Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Zasoby > Board > Unreal Tournament
Czy chcemy u nas forum UT?
You do not have permission to vote on this poll.
Tak 12 40.00%
Nie 12 40.00%
Nie mam zdania 6 20.00%
W sumie: 30 głosów 100%
 [Edycja ankiety (moderatorzy tylko)]
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (3): « 1 [2] 3 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
oxygen
new challenger

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Raptor
Wszystko wskazuje, że forum UT jest potrzebne. Za kilka dni uruchomimy i będą uśmieszki UT (obiecuję )

usmieszki UT ????
jak to mozliwe ??
to moze usmieszki z q3 tez beda ?

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 04-06-2001 18:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil oxygen Znajdź więcej post'ów przez  oxygen Dodaj oxygen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać oxygen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
S4i1or
Thorin Oakenshield

O właśnie!

Old Post 04-06-2001 20:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil S4i1or Kliknij tutaj by wysłać e-maila do S4i1or Znajdź więcej post'ów przez  S4i1or Dodaj S4i1or do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać S4i1or prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

Ja chce rozdziawiona jape Keela

Old Post 04-06-2001 22:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]RAPTOR
fpp.pl
Administrator

quote:
Napisane oryginalnie przez oxygen

usmieszki UT ????
jak to mozliwe ??
to moze usmieszki z q3 tez beda ?

Do UT widziałem bardzo dużo, ale do q3 chyba rzadnego

Dajcie znak jakby ktoś miał...

Old Post 05-06-2001 00:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]RAPTOR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]RAPTOR Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]RAPTOR Dodaj [FPP]RAPTOR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]RAPTOR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
nea*1337
Ciota komputerowa

i zapadła ciemność!

http://wow.allakhazam.com/profile.html?310690
Po ilu critach ty się uśmiechniesz?
Frozen do expansion packa.

Old Post 08-06-2001 17:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil nea*1337 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do nea*1337 Znajdź więcej post'ów przez  nea*1337 Dodaj nea*1337 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać nea*1337 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bLADE
Guest

Ja gram w UT i Q2 i Q3 (od czasu do czasu), obie gry sa super i nie widze czemu board muglby powstac. A tam wlasciwie to czemu wy sie czepiacie Ut, siedcie cicho pociskajcie w quake bom wam sie on podoba a innym nie !

Old Post 11-06-2001 20:45
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Krypton
news.fpp.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]RAPTOR
Wszystko wskazuje, że forum UT jest potrzebne. Za kilka dni uruchomimy i będą uśmieszki UT (obiecuję )
po odpaleniu proponuje znalezc tam ekipe zapalencow, ktorzy byli by gotowi tworzyc serwis o Unrealach na fpp.pl bo jest to chyba najwieksza luka portalu.

Old Post 01-01-2003 02:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Krypton Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Krypton Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Krypton Dodaj [FPP]Krypton do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Krypton prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Lipas
I'm a l33t Mover :)

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Krypton
po odpaleniu proponuje znalezc tam ekipe zapalencow, ktorzy byli by gotowi tworzyc serwis o Unrealach na fpp.pl bo jest to chyba najwieksza luka portalu.

nom, zgadzam sie !!

moze wreszcie cos w tej kwestii sie ruszy.

mozeby na news.fpp.pl dac newsa, ze szukamy ludzi do ut.fpp.pl (jeszcze raz)

'Uśmiechnij się, właśnie jesteś w ukrytym KillFile...'

[L]ipas | GG: 917123

Old Post 02-01-2003 12:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Lipas Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Lipas Dodaj [FPP]Lipas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Lipas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]MajeS
Guest

unreal.fpp.pl jest na ukonczeniu

Old Post 02-02-2003 19:30
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Ut chaos
The Szniper :D

Ludzie, jak UT jest dla was za wolny to ustawcie speed na mapie na 200% to pogadamy czy UT jest wolny. Co do gry logicznej: O to chodzi, trzeba myśleć a nie bezmyślnie ganiać za jakimiś Orbami czy Mynx. Tu się liczy też TAKTYKA i za to kocham UT .

My heart is like an open highway

Old Post 20-02-2003 14:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Ut chaos Znajdź więcej post'ów przez  Ut chaos Dodaj Ut chaos do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Ut chaos prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
mdgn
desperat

Mnie sie wydaje ze nie jest potrzebne forum(a jezeli chodzi o serwis to jestem za) na temat UT poniewaz i tak 98% graczy UT siedzi na forum.unreal.pl

btw. Niektore wypowiedzi w stylu UT jest za wolne po prostu mnie smiesza i swiadcza o nie graniu w ut a tym samym o niewiedzy. Prosze wiec zachowajcie swe uwagi dla siebie bo z tego co widze to niektorzy nawet nie wiedza co pisza. UT mozna przyspieszyc tak ze nawet nic widziec nie bedziesz ale czy o to chodzi? wydaje mi sie ze nie bo mnie w uteq wlasnie podoba mi sie strona taktyczna(a nie nawalanie na pale). Co do broni to i tak nie gra sie bez reedemera, wiec 1 odpada a innych uzywa sie normalnie i ich liczba wcale nie przeszkadza a co do 2 trybow to pewnie wiekszosc z Qłejkowcow nie wie ze czesc z nich posiada mozliwosc robienia komba lub odbijania pocisqf. Mnie osobiscie podoba sie bardziej UT ale Q nie jest mi obojetne(swojego czasu gralem troche). To tyle.
Pozdro de_[m]

362926gg

Old Post 20-02-2003 17:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil mdgn Kliknij tutaj by wysłać e-maila do mdgn Znajdź więcej post'ów przez  mdgn Dodaj mdgn do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać mdgn prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Ut chaos

Popieram MDGN, taktyka rullllz, bezmyślne nawalanie beeee....

Old Post 21-02-2003 09:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Ut chaos Znajdź więcej post'ów przez  Ut chaos Dodaj Ut chaos do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Ut chaos prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
mdgn
desperat

/edit
oczywiscie mialem na mysli ze gra sie bez reedemera

362926gg

Old Post 21-02-2003 10:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil mdgn Kliknij tutaj by wysłać e-maila do mdgn Znajdź więcej post'ów przez  mdgn Dodaj mdgn do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać mdgn prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Lipas
I'm a l33t Mover :)

quote:
Napisane oryginalnie przez mdgn
Mnie sie wydaje ze nie jest potrzebne forum(a jezeli chodzi o serwis to jestem za) na temat UT poniewaz i tak 98% graczy UT siedzi na forum.unreal.pl
[...]

ale forum jush jest

'Uśmiechnij się, właśnie jesteś w ukrytym KillFile...'

[L]ipas | GG: 917123

Old Post 21-02-2003 18:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Lipas Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Lipas Dodaj [FPP]Lipas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Lipas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
mdgn
desperat

wiem ale wg mnie jest niepotrzebne
Pzdr.

362926gg

Old Post 21-02-2003 19:40
SzakaL
www.q3arena.gry.wp.pl

Re: Unreal Tournament

quote:
Napisane oryginalnie przez dr. f3niX
Kiedy dacie jakis serwis o tematyce Unreal Tournament te wszystkie qwejki som takie nuuudne a Unreal Tournament to jest gra wyjatkowa

grr... Sam jesteś nudny!!!!! UT jest z******.

Old Post 03-03-2003 18:56
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil SzakaL Znajdź więcej post'ów przez  SzakaL Dodaj SzakaL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać SzakaL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Training (Enforcer)

Kazdy gra w to co lubi, imo q3 i ut nie nalezy porownywac, ktora lepsze - upodobania. Gralem w obie, ale bardziej lubie UT.

Mozna porownac na takiej zasadzie:

lubisz szybkosc i prostote - wybierz q3
lubisz taktyke i kombinowanie - wybierz ut

Jesli lubicie gry druzynowe to zdecydowanie nie ma co porownywac - UT tutaj zostawia daleko w tyle q3 (tryb assault - to co tygryski lubia najbardziej), jesli bardziej 1v1 to tutaj lepszy jest bez watpienia q3 - ale to wciaz jest ,,jak kto lubi''.

Pozdrawiam.

Old Post 20-06-2003 10:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Default Znajdź więcej post'ów przez  Default Dodaj Default do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Default prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Ut chaos

W UT też jest szybkie. Jak ktoś nie wierzy, niech ustawi w opcjach 200% speed - zobaczymy czy wtedy UT będzie grą logiczną.

Old Post 20-06-2003 11:28
Training (Enforcer)

Ja lubie UT takie jakim jest i wszelkie modyfikacje, mutki (procz NoRedeemer) nie interesuja mnie.

Old Post 20-06-2003 14:56
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Default Znajdź więcej post'ów przez  Default Dodaj Default do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Default prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Sami
Skilled (Knight)

UT jest za wolne - to jest bezsens, szybkosc gry mozna dowolnie zmieniac wpisujac w konsoli slomo x.x, lub opcje Game Speed xxx%

dwa tryby broni - doskonale rozwiazanie, w ten sposob stworzono o wiele wiecej broni niz w q3. doskolnale przydaje sie to na multi poniewaz, bez niektorych broni nie da sie grac (zwlaszcza bez ich drugiego trybu!)

Wiele ludzi nie lubi ut bo w czasie gry jest za duzo opcji (np: dodging, 2 tryby broni itp.), i opanowanie ich zajmuje duzo czasu.

gg#1979579

Old Post 02-07-2003 14:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Sami Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Sami Znajdź więcej post'ów przez  Sami Dodaj Sami do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Sami prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MAr-n
PROwokator

quote:
Napisane oryginalnie przez Default
Mozna porownac na takiej zasadzie:

lubisz szybkosc i prostote - wybierz q3
lubisz taktyke i kombinowanie - wybierz ut

Jesli lubicie gry druzynowe to zdecydowanie nie ma co porownywac - UT tutaj zostawia daleko w tyle q3 (tryb assault - to co tygryski lubia najbardziej), jesli bardziej 1v1 to tutaj lepszy jest bez watpienia q3 - ale to wciaz jest ,,jak kto lubi''.

Pozdrawiam.

o lol dawno sie tak nie usmialem lol lol !! taktyka i kombinowanie taa UT jest the best w tym nie ma co, no to po co ID zrobil TDM w q3 by pograc FFA w druzynach ??

(c) Edgard Allan Poe - The Black Cat
(...)
Mój avatar pochodzi z gazety "NIE" z tematu "Czy w polsce będzie jeszcze tańsza wódka"

Old Post 02-07-2003 16:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MAr-n Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MAr-n Znajdź więcej post'ów przez  MAr-n Dodaj MAr-n do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MAr-n prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Sami
Skilled (Knight)

quote:
Napisane oryginalnie przez MAr-n
o lol dawno sie tak nie usmialem lol lol !! taktyka i kombinowanie taa UT jest the best w tym nie ma co,

myslisz sie, i to bardzo!!! W ut stworzenie dobrej taktyki wymaga niemalego glowkowania.

gg#1979579

Old Post 02-07-2003 17:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Sami Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Sami Znajdź więcej post'ów przez  Sami Dodaj Sami do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Sami prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
nea*1337
Ciota komputerowa

quote:
Napisane oryginalnie przez Sami
myslisz sie, i to bardzo!!! W ut stworzenie dobrej taktyki wymaga niemalego glowkowania.

Zamilcz i nie bluźnij więcej! Imo MAr-n nie zaprzeczył że w UT istnieje taktyka, ale poddal pod wątpliwość że "UT jest the best w tym", czytaj uważniej cudze posty, i myśl na wyższym poziomie niż grając w UT .

http://wow.allakhazam.com/profile.html?310690
Po ilu critach ty się uśmiechniesz?
Frozen do expansion packa.

Old Post 02-07-2003 18:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil nea*1337 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do nea*1337 Znajdź więcej post'ów przez  nea*1337 Dodaj nea*1337 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać nea*1337 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MAr-n
PROwokator

quote:
Napisane oryginalnie przez NeaQuan
Zamilcz i nie bluźnij więcej! Imo MAr-n nie zaprzeczył że w UT istnieje taktyka, ale poddal pod wątpliwość że "UT jest the best w tym", czytaj uważniej cudze posty, i myśl na wyższym poziomie niż grając w UT .

dokladnie tak jak napisal NeaQuan juz z leksza mnie wku.rwia mieszanie z blotem danej gry i pisania bzdur wyssanych z palca takich jak to ze w q3 nie ma taktyki w TDM to samo przeciez moge powiedziec o UT. A skad wiesz czy stworzenie dobrej taktyki w q3 jest latwe ? grac na pale napewno nie mozesz. The best taktyke to masz w 2 grach CS i RTCW a nie w UT

(...)
Mój avatar pochodzi z gazety "NIE" z tematu "Czy w polsce będzie jeszcze tańsza wódka"

Old Post 02-07-2003 18:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MAr-n Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MAr-n Znajdź więcej post'ów przez  MAr-n Dodaj MAr-n do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MAr-n prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Sami
Skilled (Knight)

quote:
dokladnie tak jak napisal NeaQuan juz z leksza mnie wku.rwia mieszanie z blotem danej gry i pisania bzdur wyssanych z palca takich jak to ze w q3 nie ma taktyki w TDM to samo przeciez moge powiedziec o UT. A skad wiesz czy stworzenie dobrej taktyki w q3 jest latwe ? grac na pale napewno nie mozesz. The best taktyke to masz w 2 grach CS i RTCW a nie w UT

powiedz gdzie ja napisalem, ze w q3 latwo jest stworzyc dobra taktyke!!

Chce wam tylko uswadomic, ze UT to nie gra dla debili.

gg#1979579

Old Post 02-07-2003 22:26
deathcrush
łobuz

quote:

jakby kogokolwiek trzeba bylo uswiadamiac..?

gry fpp to nie pong, zadna z nich nie jest dla debili

Old Post 02-07-2003 22:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deathcrush Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deathcrush Znajdź więcej post'ów przez  deathcrush Dodaj deathcrush do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deathcrush prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MAr-n
PROwokator

quote:

wywnioskowac mozna z twojego postu ze tylko w UT jest dobra taktyka ktora trudno zrobic
Natomiast w poscie Default napisane jest ze w q3 nie ma taktyki i ze to prosta zwyczajna acz kolwiek szybka gra

(...)

Old Post 02-07-2003 22:50
Sami
Skilled (Knight)

quote:
wywnioskowac mozna z twojego postu ze tylko w UT jest dobra taktyka ktora trudno zrobic
Natomiast w poscie Default napisane jest ze w q3 nie ma taktyki i ze to prosta zwyczajna acz kolwiek szybka gra

Widac nie zrozumielismy sie. Wiem, ze opracowanie taktyki nie jest proste czy to w UT czy w Q3... Chce tylko abys zauwazyl, ze UT nie jest gra banalna. UT potrafi bawic ludzi tak jak Q3, jednym sie podoba to, drugim tamto. Podsumowujac - Dalsze dyskusje na ten temat nie maja sensu, poniewaz nie dojdziemy do kompromisu.

gg#1979579

Old Post 03-07-2003 10:31
MAr-n
PROwokator

ale ja nawet nie rozumiem twojej ingerencji w moj post do Defaulta, mi nie trzeba tlumaczyc czym jest UT bo wiem i gralem w niego troche swego czasu i wiem ze potrafi cieszyc i nie jest gra banalna tyle to ja wiem. Ja tylko wysmialem Defaulta za to co napisal i nic wiecej, a ty usilnie bronisz gry ktora ci sie lepiej podoba :p a wiec mozemy zakaczyc ten spor dla niego UT jest extra gra dla mnie Q3-CPMA

(...)

Old Post 03-07-2003 13:57
Sami
Skilled (Knight)

i wszyscy zyjmy dlugo i szczesliwie

gg#1979579

Old Post 03-07-2003 14:05
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 21:58.    Strony (3): « 1 [2] 3 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions