Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > Kto ma racje w Bliskowschodnim konflikcie?
Kto ma racje w Bliskowschodnim konflikcie?
You do not have permission to vote on this poll.
IZRAEL 5 14.71%
PALESTYNA (albo jak kto woli Autonomia) 10 29.41%
Obie strony mają racje 0 0%
Żadna ze stron nie ma racji 19 55.88%
W sumie: 34 głosów 100%
 [Edycja ankiety (moderatorzy tylko)]
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (3): « 1 [2] 3 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Mil0sh
Master (Spawn)

quote:
Napisane oryginalnie przez tram-

dokladnie to bylo tego cos kolo 500 tys. najwyzej... zreszta mam to gdzies, nie bede sie przejmowal czyms co mialo miejsce 63 lata temu

zreszta co sie mnie czepiasz?

"nie bede sie przejamowal" a jednak z twojego poprzedniego postu wynika ze pochwalasz zamordowanie przez hitlera zydow na ziemiach polskich. Juz wiesz czemu sie czepiam?

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 07-04-2002 11:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Mil0sh Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Mil0sh Znajdź więcej post'ów przez  Mil0sh Dodaj Mil0sh do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Mil0sh prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lesio
KOSZ

quote:
Napisane oryginalnie przez bizonek
Świat jest poprostu po****** do kwadratu.

"Swiat jest piekny tylko ludzie sa pojebani"
To byl napis na jakims murze

Old Post 07-04-2002 12:27
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lesio Znajdź więcej post'ów przez  Lesio Dodaj Lesio do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lesio prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
chimera
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Insmac
W ten sam sposób można było załatwić sprawę z Afganistanem: można było na cały kraj walnąć parę bomb atomowych i po sprawie...a Amerykanie chcieli to zrobić inaczej, lepiej...

Poza tym w ten sposób zginie wiele niewinnych ludzi... nie tylko terrorystów, ale i dzieci itd. Chodzi tu o zwykłe bombardowania i inne tego typu działania... Tyle, że Palestyńczycy też nie respektują prawa i organizują zamobójcze ataki non-stop...

Pech. Jak caly narod nie moze wywrzec nacisku na paru tysiacach debili to znaczy ze popieraja terroryzm (widzieliscia jak sie caly narod cieszyl po ataku na wtc) i ja bym sie dlugo nie zastanawial. Oczywiscie zartowalem z tymi atomowkami - bron chemiczna bylaby znacznie skuteczniejsza - po co niszczyc tak piekny kraj. A tak wogule wszystcy islamisci sa niezle pierd.olnieci - mysla, ze kazdy inaczej myslacy niz oni zasluguja na smierc - wiec kill'em all. Nie bede plakal po nich. Rodziny zamordowanych w atakach terrorystycznych przypuszczam, ze tez nie.
Ps. Nie nosze glanow i czerwonych szelek jakby sie ktos pytal.

Old Post 07-04-2002 12:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil chimera Kliknij tutaj by wysłać e-maila do chimera Znajdź więcej post'ów przez  chimera Dodaj chimera do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać chimera prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deathcrush
łobuz

quote:
Napisane oryginalnie przez Mil0sh
"nie bede sie przejamowal" a jednak z twojego poprzedniego postu wynika ze pochwalasz zamordowanie przez hitlera zydow na ziemiach polskich. Juz wiesz czemu sie czepiam?

nie, nie wynika... nie pochwalam ani tez nie potepiam, bo jak juz pisalem, bylo to zbyt dawno zeby sobie tym glowe zawracac...

Tyfhus : to czym pisales to po prostu szturmówy...

Old Post 07-04-2002 23:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deathcrush Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deathcrush Znajdź więcej post'ów przez  deathcrush Dodaj deathcrush do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deathcrush prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
gizmo14
Mr S*****son

Powiem to samo co szanowny obecny prezydent rosji: "Trza zapomnac o przeszlosci, trza patrzec w przyszlosc"czy cos w tym stylu dobrze niepamietam

Old Post 08-04-2002 06:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil gizmo14 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do gizmo14 Znajdź więcej post'ów przez  gizmo14 Dodaj gizmo14 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać gizmo14 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Insmac_old
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez chimera

Pech. Jak caly narod nie moze wywrzec nacisku na paru tysiacach (...)

Ich jest kilkaset tysięcy

Old Post 09-04-2002 12:33
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
chimera
Elite (Fiend)

quote:
Ich jest kilkaset tysięcy

Ale zaczelo sie wszystko od kilkunastu, ktorym wpadl do glowy genialny pomysl

Old Post 09-04-2002 14:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil chimera Kliknij tutaj by wysłać e-maila do chimera Znajdź więcej post'ów przez  chimera Dodaj chimera do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać chimera prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Insmac_old
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez chimera

Ale zaczelo sie wszystko od kilkunastu, ktorym wpadl do glowy genialny pomysl

No, tu się zgodze ... tyle, że teraz to oni są przyciśnięci do ściany i muszą się bronić

Old Post 10-04-2002 13:01
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bizonek
def

Ostanio były premier Izraela oskarażał Europre że cała współpracowała z Hitlerem.
imo głupi jest.
oni europie pewnie zawdzięczają że mają swój kraj wogóle.

Old Post 11-04-2002 04:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bizonek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bizonek Znajdź więcej post'ów przez  bizonek Dodaj bizonek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bizonek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Insmac_old
Guest

Ostatnio izrael stwierdził ze europa w ogole nie powinna sie do tego mieszac bo to nie jej sprawa

...
n/c

Old Post 11-04-2002 13:07
Insmac_old
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez Mil0sh

Tyle, że kilka razy mniej żydów zginelo w II wojnie niż polakow ... jude robią wiecęj szumu

Old Post 11-04-2002 13:09
chimera
Elite (Fiend)

quote:

Tyle, że kilka razy mniej żydów zginelo w II wojnie niż polakow ... jude robią wiecęj szumu

Czyzby niechec do zydow ? Spoko ja tez za nimi nie przepadam.

Old Post 11-04-2002 22:59
deathcrush
łobuz

quote:

Polakow ... no niestety masz racje, oni afiszuja sie z tym, wpierdzielaja sie wszedzie gdzie popadnie z tymi swoimi smierdzacymi marszami zywych i robia z tego jedna wielka tragedie... a to bylo przeciez tak dawno, do cholery...

poza tym zauwazylem jedna niemila sklonnosc w naszym kraju, np. ostatnio jakas banda idiotow w Poznaniu bodajze manifestowala swoja jednosc z palestynczykami, jako bardzo pokrzywdzonym narodem...
nie jarze tego, tylu Polakow cierpi tutaj, w Polsce, ale oni wola sie jednoczyc z jakimis pajacami na drugim koncu swiata... zalosne...

quote:
chimera : Czyzby niechec do zydow ? Spoko ja tez za nimi nie przepadam.

Old Post 11-04-2002 23:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deathcrush Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deathcrush Znajdź więcej post'ów przez  deathcrush Dodaj deathcrush do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deathcrush prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
chimera
Elite (Fiend)

quote:
manifestowala swoja jednosc z palestynczykami, jako bardzo pokrzywdzonym narodem...

To niech ich wsadza w samolot i wysla do izraela i nich tam manifestuja swoja jednosc. ROTFL

Old Post 11-04-2002 23:52
Insmac_old
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez tram-

Polakow ... no niestety masz racje, oni afiszuja sie z tym, wpierdzielaja sie wszedzie gdzie popadnie z tymi swoimi smierdzacymi marszami zywych i robia z tego jedna wielka tragedie... a to bylo przeciez tak dawno, do cholery...

poza tym zauwazylem jedna niemila sklonnosc w naszym kraju, np. ostatnio jakas banda idiotow w Poznaniu bodajze manifestowala swoja jednosc z palestynczykami, jako bardzo pokrzywdzonym narodem...
nie jarze tego, tylu Polakow cierpi tutaj, w Polsce, ale oni wola sie jednoczyc z jakimis pajacami na drugim koncu swiata... zalosne...

Dokładnie - a co było z Jedwabnem? Ile szumu?

Old Post 12-04-2002 18:22
rcube
KOSZ

Thumbs up

A wiecie co jest w tym najgorsze - nie lubie Żydów. I wiecie co , to właśnie im przyznaje większą rację w tej wojnie (głupio brzmi)

Czego chcą Palesteńczycy? W latach 1948-1949 Izrael zajął 2/3 Palestyny, reszta weszła w skład Jordanii i od 1967 znalazła się pod okupacją izraelską. Dlaczego arabowie z autonomi nie domagali się wolnego państwa za nim ich terytorium nie zajął Izrael (1967). Wtedy było to terytorium Jordani i jakoś nie chciało się jakoś Palesteńczykom własnego państwa (nie wiem moze się myle i walczyli wtedy z Jordanią, ale jakoś nie słyszałem).
Jakiś film leciał ostatnio na HBO, o marines i jego dowódcy oskarżonego o strzelanie do "bezbronnego tłumu". Później okazało się ze nie był to bezbronny tłum, a uzbrojone dzieci (w roli ścisłości arabowie) **********ły z kałaszy jak by grały w q3 co najmniej.

Palesteńczycy powinni się "cieszyć" że Izrael zamiast głownie wojska "uziemionego" nie wysłał na ich głowy dywanowych nalotów. Dzięki temu więcej niewinnych sie uratuje.

Z drugiej strony Palestyna walczy o niepodległość.......słuszna sprawa

Ta wojna to jakaś farsa, normalnie Lipa
Ale jednak rację ciutek większą ma Izsrael>Autonomia ale tylko 0.00000001

Old Post 16-04-2002 19:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil rcube Kliknij tutaj by wysłać e-maila do rcube Znajdź więcej post'ów przez  rcube Dodaj rcube do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać rcube prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Insmac_old
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez rcube

Palesteńczycy powinni się "cieszyć" że Izrael zamiast głownie wojska "uziemionego" nie wysłał na ich głowy dywanowych nalotów. Dzięki temu więcej niewinnych sie uratuje.

Z drugiej strony Palestyna walczy o niepodległość.......słuszna sprawa

Ta wojna to jakaś farsa, normalnie Lipa
Ale jednak rację ciutek większą ma Izsrael>Autonomia ale tylko 0.00000001

Ale to okupowanie bazyliki to jest przegięcie ... a jakby tak zamknąć 245 jude w synagodze, bez prądu, wody, jedzenia, a następnie strzelać jak do kaczek?

Old Post 17-04-2002 09:28
AlieneK
KOSZ

we wtorkowej gazecie wyborczej w dodatku komputerowych zapodali Maile do Aliela Szarona i Jasera Arafata
prosze A.S ->[email protected] (formularz http://www.pmo.gov.li/english/ts.exe?tsurl=11.34.0.0.0 J.A -> jest tylko formularz do wysyląnia poczty http://p-p-o.com/Eng/defaulte.htm

(przepisywałem z gazety)...

Weirdo: odpalaj mailbombery

---po edycji---
cos nie dziala....

Old Post 17-04-2002 12:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
KosiMazaki
Combat (Death Knight)

Ja powiem tak :

Jedni i drudzy to buraki , al e w zachowaniu Izraela podoba mi sie to ze nie cycka sie z terrorystami tylko odrazu wiezdza czolgami lub buldozerami i wyrownuja teren do strefy - nie kryja sie z tym , a palestyna puszcza takiego zula z 10 Kg dynamitu na sobie w tlum lub do autobusu coby sie troszke rozerwal z nimi .

Widze tylko jedno rozwiazanie albo sie pogodza albo niech ktos spusci tam atomke i zrobi duze jezioro lub pole golfowe .

Old Post 18-04-2002 15:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil KosiMazaki Znajdź więcej post'ów przez  KosiMazaki Dodaj KosiMazaki do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać KosiMazaki prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
rcube
KOSZ

quote:
Napisane oryginalnie przez KosiMazaki

(...)Widze tylko jedno rozwiazanie albo sie pogodza albo niech ktos spusci tam atomke i zrobi duze jezioro lub pole golfowe .

Ja bym radził w takim jeziorku nie pływać , a pole golfowe - nie wiem czy wyrosła by trawa

Old Post 18-04-2002 16:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil rcube Kliknij tutaj by wysłać e-maila do rcube Znajdź więcej post'ów przez  rcube Dodaj rcube do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać rcube prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
yoshi.thod
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez KosiMazaki
Widze tylko jedno rozwiazanie albo sie pogodza albo niech ktos spusci tam atomke i zrobi duze jezioro lub pole golfowe .

Zaje*iste masz podejscie widze. Nie jestem moze totalnie w temacie ale wiem mniej wiecej tyle ze palestynczycy przypominaja mi Polske z czasow zaborow. Czyzby slowo "Patriotyzm" bylo Ci obce?

Nie podobaja Ci sie metody Palestyny? Badz realista. A walka podjazdowa Polakow podczas wojen z silniejszymi...
Ja popieram Palestyne bo bronia swojej zierrmi a tych biednych Pariotow-kamikaze mi nie zal, ale im troszke wspolczuje i doceniam...

(moze nie az tak bardzo jak napisalem ale i tak)

Old Post 18-04-2002 21:29
rcube
KOSZ

quote:
Napisane oryginalnie przez yoshi.thod

Zaje*iste masz podejscie widze. Nie jestem moze totalnie w temacie ale wiem mniej wiecej tyle ze palestynczycy przypominaja mi Polske z czasow zaborow. Czyzby slowo "Patriotyzm" bylo Ci obce?

Nie podobaja Ci sie metody Palestyny? Badz realista. A walka podjazdowa Polakow podczas wojen z silniejszymi...
Ja popieram Palestyne bo bronia swojej zierrmi a tych biednych Pariotow-kamikaze mi nie zal, ale im troszke wspolczuje i doceniam...

(moze nie az tak bardzo jak napisalem ale i tak)

Palestyna tą drogą nigdzie nie dojdzie!!!!! Muszą zakumać że wysadzanie się w powietrze to nie jest efektyny sposób walki - ile można zabić w ten sposób żydów, może góra 30 . A jak wysadzą co najmniej 100 albo i więcej (i cosik może jeszcze w stylu WTC) to bedzie po Palestynie, a w promieniu 1000 km od granicy Izraela nie bedzie ani jednego araba. Izrael rozwali Autonomie, Liban może Syrie (jak będą podskakiwać) a Jordania i Egipt będa robic laske Izraelowi (pamiętając swoje kleski w wojnach z Izraelem). A ropa naftowa, tylko na chwile podrożeje, bo Szejkowie z Arabii Saudyjska lubi robić laskę USA (a oni Izraelowi), i odrazu powiekszy swoje wydobycie ropy tak by uzupełnić braki na rynku. Saudyjczycy ciągną rope obecnie na 60% swoich zasobów podczas gdy wszystkie inne kraje nafciarskie (poza USA) wydobywają max swoich możliwości.

Old Post 18-04-2002 22:23
DeZo
Veteran (Ogre)

Ja nie wiem czemu ale twierdze ze obydwie strony nie maja racji.....mogliby to rozwiazac w zupelnie inny sposob.
Europa zaczela juz powoli nakladac sankcje na kraje Arabskie.
Pozatym Palestynczycy nie umieja walczyc honorowo....**** co to jest zeby koles wlecial do centrum handlowego i wysadzil sie w powietrze zabijajac 10 i raniac kolejne 30 osob. Pozniej czytam gdzies wywiad z matka tego kamikadze a ona mowi ze jest strasznie dumna ze swojego syna, to jest conajmniej nienormalne.
Niby sa tacy religijni a tak naprawde to ta religia zostala troszeczke zmieniona przez nich....to juz nie jest Religia to jest Fanatyzm z ktorym trzeba walczyc....tak samo bylo z Afganistanem (chodzi mi o Talibow) ojebani fanatycy walczacy dla Religi......to **** nie jest Religia.....zmienili sobie wszystkie prawa i twierdza ze tak powinno byc.
Tak samo zydzi...lataja po calym swiecie zeby zajac nawet najmniejszy skrawek...chca sie rozprzestrzenic aby ich nie mozna bylo zbyt latwo wytluc...tak samo w Warszawie na Muranowie jest plac Zydowski..naprawde spoko park...wszedzie zielono i ogolnie cool..przyjezdza jakis zyd i se stwierdzil ze wybuduje sie tam muzeum zydowskie zeby z niego jeszcze pieniadze pobierac...sa strasznie chciwi i nie ma co tu ukrywac...oni nie sa normalni.....
Nie ma slow na to co sie tam dzieje..jest to nienormalne.
W sumie nie sadze aby przez ten konflikt wybuchla 3 wojna swiatowa ale szczerze mowiac czas pokaze.......

Mój numerek gg: 2285535

Old Post 19-04-2002 10:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DeZo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DeZo Znajdź więcej post'ów przez  DeZo Dodaj DeZo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DeZo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bizonek
def

Oni walczą o swoje państwo.
W Nowym Nie jest napisane, że izaelczycy robyli czystki w Izraelu.
Poczytaj sobie.

Old Post 19-04-2002 10:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bizonek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bizonek Znajdź więcej post'ów przez  bizonek Dodaj bizonek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bizonek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DeZo
Veteran (Ogre)

Hehe.....ale najwiekszym nie w ich walce o swoje ziemie jest to jak walcza....to jest terroryzm a takiego rodzaju walki nie mozna podejmowac....a pozatym to wcale nie powiedzialem ze ktorakolwiek ze stron ma racje....Izraelczycy nie sa tacy wporzadku jak by sie to moglo wydawac na pierwszy rzut oka....
Ale Palestynczycy sa jeszcze gorsi...takie jest moje zdanie i wcale nie musicie sie z nim zgadzac....

Old Post 19-04-2002 11:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DeZo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DeZo Znajdź więcej post'ów przez  DeZo Dodaj DeZo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DeZo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Insmac_old
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez yoshi.thod
(...)
(...)

o widzę że masz podobne podejście do sprawy jak ja w poscie gdzieśtam wyżej

to już nie pierwsze zdanie tego typu "zrzucić atomówe i po problemie" ...

Old Post 19-04-2002 12:12
DeZo
Veteran (Ogre)

Nie wiem czy zrzucenie bombki atomowej bylo by dobrym wyjsciem.....to moglo by doprowadzic do konfliktu zbrojnego (atomowego) na calym swiecie.
A jesli nawet nie to sadze ze zaczal by sie kolejny wyscig zbrojen..ciekawe kto by pierwszy nie wytrzymal i nacisnal guziczek

Old Post 19-04-2002 12:20
deathcrush
łobuz

quote:
Napisane oryginalnie przez *DeSO14tOR
Nie wiem czy zrzucenie bombki atomowej bylo by dobrym wyjsciem.....to moglo by doprowadzic do konfliktu zbrojnego (atomowego) na calym swiecie.
A jesli nawet nie to sadze ze zaczal by sie kolejny wyscig zbrojen..ciekawe kto by pierwszy nie wytrzymal i nacisnal guziczek

arafatowi sie lapska trzesa i moglby ten guzicek przez przypadek wcisnac a z drugiej strony saddam jest cholerykiem i byle komar moglby spowodowac u niego energiczne machanie rekami... no i PAC! w tenze gumowy guzicek

yoshi : nawet nie porownoj palestynczykow do Polakow... to jak porownywac gowno do sera... porownaj chociazby skale agresji i potege agresora...

rcube, wyzmazyles kolejnego sensownego posta, coraz czesciej Ci sie to zdarza ... no coz, jakimis przypadkowymi fajerwerkami nic nie wywalcza, ale mnie to jak juz pisalem, rybka, niech sie wysadzaja sami w powietrze, czy to jude czy palestynczycy... bedzie ich mniej na swiecie, bedzie spokojniej i juz...

Old Post 20-04-2002 01:03
chimera
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez *DeSO14tOR

Niby sa tacy religijni a tak naprawde to ta religia zostala troszeczke zmieniona przez nich....to juz nie jest Religia to jest Fanatyzm z ktorym trzeba walczyc....tak samo bylo z Afganistanem (chodzi mi o Talibow) ojebani fanatycy walczacy dla Religi......to **** nie jest Religia.....zmienili sobie wszystkie prawa i twierdza ze tak powinno byc.

Troche nie na temat ale zauwazcie ze tak samo bylo z chrzescijanstwem w sredniowieczu. Wyprawy krzyzowe i te sprawy. Talibow mozna wiec porownac do krzyzowcow, ktorzy niemogac zniesc istnienia innych wyznan prowadza swieta wojne. Kosciol dopiero niedawno przeprosil za swoje grzechy. W ich przypadku przyznanie sie do winy trwalo niecale tysiac lat moze za jakis czas prawdziwi islamisci (mam nadzieje ze tych pseudo-wyznawcow juz wtedy nie bedzie) wezma wine na siebie i przeprosza caly swiat. Juz widze tych zydow, ktorzy ustawiaja sie w kolejce domagajac sie odszkodowan od palestynczykow !

Old Post 20-04-2002 02:59
DeZo
Veteran (Ogre)

Heh.....to byl by ciekawy widok.
Zydzi nawet w najgorszych dla siebie czasach lataja i szukaja wolnego miejsca zeby je zajac.....chca sie rozplenic na calym swiecie....to jest wlasnie dla mnie dziwne.
Coz maja taka nature.....ale ta natura troszke mi nie odpowiada.
W sumie to wedlug mnie nie ma co liczyc na szybki koniec tej wojny....

Old Post 20-04-2002 08:15
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 18:44.    Strony (3): « 1 [2] 3 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions