Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Medal of Honor: Allied Assault > boże, po co to forum
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): « 1 [2] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
CiaPeQ
Combat (Death Knight)

z tego co przeczytalem to niewiele jest trafnych uwag co do problemow z mohem wiekszosc jest to czepianie sie gry bo nieprzypadla do gustu danemu graczowi

brak krwi zostal poprwiony przez pacz (link zamieszcze potem) gramy z kumplami na lanie i robi on w MP sporo co do kilmatu

strzal z gana z okna jdziesz za kolesiem widzisz plame krwi wiesz ze dostal szukasz go wiesz ze ma malo zycia ale zdaiesz sobie spraweze on wie ze poniego idziesz i bendzie czekal
adrenalina niezle skacze wienc niemow ze nie robi klimatu

polecam takze drogi pacz bardziei realne odglosy wystrzalow (np Tomson i MP40)jak prawdziwe link podam niedlugo

co do bazok to jest to broni uznana za lamerska i na dobrychserwach jest zablokowana (brak amo na starcie)wienc mozesz sobie pobiegac z pistoletem co naiwyzej
jesli grasz na serku ktory ma dostemp do bazuki to znaczy ze jest to serek tymczasowy, adminowi niechcialo sie zalozec blokady albo to serek dla lam

snajper to kolo ktory ma stac w mieiscu a nie biegac wienc ktos kto sie czepia snaipera ze kampi to lama bo takie jest jego zadanie
pozatym snaiper nie ma duzei ilosc fragow a zwykle duzo detsow pograi na serkach gdzie wpadaja dobrzy gracze i sproboi zagrac snaipo to sie przekonasz co to znaczy byc snaipem

co do londowania na omaha to jest naiwierniei oddane londowanie jakie widzialem prawie jak na wojnie ckm w mohu to to co powinno byc w wolfie wedlug mnie to lipa

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 06-05-2002 21:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil CiaPeQ Kliknij tutaj by wysłać e-maila do CiaPeQ Znajdź więcej post'ów przez  CiaPeQ Dodaj CiaPeQ do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać CiaPeQ prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez CiaPeQ
zbrak krwi zostal poprwiony przez pacz (link zamieszcze potem) gramy z kumplami na lanie i robi on w MP sporo co do kilmatu

Give, give!!

We want blood

Old Post 06-05-2002 21:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lucas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lucas Znajdź więcej post'ów przez  Lucas Dodaj Lucas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lucas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MAr-n
PROwokator

Ciapeq nie zgodze sie z toba po pierwsze wolf byl pierwszy i odwzorowaniem omahy jest beach chociaz teraz juz przerobili omahe z mohaa na rtcw ale jest zadko kiedy wlaczana co do snajperek to tez nie przyznam racji bo ja ze snajperka moge biegac z wlaczanym zoomem i zabijac , nie musze sie czaic na kogos i nie gine szybko (nie ginolem bo juz nie gram w mohaa ) w wolfie za to jak masz snajpe to musisz stac w miejscu bo w biegu nie masz celownika i trudno jest kogos trafic no i w wolfie przy snajpie jest cos takiego ze celownik sie rusza a nie stoi w miejscu z zoomem tez daleko nie zabiegniesz bo ci sie wylaczy. No i na koniec w mohaa nie ma templay to jest czysta napawanka w rtcw trzeba myslec obrac strategie nie dac sie zabic bo wiesz ze team moze przegrac no i oczywiscie sa profesje kazdy ma swoje zadanie i udzial w grze zly ruch i po grze no a co do pf to sie nie bede wyrazal poczytaj topic achtung na rtcw to poznasz moje zdanie na temat bazuki na konic dodam ze pf ma w wolfie reload dosyc dlug wiec zabijanie takie jak w mohaa jest prawie nie mozliwe

(c) Edgard Allan Poe - The Black Cat
(...)
Mój avatar pochodzi z gazety "NIE" z tematu "Czy w polsce będzie jeszcze tańsza wódka"

Old Post 06-05-2002 22:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MAr-n Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MAr-n Znajdź więcej post'ów przez  MAr-n Dodaj MAr-n do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MAr-n prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lovtza
Training (Enforcer)

Coz tego ze byl pierwszy i jak smiesz wogole mowic ze ta plaza w rtcw choc troche przypomina omahe.
Jak chcesz to ci przycle realne zdjecia z omahy i sobie porownamy daje glowe sciac ze w moh-u jest lepiej.
Jezeli chodzi o snaiperke to kto mi zabroni biegac z gunem przy oku ))) Ja gralem w rtcw i to duzo i mi tez sie podoba podzial zadan dla ludzi
Ale nie mow ze w mohu nie ma strategji wejdz sobie na dobry sewer i zobnacz jak sie gra w taem-ach. 1 Granad i lezysz i juz nie podejdzie medyk.
Co do wolfa to najsmieszniejsi sa medycy powiedz mi stray czy jak oberwiesz w glowe z kuli kal 12,7 i mozg sie rozplynie na scianie to przyjdzie medyk i go szybko poskleja ))))))
a to ze w SP ie mozna zabic swojej druzyny to jest zabezpieczenie przeciwko takim ludziom jak Kag bo ja niegdy do nich nie strzelalem.

MArtin ty mowisz o realizmie reload to zobacz sobie jaki maja realizm kule

Mauser 1 kule i lezysz ( w klate)
Thompson 3
BAR 2
Sniper 1 i nikt ci nie pomoze ze strzykawka
Granat 3m i po zabawie
Garand M1 2 kule
i oczywiscie z kazdej broni jak sie dostanie w glowe to game over

Tak wiec nie porownuj nic z moha do wolfa w realizmie

Edytowane przez Lovtza dnia 07-05-2002 o godz. 14:12

Old Post 07-05-2002 13:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lovtza Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lovtza Znajdź więcej post'ów przez  Lovtza Dodaj Lovtza do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lovtza prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
CiaPeQ
Combat (Death Knight)

nie wiem czy ilosc graczy jacy pisza na tym forum ma znaczenie gdyz chyba liczy sie illosc tyvh ktozy graja a nie pisza

Old Post 07-05-2002 14:19
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil CiaPeQ Kliknij tutaj by wysłać e-maila do CiaPeQ Znajdź więcej post'ów przez  CiaPeQ Dodaj CiaPeQ do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać CiaPeQ prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MAr-n
PROwokator

Jeszcze raz Lovtza gdzie ja napisalem cos o realizmie moze we wczesniejszym poscie napisalem ze dla mnie realizmem nie jest gra gdzie polowa teamu gra z pf a droga polowa gra snajpa (z 2 miesiace temu jak gralem w moha tak bylo ) Nie pisalem o zadnym zabranianiu biegac ze snajpa przy oku napisalem ze jest latwiej z niej zabijac w mohaa niz w wolfie bo masz celownik i ci sie zoom nie wylaczy jak biegasz nie zgodzilem sie z tym ze trzeba stac w miejscu i kampowac Nastepne reload mi chodzilo o reload pf a nie o realizm kul bo jaki w moha jest to ja nie wiem bo sie w to nie bawilem az tak dlugo no i w wolfie tez strzal ze snajpy w glowe zabija odrazu gorzej z klatka ale zauwaz ze w wolfie masz zycie 120 - 140 a w mohaa jak mnie mam jest 100 wiec po strzale ze snajpy w klate masz cos kolo 30 healt
Co do medykow przyznam racje troche to glupie ale za to w mohaa tego nie ma a w rtcw uatrakcyjnia to gre i podnosi miodnosc bo na sparach wiadomo ze jak kogos zabiles to najlepiej go dobic (czyt. rozerwac granatem live ist brutal ) zeby medyk go nie podniusl No i granatem tez zabijasz jak zucisz przewaznie nieraz sa takie bugi ze przezyjesz ale to tylko nieraz Strategia w mohu w nim nie ma strategi to tak samo jakbym powiedzial o strategi w q3 (tam jest jej wiecej) przecierz chodzi o to zeby team zdobyl jak najwiecej fragow wtedy wygra w wolfie nie chodzi o fragi chodzi o objekty (pewnie wiesz ale tak dla przypomnienia ) trzeba sie pilnowac jak sie ma doki i nie dac sie zabic Co do SP nie bede sie wypowiadac bo mi na SP nie zalezy az tak.
No i o tej nieszczesnej omaha mi chodzilo dokladnie o to ze w wolfie jest plaza zamiast omahy ktora ja zastepuje nie napisalem ze jest identyczna jak ona (a jezeli to sorry moglem strzelic gafe puzno bylo heh ) No i teraz jak wiadomo te gry sie skrajnie od siebie roznia nie da sie ich az tak bardzo poruwnywac chociaz silnik ten sam to co innego wewnatrz kazdy ma swoje zdanie i nikt tego nie zmieni

(...)
Mój avatar pochodzi z gazety "NIE" z tematu "Czy w polsce będzie jeszcze tańsza wódka"

Old Post 07-05-2002 15:56
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MAr-n Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MAr-n Znajdź więcej post'ów przez  MAr-n Dodaj MAr-n do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MAr-n prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez CiaPeQ
nie wiem czy ilosc graczy jacy pisza na tym forum ma znaczenie gdyz chyba liczy sie illosc tyvh ktozy graja a nie pisza

Ci co sie nie odzywaja - racji nie maja....

Old Post 07-05-2002 16:30
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lucas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lucas Znajdź więcej post'ów przez  Lucas Dodaj Lucas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lucas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
CiaPeQ
Combat (Death Knight)

to ze ktos cos mowi to nie znaczy ze ma racie i odwrotnie

mam ten pacz z krwia ale tego nie jestem pewien ze dziala jutro albo dzis zarzuce tego ktorego ja uzywam(uzywalem lepiei pasuie)i wiem ze dziala

Old Post 07-05-2002 17:17
Lovtza
Training (Enforcer)

No cze MArtin fakt moze troche zakrecilem.
Ale nie zgodze sie z toba ze ludzie chodza z bazookami. Moze te twoje doswiadczenie jak mowiles sa juz nie aktualne bo teraz jak ktos wejdzie z bazooka to jest wywalany albo wogole nie wejdzie bo jest odciety dostep do bazooki.
Co do zycia to mi tez sie to nie podoba z e masz wiecej niz 100. Powiem ci ze ja duzo gralem w wofa ale gdzies tak z 2 miechy temu.
Zrazilem sie do wolfa wtedy gdy jakis lamer wbiegal do pokoju pelnego niemcow po to by zlapac dokumenty i zaraz zginac ale ( nie panietam ile) punkty zdobyl nie.
I to wlasnie mi sie bardzo nie podobalo dlatego wole fragi jak w q3.
Z tego wzgledy ze kolko ktory biega jakos porucznik ze stenem ( tak jak ja) nameczyl sie i natlukl niemcow a jakis medyk lub dwoch uleczylo paru gosci w bazie i ma wiecej punktow odemnie. Nie jestem statsiazem i bardzo to zwalczam ale jak bylem np: 5 to mi sie toroche nie podobalo ze wzgladu na opinnie publiczna a ta jest przeciez wazna.
A co do taktyki to powiem ci ze jak glaismy sobie na lanie i bylo tylko nas 6 to juz byla zajebista taktyka jak wybic tamtych. Wiec tu cie zapraszam do pogrania w moha na serwerach gdzie gra sie na zdobycie obiektow jak w wolfie np: wysadzenie dzial, rakiety v2 lub jednego z najlepszych dzial przeciwpancernych 2 wojny swiatowej niemieckiej 88-mki.
To ze kazdy ma swoje zdanie to bardzo popieram ale nie lubie jak ktos wchodzi na dany temat o grze i pisze " po co to wogole jest "

A wiec zgadzam sie z taba wiec ty graj w rtcw bo ja ta gre tez lubie przeszedlem na hard i czyje klimat ale wole moha bo tam jest klimat 2 wojny i to lubie

Old Post 07-05-2002 17:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lovtza Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lovtza Znajdź więcej post'ów przez  Lovtza Dodaj Lovtza do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lovtza prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MAr-n
PROwokator

No to widze ze ja dlugo nie gralem juz w mohaa trzeba zaczac popykac troche nie wiedzialem o tych zakazach na pf no ale ja zaczynalem grac tydzien po wyjsciu fulla to tam wszyscy tylko z tym biegali tylko ja sam mialem tompsonka tak mi sie z rtcw wzielo ale po tem sie bawilem snajpa i skonczylem grac po tym jak widzialem ze z 16 osob 10 to pf Ale powiem tak ze jak gram w wolfa to jebia mnie staty i fragi nie obchodzi mnie to ze pan x ma 10 pkt za cos tam a ten ma 20 za doki itp ja wiem ile osob zabilem to sie liczy bo gram lt i gram for fun chyba ze mam spara to sie sprezam i opiepszam jeszcze swoich za partactwo A tak propo takie pojedyncze misje typu kolo bierze doki na plazy w warromie juz sie prawie nie zdarzaja bo malo kto sam dochodzi do piwnicy a prawie nikt juz nie wchodzi zywy do warromu gdzie jest kilku niemcow

(...)

Old Post 07-05-2002 18:49
CiaPeQ
Combat (Death Knight)

lubisz tompsona
w takim razie polecam pacz zmieniajacy odglos SMG i MG w mohu
powinno ci sie spodobac bardziei realnych odglosow wystrzalu nie slyszalem a odglos nacaganei sprezyny jest boski naprawde polecam

Old Post 07-05-2002 20:37
Lovtza
Training (Enforcer)

Szczegolnie jak grasz na sluchawkach z pasmem przenoszenia od 10Hz do 30000Hz lub dobrym subwooferem w pokoju

Old Post 08-05-2002 17:07
MAr-n
PROwokator

Heheh wy to macie jazde z tymi realami mi tam styknie to co jest patche mi nie potrzebne a sluchaweczki to ja mam ale z mikrofonkiem do RW i czadersko sie na nich gra szczegulnie jak gra sie na sluch

(...)

Old Post 08-05-2002 17:20
Lovtza
Training (Enforcer)

Hehe wierz mi ze na pachu jest duuuuuuuuzo lepiej naprawde
A sorry te sluchawki z mikrofonem to z doswiadczenia wiem ze nie za bardzo czysty dzwiek bede mialy. Co prawda nie jest to konieczne ale zajebisty dzwiek przyda sie wszedzie

Old Post 08-05-2002 19:23
Anen
Training (Enforcer)

MOH:AA jest the best . Jak ktoś nie chce się z tym zgodzić to po co wogóle tu jest. My już nie potzrebujemy lamerów , i tak kórwa już ich dużo jest .

Sorry za przekleństwa

Old Post 20-05-2002 16:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Anen Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Anen Znajdź więcej post'ów przez  Anen Dodaj Anen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Anen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MAr-n
PROwokator

Ja jestem po to by nabijac posty chce ich miec wiecej duzo wiecej A tak serio to interesuja sie kazda gra fpp (teraz szczegulnie wolfem i q3)

(...)

Old Post 20-05-2002 20:23
=NS=Icewin
Training (Enforcer)

tia.. może w medalu nie ma tych wszystkich profesji jak medyk czy saper, ale w CSie tego też nie było a zrobił furole. Po drugie w MoHAA niestety ale teamplay tez jest potrzebny ( w trybie obj oczywiście). Na dalekie odległosci jest sniper. Żeby go się pozbyc tez trzeba snipera (zazwycza). Jednak sami sniperzy nie wygraja, potrzebny jest ktoś z BARem, albo z SMG, a ostatnio Rifles są w modzie (hehe troche głupio brzmi). Tu skolei BAR jest dobry bo zadaje duże obrażenia i jest celny, ale jakk spotka kolesia z SMG i to zbliska praktycznie nie ma rzadnych szans. A i jeszcze jedno- granaty.W rzadnej innej grze nie widziałem lepiej dopracowanych granatów. Te napięcie kiedy się skradaż i nagle slyszysz jakis stukot, chwiala ciszy.. i bommm- nie ma cie hehe. Może niektórych to wkurza ale mnie to przypadło do gustu. Fajnie też jest jak jesteś pod ostrzałem i slyszysz swist przelatujących pocisków. hehe dobra kończe bo to nie rozprawka na jakis polski hehe

Old Post 20-05-2002 20:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil =NS=Icewin Kliknij tutaj by wysłać e-maila do =NS=Icewin Znajdź więcej post'ów przez  =NS=Icewin Dodaj =NS=Icewin do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać =NS=Icewin prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 22:03.    Strony (2): « 1 [2] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions