Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Urban Terror > Ech...co sie dzieje ?!?!?
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (3): « 1 [2] 3 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
[JP]Shadow
***uwka i tyle

1879562

p.s
na robieniu stronek sie znam.
www.mangacity.gsk.pl moja ostatnia ale nic nei ma multi wciąż wżucam no może oprócz Di Gi Charata bo jest 10 odcinków

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 22-03-2002 15:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [JP]Shadow Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [JP]Shadow Znajdź więcej post'ów przez  [JP]Shadow Dodaj [JP]Shadow do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [JP]Shadow prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
B0rG
g.6, panie biorą w usta!

quote:
Napisane oryginalnie przez [JP]Shadow

Nosz koofa i jaki skromny jestem! Ha!

Old Post 22-03-2002 15:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil B0rG Kliknij tutaj by wysłać e-maila do B0rG Znajdź więcej post'ów przez  B0rG Dodaj B0rG do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać B0rG prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Sniezek
Elite (Fiend)

czy ktos przeczytal o co mi chodzi ?

Old Post 22-03-2002 15:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Sniezek Znajdź więcej post'ów przez  Sniezek Dodaj Sniezek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Sniezek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GuriaS
Breathe

quote:
1879562

p.s
www.mangacity.gsk.pl moja ostatnia ale nic nei ma multi wciąż wżucam no może oprócz Di Gi Charata bo jest 10 odcinków

tylko mi ta stronka nie dziala?

Old Post 22-03-2002 15:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GuriaS Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GuriaS Znajdź więcej post'ów przez  GuriaS Dodaj GuriaS do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GuriaS prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[JP]Shadow
***uwka i tyle

niektórym nie działa.

Old Post 22-03-2002 16:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [JP]Shadow Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [JP]Shadow Znajdź więcej post'ów przez  [JP]Shadow Dodaj [JP]Shadow do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [JP]Shadow prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GuriaS
Breathe

quote:
niektórym nie działa.

czemu?
btw. quietc mowil cos o lidze , o ktorej juz zapomnialem
sxl z majesem mieli cos zorganizowac nie? jak tak to kiedy cos takiego bedzie? MajeS moze tu zagladniesz w koncu?

Old Post 22-03-2002 16:10
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GuriaS Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GuriaS Znajdź więcej post'ów przez  GuriaS Dodaj GuriaS do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GuriaS prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
OpTiCaL
|=bia=| Rulez

Exclamation

Śnieżek moim zdaniem przydała by się polska liga ut , coś jak CB
tylko że w polsce , tylko kto to zorganizuje .Ja mógłbym spróbować ale nie sam może ktoś chce mi pomóc ?? czekam na propozycje

Pozdrowka 4 all

>-------===-------<

Old Post 22-03-2002 16:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil OpTiCaL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do OpTiCaL Znajdź więcej post'ów przez  OpTiCaL Dodaj OpTiCaL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać OpTiCaL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GuriaS
Breathe

quote:
Napisane oryginalnie przez OpTiCaL
Śnieżek moim zdaniem przydała by się polska liga ut , coś jak CB
tylko że w polsce , tylko kto to zorganizuje .Ja mógłbym spróbować ale nie sam może ktoś chce mi pomóc ?? czekam na propozycje

no przeciez mowie, ze majes i sxl maja ponoc zorganizowac jakas lige urbana 5v5, i bedzie mozna zglaszac po 2 sqady z klanu nawet

Old Post 22-03-2002 16:27
[JP]Shadow
***uwka i tyle

A ja na 99 % organizuje mistrzostwa polski 1 vs1.To to bedzie emocjonujące a nie jakie stam jadki

btw. gurias nie wiem dlaczego.zobacz www.mangacity.gsk.pl/index.html
www.mangacity.gsk.pl/index.htm

Old Post 22-03-2002 16:43
Merlin
r3esurrected

looz

quote:
Napisane oryginalnie przez GuriaS

no przeciez mowie, ze majes i sxl maja ponoc zorganizowac jakas lige urbana 5v5, i bedzie mozna zglaszac po 2 sqady z klanu nawet

guriasq ja moge pomoc mam doswiadczenie bo prowadze lige fast ( 1v1 cpma) a wlasciwie jestem glownym organizatorem

i zaprawde powiadam wam podstawa to dobre php

Old Post 22-03-2002 17:27
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Merlin Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Merlin Znajdź więcej post'ów przez  Merlin Dodaj Merlin do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Merlin prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
M.G----->RuLeZ
Veteran (Ogre)

Talking hahhaha iukfeh itp:P

Al0Ha 4ll!!!

Prawde mowiac fajnie pograc tak 1 / 1 wkoncu wtedy zobaczylibysmy kto jest najlepszy w urbnka.

Great i Schadow ja jestem z wami [ i tak wam dokopie ]

A zeby scenka sie rozwijala trzeba namawiac kolegow z osiedla czy z klasy zeby pograli np 2 dni i sie okaze czy im sie podoba czy nie urban teror. Moja historia z ut to taka ze jagged mnie namowil zebym gral w ut. Nawet jak bylem u niego to sie mi odrazu spodobala jak ktos nawet gra. Np patrzac jak teraz gra w ultime to nudno mi i jego wqrzam

To PaPa 4ll i jak to Great mowi Pozdroofka czy jakos tak

M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.GM.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.GM.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.GM.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G

Old Post 22-03-2002 17:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil M.G----->RuLeZ Kliknij tutaj by wysłać e-maila do M.G----->RuLeZ Znajdź więcej post'ów przez  M.G----->RuLeZ Dodaj M.G----->RuLeZ do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać M.G----->RuLeZ prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Sniezek
Elite (Fiend)

heh to jagged pewnie teraz zaluje ze ci pokazal UT dlatego sie przerzucil na UO

Old Post 22-03-2002 18:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Sniezek Znajdź więcej post'ów przez  Sniezek Dodaj Sniezek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Sniezek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
M.G----->RuLeZ
Veteran (Ogre)

Prawde muwiac lubie jak mnie gnebi

M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.GM.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.GM.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.GM.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G

Old Post 22-03-2002 18:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil M.G----->RuLeZ Kliknij tutaj by wysłać e-maila do M.G----->RuLeZ Znajdź więcej post'ów przez  M.G----->RuLeZ Dodaj M.G----->RuLeZ do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać M.G----->RuLeZ prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Sniezek
Elite (Fiend)

heh M.G. i ciebie tez rzadko widac na serverach....
Ultima rox ?

Old Post 28-03-2002 14:40
veneoth
Guest

hihi

quote:
Napisane oryginalnie przez Sniezek
heh M.G. i ciebie tez rzadko widac na serverach....
Ultima rox ?

ooo... ja MG gra w UO to jest szansa ze jagged ucieknie spowrotem do UT
PS. UO sucks (gralem 2 dni to wiem)
PS.2. no #urwa jak czytam teksty Sniezka to mnie z nóg zwala; HEHE trzymaj tak dalej stray

Old Post 29-03-2002 20:06
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
M.G----->RuLeZ
Veteran (Ogre)

Re: hihi

quote:
Napisane oryginalnie przez veneoth

ooo... ja MG gra w UO to jest szansa ze jagged ucieknie spowrotem do UT
PS. UO sucks (gralem 2 dni to wiem)
PS.2. no #urwa jak czytam teksty Sniezka to mnie z nóg zwala; HEHE trzymaj tak dalej stray

No coty ja w uo heh chcialem grac ale jagged niechce mi zainstalowac bo pojjj******* sie instaluje i niewiem o co biega

A uo i tak jest fajne tylko nonta na now serwer niemam musze jagga poprosic zeby mi napisal

Bez jageda nawet pupy nie podetrze

Old Post 01-04-2002 10:40
kmb007
kmb007™ POWER

Lightbulb LIGA

No i co miala byc liga i jakos do tej pory niema!!!! Ja nie mam czasu przez jakies 2 miechy jeszcze, ale jak nikt tego nie zrobi to ja sie bede musial zabrac za to!!! Nie mozna pogadac z ootarem albo z innymi zeby dzial zrobili na ut.pl dotyczacy rozgrywek, znalezc 2 czy 3 organizatorow (tylko po to zeby ustalac kto z kim i gdzie i kiedy) a na koniec klany musza screena zrobic na udowodnienia przegranej lub wygranej i jakos leci. a wy sie zastanawiacie juz ok 2 miesiecy albo dluzej nad zrobieniem tego. Trzeba zaczac a to sie samo rozkreci!!!

Tak jak prosiliscie <®(((><™

Old Post 07-04-2002 15:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil kmb007 Znajdź więcej post'ów przez  kmb007 Dodaj kmb007 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać kmb007 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
PAPUGa
Elite (Fiend)

Talking ohoho :)

quote:
ale nadal nikt nie powiedzial co moglby zrobic dla rozwoju sceny UT w Polsce.....

a czy sie juz dostatecznie przyczyniam do rozwoju UT w Polszcze, czy jeszcze niedostatecznie?

P.S. bo wiecie - ja tak siedze i czuwam po nocy i wygrzebuje stare posty, no i nudzi mi sie

BTW. mam pomysl co SID moglby namiachac w swoim modzie odnosnie servera - ale nie bardzo mam odwage do nich pisac, a przez gaszcz tamtejszego boardu .....
wiec jesli ktos juz mial jakakolwiek stycznosc z SIDem, lub wie jak mozna im przekazac propozucje - to BARDZO prosze o info.

Old Post 17-04-2002 01:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil PAPUGa Znajdź więcej post'ów przez  PAPUGa Dodaj PAPUGa do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Sniezek
Elite (Fiend)

tak..wujku postaw jeszcze ze 2 servery ..w tym 1 dla mnie gdzie bede mial stalego rcona....i pelna kontrole nad mapcyclem i bedziesz moim wzorem ..a tak na serio to chyba moge powiedziec za wszystkich ze masz juz dosc spory wklad w rozwoj sceny UT w Polsce...gratulujemy .nagrody wyslemy poczta

Old Post 17-04-2002 14:53
PAPUGa
Elite (Fiend)

Smile hehe :)

quote:
tak..wujku postaw jeszcze ze 2 servery ..w tym 1 dla mnie gdzie bede mial stalego rcona....i pelna kontrole nad mapcyclem i bedziesz moim wzorem ..a tak na serio to chyba moge powiedziec za wszystkich ze masz juz dosc spory wklad w rozwoj sceny UT w Polsce...gratulujemy .nagrody wyslemy poczta

a dziekuje, dziekuje

a tak na serio:
chcialbym u siebie zbudowac cos, na wzor:
- server sledzi xywki i IPy graczy.
- gdy wchodzisz na serv - mozesz sobie wybrac z kilku, jakie dotychczas uzywales
- to zapobiegnie, ze jest 2 ludkow z identyczna xywka,
- pozwala robic statystyki indywidualnych graczy (cos na wzor: http://www.gameadmins.com/csstats/index.php

ale na razie o ile wiem - jedynie CS pozwala na wygrzenbanie takiego info z servera mod quejowy nie ale jesli SID by pogrzebal w kodzie swojego moda?

pomozcie mi tylko rozwinac moja idee i przelac ja w slowa - bo na razie to gdzies z tylu czaszki sie kreci i nie chce dojsc w okolice jezyka

Old Post 18-04-2002 01:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil PAPUGa Znajdź więcej post'ów przez  PAPUGa Dodaj PAPUGa do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Siekiera
Skilled (Knight)

ja to bym zrobil tak ze jak masz zjebiste statsy to dostajesz po wejsciu godmode i bombe nuklearną a lamy maly scyzoryk. no i wiesz odpalasz bombe i 20 fragów masz lepsze statsy i jeszcze większą bombe a novice malutki kozik.....ja nie moge od tego siedzenia przy kompie to mi już odpierdala..ble...ble...niech mnie ktoś dobije...

Old Post 26-04-2002 03:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Siekiera Znajdź więcej post'ów przez  Siekiera Dodaj Siekiera do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Siekiera prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Sniezek
Elite (Fiend)

bah...

Old Post 26-04-2002 11:39
OpTiCaL
|=bia=| Rulez

quote:
Napisane oryginalnie przez Siekiera
ja to bym zrobil tak ze jak masz zjebiste statsy to dostajesz po wejsciu godmode i bombe nuklearną a lamy maly scyzoryk. no i wiesz odpalasz bombe i 20 fragów masz lepsze statsy i jeszcze większą bombe a novice malutki kozik.....ja nie moge od tego siedzenia przy kompie to mi już odpierdala..ble...ble...niech mnie ktoś dobije...

takie coś jest bez sensu do bani itd

Pozdrowka 4 all

>-------===-------<

Old Post 26-04-2002 23:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil OpTiCaL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do OpTiCaL Znajdź więcej post'ów przez  OpTiCaL Dodaj OpTiCaL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać OpTiCaL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Siekiera
Skilled (Knight)

quote:
Napisane oryginalnie przez OpTiCaL

takie coś jest bez sensu do bani itd

widze że takie pojęcia jak "poczucie humoru" , "luz" są ci obce...oj jaki pusty i szary musi być twój świat...

Old Post 28-04-2002 05:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Siekiera Znajdź więcej post'ów przez  Siekiera Dodaj Siekiera do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Siekiera prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
quietc
UT VIRGIN

quote:

widze że takie pojęcia jak "poczucie humoru" , "luz" są ci obce...oj jaki pusty i szary musi być twój świat...

cicho bez klotni bo mozesz skonczyc jak kmb:>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Old Post 28-04-2002 09:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil quietc Kliknij tutaj by wysłać e-maila do quietc Znajdź więcej post'ów przez  quietc Dodaj quietc do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać quietc prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
PAPUGa
Elite (Fiend)

a czy...

quote:
Napisane oryginalnie przez quietc

cicho bez klotni bo mozesz skonczyc jak kmb:>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

mozemy o nim pogadac?
bo nie wiadomo czemu - nagle zniknał.
i tutaj, i na ut.pl
nie wierze, zeby dostal bana po IPie (a jesli - to najwyzej na dwa,trzy dni).
może rzeczywiscie - zabrali mu kompa, zeby sie uczyl?

Old Post 28-04-2002 11:40
OpTiCaL
|=bia=| Rulez

quote:

poczucie humoru to ja mam ale wtedy akurat doła miałem
a kmb chyba sie przestraszył PPPPP

Pozdrowka 4 all

>-------===-------<

Old Post 28-04-2002 13:01
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

hehe

ehhe już patrze z oczu kmb: jeje nareszcie się odemnie odwalili, jeszcze 3-4 dni i wejde i zaczne ich od początku przedżeźniać i rugać...a tu jego chłopak, czyli chłopak kmb, śpiewa do kmb: ej seniorita jesteś ostrą laską jak tabasko nonstop, czuje to czuje to brak tlenu ty kmb mój ukochany ge*ju w podziemiu oh ten kmb bez kłótni plz, kmb musi miec czas dla swojego chłopaka czasu troche aaa on coś kituje z tą maturką.......wiecie, znacie jego uczucia eheheh, opti ma szary świat, wogle się nieśmieje i wogle [jjjjjjjoooooooookkkkkkkkkkeeeeeeeeee]

GrEaTEyE

Old Post 28-04-2002 16:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GrEaTEyE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GrEaTEyE Znajdź więcej post'ów przez  GrEaTEyE Dodaj GrEaTEyE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GrEaTEyE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GruChA
ho ho headshot

Re: hehe

quote:
Napisane oryginalnie przez GrEaTEyE
ehhe już patrze z oczu kmb: jeje nareszcie się odemnie odwalili, jeszcze 3-4 dni i wejde i zaczne ich od początku przedżeźniać i rugać...a tu jego chłopak, czyli chłopak kmb, śpiewa do kmb: ej seniorita jesteś ostrą laską jak tabasko nonstop, czuje to czuje to brak tlenu ty kmb mój ukochany ge*ju w podziemiu oh ten kmb bez kłótni plz, kmb musi miec czas dla swojego chłopaka czasu troche aaa on coś kituje z tą maturką.......wiecie, znacie jego uczucia eheheh, opti ma szary świat, wogle się nieśmieje i wogle [jjjjjjjoooooooookkkkkkkkkkeeeeeeeeee]

kolejny raz zabardzo nie wiem co gr8 chce powiedziec, za stary chyba jestem by zrozumiec 14 latka :/

Old Post 28-04-2002 16:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GruChA Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GruChA Znajdź więcej post'ów przez  GruChA Dodaj GruChA do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GruChA prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
PAPUGa
Elite (Fiend)

Re: hehe

quote:
Napisane oryginalnie przez GrEaTEyE

GR8 ...... a poza tym, to dobrze sie czujesz?

Old Post 28-04-2002 17:20
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 22:03.    Strony (3): « 1 [2] 3 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions