Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Quake > Twoja ulubiona mapa
Twoja ulubiona mapa
You do not have permission to vote on this poll.
dm2 4 18.18%
dm3 0 0%
dm4 8 36.36%
dm6 5 22.73%
ztndm3 2 9.09%
inna 3 13.64%
W sumie: 22 głosów 100%
 [Edycja ankiety (moderatorzy tylko)]
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): « 1 [2] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
chimera
Elite (Fiend)

Cool

Ech .. to po co robisz tyle szumu - pisalem zebys przyprowadzil cale swoje osiedle, co nie ? Zreszta kogo ja mialem przyprowadzic ? Tych co znam i graja w qw (diabel, spawn, fatman) przyszli - turek nie chcial bo jego 14 letnia laska do niego przyszla. Legiona trzeba by bylo we czterech razem z jego krzeslem przyniesc.
A co przenosni to przypomnij sobie czy TY mi reke podales (LOL) wiec nie wyjezdzaj mi z takimi akcjami - a nie uwierze ze mnie nie widziales przez polowe nocki bo co chwile sie krecilem i ogladalem jak gracie z nexusem. Co do turnieju to odbyl sie prawie caly - zostaly tylko polfinaly i final (przypomne ze zostalismy ja, ty i diabel - a dlaczego nie gralismy do konca nie pytaj sie mnie - ja wszystkie mecze swoje rozegralem).
Ja nie gralem w q3/cs wiec nie pisz WAS - tylko SPAWN, DIABEL (fatman tez tylko w qw gral). Nie dziwie sie - nie wiem o co chodzi... wiedzialem ze mastratorow nie przyprowadzisz.
Blah blah ... eot

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 18-03-2002 18:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil chimera Kliknij tutaj by wysłać e-maila do chimera Znajdź więcej post'ów przez  chimera Dodaj chimera do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać chimera prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Klarkash-ton
Guest

Co do podawania reki - zawsze mi sie wydawalo, ze reke podaje osoba :
po 1. ktora przychodzi i wita sie z osobami, ktore sa na miejscu
po 2. osoba starsza
byc sobie poczytal "abc dobrego wychowania" bo widze, ze nieuswiadomiony jestes.

Old Post 18-03-2002 18:58
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
astral
księciunio [ownz]

Talking

No luz spoko wszystko, ale mialo byc o mapach, no nie, proponuje powrót do tematu , a sprawy prywatne zalatwcie na priv, w koncu cala Polska was widzi. Peace

Old Post 18-03-2002 19:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil astral Znajdź więcej post'ów przez  astral Dodaj astral do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Klarkash-ton
Guest

co do reszty mialem cos odpisac, ale jednak sobie odpuszcze

a niech widzi

Old Post 18-03-2002 19:04
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
chimera
Elite (Fiend)

Thumbs down

Niestety nie czytalem tej jak widze wielce interesujacej pozycji ksiegarskiej. Ale nie bede nadrabial tej zaleglosci ... z tego powodu nie bede sobie robil wyrzutow sumienia przeciez. I o nic mi nie chodzi, o ile pamietam po siodmej jak wychodzilem z fatmanem wszystko z toba gralo - nie wiem co ci sie stalo pozniej w chacie. Chyba quake za bardzo wplywa na twoja podswiadomosc.

Old Post 18-03-2002 19:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil chimera Kliknij tutaj by wysłać e-maila do chimera Znajdź więcej post'ów przez  chimera Dodaj chimera do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać chimera prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Nexus6
Master (Spawn)

Dobra koledzy dajecie na luz i pogadajmy o mapkach jak w temacie
Apropos kiedy nastepna nocka?

Old Post 18-03-2002 19:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Nexus6 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Nexus6 Znajdź więcej post'ów przez  Nexus6 Dodaj Nexus6 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Nexus6 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
chimera
Elite (Fiend)

Thumbs up

W nastepny piatek ?

Old Post 18-03-2002 20:14
[FPP]Klarkash-ton
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez chimera
Niestety nie czytalem tej jak widze wielce interesujacej pozycji ksiegarskiej. Ale nie bede nadrabial tej zaleglosci ... z tego powodu nie bede sobie robil wyrzutow sumienia przeciez. I o nic mi nie chodzi, o ile pamietam po siodmej jak wychodzilem z fatmanem wszystko z toba gralo - nie wiem co ci sie stalo pozniej w chacie. Chyba quake za bardzo wplywa na twoja podswiadomosc.

Dobrze, ze na Twoja niewplywa.

Old Post 18-03-2002 20:24
Nexus6
Master (Spawn)

quote:
Napisane oryginalnie przez chimera
W nastepny piatek ?

To sie nazywa optymizm

Old Post 18-03-2002 20:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Nexus6 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Nexus6 Znajdź więcej post'ów przez  Nexus6 Dodaj Nexus6 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Nexus6 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Klarkash-ton
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez Nexus6

To sie nazywa optymizm

Optymizm? Raczej szalenstwo

Old Post 18-03-2002 20:41
Nexus6
Master (Spawn)

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Klarkash-ton
Optymizm? Raczej szalenstwo

Wiem ze nie masz kasy Wiec szalenstwo
Dla mnie to szczyt optymizmu

Old Post 18-03-2002 20:46
chimera
Elite (Fiend)

Cool

Dla mnie to po prostu mile spedzony czas i wydanie 25 zloty nie na *******y (fajki/beer/dyskoteka/itp). A jak mowilem jest szansa na (zgwalcenie szympansa ) .. hmm na to ze koszt znizy sie do calych 10 zlotych pod warunkiem ze przyjda te osoby co ostatnio plus np. turek badz tudziez majq ktory nie odezwal sie prze caly tydzien pomimo kilku sms ktore wyslalem w jego kierunku i ataku na jego kumpla z akademika. Tak wiec klark jak bierzesz 5 zetow na fajki to odkladaj reszte do sloiczka i po 10 paczkach bedziesz mial na kafejke.

Old Post 20-03-2002 01:22
Nexus6
Master (Spawn)

Tez traktuje to jako zabawe i powiem, ze ta byla lepsza od poprzedniej, bo mialem kogo loic Nastepna bedzie jeszcze lepsza

Old Post 20-03-2002 09:37
[FPP]Klarkash-ton
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez Nexus6
Tez traktuje to jako zabawe i powiem, ze ta byla lepsza od poprzedniej, bo mialem kogo loic Nastepna bedzie jeszcze lepsza

Z tym sie zgodze
Zwlaszcza pierwsze dwa mecze . W drugim meczu mialem najwiecej fragow !!

Old Post 20-03-2002 22:58
chimera
Elite (Fiend)

Cool

No to przestan plakac ze nie masz kogo miazdzyc... zawsze mozesz nas zmasakrowac na dm2 jak wtedy.

Old Post 20-03-2002 23:19
Nexus6
Master (Spawn)

Klark jedno co zauwazylem to, ze na dm6 juz sie bali grac lol

Old Post 21-03-2002 12:06
Diabelo
Skilled (Knight)

Zaniedlugo jeszcze ja nie bede mial glosu w cafe bo mnie beda lac na kazdej mapie. Dm2 rulez

Old Post 21-03-2002 18:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Diabelo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Diabelo Znajdź więcej post'ów przez  Diabelo Dodaj Diabelo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Diabelo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Nexus6
Master (Spawn)

Kiedys na pewno przyjda takie dni Zobaczymy jak szybko

Old Post 21-03-2002 20:04
era
niezly dzikus

quote:
Napisane oryginalnie przez Diabelo
Zaniedlugo jeszcze ja nie bede mial glosu w cafe bo mnie beda lac na kazdej mapie. Dm2 rulez

diabel placku dm4 i aerowalk ownz)
dm2 ewentualnie moze byc natomiast dm6 to mozna z botami grac jedynie:>

Old Post 01-04-2002 14:19
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil era Kliknij tutaj by wysłać e-maila do era Znajdź więcej post'ów przez  era Dodaj era do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać era prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

DM'ki juz mi sie znudzily (w ogole Quake mi sie znudzil ), pograjcie na ztndm3

Old Post 13-04-2002 09:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 23:45.    Strony (2): « 1 [2] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions