymi mapkami, ktore nie maja tego .. CZEGOS

przeciwnicy, hmm najlepiej gra mi sie z DOBRYMI graczami, liczac ze uda mi sie, czegos od nich nauczyc
that's all

Old Post 08-03-2002 18:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Wania Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Wania Znajdź więcej post'ów przez  Wania Dodaj Wania do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Wania prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
SnipeR
Skilled (Knight)

tez sie wypowiem co sie bede wylamywal

bron: eagle jest to jedyna bron w ktorej wlanczam widok broni bo mi sie podoba no i druga bron to wiatroowa satysfakcja z karzdej glowki gwarantowana

mapa: de_dust, de_dust2, cs_prospeedball, awp_map, awp_map2

skin: to 4 w terro rambo gora i 4 w ct

server: ffa kij wie czemu mam tam bane ale to pewnie uroki grania z caffe rzyjdzie jakis ciec i mysli se ze jego bog sniper gra na kompie nr 14 i zawsze na ffa i jak on zrobi to samo to tez tak bedzie umial a ze grac nie umie to szybko zlapie glupiego bana

gracz: moj ulubiony gracz to mantis jak ktos go zna to wie dlaczego

Nie wiesz zkad dostales head'a
nie martw sie przynajmniej masz pewnosc od kogo.

Niektorzy twierdza ze aby dobrze grac poczebna jest inteligencja. Krde tylko jak sie z niej strzela tego nie moge pojac ))

Old Post 08-03-2002 20:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil SnipeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do SnipeR Znajdź więcej post'ów przez  SnipeR Dodaj SnipeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać SnipeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[SlizG.Hucker]
jusz nie slizg :((

Re: Re: Ulubione w CS

quote:
Napisane oryginalnie przez BoHeN

to tak
ulubione bronie -
m4a1 . avp . usp . knife .
ulobiony skin w ct to 3
w tero 2
servki nuII 1 i 3 twierdza 1410 onli
mapki de_aztec de_dust de_prodigi cs_italy itd.
podobalo mi sie to w starym csie ze mozna bylo Bh robic ! szkoda ze tego zabroniono

tak jusz to widze bohen i bh buahahahhahah nierozsmieszaj

GG 2637902

Old Post 09-03-2002 12:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SlizG.Hucker] Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [SlizG.Hucker] Znajdź więcej post'ów przez  [SlizG.Hucker] Dodaj [SlizG.Hucker] do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SlizG.Hucker] prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
CzAsZeK
e.coast > czaszek

"zabroniono BH" ?
BoHeN ile ty grasz w CS'a ?

Old Post 09-03-2002 12:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil CzAsZeK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do CzAsZeK Znajdź więcej post'ów przez  CzAsZeK Dodaj CzAsZeK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać CzAsZeK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
mAJKiEL
Elite (Fiend)

Wiecie co ja tak naprawde kocham w CS'ie - niepowtarzalny w innych grach klimat... to ze wiesz ze caly swiat gra w ta gre ze kumpel siedzacy obok ciebie w cafe stoi tez kolo ciebie z kalahem i ubespiecza tylow ... .wciaga mnie w cs'a dynamika adrenalina chec bycia najleprzym to ze po ladnej akcji i efektownym fragu moge powiedziec no dalem z sibie wszystko jestem od kolesia leprzy ! .... lubie nawet jak mnie wyzywaja od cziterow to mi schlebia jak lamerek jakis jak mu zaloze heda zacznie sie pluc ze to bylo niemozliwe bo ja wiem ze to bylo mozliwe ale nie dla niego wiem ze jestem leprzy ! ja sie poprostu ta gra dowartosciowuje !

Old Post 11-03-2002 21:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil mAJKiEL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do mAJKiEL Znajdź więcej post'ów przez  mAJKiEL Dodaj mAJKiEL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać mAJKiEL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

quote:
Napisane oryginalnie przez mAJKiEL
Wiecie co ja tak naprawde kocham w CS'ie - niepowtarzalny w innych grach klimat... to ze wiesz ze caly swiat gra w ta gre ze kumpel siedzacy obok ciebie w cafe stoi tez kolo ciebie z kalahem i ubespiecza tylow ... .wciaga mnie w cs'a dynamika adrenalina chec bycia najleprzym to ze po ladnej akcji i efektownym fragu moge powiedziec no dalem z sibie wszystko jestem od kolesia leprzy ! .... lubie nawet jak mnie wyzywaja od cziterow to mi schlebia jak lamerek jakis jak mu zaloze heda zacznie sie pluc ze to bylo niemozliwe bo ja wiem ze to bylo mozliwe ale nie dla niego wiem ze jestem leprzy ! ja sie poprostu ta gra dowartosciowuje !

skąd ja to znam... Czasem fajnie mieć 25:5 i wpada ci gostek 0:3 i klnie ze jestem cziter....hehe
a adrenalinke to jeszce daje operation flashpoint (single ) i sprawdzian z histori semestralny

Old Post 11-03-2002 21:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 22:41.    Strony (2): « 1 [2] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions