Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Operation Flashpoint > Nowy
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): « 1 [2] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
[FPP]KaT
kierowca bombowca

Talking

a tak wogule Czacha sie rozpanoszyl na wszystkich boardach ;-)))
trzeba go ograniczac
moze jakis kaftanik ;-)))

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 24-03-2002 19:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]KaT Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]KaT Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]KaT Dodaj [FPP]KaT do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]KaT prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]wcpiker
Warrior (Scrag)

A jakies sposob/metody KaT ? Bo ja mam 800 i nie jestem zadowolony z działania moze jakies ustawinia nie tak czy co .

Old Post 24-03-2002 20:30
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]wcpiker Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]wcpiker Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]wcpiker Dodaj [FPP]wcpiker do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]wcpiker prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Qba
~H^H~

Talking

Nowy chyba chce zeby zolnieze byli fluoroscencyjni wiec nie dawajcie mu wiecej bezsensownych rad

Old Post 25-03-2002 01:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Qba Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Qba Znajdź więcej post'ów przez  Qba Dodaj Qba do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Qba prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Masiu
[HMC-CP]

Nie widzi przeciwnikow ale juz dwa razy gre przeszedl, hmmm... interesujace.

Old Post 25-03-2002 09:19
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Masiu Znajdź więcej post'ów przez  Masiu Dodaj Masiu do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Masiu prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
*Av*MystikaL
SAXO VTS 1.6 !!!!!!!!!!!!

wrrrrrrr

quote:
Napisane oryginalnie przez Masiu
Nie widzi przeciwnikow ale juz dwa razy gre przeszedl, hmmm... interesujace.

Nie no , widze . Tylko zanim ich zobacze to mija troszke czasu.

Old Post 25-03-2002 09:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil *Av*MystikaL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do *Av*MystikaL Znajdź więcej post'ów przez  *Av*MystikaL Dodaj *Av*MystikaL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać *Av*MystikaL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Oberon
Skilled (Knight)

Cool

quote:
Napisane oryginalnie przez Czacha
Pozostawie bez komentarza wasze wypowiedzi, bo jestescie obaj ostatnimi osobami ktore powinny to krytykowac

A ja, a ja ?

Old Post 25-03-2002 12:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Oberon Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Oberon Znajdź więcej post'ów przez  Oberon Dodaj Oberon do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Oberon prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Czacha
[HMC-CP]

o cholera.. zapomnialem o Oberonie... ale wtopa ;-) Ob, nie gniewaj sie.. pliz Obiecuje ci to jakos wynagrodzic ;-)

PS. gdzie mnie pelno? ;-)

Old Post 25-03-2002 21:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Czacha Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Czacha Znajdź więcej post'ów przez  Czacha Dodaj Czacha do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Czacha prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
*Av*MystikaL
SAXO VTS 1.6 !!!!!!!!!!!!

Angry thx

za pomoc ....

jak to pisze czaszka , MYSLE WIEC JESTEM , wiec cos tam cos tam , DISCONECTED , weic daruje sobie operation flashpoint

ide grac w urban terror

pa

Old Post 26-03-2002 22:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil *Av*MystikaL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do *Av*MystikaL Znajdź więcej post'ów przez  *Av*MystikaL Dodaj *Av*MystikaL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać *Av*MystikaL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Qba
~H^H~

Lightbulb

Czemu sie tak szybko zniechecasz?
Nie zwracaj uwagi na żarty innych.Zazwyczaj połowa z nich nawet nie gra na serwie.Jesli sie troche podszkolisz to bedziesz najleprzy(nie licząc mnie ).Uważam że skoro przeszedles (w sensownym czasi) OF to nadajesz sie na serwer(nie ktorzy ida od razu bez przygotowania). Miesiac i bedziesz sie rownal z najleprzymi (a jak nie to bedziesz przynajmniej wiedzial o co chodzi).
A wy mu dajcie spokuj. Moze chlopak sie nie zna ale moze dobrze grac i to chyba jest najwazejsze. Co nie?

Old Post 27-03-2002 00:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Qba Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Qba Znajdź więcej post'ów przez  Qba Dodaj Qba do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Qba prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]wcpiker
Warrior (Scrag)

Najwazniejsze to miec przyjemnosc z grania jak jej brakuje to nigdynie bedziesz najlepszy (choc to jest najmniej wazne)

Old Post 27-03-2002 15:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]wcpiker Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]wcpiker Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]wcpiker Dodaj [FPP]wcpiker do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]wcpiker prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Masiu
[HMC-CP]

Cool

Nie przesadzaj *Av*MystikaL, wpadaj czesto na serwerek a na pewno ta gra Cie wciagnie na maxa. Jesli te metody co podalismy nie skutkuja to ja nie wiem o co CI chodzi, przeciwnicy sa w moro wiec ich ciezko wypatrzec z daleka ale to jest plus tej gry a nie minus i tak musi byc. Juz totalna jazda jest w lesie, ale to inna bajka.
Nie poddawaj sie i nie przejmuj moimi glupimi zartami

Old Post 27-03-2002 20:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Masiu Znajdź więcej post'ów przez  Masiu Dodaj Masiu do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Masiu prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Qba
~H^H~

Smile

Gratulacje dla kolegów za tak pokrzepujace slowa.
Tylko brac przyklad z nich.

quote:
Wcpiker napisaleś
Najwazniejsze to miec przyjemnosc z grania jak jej brakuje to nigdynie bedziesz najlepszy (choc to jest najmniej wazne)

Absolutna racja.
Jesli zle mnie zrozumiales to przepraszam. Absolutnie nie mialem na mysli ze najwazniejsze jest to by byc najleprzym.
NAJWAZNIEJSZE JEST TO BY SIE DOBRZE BAWIC!!!!!!

Old Post 27-03-2002 22:53
45acp
Skilled (Knight)

AV, Ty ich (tych przeciwników) nie widzisz bo są za mali, czy też ich nie widzsz bo ich gra nie wyświetla?
W pierwszym przypadku to wina (zaleta!) założeń gry. W drugim to sprawdź w konfiguracji, ile maksymalnie ustawiłeś widocznych obiektów (ale jak mówiłeś, że wszystko masz na maksa, to hmm... chyba wolisz dynamiczną akcję na krótkim dystansie - czyli CS, UT, Tactical OPS...)

Old Post 30-03-2002 18:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil 45acp Kliknij tutaj by wysłać e-maila do 45acp Znajdź więcej post'ów przez  45acp Dodaj 45acp do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać 45acp prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Przezdzieblo
~H^H~

Niestety (na szczęście?) OF to symulator pola walki, czasem mniej, czasem bardziej udany. A w symulatorze, jak na wojnie, nie zawsze widać dobrze zamaskowanych, nieruszających się ludzi z trzystu metrów. Są tacy, którzy nie lubią pojedynków ogniowych m16 vs. ak74 z dwoma pikselkami na horyzoncie. Zastanów się zatem, *Av*MystikaLu, czy taka zabawa Ci odpowiada. Ja gwarantuję, że OF jest bardzo wciągającą grą, sprawiającą wiele satysfakcji, wspomnianej już DOBREJ ZABAWY.

Czachman, uważaj. Dziś chcą Ci zainstalować kaftanik, jutro może coś obetną?

Old Post 31-03-2002 15:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Przezdzieblo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Przezdzieblo Znajdź więcej post'ów przez  Przezdzieblo Dodaj Przezdzieblo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Przezdzieblo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Qba
~H^H~

quote:
Czachman, uważaj. Dziś chcą Ci zainstalować kaftanik, jutro może coś obetną?

Myślisz o czymś konkretnym?

Old Post 01-04-2002 03:46
Czacha
[HMC-CP]

Chyba sie wyrejetruje z tego forum bo jeszcze mi krzywde zrobicie ;-)))))) Niech no ja mojej dziewczynie powiem, ze mi chcecie cos obciac.. juz ona was pogoni :-P

Old Post 02-04-2002 17:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Czacha Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Czacha Znajdź więcej post'ów przez  Czacha Dodaj Czacha do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Czacha prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]KaT
kierowca bombowca

Talking

te
a skad wiesz co ?
jak ci obetniemy wlosy lonowe to moze sie nawet ucieszy
chociaz moze lepiej zrob to sobie sam ;-)

Old Post 02-04-2002 20:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]KaT Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]KaT Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]KaT Dodaj [FPP]KaT do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]KaT prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Czacha
[HMC-CP]

a czy ja mowie co? ;-) cokolwiek.. :-P

Old Post 03-04-2002 00:14
ALA
Training (Enforcer)

Re: tenks

[QUOTE]Napisane oryginalnie przez *Av*MystikaL
[B]Tenks. Procesor mam 1 ghz athlona i mam wszytko na maxa i zajebiocha chodzi ( przez karte graf , kyro II )

Ja tez mam KyroII tylko z 700 - na 1280x1024 jest płynnie tylko detale na default - 1/2
I przy tych 1/2 widze wszystkich a co dopiero czołg :-)

Old Post 03-04-2002 10:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ALA Kliknij tutaj by wysłać e-maila do ALA Znajdź więcej post'ów przez  ALA Dodaj ALA do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ALA prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 01:43.    Strony (2): « 1 [2] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions