Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Quake III Arena > Spotkajmy się i pograjmy...
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (3): « 1 [2] 3 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
killertowa
Elite (Fiend)

ja na q3dm17 ffa grałem wczoraj na jakimś serwku
naprawdę niezła jazda, było coś z 10 osób tylko szkoda, że ping miałem jakieś 129

"Niech przeciwnik muśnie twą skórę gauntletem, ty przywal mu shotgunem. Niech przeciwnik przywali ci shotgunem, ty przywal mu RL. Niech przeciwnik przywali tobie RL, a ty zabij go z RG. Nie koncentruj się na bezpiecznym uniknięciu - połóż swe życie przed nim"

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 12-03-2002 07:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil killertowa Znajdź więcej post'ów przez  killertowa Dodaj killertowa do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać killertowa prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
trl
Master (Spawn)

lepiej zebrac z 30 osob i zagrac na q3dm1... wtyedy bedzie max wypas

Old Post 12-03-2002 13:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil trl Kliknij tutaj by wysłać e-maila do trl Znajdź więcej post'ów przez  trl Dodaj trl do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać trl prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
slawek
.

No to sobie pogadaliśmy...
Teraz konkrety.
Czy ktoś zna jakiś serwer dość pojemny żeby nas pomieścić?
Czy jest jakiś termin pasujący większości?
Jakiś rodzaj rozgrywki?
Może zainteresowani podaliby po prostu 3 informacje: serwer, czas, typ gry.
Od razu będzie wiadomo co jest grane i czy jest sens dalszego istnienia tego topica.
Jeśli chodzi o mnie, to
- serw obojętny bo nie mam w nich rozeznania, najczęściej korzystam z gościnności "Arena Przemyśl"
- głosuję za vq3
- dowolnego dnia ze wskazaniem na inne niż weekendowe.

Old Post 12-03-2002 13:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil slawek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do slawek Znajdź więcej post'ów przez  slawek Dodaj slawek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać slawek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
demarcos
zdzisiu burczymucha

slawek...serio podziwiam twoj zapal... kurcze ja mysle ze na boardzie juz tak niewiele sie pisze ze to chyba nie ma sensu, zreszta zobacz tylko ile osob napisalo w tym topicu...
be realist..

Old Post 12-03-2002 14:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil demarcos Kliknij tutaj by wysłać e-maila do demarcos Znajdź więcej post'ów przez  demarcos Dodaj demarcos do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać demarcos prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
slawek
.

Się okaże - będzie wiadomo.
Przecież nic na siłę. Nic mnie to nie kosztuje, prawda...
Myślę sobie tylko, że fajnie by było...

Old Post 12-03-2002 14:17
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil slawek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do slawek Znajdź więcej post'ów przez  slawek Dodaj slawek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać slawek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
trl
Master (Spawn)

no to serwer 666 lub alternative, tryb 1v1, vq3 i najlepiej w jakas noc bo wtedy lagi male

Old Post 12-03-2002 14:19
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil trl Kliknij tutaj by wysłać e-maila do trl Znajdź więcej post'ów przez  trl Dodaj trl do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać trl prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
t0d
Elite (Fiend)

Arrow

serw ten co slawek : arena Przemysl albo urinal vq3 serv(osp)

vq3

pomiedzy 20 a 23.59 dzien obojetny (byle nie wtorek i czwartek)

Art.226 §3. KK - Kto publicznie znieważa lub poniża konstytucyjny organ RP,
podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.

Old Post 12-03-2002 14:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil t0d Kliknij tutaj by wysłać e-maila do t0d Znajdź więcej post'ów przez  t0d Dodaj t0d do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać t0d prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
slawek
.

No i się klaruje...

Old Post 12-03-2002 14:33
BobeK
Guest

ja nie moge na urinal bo oni majom tak wersje ospa 1.0 a ja 1.01 i jakos nie jest kombaltybilne.. wienc mnie wyzuca moze byc reszta oprucz tego tylko wiem ze na alternative som lagi czasem z winy serva.
mi to obojentne jaki jest taki serv co zawsze pusty prawie klanu vq3 [DA] (195.117.226.250:27961), osp jakis tam tam jest a godzina to mi obojentne ... tak od 20 do 24 - 01 dziekujem.

Old Post 12-03-2002 15:16
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Infinite
nieszczesliwie zakochany

a ja glosuje za cpma

Old Post 12-03-2002 15:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Infinite Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Infinite Znajdź więcej post'ów przez  Infinite Dodaj Infinite do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Infinite prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
SweepeR
sweter

A ja na dzielonym SDI to sobie nie pogram

Old Post 12-03-2002 16:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil SweepeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do SweepeR Znajdź więcej post'ów przez  SweepeR Dodaj SweepeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać SweepeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez Infinite
a ja glosuje za cpma

this is a good vote

Old Post 12-03-2002 16:19
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lucas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lucas Znajdź więcej post'ów przez  Lucas Dodaj Lucas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lucas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

No to ja tez chce pograc - vote CPM'a - tylko powiedzcie kiedy bo musze sobie skolowac Q3 (btw - od Slizg'u#2 nie gralem w ogole w q3 )

Old Post 12-03-2002 19:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
demarcos
zdzisiu burczymucha

glos za cpma

serwer bajkowy 1v1

mapy cpm1a ,cpm3 -styka przeciez zalezy tez cos na czasie....

dwa mecze po 10 min w przypadku remisu losowanie mapy itd..

trza tylko poprosisc kogos z fpp by jakos na stronce zareklamowal i jakis mini ranking na bierzaco byl -moze wypali

Old Post 12-03-2002 20:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil demarcos Kliknij tutaj by wysłać e-maila do demarcos Znajdź więcej post'ów przez  demarcos Dodaj demarcos do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać demarcos prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez demarcos
trza tylko poprosisc kogos z fpp by jakos na stronce zareklamowal i jakis mini ranking na bierzaco byl -moze wypali

No to ustalic szczegoly...

Old Post 12-03-2002 20:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lucas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lucas Znajdź więcej post'ów przez  Lucas Dodaj Lucas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lucas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
demarcos
zdzisiu burczymucha

no to mowie - najwiekszy spor bedzie zapewne o platforme..
jednak mysle ze trzeba bedzie za wiekszoscia pojsc
co do map to na cpma nie bedzie trudno jednak najgorzej bedzie z iloscia luudziuf

Old Post 12-03-2002 20:52
LaGranda
Masta of Dizasta

wlasnie ja kce vq3 (mapy obojetne - moze zagramy na custom?) - termin mi pasuje jakis do niedzieli, bo potem mam 2 tygodniowy wyjazd

Old Post 12-03-2002 22:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil LaGranda Kliknij tutaj by wysłać e-maila do LaGranda Znajdź więcej post'ów przez  LaGranda Dodaj LaGranda do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać LaGranda prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
BobeK
Guest

ej musim zagrac tez na dm6 lub cos takiego, przecie nei bedzie samych cpmuf! ja chce vq3 a jak bedzie cpm to mi to bedzie wisialo i pogram sobie smiesznie

Old Post 13-03-2002 09:33
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
slawek
.

Po podliczeniu:
Piątek, 20.00 , Arena Przemyśl (195.205.39.225:27960), vq3
Jakby co to jest jeszcze #fpp.pl.
To moja propozycja. Dyskusja może trwać.

Old Post 13-03-2002 10:32
gazi
podróżnik

ale oso chodzi ?

vq3sux czy pm-ble ?

Old Post 13-03-2002 11:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil gazi Znajdź więcej post'ów przez  gazi Dodaj gazi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać gazi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
slawek
.

quote:
Napisane oryginalnie przez Gazor
ale oso chodzi ?
vq3sux czy pm-ble ?

Gdybym był złośliwy zapytałbym: O co Tobie chodzi, Gazor ?
Ale przecież nie jestem...
A co do Twojego pytania - to jasne ze jedno i drugie stink.
Niestety, na coś trzeba się zdecydować...

Old Post 13-03-2002 12:46
t0d
Elite (Fiend)

Talking

skoro mamy grac na OSP - bo to jest na Arena Przemysl to co za problem wl/wyl promołda?? - zawsze możemy grać 1v1 a nie ffa a wtedy tylko dwie osoby ustalają na jakiej platformie grają. czyż nie??

tak btw
1. termin jest ok
2. na jakim serwerze jest ten kanał #fpp.pl - na warszawa.irc.pl, lublin.irc.pl or sth??? pytam się bo osobiście nie korzystam z czegoś tak zaawansowanego (czaty rulz )

Art.226 §3. KK - Kto publicznie znieważa lub poniża konstytucyjny organ RP,
podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.

Old Post 13-03-2002 14:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil t0d Kliknij tutaj by wysłać e-maila do t0d Znajdź więcej post'ów przez  t0d Dodaj t0d do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać t0d prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
slawek
.

Tod ja korzystam z warszawy
1v1???? To zawsze może się każdy z kimś umówić...
Tu chodzi chyba o to by się poganiać w większej grupie bardziej dla zabawy niż poprawienia statystyk.
Mam taką nadzieję, bo tylko w duuużym tłoku mogę sobie zdobyć parę fragów

Old Post 13-03-2002 14:52
slawek
.

quote:
Napisane oryginalnie przez LaGranda
mapy obojetne - moze zagramy na custom

Wiesz,że zawsze chętnie... tylko to wiązałoby się (jak mi się wydaje) z różnymi dodatkowymi działaniami i ustaleniami...
Aż boję się o tym mysleć...
Szkoda czasu i pary. Niechby się udało to przedsięwzięcie, a potem można pokombinować.

Old Post 13-03-2002 14:57
killertowa
Elite (Fiend)

A ja chcę grać po świętach !!!!!!
Ten piątek o 20.00 dla mnie sux
Platforma obojętna, mapy też. W końcu to ma być ffa

P.S. Proponuję by były to spotkania cykliczne (np. raz na dwa tygodnie lub miesięczne)

"Niech przeciwnik muśnie twą skórę gauntletem, ty przywal mu shotgunem. Niech przeciwnik przywali ci shotgunem, ty przywal mu RL. Niech przeciwnik przywali tobie RL, a ty zabij go z RG. Nie koncentruj się na bezpiecznym uniknięciu - połóż swe życie przed nim"

Old Post 14-03-2002 07:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil killertowa Znajdź więcej post'ów przez  killertowa Dodaj killertowa do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać killertowa prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
slawek
.

quote:
Napisane oryginalnie przez killertowa
P.S. Proponuję by były to spotkania cykliczne (np. raz na dwa tygodnie lub miesięczne)

Nie tylko Ty byś tak chciał, ale niech to chociaż RAZ się uda.
Szkoda, że nie pasuje Ci piątek... Co zrobić... Innym zdaje się pasować...
Ja będę. Kto jeszcze będzie chciał - będzie. Jak będzie fajnie to będzie jeszcze raz i mam nadzieję i Ty będziesz
(Proszę o doniesienie Guinessowi o największej ilości występowania słowa będzie w jednym akapicie.)
Dziękuję

Old Post 14-03-2002 09:25
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

Piatek moze byc, ale nie 20:00 - o 20:00 prawdziwi gracze siedza w barze przy piwie - proponuje zaczac o 0:00

no i CPM'a

Old Post 14-03-2002 11:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
slawek
.

Niektórzy o tej porze muszą lulu...
Można gdzieś do dziesiątej pograć amatorsko, a o 22.00 przerzucić się na granie "profesjonalne" (czyt. cpm).
Btw.shl , będziesz po czterech godzinach zmagań z piwem w stanie utrzymać RL w garści?

Old Post 14-03-2002 12:01
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

quote:
Napisane oryginalnie przez slawek
Niektórzy o tej porze muszą lulu...
Można gdzieś do dziesiątej pograć amatorsko, a o 22.00 przerzucić się na granie "profesjonalne" (czyt. cpm).
Btw.shl , będziesz po czterech godzinach zmagań z piwem w stanie utrzymać RL w garści?

To jak cos to sie zjawie kolo 22:00 - tylko prosil bym, zeby ktos z zainteresowanych siedzial na #fpp.pl bo ja nie gralem w q3 od kilku miechow i nie znam dobrych serverow

slawek juz nie takie rzeczy sie robilo po kilku piwach

Old Post 14-03-2002 12:15
Lucas
esports.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Shooler
Piatek moze byc, ale nie 20:00 - o 20:00 prawdziwi gracze siedza w barze przy piwie - proponuje zaczac o 0:00

no i CPM'a

Mi nie pasuje - bo mam polowinki... moze sie zalapie na next time...

no i cpma

Old Post 14-03-2002 14:37
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 12:27.    Strony (3): « 1 [2] 3 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions