Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > Ile czasu tracicie przez komputer ?
Sredni dzienny czas spedzony przy komputerze ?
You do not have permission to vote on this poll.
Do 2 godzinek dziennie ... 3 6.67%
Do 4 godzin dzinnie. 12 26.67%
Do 6 godzin dziennie 13 28.89%
Klade sie jak stary korki wykreci 17 37.78%
W sumie: 45 głosów 100%
 [Edycja ankiety (moderatorzy tylko)]
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (3): « 1 [2] 3 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Mil0sh
Master (Spawn)

kiedys siedzialem duzo, od pol roku juz malo okolo 1-2 h i to glonwnie jakies fora czytam lub www. Wczoraj zaczalaem grac w heroes4 i... ***** masakra, 15 godzin przy kompie. W ogole jesc sie nie chce, tylko grac, grac i grac, to naprawde chore. Mam nadzieje ze ten heroes sie szybko znudzi, bo z dlugiego siedzenia przy kompie zadne dobre rzeczy nie wynikna. I na przyszlosc juz nie bede dotykal zadnych nowych gierek...sa niebezpieczne.

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 06-04-2002 23:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Mil0sh Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Mil0sh Znajdź więcej post'ów przez  Mil0sh Dodaj Mil0sh do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Mil0sh prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deathcrush
łobuz

u mnie komp chodzi zawsze jak jestem w domu - muza... ale zeby przy nim siedziec i gnic, to jakies 2-3h najwyzej...

Old Post 06-04-2002 23:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deathcrush Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deathcrush Znajdź więcej post'ów przez  deathcrush Dodaj deathcrush do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deathcrush prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Tyfhus
Skilled (Knight)

Do przemyslenia

Powiem krotko, a raczej zacytuje:
"Jezeli nie mozecie zapanowac nad swoja reka, to ja utnijcie. Kto wie czy pewnego dnia nie wbije wam widelca w oko."

<Kovenant - ' Prophecies of Fire'>

'hand'

'I slit my wrists and quickly slip away...'

Old Post 07-04-2002 02:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Tyfhus Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Tyfhus Znajdź więcej post'ów przez  Tyfhus Dodaj Tyfhus do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Tyfhus prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bizonek
def

U mnie komp chodzi też bez przerwy.
tak samo jak u trama, czyli do słuchania muzy.
A na kompie siedzie jak nie mam co robić.

Old Post 07-04-2002 08:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bizonek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bizonek Znajdź więcej post'ów przez  bizonek Dodaj bizonek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bizonek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

Ja tak samo
Tyle ze zazwyczaj nie mam co robic albo tak utrzymuje

Old Post 07-04-2002 10:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AdaX
Fajna pipeczka (c)mAcIoS

Czemu nikt nie zaznaczyl do 2 godzinek? hm? nie ma takich??

Old Post 07-04-2002 10:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AdaX Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AdaX Znajdź więcej post'ów przez  AdaX Dodaj AdaX do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AdaX prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

quote:
Napisane oryginalnie przez AdaX

Pewnie takich tu nie ma - ja siedze przy kompie jak nie mam nic lepszego do roboty - stary juz mi korkow nie wylacza

Old Post 07-04-2002 11:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bizonek
def

quote:
Napisane oryginalnie przez AdaX
]
Bo tutaj siedza sami h4rdc0r3

Old Post 07-04-2002 12:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bizonek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bizonek Znajdź więcej post'ów przez  bizonek Dodaj bizonek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bizonek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

ja róznie...od kilkunastu minut do kilku godzin....rekord ro około 12 godzin z posiłkami.....

Old Post 07-04-2002 14:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GuriaS
Breathe

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Shooler

Pewnie takich tu nie ma - ja siedze przy kompie jak nie mam nic lepszego do roboty - stary juz mi korkow nie wylacza

a mi wlasnie wylaczaja...
ale i tak siedze dlugo : weekend 1-8h, pn-pt 1-5h

Old Post 07-04-2002 16:17
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GuriaS Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GuriaS Znajdź więcej post'ów przez  GuriaS Dodaj GuriaS do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GuriaS prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MatKus
Combat (Death Knight)

Ja swój rekord pobiłem tuż przed maturą. Jakiś tydzień wcześniej rodzice wyjechali do niemiec, ja zostałem sam, więc telefon po qmplach i za 3 godziny miałem 5 kompów w domu. Grało się tak do 11 rano, potem w kimono, a tak koło południa pobódka i ciąg dalszy. Rekordowy wynik w Q3 to pierwszy miał około 25000 fragów I tak przez 5 dni z rzędu, potem 2 dni matury i kontynuacja. Tak niewyspany w rzyciu nie byłem (i pewnie już nie będę). A maturę jakimś cudem zdałem Niestety po około 10 dniach sąsiedzi nie wytrzymali (uroki mieszkania w bloku )

Edytowane przez MatKus dnia 07-04-2002 o godz. 17:28

Old Post 07-04-2002 17:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MatKus Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MatKus Znajdź więcej post'ów przez  MatKus Dodaj MatKus do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MatKus prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

quote:
Napisane oryginalnie przez GuriaS

Moi juz z tego wyrosli

MatKus ja mam wporzadku sasiadow - tylko raz przylezli z awantura i powiedzieli ze jak posprzatam klatke schodowa (wirara troche nablocila) to wszystko bedzie ok i sie starzy nie dowiedza

Old Post 07-04-2002 18:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bizonek
def

quote:
Napisane oryginalnie przez GuriaS

ale i tak siedze dlugo : weekend 1-8h, pn-pt 1-5h

A moja matka pare lat temu kupiła UPS'a i teraz ma problem.
Zresztą rodzina dostałą odstanio odemnie drugiego kompa, więc siedzie sobie cały czas. Tylko braciszek czasami z internetu korzysta, bo doktorat pisze.

Old Post 07-04-2002 19:51
Insmac_old
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Shooler

(...)ja mam wporzadku sasiadow - tylko raz przylezli z awantura i powiedzieli ze jak posprzatam klatke schodowa (wirara troche nablocila) to wszystko bedzie ok i sie starzy nie dowiedza

Ja miałem problemy - bo mam głośniki Creative'a DTT2500 i kiedyś puścilem gałke "bass" na max i vol na jakies 65 procent ... potem do drzwi zapukala delegacja babć z zapytaniem, czy aby ktoś nie wwierca się w ich sufit (subwoofer mam na podlodze)

Old Post 09-04-2002 12:30
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
chimera
Elite (Fiend)

O widze, ze nie tylko ja mam problemy z siadami - gralem sobie cos okolo trzeciej w nocy i do tego muzyka (chyba jakis minimal) nawet nie glosno - a tu nagle jakies rytmiczne uderzenia od strony moich sasiadow mieszkajacych podemna (pewnie babulka kijem od sczotki walila w sufit) Nie musze dodawac, ze chamsko mnie pozniej obudzli o 7:00 i mialem wesola rozmowe z nimi :> Tez mam problem z subwoferem - ale postawilem go teraz nad podloge i nie ma problemow . Ech ci dzisiejsi staruszkowie - zero zrozumienia dla mlodych

Old Post 19-04-2002 05:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil chimera Kliknij tutaj by wysłać e-maila do chimera Znajdź więcej post'ów przez  chimera Dodaj chimera do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać chimera prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
rcube
KOSZ

quote:
Napisane oryginalnie przez bizonek

Tylko braciszek czasami z internetu korzysta, bo doktorat pisze.

Plagiat

Old Post 19-04-2002 08:39
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil rcube Kliknij tutaj by wysłać e-maila do rcube Znajdź więcej post'ów przez  rcube Dodaj rcube do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać rcube prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
slawek
.

quote:
Napisane oryginalnie przez MatKus

niemiec
pobódka
rzyciu

A maturę jakimś cudem zdałem

ehe...

Old Post 19-04-2002 10:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil slawek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do slawek Znajdź więcej post'ów przez  slawek Dodaj slawek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać slawek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Eustachy
forgotten

to sie "dyzlegsja" fahowo nazywa... terz mam ten problem rze buendy robie...

Old Post 19-04-2002 10:30
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Eustachy Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Eustachy Znajdź więcej post'ów przez  Eustachy Dodaj Eustachy do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Eustachy prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bizonek
def

quote:
Napisane oryginalnie przez rcube

Plagiat

Źródeł szuka

Old Post 19-04-2002 10:39
DeZo
Veteran (Ogre)

Heh...ja w sumie siedze srednio 6-14 godzin dziennie...ale tego wymaga moja praca...jak sie pracuje w kafejce internetowej to trza siedziec ile wlezie

Nieraz sie bilo rekordy......byla taka opcja tutaj w kafejce ze siedzialem 3 nocki pod rzad i po kazdej nocce jeszcze dzionek spedzilem tutaj w kafei non-stop ok. 68 h....w sumie prawie przez caly czas przy kompie

Mój numerek gg: 2285535

Old Post 19-04-2002 11:56
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DeZo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DeZo Znajdź więcej post'ów przez  DeZo Dodaj DeZo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DeZo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
gazi
podróżnik

Biedny biedny Dezo hehe
Znam osobe ktora przez pewien okres czasu (ok.3tyg) poprostu mieszkala w kafejce internetowej. Na zapleczu bylo lozko, lazienka, niedaleko lokalu sklep spozywczy, takze pub.
No ale wkoncu znajomi wyrwali go z tego...

Old Post 19-04-2002 12:24
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil gazi Znajdź więcej post'ów przez  gazi Dodaj gazi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać gazi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Insmac_old
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez Gazor
Biedny biedny Dezo hehe
Znam osobe ktora przez pewien okres czasu (ok.3tyg) poprostu mieszkala w kafejce internetowej. Na zapleczu bylo lozko, lazienka, niedaleko lokalu sklep spozywczy, takze pub.

Cafe e-Internet na Siennej? Tam są twardziele, zainteresowani wiedza

Old Post 19-04-2002 12:54
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DeZo
Veteran (Ogre)

quote:
Napisane oryginalnie przez Gazor

Hehe...Gazi to tak jak uzaleznienie.....musieli go na Detox komputerowy zabrac pewnie....w kaftanie bezpieczenstwa

Mój numerek gg: 2285535

Old Post 20-04-2002 08:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DeZo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DeZo Znajdź więcej post'ów przez  DeZo Dodaj DeZo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DeZo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GorE
fucking with me is free

quote:
Napisane oryginalnie przez *DeSO14tOR
Heh...ja w sumie siedze srednio 6-14 godzin dziennie...ale tego wymaga moja praca...jak sie pracuje w kafejce internetowej to trza siedziec ile wlezie

Nieraz sie bilo rekordy......byla taka opcja tutaj w kafejce ze siedzialem 3 nocki pod rzad i po kazdej nocce jeszcze dzionek spedzilem tutaj w kafei non-stop ok. 68 h....w sumie prawie przez caly czas przy kompie

jak na razie siedz ok. 8-10 ale moj rekord to 36 godz/non-stop

tako rzece debil gore

Old Post 25-04-2002 07:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GorE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GorE Znajdź więcej post'ów przez  GorE Dodaj GorE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GorE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GorE
fucking with me is free

quote:
Napisane oryginalnie przez MatKus
Ja swój rekord pobiłem tuż przed maturą. Jakiś tydzień wcześniej rodzice wyjechali do niemiec, ja zostałem sam, więc telefon po qmplach i za 3 godziny miałem 5 kompów w domu. Grało się tak do 11 rano, potem w kimono, a tak koło południa pobódka i ciąg dalszy. Rekordowy wynik w Q3 to pierwszy miał około 25000 fragów I tak przez 5 dni z rzędu, potem 2 dni matury i kontynuacja. Tak niewyspany w rzyciu nie byłem (i pewnie już nie będę). A maturę jakimś cudem zdałem Niestety po około 10 dniach sąsiedzi nie wytrzymali (uroki mieszkania w bloku )

niezly jestes 25000 fragow mogles screena zrobic

tako rzece debil gore

Old Post 25-04-2002 07:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GorE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GorE Znajdź więcej post'ów przez  GorE Dodaj GorE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GorE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bizonek
def

quote:
Napisane oryginalnie przez GorE

niezly jestes 25000 fragow mogles screena zrobic

Zawsze można fake zrobić.

Old Post 25-04-2002 11:29
GorE
fucking with me is free

quote:
Napisane oryginalnie przez bizonek

Zawsze można fake zrobić.

Ale nie zawsze na prawde taki score wychodzi

tako rzece debil gore

Old Post 25-04-2002 21:52
weirdo
kontemplator bytu

quote:
Napisane oryginalnie przez GorE

Ale nie zawsze na prawde taki score wychodzi

wtf?

you accept (reject, respect);

Old Post 26-04-2002 07:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil weirdo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do weirdo Znajdź więcej post'ów przez  weirdo Dodaj weirdo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać weirdo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GorE
fucking with me is free

Wink

quote:
Napisane oryginalnie przez weirdo
wtf?

Play with my and I play with You.
Nabijmy taki score!!!

tako rzece debil gore

Old Post 26-04-2002 07:57
weirdo
kontemplator bytu

ty chyba tyle nabijesz na minusie

you accept (reject, respect);

Old Post 26-04-2002 08:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil weirdo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do weirdo Znajdź więcej post'ów przez  weirdo Dodaj weirdo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać weirdo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 17:46.    Strony (3): « 1 [2] 3 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions