Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Soldier Of Fortune > Pirat czy orginal oto jest pytanie ??
Pirat czy tez orginal ??
You do not have permission to vote on this poll.
No pewno ze pirat 26 68.42%
Jak moglo by byc inaczej, taka gre trzeba miec orginalna 12 31.58%
W sumie: 38 głosów 100%
 [Edycja ankiety (moderatorzy tylko)]
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (3): « 1 [2] 3 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
YourMother
Combat (Death Knight)

Talking moze jakis serwerek?

... he... tak z ramienia fpp

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 15-04-2002 19:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil YourMother Kliknij tutaj by wysłać e-maila do YourMother Znajdź więcej post'ów przez  YourMother Dodaj YourMother do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

ehsz no mowie przecie ze serwerkami narazie ciezko jeszcze.. poczekajmy do czwartq a tym czasem czeba isc na

w tle: Monty Python - Always Look on the Bright Side of Life

Old Post 15-04-2002 19:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]glan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]glan Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]glan Dodaj [FPP]glan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]glan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
YourMother
Combat (Death Knight)

Cool Juz Sa ...

... A przynajmniej bywaja serwy hehe ja dziś 3 miauem niestety lagoza nogi i rece o(d)padaja ale i tak mistrz .

Old Post 15-04-2002 20:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil YourMother Kliknij tutaj by wysłać e-maila do YourMother Znajdź więcej post'ów przez  YourMother Dodaj YourMother do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]ZonK
Elite (Fiend)

Cool

fajnie sie gra, tylko szkoda, ze slaba brutalnosc udostepnili w tym tescie

Edytowane przez [kosz]Krowa dnia 01-03-1337 o godz. 13:37

Old Post 17-04-2002 14:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]ZonK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]ZonK Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]ZonK Dodaj [FPP]ZonK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]ZonK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]ZonK
Elite (Fiend)

hmh

a tym czasem widze, ze walka w ankiecie idzie leb w leb

Old Post 17-04-2002 14:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]ZonK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]ZonK Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]ZonK Dodaj [FPP]ZonK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]ZonK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wiedzmin
Blah?

poco kupowac orginal czy pirata jak mozna sciagnac edonkeyem

hwdp - honor w duszy policjanta zle psy

Old Post 19-04-2002 11:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Wiedzmin Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Wiedzmin Znajdź więcej post'ów przez  Wiedzmin Dodaj Wiedzmin do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Wiedzmin prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

eh.. a se sciagaj.. my tylko pytamy co bedzie wiecej mialo poparcia.. jak widac piractwo...

Old Post 19-04-2002 13:19
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]glan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]glan Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]glan Dodaj [FPP]glan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]glan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
YourMother
Combat (Death Knight)

Red face nic nowego

co sie dziwisz??? to normalka u nasz w kraju. po co puacic jak mozna podpier..olic to komus? to smutne ale prawdziwe: ze piractwa nie wytepisz i tyla musiaubys mentalnosc (prawie)wszystich ziomali zmienic.
nie muwie ze nie rozumiem tych co kupuja bo ich nie stac ale z drugiej strony... ehh

you will be asimilated resistance is futile

Old Post 19-04-2002 14:16
[FPP]ZonK
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]glan
eh.. a se sciagaj.. my tylko pytamy co bedzie wiecej mialo poparcia.. jak widac piractwo...

hmm.. to jednak bylo do przewidzenia, ze piractwo bedzie mialo wiecej glosow w ankiecie. Ale jak ktos szanuje programistow, ktorzy meczyli sie przez kilka(nascie) miesiecy, wydawce, czy producenta, ktory wyklada fundusze na gre, to kupi ja oryginalna

Old Post 20-04-2002 08:51
Kabu
Skilled (Knight)

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]ZonK

hmm.. to jednak bylo do przewidzenia, ze piractwo bedzie mialo wiecej glosow w ankiecie. Ale jak ktos szanuje programistow, ktorzy meczyli sie przez kilka(nascie) miesiecy, wydawce, czy producenta, ktory wyklada fundusze na gre, to kupi ja oryginalna

Szanowanie, szanowaniem, a ceny cenami. Wydatek 170 zl to nie żaden pikuś. Nie nasza wina, że panom dystrybutorom cos się po*******iło i myślą, że u nas zarobki wynoszą tyle co na zachodzie. Tak szczerze mówiąc to jestem ciekaw kiedy by więcej zarobili-przy cenie 169 zł, czy gdyby np kosztowało 99zł.

Old Post 20-04-2002 10:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Kabu Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Kabu Znajdź więcej post'ów przez  Kabu Dodaj Kabu do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Kabu prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
YourMother
Combat (Death Knight)

Cool i tu sie grubao mylisz

i tu sie grubao mylisz bo ceny gier na zachodzie sa np 40 usd za gre przelicz sobie wiec ile kosztuje tam jakakolwiek giecra.

Old Post 20-04-2002 11:13
Kabu
Skilled (Knight)

W czym? 40$ to kolo 170-180 zl, czyli tyle co u nas- a zarobki maja wyższe nież my i to sporo. No chyba, że dystrybutorzy ciągną na zachód i chcą zarabić ile ich zachodni koledzy po fachu

Old Post 20-04-2002 16:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Kabu Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Kabu Znajdź więcej post'ów przez  Kabu Dodaj Kabu do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Kabu prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
YourMother
Combat (Death Knight)

Cool :P

chyba mi cos na muzg paduo

Old Post 21-04-2002 03:07
Wiedzmin
Blah?

Talking

jak gra jest dobra i warta kupienia to kupuje orginal ale pamietajcie kupujcie podruby mikrosoftu dziekujac im za awaryjnosc wingrozy i zeby gates zarabial mnie!!!

Old Post 21-04-2002 10:39
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Wiedzmin Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Wiedzmin Znajdź więcej post'ów przez  Wiedzmin Dodaj Wiedzmin do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Wiedzmin prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]ZonK
Elite (Fiend)

Talking

ta. jak jest warta tego to trza kupic oryginala
ps. co do podpisu. To tez lubisz muze Kazika Staszewskiego?

Old Post 21-04-2002 11:32
Wiedzmin
Blah?

quote:
ta. jak jest warta tego to trza kupic oryginala
ps. co do podpisu. To tez lubisz muze Kazika Staszewskiego?

lubie mysle czy dac tekst o brudnych szybach nie wiem czy kogos nim nie obraze

Old Post 24-04-2002 14:24
[KmH]Falek
www.kmh-clan.prv.pl

Lightbulb ORYGINAŁ!!!

No jak by inaczej ja oczywiście oryginał bo zbieram pudełka od gier (tekturowe)!!!

Old Post 25-04-2002 11:10
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [KmH]Falek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [KmH]Falek Znajdź więcej post'ów przez  [KmH]Falek Dodaj [KmH]Falek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [KmH]Falek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DaBi
Combat (Death Knight)

Talking

Dziś sobie ściagnolem test i rownież grę zakupię...
Tylko trzeba kompusiowi ramu dokupić, procesorek podkręcić...
Potem poćwiczę i może nawet się do jakiegoś klanu zapiszę

Old Post 28-04-2002 17:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DaBi Znajdź więcej post'ów przez  DaBi Dodaj DaBi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DaBi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Spider
Warrior (Scrag)

Ja pirat of coz. Za biedny jestem na kupowanie oryginalow
Tzn. wlasciwie nie pirat od ruskich tylko z netu

Old Post 03-05-2002 15:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Spider Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Spider Znajdź więcej post'ów przez  Spider Dodaj Spider do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Spider prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DamnDog
/-:

Unhappy

taka jest w Polsce rzeczywistosc. wiekszosc wybierze pirata. bo jak ktos uzbiera przez rok te 2000 zeta na swojego kochanego kopmpika, i jest to dla niego wielkie wyrzeczenie, to nic dziwnego ze "kupi" giere 10 razy taniej jesli to mozliwe. w stanach to co innego tam czyste plytki sluza do nagrywania swoich zdjec czy innych danych, a u nas kojaza sie zdecydoanie z piratami. tam gieki ludzie kupuja jak bulki. jak sie nie spodoba to trudno. jutro dostana nastepna tygodniowke i kupie sobie nastepna giere. w Polsce dzieciaki musialyby zbierac na oryginala pare miesiecy, dlatego tak jest a nie inaczej. dopuki bedzie bieda, beda piraty, a bieda bedzie zawsze, nie wszedzie ale zawsze...

Old Post 06-05-2002 16:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DamnDog Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DamnDog Znajdź więcej post'ów przez  DamnDog Dodaj DamnDog do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DamnDog prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
FF_ZOh1w2
[VAL]po dupie przeciwnika

Z tego co wiem to gra bedzie kosztowała 169 zł więc prawdopodobnie na tescie zakończy sie moja sofowa kariera. Jeśli mam kupować gre to głównie dla mp więc za taką cenę to sorry bardzo ale w kolejce do sklepu nie postoje ( podobnie było w rtcw - gre chciałem mieć głównie dla mp .... ale ta cena ....). Może w końcu ktoś wpadnie na pomysł wudawania 2 edycji gier, przecież chyba nie jest takim wielikm problemem wyodrębnienie tylko mp z gry , szczególnie gdy chodzi o silnik z q3.

Old Post 07-05-2002 11:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil FF_ZOh1w2 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do FF_ZOh1w2 Znajdź więcej post'ów przez  FF_ZOh1w2 Dodaj FF_ZOh1w2 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać FF_ZOh1w2 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Darky
Guest

Oczyfiscie sze tag :)

Oczyfiscie ze kupie oryginala Ta gra na to zasluguje. Narazie mam piracka bete (nie testa, tylko beta - 2CD), ale az nie chce w nia grac by nie popsuc sobie smaku... Chcialem tylko zobaczyc jak sie w to gra na max detalach w singlu jak jest akcja i calkiem porzadnie chodzi w 1024x768x32 SOF rulz!!!!!!!!!!!

Edytowane przez dnia 07-05-2002 o godz. 16:14

Old Post 07-05-2002 15:53
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Spider
Warrior (Scrag)

quote:
Napisane oryginalnie przez FF_ZOh1w2
Z tego co wiem to gra bedzie kosztowała 169 zł więc prawdopodobnie na tescie zakończy sie moja sofowa kariera. Jeśli mam kupować gre to głównie dla mp więc za taką cenę to sorry bardzo ale w kolejce do sklepu nie postoje ( podobnie było w rtcw - gre chciałem mieć głównie dla mp .... ale ta cena ....). Może w końcu ktoś wpadnie na pomysł wudawania 2 edycji gier, przecież chyba nie jest takim wielikm problemem wyodrębnienie tylko mp z gry , szczególnie gdy chodzi o silnik z q3.

Po co wydawac dwie wersje (SP i MP) skoro i tak obu wersji i tak by byly piraty?

Old Post 07-05-2002 16:24
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Spider Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Spider Znajdź więcej post'ów przez  Spider Dodaj Spider do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Spider prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Rebelyell
exeq7or

Myślę, że "instytucja" pirata ma swoje dobre strony. Dzięki takiemu piratowi za parę złoty można przynajmniej bez stresu przetestować gierkę czy się podoba i czy sprzęt który mamy jeszcze jest w stanie to pociągnąć (jak wszyscy wiedzą to co dystrybutorzy piszą na pudełkacho wymaganiach jest zwykle, lekko mówiąc, wyssane z palca). Pytanie oryginał czy pirat jest raczej dziwne, bo kto zdrowy na umyśle chciałby pirata jakby mógł mieć oryginała. Pytanie jest raczej stać mnie czy nie? 170 złotych to dużo kasy i za tyle to ja mogę conajmniej tydzień przeżyć (nie liczę oczywiście różnych rachunków za mieszkanie itp, a tylko samo żarcie).

Old Post 16-05-2002 11:30
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Rebelyell Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Rebelyell Znajdź więcej post'ów przez  Rebelyell Dodaj Rebelyell do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Rebelyell prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Kalaf10r
Mastahh Warzyffko

hmmm mam oryginal (tak mi sie zdaje) z USA (tez mi sie taak zdaje) a cdkeya sie zalatwi w taki sposob jak cdkeya do wolfa ) przepisu nie podam aaaaaa wolfa nie mam orginalnego znacz w sesie kupionego w sklepie w pudelku folijce z cena najprawdopodobniej z jakiegos Empiku cz MM wiec sofa tez nie zamierzam kupic oryginalnego

Old Post 04-06-2002 21:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Kalaf10r Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Kalaf10r Znajdź więcej post'ów przez  Kalaf10r Dodaj Kalaf10r do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Kalaf10r prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
zpr
Training (Enforcer)

jasne, ze pirat

160 zl to ja wole na dodatkowy ram do kompa wydac i mi na dluzej sie przyda

serwery sof2mp? nie ma problemu, oto lista kilku szybkich serwerow sof2 (wiekszosc inf, kilka tdm, 1 dm) bez oryginalnego cdkey'a, ktore znalazlem pod eye:

213.112.112.156:20100
131.155.225.135:20100
130.89.160.88:20100
158.38.25.22:20100
195.64.94.186:201000
213.114.73.222:20100
80.78.226.21:20100
213.113.44.43:20100
217.215.27.181:20100

n-joy [exclusively done for GWF]

gralem na wszystkich, mam 2mb/s tak wiec pink rzedu 50-70 od wieczora

gg #524542
icq #64203643

Old Post 05-06-2002 15:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil zpr Kliknij tutaj by wysłać e-maila do zpr Znajdź więcej post'ów przez  zpr Dodaj zpr do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać zpr prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Jack The Ripper
Guest

quote:

Meczyli sie, wydali I zaplac Pan Bog panom programistom
Bill G. tez sie pewnie przy Winie sie napocil a i kazdy zdrowy na umysle polozyl na niego laske, a po za tym jest tyle innych zajebistych rzeczy za 150 pln........

Old Post 08-06-2002 15:24
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

ja wedlug obietnicy kupilem juz orginalka i calkiem calkiem ladnie wydany uwazajcie jak chcecie.. ale ta gre musialem miec orginalna

Old Post 14-06-2002 23:03
zpr
Training (Enforcer)

nooo nie wiem, trzeba sie dobrze teraz zastanowic na co wydac...
dzis wyszedl warcraft 3 (razor1911), a bys moze i na dniach bedzie neverwinter nights

gg #524542
icq #64203643

Old Post 14-06-2002 23:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil zpr Kliknij tutaj by wysłać e-maila do zpr Znajdź więcej post'ów przez  zpr Dodaj zpr do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać zpr prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Zaitsev
Zajec

Talking ...

A ja wam powiem jedno LOL! a to dlatego ze mam pirata....mialem cd kija ktory mial bana...pomoglem jednemu kolesiowi w jednym problemie bo sie pytal, potem mi daje na priwa cd kija ktory rzekomo chodzi na 100%....i rzeczywiscie moge wchodzic gdzie mi sie podoba...pomietajcie pomagajcie jak ktos prosi was, bo moze sie wam potem odwdzieczyc tak jak mi
No i oczywiscie zaoszczedzilek kase...ale jak bym mial to bym bez wachania ta gre kupil....oplaca sie

Old Post 01-08-2002 10:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Zaitsev Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Zaitsev Znajdź więcej post'ów przez  Zaitsev Dodaj Zaitsev do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Zaitsev prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 18:43.    Strony (3): « 1 [2] 3 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions