Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Counter-Strike > Polska w grupie D - CB Nations Cup
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): « 1 [2] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
[STER]TombStone
Rusher :)

Red face

Ten sqad ktory podales jest tylko na mecz z Dania.

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 30-03-2002 00:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [STER]TombStone Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [STER]TombStone Znajdź więcej post'ów przez  [STER]TombStone Dodaj [STER]TombStone do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [STER]TombStone prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]takjakby
duke.fpp.pl
duke.fpp.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez [STER]TombStone
Ten sqad ktory podales jest tylko na mecz z Dania.

w pierwszym tygodniu grany jest m.in aztec (na kazdy tydzien rozgrywek sa inne mapy) a do azteca wiadomo kto pasuje - puru oczywiscie ffa to co innego niz blablabla, ale chyba wiekszosc widziala co puru potrafi chlupiac sie w wodzie z ak47 w nastepnych tygodniach zdaje sie ze aztec jeszcze bedzie, wiec mam nadzieje ze bedzie mial okazje pokazac swojego skilla a tymczasem poztostaje zyczyc powodzenia...

Old Post 30-03-2002 00:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]takjakby Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]takjakby Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]takjakby Dodaj [FPP]takjakby do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]takjakby prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[SPECNAZ]N3o
Life sux0rz!

to co klanowa mialaby wygladac tak ze puszczamy puru woda a reszta sobie robi co chce? .. pff

Old Post 30-03-2002 02:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SPECNAZ]N3o Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [SPECNAZ]N3o Znajdź więcej post'ów przez  [SPECNAZ]N3o Dodaj [SPECNAZ]N3o do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SPECNAZ]N3o prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DeStRuCt0r
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez [SPECNAZ]N3o
to co klanowa mialaby wygladac tak ze puszczamy puru woda a reszta sobie robi co chce? .. pff

to moglby byc jeden z elementow taktyki...

Old Post 30-03-2002 08:12
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]takjakby
duke.fpp.pl
duke.fpp.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez DeStRuCt0r

to moglby byc jeden z elementow taktyki...

no wlasnie, ja nie powiedzialem ze on mialby ciagle taplac sie w wodzie, tylko ze niezle mu to wychodzi. i pewny jestem ze potrafi grac takze nie bedac w wodzie
to byla moja uwage, a nie sugestia co do taktyki.
podr.

Old Post 30-03-2002 09:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]takjakby Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]takjakby Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]takjakby Dodaj [FPP]takjakby do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]takjakby prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Mad_Dud
Training (Enforcer)

Thumbs up uwaga

a ja uwazam ze w lecie jest cieplej niz w zimie...
wiem, ze sie nie znam, ale widzialem tombstone'a w akcji i jestem za tym zeby on tam byl w reprezentacji ^_^
to tylko moje skromne zdanie.
takjakby, nie madrz sie tak

Old Post 30-03-2002 11:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Mad_Dud Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Mad_Dud Znajdź więcej post'ów przez  Mad_Dud Dodaj Mad_Dud do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Mad_Dud prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DeStRuCt0r
Guest

co do tombstona to calkowicie Cie popieram!
Zamiast Xts spokojnie moglby grac w reprezentacji...
Jest od niego duuuzo lepszy!!!!!!!

Old Post 30-03-2002 11:51
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AdaX
Fajna pipeczka (c)mAcIoS

i umie sie zachowac.

Old Post 30-03-2002 13:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AdaX Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AdaX Znajdź więcej post'ów przez  AdaX Dodaj AdaX do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AdaX prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DeStRuCt0r
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez AdaX
i umie sie zachowac.

zly argument...
Chociaz teraz juz chyba umie.....

Old Post 30-03-2002 14:12
Mad_Dud
Training (Enforcer)

Arrow eee?

ja tak tylko sobie mysle bo fsumie nie widzialem jak gra Xts... za to w akcji widzialem Neo ... bylem ma turnieju w poznaniu i podziwialem jego wyczyny :O NEO jestes moim idolem! tez tak chce grac!
doznalem szoku, ze on nie ma cheatuf no ...
puru i rr to koniecznie musza byc
ich podziwiam za kazdym razem jak wchodza na TG.
pozdrawiam i mam nadzieje ze reprezentacja sie dogada.

I powtazam poraz kolejny, ze ja sie nie znam, i to sa tylko moje spekulacje na dany temat.

Old Post 30-03-2002 14:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Mad_Dud Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Mad_Dud Znajdź więcej post'ów przez  Mad_Dud Dodaj Mad_Dud do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Mad_Dud prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AdaX
Fajna pipeczka (c)mAcIoS

Gralem z Tombstonem na Adze etc. i nigdy nie bylo tak ze on wyzywal ludzi ktorzy cos do niego napisza, a grajac na BRO zauwazylem to juz nie po raz pierwszy o xts.

Old Post 30-03-2002 14:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AdaX Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AdaX Znajdź więcej post'ów przez  AdaX Dodaj AdaX do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AdaX prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Mad_Dud
Training (Enforcer)

Exclamation ==

wlasnie... czeba pamietac, ze to jak sie bedzie reprezentacja zachowac, wplynie na dalszy rozwoj posliego cs'a na swiecie...
stale widze takie sytuacje ze przychodzi jakis koles z zagranicy sie pyta skad jestesmy.. to jakis pacan cos hamsiego mu tam odpowie i facet kest zgorszony to nie wyglada najlepiej..

Old Post 30-03-2002 14:59
CzAsZeK
e.coast > czaszek

ROTFL

Ludzie ale wy tu txty walicie.
FFA to shit, CS jest stworzony do klanówek.
Co mnie obchodzi jak się xts zachowuje jak sobie gra luźnie na serwerze?
Wiadomo, że na klanówkach zachowuje się zupełnie inaczej. FFA to jest raczej zabawa i czasami niezłe jajka wychodzą

AdaX myślisz, że na klanówkach xts też tak slapuje kickuje i mapy zmienia?

Old Post 30-03-2002 16:10
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil CzAsZeK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do CzAsZeK Znajdź więcej post'ów przez  CzAsZeK Dodaj CzAsZeK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać CzAsZeK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DeStRuCt0r
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez CzAsZeK
ROTFL

Ludzie ale wy tu txty walicie.
FFA to shit, CS jest stworzony do klanówek.
Co mnie obchodzi jak się xts zachowuje jak sobie gra luźnie na serwerze?
Wiadomo, że na klanówkach zachowuje się zupełnie inaczej. FFA to jest raczej zabawa i czasami niezłe jajka wychodzą

ale gra w reprezentacji to ma byc cos na co sie zasluguje zachowaniem na scenie oraz dobra gra
Jak ktos nie umie sie zachowac to nie nadaje sie do reprezentacji...
PROSTE

Old Post 30-03-2002 19:59
CzAsZeK
e.coast > czaszek

Ale regułka lol
Wiadomo, że jak się gra w reprezentacji to się zachowuje poważnie.

Old Post 30-03-2002 20:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil CzAsZeK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do CzAsZeK Znajdź więcej post'ów przez  CzAsZeK Dodaj CzAsZeK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać CzAsZeK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DeStRuCt0r
Guest

quote:
Ale regułka lol
Wiadomo, że jak się gra w reprezentacji to się zachowuje poważnie.

no co ty nie powiesz?
a jak taki xts nie umie sie zachowac nnormalnie to jaka masz gwarancje ze na meczu nie zrobi zadnego przypalu???

Old Post 30-03-2002 20:51
Mad_Dud
Training (Enforcer)

Exclamation uwaga

uwazam, ze osoba nie zachowujaca sie odpowiednio na codzien, nie potrafi nagle sie zmienic i byc 'grzecznym' pamietejmy, ze to jest zespol na reprezentacje ^swiatowa^ !!! a nie jakas tam zabawa...
fak faktem ze na powaznych inprezach tez sa jaja ale zostaje to powazna impreza na sklae swiatowa.
pozdorfka
ps. jak komus sie nie podobaja moje filozoficzne wywody to niech mi powie... dam sobie spokoj z boardem, bo widocznie tu nie pasuje ...

Old Post 30-03-2002 21:16
CzAsZeK
e.coast > czaszek

quote:
Napisane oryginalnie przez DeStRuCt0r

no co ty nie powiesz?
a jak taki xts nie umie sie zachowac nnormalnie to jaka masz gwarancje ze na meczu nie zrobi zadnego przypalu???

Wiesz co gram na BRO codziennie. Nie widze sytuacji, żeby xts na kogoś bluzgał, banował i bóg wie co jeszcze robił.
Oglądałes mecz BRO - eX?
BRO przegrało i nikt się nie pluł.
A pozatym co można odstawić na meczu międzynarodowym?
Od chiterów wyzywac innych graczy?
Weź zastanów się troche jakim to trzeba być kretynem, żeby odstawić szopkę na meczu międzynarodowym.

Old Post 30-03-2002 23:15
[STER]TombStone
Rusher :)

Ja juz niepije tyle co kiedys......

Old Post 31-03-2002 04:56
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [STER]TombStone Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [STER]TombStone Znajdź więcej post'ów przez  [STER]TombStone Dodaj [STER]TombStone do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [STER]TombStone prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DeStRuCt0r
Guest

quote:

moim zdaniem nic zlego nie zrobiles wtedy
Kazdy lubi sie napic prawda?? A potem trza sie bylo dobrze pobawic proste...

Old Post 31-03-2002 08:57
AdaX
Fajna pipeczka (c)mAcIoS

quote:
WIem ze tak nie robi, ale nie chodzi i mi o zabawe adminem tylko o wyzwiska i brak kultury. Pewnie na klanowkach tak sie nie zachowuje, ale coz...po prostu zachowujac sie jak kretyn wplynal na wyrobienie opini o nim przez pewna grupe ludzi.

Old Post 31-03-2002 09:28
On|x
Taki Tam Sobie Gracz :)

quote:

Co ty Fkrecasz PPP napewno pijesz tylko w malych ilosciach (o.5) na dzien :> Nalogowcu

Old Post 31-03-2002 14:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil On|x Kliknij tutaj by wysłać e-maila do On|x Znajdź więcej post'ów przez  On|x Dodaj On|x do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać On|x prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Mistrzu
Detonation - starve.mp3

quote:

Hehe pamietam pamietam... Pic to trzeba umiec .

Old Post 02-04-2002 15:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Mistrzu Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Mistrzu Znajdź więcej post'ów przez  Mistrzu Dodaj Mistrzu do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Mistrzu prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AdaX
Fajna pipeczka (c)mAcIoS

A kto uczy?

Old Post 02-04-2002 19:10
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 11:41.    Strony (2): « 1 [2] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions