Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Counter-Strike > Pomocy
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (3): « 1 [2] 3 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Eustachy
forgotten

quote:
Napisane oryginalnie przez fr3zzer

nie nazekajcie tak! ja mam celerona 400...(tak naprawwde, nie zmyslam...)

na szczescie za tydzien lub 2 mam dostac nowy... bo na tym kompie to nerwicy mozna dostac. co ja mowie- nie mozna, tylko na pewno sie dostanie!

dobra ponazekalem sobie i juz mi lepiej

ja gram na celeronie 400, 64 RAM i riva TNT (16MB) od poczatku i jeszcze nie dostalem "nerwicy"....wystarczy ze CS'a sobie dobrze skonfigurowalem... nowe sterowniki do karty i spoko 25-40fps jest... da sie zyc....

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 18-03-2002 08:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Eustachy Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Eustachy Znajdź więcej post'ów przez  Eustachy Dodaj Eustachy do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Eustachy prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
fr3zzer
WiCkEd KiLlAh ClOwN

quote:
Napisane oryginalnie przez Eustachy

ja gram na celeronie 400, 64 RAM i riva TNT (16MB) od poczatku i jeszcze nie dostalem "nerwicy"....wystarczy ze CS'a sobie dobrze skonfigurowalem... nowe sterowniki do karty i spoko 25-40fps jest... da sie zyc....

ale ja nie mam takich ok fpsow... choc mam ten sam sprzet. moglbys mi moze powiedziec co i jak skonfigurowales? thnx

GG 1090334

Old Post 18-03-2002 11:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil fr3zzer Kliknij tutaj by wysłać e-maila do fr3zzer Znajdź więcej post'ów przez  fr3zzer Dodaj fr3zzer do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać fr3zzer prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Eustachy
forgotten

quote:
Napisane oryginalnie przez fr3zzer

ale ja nie mam takich ok fpsow... choc mam ten sam sprzet. moglbys mi moze powiedziec co i jak skonfigurowales? thnx

hmm....wlascowie to duzo nie pozmienialem...przede wszystkim max_shells 0 i max_smokepuffs 0 to jest jakies 5 fps wiecej ale nie ma taich bajerow jak wylatujace łuski i i chmurki pułu przy strzale w sciane... mam jeszcze r_drawviewmodel 0(widok broni)...to daje kolejne 5 fps wiecej a pozatym latwiej sie gra jak na przyklad m4 nie zaslania ci polowy ekranu....no i nowe sterowniki... najlepiej MR.F tweaked drivers ze strony www.tweak.pl... no to by bylo na tyle... aha i jeszcze sie niedawno dowiedzialem ze ponoc net_graph 3 tez zrzera fps'y wiec radze wylaczyc... Powiniennes po tym wszystkim miec nawet 15-20fps wiecej... powodzenia...

Old Post 18-03-2002 11:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Eustachy Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Eustachy Znajdź więcej post'ów przez  Eustachy Dodaj Eustachy do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Eustachy prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Siwy
bla bla bla :D

Ja tam nie narzekam na Durona 700 , 256 ramu i jakos 60 ftps i wszystko chodzi mi dobrze , gram tylko na nuII'u 3 i ping mam 20 -30 max 50 !

| :: 1642170 :: | GG

Old Post 18-03-2002 12:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Siwy Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Siwy Znajdź więcej post'ów przez  Siwy Dodaj Siwy do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Siwy prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
CzAsZeK
e.coast > czaszek

DeS ten Gf T500 jest taki dobry jak piszą w gazetach?

Old Post 18-03-2002 13:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil CzAsZeK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do CzAsZeK Znajdź więcej post'ów przez  CzAsZeK Dodaj CzAsZeK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać CzAsZeK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DeStRuCt0r
Guest

moim zdaniem jest zajebisty.....
Jak amsz obie kupowac, to polecam gainwarda, jest swietny...
Dodatkowo ma samopodkrecajace sterowniki co mi sie bardzo podoba...
Po prostu chodzi wspaniale.... !!!!

Old Post 18-03-2002 13:31
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
On|x
Taki Tam Sobie Gracz :)

Co sadzicie o Atlon 1.3
256 ramu
gf 2 mx 400 64 ?
Bo mam narazie tego duronka ale niedlugo wymieniam na Atlonika Czy robie dobry krok ?

Old Post 18-03-2002 14:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil On|x Kliknij tutaj by wysłać e-maila do On|x Znajdź więcej post'ów przez  On|x Dodaj On|x do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać On|x prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AdaX
Fajna pipeczka (c)mAcIoS

quote:
Napisane oryginalnie przez On|x
Co sadzicie o Atlon 1.3
256 ramu
gf 2 mx 400 64 ?
Bo mam narazie tego duronka ale niedlugo wymieniam na Atlonika Czy robie dobry krok ?

****owy.

Old Post 18-03-2002 17:17
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AdaX Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AdaX Znajdź więcej post'ów przez  AdaX Dodaj AdaX do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AdaX prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
On|x

quote:
Napisane oryginalnie przez AdaX

****owy.

Dawaj jaki mastah jestes jakiego masz ? bo mnie na lepszego niestac

Old Post 18-03-2002 20:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil On|x Kliknij tutaj by wysłać e-maila do On|x Znajdź więcej post'ów przez  On|x Dodaj On|x do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać On|x prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DeStRuCt0r
Guest

nie kupuj gf2 mx 400 nawet 64mb!!!!!!!
moj znajmoy ma i w cs wyciaga 85 fps a procka ma lepszego i tyle samo ramu, ale nie ddr

Old Post 18-03-2002 20:52
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AdaX
Fajna pipeczka (c)mAcIoS

quote:
Napisane oryginalnie przez On|x

Dawaj jaki mastah jestes jakiego masz ? bo mnie na lepszego niestac

to byl joke
ja tam do swojej karty sie nie przyznam narzie bo wstyd.

DST zalezy jaki MX, z tego co wiem to jest kilka rodzajow 400 (nie mam pewnosci).

Onix qp se GF2 Titanium 500 64 mb -

Old Post 18-03-2002 22:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AdaX Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AdaX Znajdź więcej post'ów przez  AdaX Dodaj AdaX do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AdaX prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DeStRuCt0r
Guest

kazdy mx jst do bani... Sa po prsotu okrojone, malo wydajne i syfiaste... Szkoda kasy....

Old Post 19-03-2002 10:14
CzAsZeK
e.coast > czaszek

DeS a ten nowy RADEON 8500 ?

Old Post 19-03-2002 11:19
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil CzAsZeK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do CzAsZeK Znajdź więcej post'ów przez  CzAsZeK Dodaj CzAsZeK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać CzAsZeK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
On|x

Destruktor A jaka ty masz karte graficzna ?

Old Post 19-03-2002 11:27
DeStRuCt0r
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez CzAsZeK

Warto wydac na niego kase!!! Wydajnoscia dorownuje GF3, a niektorzy twierdza ze jest lepszy... Ale jak chcialbys go kupowac to tylko robionego pzrez ATI, a nie na licencji, bo wtedy wydajnosc jest mniejsza...
quote:
Napisane oryginalnie pzrez On|x
Destruktor A jaka ty masz karte graficzna ?

Ja mam: GAINWARD GF2 Ti 500 XP Golden Sample 64MB ddr.
Jestem z niego bardzo zadowolony

Old Post 19-03-2002 11:32
[FPP]Back

wszystkim którzy maja za niski fps polecam reinstalke systemów najlepiej na wina 98 se (zszera najmnie ja pamieci karym graficznej i SDRAMu

Old Post 22-03-2002 09:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Back Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Back Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Back Dodaj [FPP]Back do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Back prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Beaker
[C4]MaStHa-=-GaNgStA

quote:
Napisane oryginalnie przez DeStRuCt0r
gralem na takim wspanialym pc pzrez 2 lata Tylko, ze mialem c500

pamietam wyskakujesz na kolesia i nagle spada do 10 fps i nie wiesz co sie dzije to byly czasy

Old Post 22-03-2002 22:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Beaker Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Beaker Znajdź więcej post'ów przez  Beaker Dodaj Beaker do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Beaker prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DeStRuCt0r
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez Beaker

pamietam wyskakujesz na kolesia i nagle spada do 10 fps i nie wiesz co sie dzije to byly czasy

az milo powspominac

Old Post 22-03-2002 23:18
AdaX
Fajna pipeczka (c)mAcIoS

quote:
Napisane oryginalnie przez CzAsZeK

co to jest?
ile kosztuje??

DST: chyba masz racje, moj kolega kupil sobie GF2 MX i mial miej FPS niz przy jego starej karcie (GF1)

Old Post 22-03-2002 23:24
Eust
Training (Enforcer)

hmm a mam takie pytanko ... cze komenda TIMEREFRESH nie zawyza czasme FPS ?

ahtlon 1.7 Gforce64 256 DDR 40GB Baracooda 3 lub 4

Co o tym sadzicie ?

Old Post 23-03-2002 15:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Eust Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Eust Znajdź więcej post'ów przez  Eust Dodaj Eust do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Eust prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DeStRuCt0r
Guest

Adax: ATI Radeon 8500 64Mb bardzo dobra karta graficzna, ktora wymiata Szkoda, ze oryginalana Ati jest dosc droga, ale i tak tansza od porownywalnego GF3
Eust: ja mam axp 1.7 256 mb ddr kingstona, gf2ti500, baracude IV 40gb i jestem bardzo zadowolony

Old Post 23-03-2002 15:37
Squall
[SPEC]Squall

Wszystko ładnie i pięknie, tylko jest pewien problem... Nie ma takiego chipu jak GF2 T500...

A tak po za tym to Radeon rzeczywiście jest niezły, naprawdę warto zainwestować. I zgadzam siew pełni z DeStRuCt0rEm, każdy MX to syf niewyobrażaly. Lepiej już kupić sobie starego poczciwego GTS'a, niż dać się nabierać na te wszystkie durne chwyty reklamowe (typu super wolny chip z 64 MB pamięci - żałosne...).

Old Post 23-03-2002 22:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Squall Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Squall Znajdź więcej post'ów przez  Squall Dodaj Squall do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Squall prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AdaX
Fajna pipeczka (c)mAcIoS

[QUOTE]Napisane oryginalnie przez Squall
[B]Wszystko ładnie i pięknie, tylko jest pewien problem... Nie ma takiego chipu jak GF2 T500...
nie ma GF2 Ti500?
a GeoForce Titanium?

Old Post 23-03-2002 22:34
Squall
[SPEC]Squall

GF2 Titanium to zupełnie co innego, niż GF3 T200 czy GF3 T500. Bo "dwusetki" i "pięćsetki" są oparte o GF3, a nie GF2... Des najwyraźniej nieźle pokręcił i chciał się pochwalić na boardzie kartą, która nie istnieje.

Old Post 23-03-2002 22:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Squall Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Squall Znajdź więcej post'ów przez  Squall Dodaj Squall do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Squall prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
CzAsZeK
e.coast > czaszek

Który GF jest bardziej wydajny T500 64 ram czy T(bodajże)200 albo 400 (nie pamiętam) 128 ram?

Old Post 24-03-2002 09:08
Squall
[SPEC]Squall

T500 naturlnie... T200 128 MB to kolejny głupi chwyt reklamowy, karta nie jest praktycznie wcale lepsza od swojego 64-megowego odpowiednika. Jedynie co powtrafi, to obsłygiwać anti-aliasing w wysokich rozdzielczościach (dzięki swojej pamięci), ale to i tak nie ma większego znaczenia ze względu na wydajność przy takiej pracy (20 fps).

P.S. Symbol "400" odnosi się do MX'ów, nie do Titanium.

Old Post 24-03-2002 09:35
DeStRuCt0r
Guest

Hmm no to mamy problem, poniewaz ja mam GF2 Ti500
tak Squall takie cos istnieje
http://www.gainward.pl/karty.html model GF2 ti500 xp VIVO Golden Sample...

Old Post 24-03-2002 10:46
DeStRuCt0r
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez Squall
GF2 Titanium to zupełnie co innego, niż GF3 T200 czy GF3 T500. Bo "dwusetki" i "pięćsetki" są oparte o GF3, a nie GF2... Des najwyraźniej nieźle pokręcił i chciał się pochwalić na boardzie kartą, która nie istnieje.

wez mnie nie denerwuj ok? chyba wiem, co kupowalem.....

Old Post 24-03-2002 10:47
Squall
[SPEC]Squall

Chyba jednak nie wiesz. Sam chip GF2 T500 nie istanieje, jedynie co Gainward wprowadza swoje własne oznaczenie (kolejny chwyt reklamowy). Zresztą jak nie wierzysz to popatrz:

P.S. Golden Sample rulz!

Old Post 24-03-2002 11:33
AdaX
Fajna pipeczka (c)mAcIoS

quote:
Napisane oryginalnie przez Squall
Sorry. Dopiero przy GF sa Ti200 i 500 zwracam honor.

Old Post 24-03-2002 11:37
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 11:41.    Strony (3): « 1 [2] 3 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions