Maziomir i THunDeR rulaaaaaaaaaa
quote: Napisane oryginalnie przez [POISON]Mazio
Siemka Falek! 
Wybaczysz, ale nie zgadzam sie z Toba wogole!
Popatrz chociazby na posty na bordzie RTCW.FPP.PL - nie zauwazyles ze ludzie mocno roznia sie poziomem inteligencji?!? Po to wlasnie Ci ktorzy rzadza narodami, swiatem wogole i to na roznych platformach (panstwowych, koscielnych czy jakichkolwiek innych - finansowych np.) tworza prawa czy kanony moralnosci aby wziac w karby tych ktorzy pojda jak w dym za roznymi szalencami lub sami nimi zostana.
Nie mowie juz o calosci takiego problemu, ale uproszcze to do tego ze gdyby wprowadzic tolerancje chociazby podobna do internetu to swiat wygladalby jak dziki zachod pomnozony przez milczenie owiec.
Tak wiec ktos madrzejszy niz Ty czy ja (wybacz ) ustalil ze nalezy dbac aby tragiczne losy ludzkosci z II Wojny Swiatowej nigdy sie juz nie powtorzyly (i nie o sama tylko wojne tu chodzi, a bardziej o jej totalitaryzm i ludobojstwo), i powszechne jest prawne potepienie faszyzmu (ach czemuz rowniez nie stosuje sie tego dla syjonizmu chociaz ONZ rowniez to napietnowal ) i zakazana jest jakakolwiek jego propagacja.
Dlatego tez nadal sadze ze rownanie jest proste: moze sie zdarzyc ze - Dr.Mengele Gracz OFKZ jest dobrym zawodnikiem w RTCW + maly glupi Jasio o nicku XXX spotykaja sie na ByRy i ten zafascynowany tym jak Meng wymiata innych Jasiow czy kogo tam chcesz do swojej podswiadomosci wbija fakt ze Dr.Mengele jest zajebistym gosciem co moze miec wplyw na postrzeganie jego protoplasty = w przyszlosci moze to miec negatywny oddzwiek na jego IQ 89 a konsekwencje moga byc od zadnych przez male (kopie psa, zone i dzieci ) do duzych (niesamowite wichry historii rzucaja go do gory i daje komus rozkazy do zabijania ludzi).
Traktuj to rownanie jako wielkie uproszczenie (wrecz uglupienie sprawy ) ale zycie jak sam pewnie mogles sie juz przekonac jest mocno wykrecone i lubi platac figle!!!
Zreszta po co uzywajac takich nickow (Hess np.) wyciagac na swiatlo dzienne tych parszywcow, czy zasluguja na to? Za to co zrobili najlepsza kara byloby ludzkie zapomnienie a nie miejsce w historii!
nie wiem dlaczego ale sie z toba zgadzam.po wczorajszej rozmowie z thunderem uświadomiłem sobie pewną rzecz ale nadal jednak uważam, że jest to jego sprawa prywatna i ten temat nie jest śmieszny ponieważ ci ludzie zabijali innych a jeden 8 latek który np. gra w wolfa zobaczy pana imieniem Heinrich Himmler or Hitler i będzie go uważać za autorytet. kumam o co chodzi ale każdy ma prawo do swojego nicka aczkolwiek zgadzam się i z Maziomirem i z THunDeReM który mi napisał iż są pewne granice dobrego smaku których nie powinno się przekraczać.ja kończę dyskusje na ten temat aczkolwiek uważam, że temat był inteligentny i jestem zadowolony, że został poruszony.
PS.odpowiedzcie na mojego posta "Która strona da best???" plizzzzzzzzzzzzzzz