Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > Nadchodzące FPP
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): « 1 [2] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
SweepeR
sweter

quote:
Napisane oryginalnie przez S4i1or
A grałeś w Baldur's Gate II ?

Heh, zaczalem. Przed wakacjami pozyczylem od qmpla, doszedlem do momentu, gdy trzeba uzbierac kase na Imoen (wiem, wiem, ze to dopiero poczatek) i zaczalem po questach biegac. W jednym miejscu sie zacialem, meczylem sie z kolesiami chyba 3 dni prawie non-stop w koncu se dalem siana i od jakiegos miecha nawet niemdotykalem bg2 Ale musze sie w koncu wziasc za to, bo pewnie jak tylko koles mnie zobaczy bedzie chcial zebym mu oddal, bo bedzie chcial w dodatek pograc... :/

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 18-07-2001 16:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil SweepeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do SweepeR Znajdź więcej post'ów przez  SweepeR Dodaj SweepeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać SweepeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
S4i1or
Thorin Oakenshield

Dobra, zacząłeś mi tu pięknie tłumaczyć, ale ja nie gram w BG II... Zapytałem tylko, bo to Forgotten Realms A ja wolę Diablo II od tamtej gry i tak

Old Post 18-07-2001 17:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil S4i1or Kliknij tutaj by wysłać e-maila do S4i1or Znajdź więcej post'ów przez  S4i1or Dodaj S4i1or do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać S4i1or prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
oxygen
new challenger

eee tam
bg jest lepsze

Old Post 18-07-2001 17:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil oxygen Znajdź więcej post'ów przez  oxygen Dodaj oxygen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać oxygen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
S4i1or
Thorin Oakenshield

Następny... Może i jest fajne, ale jakoś nie mogę się do niego przekonać... Gdyby tak ktoś usunął moje Diablo II, to pewnie bym pograł w BG...

Old Post 18-07-2001 17:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil S4i1or Kliknij tutaj by wysłać e-maila do S4i1or Znajdź więcej post'ów przez  S4i1or Dodaj S4i1or do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać S4i1or prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bizonek
def

CE3RDE: Takk. MGS r0x, MGS2 r0x^10 .
Graliście może w Project IGI ?
Bo nie wiem jak można tą jebaną gre przejść. :/

Old Post 18-07-2001 17:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bizonek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bizonek Znajdź więcej post'ów przez  bizonek Dodaj bizonek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bizonek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]xen0m
fpp.pl
Administrator

quote:
Dobra, zacząłeś mi tu pięknie tłumaczyć, ale ja nie gram w BG II... Zapytałem tylko, bo to Forgotten Realms A ja wolę Diablo II od tamtej gry i tak

d2 to zrecznosciowka a bg to crpg. to 2 zupelnie rozne gry. nie mozna ich porownywac

ja bg2 przeszedelm 4 razy. polecam

Old Post 18-07-2001 19:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]xen0m Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]xen0m Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]xen0m Dodaj [FPP]xen0m do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]xen0m prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
CE3RDE
Just do it.

quote:
Napisane oryginalnie przez bisonek
CE3RDE: Takk. MGS r0x, MGS2 r0x^10 .
Graliście może w Project IGI ?
Bo nie wiem jak można tą jebaną gre przejść. :/

Gralem wedlug mnie jest wypasna taka fabula do jamesa bonda zblizona, ogolnie bardzo mi sie podobalo (w demku bo tylko w demko gralem) jak mozna bylo zalatwic kolesi przez sciane kalach + granaty rooxbisonek jezeli znasz angielski to sciagnij z jakiegos anglojezycznego serwisu opis,gdzies takowy widzialem...
jak sobie adres przypomne to zarzuce go tutaj...

"Jak tu żyć w mieście, które jest z tego znane, że wszystko, co się dzieje z góry jest ukartowane Tam, gdzie dominują poszlaki, a nie fakty i żeby coś osiągnąć ***** musisz mieć kontakty. Prawdziwe życie bez imaginacji, koniec bredni, chleb powszedni, bogaci biedni -tak było, będzie, musi być- umiesz z tym żyć?" WWO

Old Post 19-07-2001 10:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil CE3RDE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do CE3RDE Znajdź więcej post'ów przez  CE3RDE Dodaj CE3RDE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać CE3RDE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
S4i1or
Thorin Oakenshield

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]xen0m

d2 to zrecznosciowka a bg to crpg. to 2 zupelnie rozne gry. nie mozna ich porownywac

ja bg2 przeszedelm 4 razy. polecam

Moim zdaniem, obydwa tytuły to erpegi... Twierdzisz, że nie można ich porównywać... A jednak w niektórych gazetach było porównanie BG II i D II... Tak samo, jak porównywali (bodajże w Świecie Gier Komputerowych) Quake'a III i UT. No wiadomo, że te dwie gry konkurują ze sobą, ale nie wiem, dlaczego nie można porównać D II do BG II ?

Old Post 19-07-2001 15:29
blo
death czarnianin

Powiedz mi co ma BG2 i D2 wspolnego oprocz swiata fantasy i rzutu izometrycznego? D2 to zrecznosciowka a BG2 jak zalwazyl xen0m to najprawdziwszy crpg...
To tak jakby porownywac Q3 i Deus Ex. Obydwa maja widoki FPP a jednak reprezentuja zupelnie inny rodzaj rozgrywki

Old Post 19-07-2001 18:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil blo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do blo Znajdź więcej post'ów przez  blo Dodaj blo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać blo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bLADE
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez oxygen
eee tam
bg jest lepsze

Nie znasz sie =>. Fallout 2 is the best!!! Ja, choc lubie fantastyke, nie lapie klimatu BG, nie lapie zasad walki (bo nie sa na tury =]) itp.

Old Post 19-07-2001 23:10
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bizonek
def

CE3RDE: Ja grałem w FULL'a przesedłem na 4 poziomie trudności. :> Ale nie wiedziałem że w MGS można sobie postrzelać przez ściany.

Old Post 19-07-2001 23:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bizonek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bizonek Znajdź więcej post'ów przez  bizonek Dodaj bizonek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bizonek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]xen0m
fpp.pl
Administrator

quote:

Moim zdaniem, obydwa tytuły to erpegi... Twierdzisz, że nie można ich porównywać... A jednak w niektórych gazetach było porównanie BG II i D II... Tak samo, jak porównywali (bodajże w Świecie Gier Komputerowych) Quake'a III i UT. No wiadomo, że te dwie gry konkurują ze sobą, ale nie wiem, dlaczego nie można porównać D II do BG II ?

jezelo oba tytuly to crpg to powiedz mi na tym przykladnie na czym polega to rpg? jakie sa zasady? tytulu rpg nie przyznaje sie na zasadzie "o widze ze widok z perspektywy i chodzi sie postacia. tak, to jest rpg". rpg ma scisle okreslone zasady ktorych d2 poprostu nie posiada. d2 ma tyle wspolnego z bg2 ze...

a co do porownan, to w jakiej gazecie to bylo? clik? play?

Old Post 20-07-2001 10:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]xen0m Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]xen0m Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]xen0m Dodaj [FPP]xen0m do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]xen0m prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 20:16.    Strony (2): « 1 [2] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions