Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > nowy q4 u2
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): « 1 [2] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Insmac_old
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez weirdo
(...)
oki to moge ale narazie nie mam czasu ale obiecuje ze to zrobie
Gore (10:08)
masz moje slowo

N/C

weirdo: wspolczucia ze masz takich kolesioof w szkole

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 13-04-2002 09:11
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
weirdo
kontemplator bytu

quote:
i nie urywam sie z lekcji. Po prostu nie mam jak ty wrosnietych palcow do klawiatury.
nie chce powtarzac tego co powiedzial Insmac ale tez musze wyrazic swoja opinie:

1. urywam sie z lekcji? jaki to ma zwiazek ze sprawa? nie mam zamiaru siedziec w szkole niepotrzebnie kilku nudnych godzin nic nie wnoszacych do mojej edukacji tylko zeby dostac lepsze oceny na swistku papieru wreczonym mi pod koniec roku.

2. na boardzie udziela sie wiele osob piszacych jedynie z cafe i nie majacych duzego pojecia o kompach (hi slawek chyba moge tak o Tobie powiedziec). mimo to zadna z nich nie ma sredniej 1.4 czy 1.6 - przypomniec ci twoje pierwsze belkotliwe posty? a moze zaprotestujesz, wyzwiesz od lam (tak jak wtedy gdy rzekomo dalem ci zla ocene) i przyjmiesz postawe jedynego sprawiedliwego ktorego wypowiedzi sa przepelnione elokwencja i zdanie innych ma w dupie? nie chce mi sie juz pisac bo stracilem watek

code:
So.. anybody watch those 'Warner Brothers' cartoons ? Sometimes one of the guys have to make a decision he's got an Angel on one shoulder, devil on the other. Seems preety obvious, right ? It is not always that simple. Often the Angel and the devil are just friends ...giving you advice, but not really undertanding, what would be best for you. So finally you must make a decision yourself...

quote:
but not really undertanding
wez popraw

Edytowane przez weirdo dnia 13-04-2002 o godz. 10:09

Old Post 13-04-2002 09:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil weirdo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do weirdo Znajdź więcej post'ów przez  weirdo Dodaj weirdo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać weirdo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Insmac_old
Guest

quote:
nie chce powtarzac tego co powiedzial Insmac ale tez musze wyrazic swoja opinie:

1. urywam sie z lekcji? jaki to ma zwiazek ze sprawa? nie mam zamiaru siedziec w szkole niepotrzebnie kilku nudnych godzin nic nie wnoszacych do mojej edukacji tylko zeby dostac lepsze oceny na swistku papieru wreczonym mi pod koniec roku.

2. na boardzie udziela sie wiele osob piszacych jedynie z cafe i nie majacych duzego pojecia o kompach (hi slawek chyba moge tak o Tobie powiedziec). mimo to zadna z nich nie ma sredniej 1.4 czy 1.6 - przypomniec ci twoje pierwsze belkotliwe posty? a moze zaprotestujesz, wyzwiesz od lam (tak jak wtedy gdy rzekomo dalem ci zla ocene) i przyjmiesz postawe jedynego sprawiedliwego ktorego wypowiedzi sa przepelnione elokwencja i zdanie innych ma w dupie? nie chce mi sie juz pisac bo stracilem watek

100 % poparcia weird

masz u mnie 5

Old Post 17-04-2002 10:07
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
weirdo
kontemplator bytu

loozio ale popraw

quote:
but not really undertanding

bo psuje caly efekt

Old Post 17-04-2002 16:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil weirdo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do weirdo Znajdź więcej post'ów przez  weirdo Dodaj weirdo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać weirdo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GorE
fucking with me is free

Red face

"niepojęte są losy tych którzy nie pojmują tego co pojąć nie mogą" to dopiero pomotany tekst.

tako rzece debil gore

Old Post 17-04-2002 18:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GorE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GorE Znajdź więcej post'ów przez  GorE Dodaj GorE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GorE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
weirdo
kontemplator bytu

chcesz o tym porozmawiac?

Old Post 17-04-2002 19:58
GorE
fucking with me is free

quote:
chcesz o tym porozmawiac?

NIe
A ty chcesz porozmawiać o dniu 18.04
Wiesz o czym

tako rzece debil gore

Old Post 18-04-2002 06:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GorE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GorE Znajdź więcej post'ów przez  GorE Dodaj GorE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GorE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Insmac_old
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez GorE

NIe
A ty chcesz porozmawiać o dniu 18.04
Wiesz o czym

mają was wybierzmować?

weird: znudził mi sie ten tekst ... zmienie na inny

Old Post 18-04-2002 10:26
GorE
fucking with me is free

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Insmac

mają was wybierzmować?

weird: znudził mi sie ten tekst ... zmienie na inny

Wybierzmować??? dopiero za 2 lata

tako rzece debil gore

Old Post 19-04-2002 17:06
weirdo
kontemplator bytu

i cale szczescie

:S

Old Post 19-04-2002 17:38
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 18:36.    Strony (2): « 1 [2] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions