Ciapeq nie zgodze sie z toba po pierwsze wolf byl pierwszy i odwzorowaniem omahy jest beach chociaz teraz juz przerobili omahe z mohaa na rtcw ale jest zadko kiedy wlaczana co do snajperek to tez nie przyznam racji bo ja ze snajperka moge biegac z wlaczanym zoomem i zabijac , nie musze sie czaic na kogos i nie gine szybko (nie ginolem bo juz nie gram w mohaa ) w wolfie za to jak masz snajpe to musisz stac w miejscu bo w biegu nie masz celownika i trudno jest kogos trafic no i w wolfie przy snajpie jest cos takiego ze celownik sie rusza a nie stoi w miejscu z zoomem tez daleko nie zabiegniesz bo ci sie wylaczy. No i na koniec w mohaa nie ma templay to jest czysta napawanka w rtcw trzeba myslec obrac strategie nie dac sie zabic bo wiesz ze team moze przegrac no i oczywiscie sa profesje kazdy ma swoje zadanie i udzial w grze zly ruch i po grze no a co do pf to sie nie bede wyrazal poczytaj topic achtung na rtcw to poznasz moje zdanie na temat bazuki na konic dodam ze pf ma w wolfie reload dosyc dlug wiec zabijanie takie jak w mohaa jest prawie nie mozliwe
(...)
Mój avatar pochodzi z gazety "NIE" z tematu "Czy w polsce będzie jeszcze tańsza wódka"
Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|