szczerze mowiac mam to w dupie. mam to naprawde gleboko w dupie, czy weirdo dostanie banana czy nie, bo to nie ode mnie zalezy. wiem tylko tyle, ze bedzie mi go brakowac, jesli sie to stanie. dlatego glosowalem na NIE
zreszta to jednorazowy wybryk, chlopak jest jaki jest, tego sie juz nie odwroci, ale z checia pomaga ludziom i mozna sie do niego zawsze zwrocic (wiem z doswiadczenia)
a ty, anouar, zastanow sie troche nad swoim postepowaniem. zastanow sie czy masz prawo wyjezdzac z takim topikiem i krytykowac weirda, skoro sam nie jestes w porzadku. twoja obecna dzialalnosc na boardzie ogranicza sie w 90% do chujowo zlosliwego komentowania postow weirda... uczepiles sie go, i jak wszyscy wiedza, nie dogadujecie sie. z tym, ze on sie do ciebie nie przypierdala, zlewa cie z gry na dol, bo jest rozsadniejszy. nie bedzie sie przejmowal jakims smiesznym malym pajacem z kompleksem malego ptaszka ktory za wszelka cene chce wszystkim udowodnic jaki to on jest rozsadny tolerancyjny i dojrzaly, bo czasem pierdolnie jakis post pelen wyszukanych pojec i rozwazan zycia i egzystencji.
wiec, rob jak uwazasz... polewaj sobie dalej z niego razem ze swoja banda kolesi... wasz wybor... ale jak dla mnie i wielu innych osob to po prostu smierdzi... a dojrzalosc i tolerancja z ktora sie tak wozicie, poszly dawno w cholere
eod