Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > Ocen boarda!
Jak oceniasz boarda
You do not have permission to vote on this poll.
5 - super - moja strona startowa 11 17.74%
4 - spoko jest o czym pogadac 24 38.71%
3 - sredni, raz lepiej raz gorzej 17 27.42%
2 - nudy, usypiam przy przegladarce 2 3.23%
1 - dno - o ***** co ja tu jeszcze robie??? 8 12.90%
W sumie: 62 głosów 100%
 [Edycja ankiety (moderatorzy tylko)]
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (4): « 1 [2] 3 4 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
weirdo
kontemplator bytu

a ja file://c:\con\con :S

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 15-04-2002 19:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil weirdo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do weirdo Znajdź więcej post'ów przez  weirdo Dodaj weirdo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać weirdo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

board.fpp.pl jest zajebisty...dałem 4 bo ot nie moja strpna startowa wogle to jest najlepszy board pod wieloma względai:
1. jest przejrzysta i wogle (niektore boardy to nie moge sie czasem połąpać co i jak )
2. normalni ludzie (nie wszyscy ) znaczy sie nie ma debili co tylko ciągle bluzgają i inne takie....
3. Zajebiste uśmiech
4. avatary, sygnatury
5. eeee....inne takie...

Old Post 15-04-2002 19:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]3Rm4C
the Reaper

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Shooler

btw - widze ze 3 osoby chca bana?

hehe, prosze dokladniej

Old Post 15-04-2002 20:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]3Rm4C Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]3Rm4C Dodaj [FPP]3Rm4C do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

quote:
Napisane oryginalnie przez weirdo
a ja [url]file://ccon\con[/url] :S

lolowe.....komp mi sie zwiesił..

Old Post 16-04-2002 13:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
slawek
.

quote:
fakt. zreszta nawet jesli ktos zalozy ciekawy temat zostanie szybko zdeptany przez nabijaczy. siedze tu codziennie i widze jedynie niczego nie wnoszace watki jak ten o zupie. kiedys raptor zakladal ciekawe tematy, jakis czas temu slawek tez probowal ale przez pare ostatnich dni zaczyna przypominac 'forum centrum fify' albo, o grozo... britney spears board... zainteresowani wiedza o co chodzi. GL!

Mam zamiar ustosunkować się do całości tego posta stąd kompletne jego zacytowanie.
To tyle tytułem wyjaśnienia dlaczego pozornie łamię reguły.
WEIRDO TY TĘPY, ZAROZUMIAŁY, ZAKOMPLEKSIONY, PRYMITYWNY, PO**** SUKINSYNU!!!!!

Masz rację
Żartuję...

I już słyszę jak trybiki pracują...
Wyjaśniam zanim mnie zabijesz jakąś internetową atomówką (a wiem, że jesteś obcykany w tej materii)
Wersalikami żartowałem.

Już od jakiegoś czasu chciałem sam o tym napisać, niestety, nie było gdzie się podczepić, a nie chciałem zakładać nowego tematu, bo i tak nabijacze by go zadeptali
Kiedyś LaGranda założył taki topik "Qfa sam syf" o sytuacji na forum q3a, ale to jest gość znany, szanowany (ciekawe czemu? ) z wyrobioną pozycją więc mógł sobie pozwolić... A ja, cóż, 4 miechy na boardzie, marny wkład w jego rozwój, niewielka pomoc ludziom zgłaszającym problemy, i jeszcze ten bagaż w postaci opinii nudziarza i prymitywnego 14 latka... Nie będę się wychylał... ale tu mogę dać upust swoim przemyśleniom (się nie śmiejcie, to tylko tak w uproszczeniu), frustracji i żalowi. Za tydzień temat wypadnie z pierwszej 30 i nikt tu nie zajrzy, poza tym za 2-3 posty mowa będzie o czymś zupełnie innym (kiedyś dyżurnym tematem były dresy, potem venotom, teraz zdaje się królują tematy kulinarne...)

Więc jest tak:
też siedzę tu codziennie z wyjątkiem weekendów. I też obserwuję, i obserwuję to samo co Ty, Weirdo, a myślę, że i wielu innych.
"O niczym konkretnym" nie jest moim docelowym miejscem .fpp.pl, przez pierwsze tygodnie prawie wcale tu nie zaglądałem, ale w końcu zaistniałem tutaj jako najpierw bierny a potem coraz bardziej czynny forumowicz. Bywało ciekawiej i nudniej. bardziej i mniej mądrze, sensowniej i całkiem beznadziejnie... A wszystko to w kilka miesięcy. Strasznie żywe to miejsce.

Jak jest teraz?
Jak zawsze wszystko zależy od punktu widzenia.
Jeśli chodzi o przyrost tematów i postów, ich różnorodność - jest rewelacyjnie! Jeśli ktoś szuka miejsca gdzie pisze się, a co za tym idzie również czyta różne sruty pierduty i oddaje głosy w kretyńskich ankietach - to to jest miejsce wymarzone.\
Niesłychanie intensywna wymiana poglądów i informacji niewątpliwie korzystnie wpływa na forum. Zadzierzgują się nowe, głębsze znajomości, ba! - może nawet przyjaźnie. Na pewno zaś koterie, koalicyjki i kółka wzajemnej adoracji. Poznajemy się coraz lepiej, coraz precyzyjniej możemy określić nasze sympatie i antypatie. Niejednokrotnie rzucone gdzieś zdanie może pobudzić do zadumy, zastanowienia się, może nawet wyrobienia sobie lub zmiany opinii na jakiś temat. Horyzonty się poszerzają, umysł wzlatuje, wrażliwość rozwija.
Ktoś imputuje mi ironię? Może cynizm?

Gratulacje! Interpretacja na 5!
Nie podoba mi się obecny stan rzeczy w ogóle.
Otwieram „O niczym konkretnym” i zalewa mnie... no właśnie, co? Cośtam...
Nowe tematy wyrastają jak grzyby po deszczu i w żaden z nich nie chce mi się wchodzić.
Ulubione zespoły, co lepsze?, ulubione filmy, co ktoś kiedyś powiedział...
Bla bla bla...

Na dodatek posty ograniczają się do chrząknięć, beknięć, pierdnięć, tu i ówdzie pojawiają się rzygnięcia. Mistrzostwo świata w lapidarności: tak, nie, lol + seria uśmieszków to 75% substancji boarda.
Trochę mi szkoda, że modelatorzy tak sie wpasowali w obecny trend. Niby powinni dbać o porządek, a sami nawalają jak opętani. Cóż - dobra cecha - mimikra.

Mój odpór w postaci tematu o zupie nie został zrozumiany. I to nawet jest dla mnie zrozumiałe. Po prostu pojawił się kolejny taki sam jak inne temat, a we wstępie nie dość jasno dałem wyraz temu co o tym tak naprawdę myślę. I właściwie dobrze się stało, bo został podchwycony i niektórzy mieli chwilę zabawy i możliwość przeżycia wyjątkowych wrażeń jakie ze sobą topic niósł. To samo dotyczy i tamtych, wymienionych wcześnie tematów. Skoro ktoś je tworzy, ktoś inny ciągnie dalej – to o czym to świadczy? Ano o tym, że są potrzebne i widziane co najmniej mile.

Czy jest sens walczyć z tym? Wymyślać ludziom od głąbów, wykazywać ich płyciznę, udowadniać swoją (tzw.) wyższość?
NIE. NIE. NIE.
Bo to jest miejsce do zabawy
Bo niektórzy jeszcze zachowują resztki rozsądku
Bo to jak z katarem – mija
Bo jak się nie podoba, naprawdę nie da się wytrzymać – droga wolna

Dla żartu zaznaczyłem w ankiecie tę najniższą odpowiedź.
Teraz, po przeczytaniu tego posta prawie sam siebie przekonałem, że to zasłużona nota

Żeby nie było, że nie do wszystkiego w wypowiedzi weirdo się ustosunkowałem:

1. najbardziej lubię rosół z kury z makaronem
2. raptor ma pewnie co innego do roboty
3. Ja? nie przypominam sobie...
4. kto to jest fifa?
5. co to jest britney?

No i tyle.
Jeszcze tylko zakończenie:
Po co to napisałem, skoro staję po obu stronach barykady, obalam własne tezy?
Dla posta rzecz jasna. Dla licznika. Ciułam je jak potrafię...
I nic mnie nie zniechęci (przynajmniej na razie)

wasz "zawsze do usług (BobeK - nie wyciągnij z tego zbyt pochopnych wniosków)"
slawek

Old Post 16-04-2002 13:30
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil slawek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do slawek Znajdź więcej post'ów przez  slawek Dodaj slawek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać slawek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
BobeK
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez slawek

wasz "zawsze do usług (BobeK - nie wyciągnij z tego zbyt pochopnych wniosków)"

co to mialo znaczyc?

ale ni...zgodze sie, w tym topicu insmac - ermac na przemian pisali...

aj tam, nie mzienisz raczej nikogo, nawet mnie

ps. Slawek...jednak piszesz dluzsze posty niz Yeasu (czy jak to tam... )

Old Post 16-04-2002 13:48
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
slawek
.

quote:
Napisane oryginalnie przez BobeK

co to mialo znaczyc?
ale ni...zgodze sie, w tym topicu insmac - ermac na przemian pisali...
aj tam, nie mzienisz raczej nikogo, nawet mnie
ps. Slawek...jednak piszesz dluzsze posty niz Yeasu (czy jak to tam... )

Nie chcę pisac dłuższych, czy krótszych. fajnie byłoby po prostu być rozumianym kiedy już zabiera się głos.
Ieyasu Tokugawa to założyciel dynastii Tokugawa przez parę setek lat rządzącej Japonią. na ten okres przypada największy rozkwit militarny tego kraju i rozwój etosu samurajów. Bardzo ciekawa i krwawa postać. Nadaje się na .fpp.pl jak ulał

Kto tu, qrcze chce Cię zmieniać. Pokaż no mi go...

Old Post 16-04-2002 14:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil slawek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do slawek Znajdź więcej post'ów przez  slawek Dodaj slawek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać slawek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
weirdo
kontemplator bytu

quote:
jakis czas temu slawek tez probowal ale
tu chodzilo o zakladanie przez Ciebie tematow prowokujacych przemyslenia jak np. ten o kamperstwie w q3 lub jakikolwiek inny

quote:
kto to jest fifa
forum o fifa 2002 (taka gra - pilka nozna) - pelno tam dzieciakow, chaos i anarchia... tematy w stylu 'kto wygra big forum' sa codziennoscia.

Old Post 16-04-2002 14:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil weirdo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do weirdo Znajdź więcej post'ów przez  weirdo Dodaj weirdo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać weirdo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bizonek
def

fpp.board rulz & ownz!
Dlatego że już i już!
KONIEC.

Old Post 16-04-2002 14:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bizonek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bizonek Znajdź więcej post'ów przez  bizonek Dodaj bizonek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bizonek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

quote:
Napisane oryginalnie przez bizonek
fpp.board rulz & ownz!
Dlatego że już i już!
KONIEC.

To sie nazywa argumentacja nie do przebicia

Old Post 16-04-2002 17:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
BobeK
Guest

a... jeszcze mi sie podoba na boardzie ten kolor linkow jest taki fajny... :o dacie mi kod ha-te-em-el do tego?

Old Post 16-04-2002 19:07
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
chimera
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez BobeK
a... jeszcze mi sie podoba na boardzie ten kolor linkow jest taki fajny... :o dacie mi kod ha-te-em-el do tego?

Kolor linkow to :
Red 148
Green 0
Blue 24
Czy ja wiem czy taki fajny

Old Post 16-04-2002 19:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil chimera Kliknij tutaj by wysłać e-maila do chimera Znajdź więcej post'ów przez  chimera Dodaj chimera do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać chimera prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

quote:
Napisane oryginalnie przez chimera
Kolor linkow to :
Red 148
Green 0
Blue 24

To ja poprosze w CMYK'u

Old Post 16-04-2002 20:24
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ZimZum
Nieśmialy abstynent

quote:
Napisane oryginalnie przez chimera

Kolor linkow to :
Red 148
Green 0
Blue 24

wystarczy w CSS spojrzec

Old Post 16-04-2002 21:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ZimZum Znajdź więcej post'ów przez  ZimZum Dodaj ZimZum do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ZimZum prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
gazi
podróżnik

quote:
To ja poprosze w CMYK'u

Hmm ale w standardzie La*b czy Lu*v ?

Old Post 16-04-2002 22:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil gazi Znajdź więcej post'ów przez  gazi Dodaj gazi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać gazi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Insmac_old
Guest

quote:
forum o fifa 2002 (taka gra - pilka nozna) - pelno tam dzieciakow, chaos i anarchia... tematy w stylu 'kto wygra big forum' sa codziennoscia.

[board destroyers]

"byle dobić do 666 postów" (c) Alienek

A na temat: http://fifaserwis.com/board/viewtopic.php?TopicID=1113

Old Post 17-04-2002 09:11
MaslaV
koduję bezwzrokowo

heh i pomyśleć że mi zarzucali za dużą sygnę....

Old Post 17-04-2002 10:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaslaV Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaslaV Znajdź więcej post'ów przez  MaslaV Dodaj MaslaV do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaslaV prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Insmac_old
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez MaslaV
heh i pomyśleć że mi zarzucali za dużą sygnę....

nom.

tu jest poważny board

a tam jest lameriada

Old Post 17-04-2002 10:10
AlieneK
KOSZ

hehe...dopisałem fajny wierszyk im....

Old Post 17-04-2002 12:01
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Insmac
tu jest poważny board

Nie taki znow powazny, ale to co sie u nich dzieje to przegiece (jak juz mowilem mam wylaczone sygny )

Old Post 17-04-2002 12:13
GorE
fucking with me is free

Board jest tym czym jest ale jak ktoś wystawia ocene 1 lub 2 to po co wogle pisze posty może od razu zgłosi się do moderatora aby usuną usera . Takie oceny nie powinny być na tej ankieci :O

tako rzece debil gore

Old Post 18-04-2002 07:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GorE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GorE Znajdź więcej post'ów przez  GorE Dodaj GorE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GorE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Insmac_old
Guest

quote:

Nie taki znow powazny, ale to co sie u nich dzieje to przegiece (jak juz mowilem mam wylaczone sygny )

Najlepsze są te avatary

Bart z gołą dupą, jakieś muchy co się dupcą etc

Old Post 18-04-2002 10:06
yoshi.thod
Guest

vote 3

5 za caloksztalt
1 za bledy
4 za userow i 1 za lameuserow

drazyc nie bede just 3

btw to co robil na pierwszej stronie [FPP]3Rm4C jest nieprzyjemne u zwyklych userow, ale ze ktos jest w FPP to... ofkoz no offence to tylko tak na 1 rzut beretem

Old Post 18-04-2002 15:47
AlieneK
KOSZ

quote:

[board destroyers]

"byle dobić do 666 postów" (c) Alienek

eee własnie zostałem zbanowany....mozecie tam wpaść i zobaczyć co napisali...???? w tym topki do ktorego tu jest link

Old Post 18-04-2002 16:31
slawek
.

quote:
Napisane oryginalnie przez yoshi.thod
...

Witaj yoshi.thod dawno Ciebietu nie było.
Bałem się już, że nie będzie komu naprawiać boarda....
Zostawiłeś temat w pół drogi, mój drogi.

Old Post 18-04-2002 17:10
weirdo
kontemplator bytu

tutaj. uzyj proxy (wal na gg ci wyjasnie) to bedziesz mogl wejsc. rozszerzenie tego co dalem zmien na htm i odpal - tam jest strona z forum. ale mnie zjechali - lol

Old Post 18-04-2002 18:00
ZimZum
Nieśmialy abstynent

quote:
Napisane oryginalnie przez AlieneK

eee własnie zostałem zbanowany....mozecie tam wpaść i zobaczyć co napisali...???? w tym topki do ktorego tu jest link

wejdz przez inne proxy

Old Post 18-04-2002 18:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ZimZum Znajdź więcej post'ów przez  ZimZum Dodaj ZimZum do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ZimZum prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
chimera
Elite (Fiend)

quote:

OMG jaki board nie mam pytan Porownywalny z tym http://dziewczyna.redakcja.pl/forum/index.asp/ w zasadzie podobne tematy poruszaja

Offtopic
Dobry kawal mi znajoma na icq podeslala :

Ufoludki dowiedziały się ze na ziemi jest takie zwierze, które pije wodę i daje mleko. Złapały więc krowę, zaprowadziły nad rzekę, jeden trzymał łeb krowy w wodzie, a drugi doił. Nagle krowa się zesrała i ten, który doił krzyczy do drugiego:
- Wyżej łeb, bo muł bierze!

Hehe

Old Post 19-04-2002 04:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil chimera Kliknij tutaj by wysłać e-maila do chimera Znajdź więcej post'ów przez  chimera Dodaj chimera do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać chimera prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Insmac_old
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez AlieneK

ten board jest poje*any
siedzą tu same lamy
grzybem wali
już z oddali
koncze pisanie
i moje gadanie
bo moderator posta wykasuje
wy je*ane CH*je
Buehhehehe......

Old Post 19-04-2002 12:19
AlieneK
KOSZ

hehe...ban po 4 postach.... ale zmieniłem proxy i dopisałem coś znowu...ale oni są beznadziejni. Wogle sie obuzają....ide na forum o B.S.

Old Post 19-04-2002 13:01
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 13:25.    Strony (4): « 1 [2] 3 4 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions