quote: Napisane oryginalnie przez rcube
Trzeba będzie znowu Firewalle stosować bo nie wiadomo kto co znowu zarzuci na boardzie Nie lubie firewalli bo wiele stronek wtedy nie działa, no ale jak ta dalej będzie...
Jak wchodzisz przez przeglądarkę i masz ją jako zaufaną to nie firewall a antywir może pomóc.
Firewall ma ustawione, że przeglądarkę może puszczać po określonych portach i jeśli to po nich idzie i inicjatywa wyszła z twojej przeglądarki to co się potem dzieje na twoim twardym już firewalla nie interesuje chyba, że jakaś aplikacja chce się połączyć z siecią na niezdefiniowanych lub zablokowanych portach.
To co jest w tym linku przeszło przez firewalla na kompie, z którego tam wchodziłem i dopiero antywir podniósł alarm. Poza zwiechą nic mi się nie stało bo zamknąłem wcześniej wszystkie pliki.
Ja nie żałuję, że tam wszedłem bo odkryłem złe ustawienie antywira Teraz, ścina to na pniu i nic się nie dzieje.
"Niech przeciwnik muśnie twą skórę gauntletem, ty przywal mu shotgunem. Niech przeciwnik przywali ci shotgunem, ty przywal mu RL. Niech przeciwnik przywali tobie RL, a ty zabij go z RG. Nie koncentruj się na bezpiecznym uniknięciu - połóż swe życie przed nim"
Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|