Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > RTCW > Offtopic : Konkurencja dla Wolfa ?
Czy któraś z tych gier może zagrozić pozycji RtCW ?
Ta ankieta została zakończona.
Battlefield 1942 9 33.33%
Tactical Ops 0 0%
Mobile Forces 2 7.41%
Global Operations 3 11.11%
Soldier of Fortune 2 13 48.15%
W sumie: 27 głosów 100%
 [Edycja ankiety (moderatorzy tylko)]
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): « 1 [2] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
adi
poprostu adi :>

quote:
Napisane oryginalnie przez Killah
SOF 2 jest naprawde bardzo fajną grą lecz nie wiem czy jest lepsza od RTCW. Jak narazie to na pełną wersje SOF-a 2 nie w polsce żadnego servera.

ja grywam na zagranicznych serwach

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 19-06-2002 16:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil adi Kliknij tutaj by wysłać e-maila do adi Znajdź więcej post'ów przez  adi Dodaj adi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać adi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Killah
www.ideabasket.prv.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez adi

ja grywam na zagranicznych serwach

NO ja też. I nawet miałem z tobą przyjemność zagrać

Old Post 20-06-2002 09:10
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Killah Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Killah Znajdź więcej post'ów przez  Killah Dodaj Killah do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Killah prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Xceed
prodigY

Exclamation Battlefield 1942 - te screen'y zjadają na śniadanie =)

http://gry.wp.pl/core.html?filtr=0,...nowinki,10,1779

...przejrzyjcie screeny ... mi przed chwilą te obrazki zerwały kask , Wy natmiast opad szczeny wliczcie w rachubę przeglądając screeny z gry , która ma potencjał & możliwości & rozmach znacznie większy niż RtCW ... Co ja gadam - ta gra SKOSI Wolfa i nie pozwoli mu wstać !
Jeżeli te skriny Was nie poruszyły - hmmm , to byłoby dopiero dziwne

Jedno wiem już teraz : ta gra ma tak przeogromny potencjał , że wolf przy BFie może tylko schować swoją axisową główkę w piasek [ i nakryć się tym śmiesznym axisowym płaszczykiem ]

Gra ma wyjść we wrześniu ... osobiście będę musiał się poważnie zastanowić , czy wolę biegać jako lojt na mp_beach , czy jednak skuszę się i polatam sobie bombowcem w BF1942 ... A może to i to ?

Old Post 19-07-2002 23:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Xceed Znajdź więcej post'ów przez  Xceed Dodaj Xceed do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Xceed prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Xceed
prodigY

Lightbulb Demo SP dzisiaj/jutro !

...obejrzeliście screeny ? To dobrze , bo teraz najwyższy czas sprawdzić to wszystko w praniu !

Właśnie wygrzebałem newsa , które wyraźnie mówi , że single player demo BFa jako exclusive pojawiło się w amerykańskim magazynie PC Gamer na cover CD . Demo do ściągnięcia z netu ma być dosłownie za parę chwil/godzin/dzień opóźnienia .

W samym demku mamy możliwość pogrania z botami na levelu rozgrywającym się w Tobruku [ Afryka ] . Z tego co się orientuję , będzie to walka oddziałów 64 vs 64 ale nie jestem pewien na 100%

Testowe demko multiplayer wyjdzie na początku sierpnia ...

Natomiast jest już znana data premiery , co prawda nieoficjalna ale zawsze

....::::::::::::4 września 2002:::::::::....

Więcej info [ i samego dema ] szukajcie pod http://www.bfnation.net

Get ready & fn steady 4 real tough w4r !

Old Post 20-07-2002 01:24
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Xceed Znajdź więcej post'ów przez  Xceed Dodaj Xceed do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Xceed prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Ufoq
Doom Hammer

Re: Demo SP dzisiaj/jutro !

quote:
Napisane oryginalnie przez Xceed
.
Więcej info [ i samego dema ] szukajcie pod http://www.bfnation.net

Get ready & fn steady 4 real tough w4r !

Mały lokalny mirror :>

http://www.popik.pl/~ufo/bf1942_sp_demo.zip

Edytowane przez Ufoq dnia 20-07-2002 o godz. 09:38

Old Post 20-07-2002 07:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Ufoq Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Ufoq Znajdź więcej post'ów przez  Ufoq Dodaj Ufoq do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Ufoq prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Mazio
Guest

co prawda dopiero ciagne demko wiec jeszcze nie gralem w BF1942 ale dziwie sie podniecaniu sie screenami z tej gry. Dla mnie wygladaly one paskudnie - szczegolnie same postacie ludzi. Poza tym sadze ze nadmiar pojazdow i mozliwosci spowoduje kiepskie i malo realistyczne odwzorowanie ich cech a przez to realizm bedzie na poziomie dna. Jest takie powiedzenie o nie lapaniu wielu srok za ogon. Mysle ze programisci ktorzy tworza ta gre porwali sie z motyka na slonce. Za pare lat przy komputerach z prockami dajmy na to 10Ghz i kartami graficznymi ala GeForce rzedu 12, internetem w kazdym WC publicznym w Mongolii i serwerami np. 256/256 graczy moze cos z tego bedzie. Na razie wroze temu ogolna klape w trybie multi... ale: pozyjemy, zobaczymy. Jakby co to odszczekam to na tym forum!

Jak dla mnie to przykladem zajebistej roboty jest z innych niz Wolf gier - America's Army - chociaz to tylko poczatek i wiele jeszcze niedorobek (szczegolnie samo laczenie sie itp.). Tylko prosze nie piszcie ze sie nie mozecie polaczyc czy cos tam... ja jakos przebrnalem przez klopoty wiec gwarantuje Wam ze sie da.

Old Post 20-07-2002 09:37
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
kag
fenix

jak na razie 1942 przypomina mi cc renegade, niby sa pojazdy etc klasy i fogle ale to nie to, zrecznosciowa platfrmowka a nie porzadny fps, no moze dalej cos bedzie lepiej, na razie nie ma co sie nadmiernie xcytowac

Old Post 20-07-2002 10:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil kag Kliknij tutaj by wysłać e-maila do kag Znajdź więcej post'ów przez  kag Dodaj kag do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać kag prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Xceed
prodigY

quote:
Napisane oryginalnie przez Mazio
co prawda dopiero ciagne demko wiec jeszcze nie gralem w BF1942 ale dziwie sie podniecaniu sie screenami z tej gry. Dla mnie wygladaly one paskudnie - szczegolnie same postacie ludzi.

Heeh , dokładnie to samo powiedziałem na IRCu gościom co testowali bete [ serw : gamesnet.net , kanał #bf1942 ] ... i co oni na to ? Jak to co ? BAN za herezje

Prawdę mówiąc grafa nie musi być wcale megamiodzio , żeby gra 'teges' . Sam zobaczysz jak będzie naprawdę

Old Post 20-07-2002 14:24
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 11:45.    Strony (2): « 1 [2] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions