Pora na kilka sprostowan, bo niektorzy gracze, maja malo lotne umysly i wprowadzaja ogol czytajacych w blad. Ale po kolei.
MArtin:
Najbardziej wyzywam, klan C4 i Poison, bo wedlug waszych kryteriow, sa to jedne z najlepszych polskich klanow. Zniszczenie ich udowodni wam i Tobie, ze jedyna bronia jaka powinna istniec, jaka powinno sie czcic to pf. Caly czas proponujesz nam sparing, a my caly czas powtarzamy, kazdy dzien weekendu po 21:30 jestesmy do dyspozycji. Najwidoczniej potrafisz tylko pisac, bo do czynow droga u Ciebie najwyrazniej daleka. Niemniej czekamy, na Twoja krew.
Hornet:
Nie jest moim celem obrazanie katolikow, pokazuje jedynie pewne analogie, a to w co ja wierze i w jaki sposob to okazuje, to moja prywatna sprawa. Klan Achtung nie jest jedynie kolejnym klanem, jakich mnostwo. To religia, filozofia zycia, a ze odnosze to do jednej z najwiekszych religii swiata, swiadczy tylko o tym jak powaznie traktuje swoja misje, staram sie dazyc ku najlepszym, ku doskonalosci. Masz prawo miec swoje zdanie ... szanuje je, mimo, ze sie calkowicie z nim nie zgadzam. Moze kiedys, bedzie Ci dane pojac to co tracisz. Bede sie o to modlil, do mojego pf.
Nikramo:
Rozmawialem dzisiaj z czlonkami klanu C4 i Poison w sprawie wyjasnienia sobie pewnych spraw w walce. Wasi czlonkowie majac na uwadze final jaki odbedzie sie w ten weekend, odmowili. Jest to calkowicie zrozumiale. Niemniej ustalilismy, ze powrocimy do tego tematu po finalach, wiec szykuj swoja strzykawke. A co do naszej ilosci, jest nas duzo, wiecej niz mozesz sobie to wyobrazic.
Oprocz tego rozmawialem dzisiaj z czlonkiem klanu PGR, zgodzil sie na sparing w ten weekend, niestety po chwili stwierdzil, ze nie wie, czy zagramy, nie wie, czy ma na tyle odwagi, by zmierzyc sie z nami, sytuacja miala miejsce na publicznym kanale #wolfpl. My wierzymy, ze nie uciekniecie przed nami, ze reszta klanu PGR przyjmie nasze wyzwanie, zmaze hanbe jaka okryl ich jeden z ich czlonkow. Czekamy, by zniszczyc was i udowodnic wam i innym, ze pf nic nie zastapi, ze klan Achtung jest najlepszy.
Parowa
Duzo mowisz, malo czynisz, a moze inaczej. po prostu za szybko giniesz, zeby cos madrego powiedziec. Sa ludzie, ktorzy wszystko beda negowac, to tacy niewierni Tomasze, moze jak poczujesz jak Twoje czlonki rozsypuja sie po strzale z pf, to uwierzysz, ze pf to szczyt marzen, kazdego prawdziwego gracza wolfa.
Lord Bushii:
Coz mam rzecz, na Twoje klamliwe slowa, Twoj CL, jakos nie moze umowic sie z nami, na sparing, Ty procz slow, niczego innego nie proponujesz, ja i moi czlonkowie klanu, czynami, kazdego dnia na serwerach, udowadniamy wam, ze wasza filozofia tej gry jest bledna, ze nie macie z nami szans. Niemniej czekamy, lubimy tak butnych chlopaczkow, zabicie ich to co prawda, nie to samo co zabicie C4, czy Poisona, niemniej frajda bedzie. A co do klanu Fuzz. Najwidoczniej zrozumieli, jaki jest sens tej gry, najwidoczniej uwierzyli. Dlatego proponuje im fuzje z naszym klanem. Nie ma sensu rywalizowac, razem bedziemy silniejsi.
A dla wszystkich innych, mam nasz hymn, nasza rote, nasze przeslanie, nasze swiete slowa : Achtung rzadzi, Achtung radzi, Achtung zawsze was z pf zgladzi.
Good Game Good Game.
Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|