Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Urban Terror > serwerek TDM
czy chcecie mieć polski serwer TDM ??
You do not have permission to vote on this poll.
TAK 13 92.86%
NIE 1 7.14%
W sumie: 14 głosów 100%
 [Edycja ankiety (moderatorzy tylko)]
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (3): « 1 [2] 3 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
LuZnY
luznym po pysku :o

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ehhe

quote:
Napisane oryginalnie przez PAPUGa

ja też jestem pesymistą o tej porze

ja tak mam od zawsze

\/

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 29-04-2002 01:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil LuZnY Kliknij tutaj by wysłać e-maila do LuZnY Znajdź więcej post'ów przez  LuZnY Dodaj LuZnY do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać LuZnY prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
8lo0d
An+y*Chr1st

Re: Re: Re: serwerek TDM

quote:

kill2.it.pl:27962
krótko i treściwuie

CTF server ?!?!

Old Post 29-04-2002 13:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil 8lo0d Kliknij tutaj by wysłać e-maila do 8lo0d Znajdź więcej post'ów przez  8lo0d Dodaj 8lo0d do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać 8lo0d prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
OpTiCaL
|=bia=| Rulez

spox

papuga ucieszyła mnie twoja informacja ale żeby jeszcze ktoś grał na tych serwerkach ostatnio wszyscy do snajpera sie uczepili i na kubusiu ts malo kto gra a przecież tam są leprze pingi. nie rozumiem niektórych ludzi ...

Pozdrowka 4 all

>-------===-------<

Old Post 29-04-2002 14:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil OpTiCaL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do OpTiCaL Znajdź więcej post'ów przez  OpTiCaL Dodaj OpTiCaL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać OpTiCaL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Sniezek
Elite (Fiend)

ok niech bedzie tdm , ale prosze papuga zmien ctf na ts ....

Old Post 29-04-2002 16:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Sniezek Znajdź więcej post'ów przez  Sniezek Dodaj Sniezek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Sniezek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
PAPUGa
Elite (Fiend)

Snieżq...

quote:
Napisane oryginalnie przez Sniezek
ok niech bedzie tdm , ale prosze papuga zmien ctf na ts ....

sorki, ale jestes tak monotematyczny, ze az do znudzenia
daj spokój - do niedawna (o ile mi wiadomo) nie bylo w polsce serverow innych niż TS.
czy jesteś przeciwnikiem CTF,TDM? że przykażdej okazji wspominasz o zamianie CTFa na TS, oraz TDMa na TS.

Snieżku, bez urazy - sa jeszcze inni gracze UT w Polsce

Old Post 29-04-2002 17:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil PAPUGa Znajdź więcej post'ów przez  PAPUGa Dodaj PAPUGa do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Sniezek
Elite (Fiend)

ech.moze i jestem monotematyczny , ale uwazam ze bez sensu stawiac server ctf na ktorym pogra sobie 5 graczy...lepiej postawic TS na ktorym pogra conajmniej 10....chyba lepiej zrobic cos zeby wiekszosc byla zadowolona albo juz nie wiem...

Old Post 29-04-2002 17:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Sniezek Znajdź więcej post'ów przez  Sniezek Dodaj Sniezek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Sniezek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
PAPUGa
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez Sniezek
ech.moze i jestem monotematyczny , ale uwazam ze bez sensu stawiac server ctf na ktorym pogra sobie 5 graczy...lepiej postawic TS na ktorym pogra conajmniej 10....chyba lepiej zrobic cos zeby wiekszosc byla zadowolona albo juz nie wiem...

no wiec po to zaproponowalem ogolna dyskusje - do czego wykorzystac port 27963 na q2. Czy maly, cichy TS, do treningow klanowych, czy moze kolejna rzeznia typu snajper? propozycje, rzucajcie te propozycje, bo ...

Old Post 29-04-2002 18:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil PAPUGa Znajdź więcej post'ów przez  PAPUGa Dodaj PAPUGa do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
OpTiCaL
|=bia=| Rulez

quote:

no wiec po to zaproponowalem ogolna dyskusje - do czego wykorzystac port 27963 na q2. Czy maly, cichy TS, do treningow klanowych, czy moze kolejna rzeznia typu snajper? propozycje, rzucajcie te propozycje, bo ...

ja jestem za serwerami z innymi typami rozgrywek niż ts
podoba mi się tdm test spox .tylko jest jeden problem ludzie siedzą na zasyfiałym snajperku i nikt nie wchodzi na nowe serwery trzeba coś z tym zrobić

Pozdrowka 4 all

>-------===-------<

Old Post 29-04-2002 18:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil OpTiCaL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do OpTiCaL Znajdź więcej post'ów przez  OpTiCaL Dodaj OpTiCaL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać OpTiCaL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
8lo0d
An+y*Chr1st

Re: Snieżq...

quote:

sorki, ale jestes tak monotematyczny, ze az do znudzenia
daj spokój - do niedawna (o ile mi wiadomo) nie bylo w polsce serverow innych niż TS.
czy jesteś przeciwnikiem CTF,TDM? że przykażdej okazji wspominasz o zamianie CTFa na TS, oraz TDMa na TS.

Snieżku, bez urazy - sa jeszcze inni gracze UT w Polsce

I dobrze, same TS, TS i jescze raz TS, chętnie zagram na CTF ... tylko żeby się chętni znaleźli ...

Old Post 29-04-2002 19:10
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil 8lo0d Kliknij tutaj by wysłać e-maila do 8lo0d Znajdź więcej post'ów przez  8lo0d Dodaj 8lo0d do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać 8lo0d prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

Cool hehe

Qrde ja chcem natychmiast CTF CTF chyba będzie grało więcej osó niż w TS na q2 . Śnieżku jak nie to nie nietrzeba wchodzić na server i sprawa objaśnionaHeh nie jestem pewien , ale przynajmniej 7-8 graczy r3 będzie na tym serverku siedziało i za flagą biegało:d dobry trening na spryt. PAPUGa zasługuje ci się jakieś honorarium za tyle pracy nad sceną UT w polsce... :piwo:
P.S opti leprzy pisze się przez sz a nie rz lepszy q2 od snajperka

GrEaTEyE

Old Post 29-04-2002 20:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GrEaTEyE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GrEaTEyE Znajdź więcej post'ów przez  GrEaTEyE Dodaj GrEaTEyE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GrEaTEyE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
OpTiCaL
|=bia=| Rulez

Re: hehe

quote:
Napisane oryginalnie przez GrEaTEyE
Qrde ja chcem natychmiast CTF CTF chyba będzie grało więcej osó niż w TS na q2 . Śnieżku jak nie to nie nietrzeba wchodzić na server i sprawa objaśnionaHeh nie jestem pewien , ale przynajmniej 7-8 graczy r3 będzie na tym serverku siedziało i za flagą biegało:d dobry trening na spryt. PAPUGa zasługuje ci się jakieś honorarium za tyle pracy nad sceną UT w polsce... :piwo:
P.S opti leprzy pisze się przez sz a nie rz lepszy q2 od snajperka

podnieciłeś sie wytknięciem jakiegoś mojego błędu . moja sprawa jak pisze nie wpier***** sie jak cie nikt o to nie prosi bo zaczynasz denerwować ludzi nie bądź taki mądry i dumny jak paw ale ty zawsze taka będziesz
nikt sie nie czepia mnie tylko qr** ci coś nie pasuje jak słowa nie pomoga to naprwde co dupsko skopie i się skończy za mały szczawik jesteś zeby pyskować domnie

Pozdrowka 4 all

>-------===-------<

Old Post 29-04-2002 20:53
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

Re: Re: hehe

quote:
Napisane oryginalnie przez OpTiCaL

podnieciłeś sie wytknięciem jakiegoś mojego błędu . moja sprawa jak pisze nie wpier***** sie jak cie nikt o to nie prosi bo zaczynasz denerwować ludzi nie bądź taki mądry i dumny jak paw ale ty zawsze taka będziesz
nikt sie nie czepia mnie tylko qr** ci coś nie pasuje jak słowa nie pomoga to naprwde co dupsko skopie i się skończy za mały szczawik jesteś zeby pyskować domnie

wiesz co ty chyba jakiś dziwny jesteś o żarcik się czepiasz...dochodzisz do poziomu shadowa i tylko tyle......a pisałem na temat, vo temat brzmi: wpłyyw sprzętu na poziom gry....a co do szczawika...jestem młodszy od ciebie ale niejestem taki głupi za przeproszeniem żeby za żąrcik odrazu rugać.....stary niebądź taki pewny sievie.....board jest o UT a w UT ostro dostajesz.......buehehehe

P.S chłopakiem bez poczucia humoru jesteś......za żarcik byś zabił![joke....znasz te słowo?]

GrEaTEyE

Old Post 30-04-2002 11:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GrEaTEyE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GrEaTEyE Znajdź więcej post'ów przez  GrEaTEyE Dodaj GrEaTEyE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GrEaTEyE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
OpTiCaL
|=bia=| Rulez

Re: Re: Re: hehe

quote:

wiesz co ty chyba jakiś dziwny jesteś o żarcik się czepiasz...dochodzisz do poziomu shadowa i tylko tyle......a pisałem na temat, vo temat brzmi: wpłyyw sprzętu na poziom gry....a co do szczawika...jestem młodszy od ciebie ale niejestem taki głupi za przeproszeniem żeby za żąrcik odrazu rugać.....stary niebądź taki pewny sievie.....board jest o UT a w UT ostro dostajesz.......buehehehe

P.S chłopakiem bez poczucia humoru jesteś......za żarcik byś zabił![joke....znasz te słowo?]

znam te słowo ale nie przez ciebie pisane bo twoje żarty ni mają na celu rozśmieszenia kogoś tylko wytknięcie czegoś albo ośmieszenie kogoś a że napiszejs "[joke]" i gadasz że ktoś sie na żartach niezna

a zresztą już ci mówiłem że nie żartuj sobie zemnie bo nie umiesz żartować

i na tym zakończmy ten temat

ps jeśli prubujesz być śmieszniejszy od jaggeda to nie wtym kierunku żartuj co żartujesz, a ten żart o kmb co napisałeś żee niema czasu dla ut tylko dlaswego chłopaka to jestem pewien że sporo osób żeby mieszkało w Wasilkowie to by ci dupsko skopałojakbyś o nich tak napisał

Pozdrowka 4 all

>-------===-------<

Old Post 30-04-2002 15:28
8lo0d
An+y*Chr1st

Re: Re: Re: Re: hehe

quote:

Też tak proponuje ...

Old Post 30-04-2002 16:24
PAPUGa
Elite (Fiend)

quote:

ja jestem za serwerami z innymi typami rozgrywek niż ts
podoba mi się tdm test spox .tylko jest jeden problem ludzie siedzą na zasyfiałym snajperku i nikt nie wchodzi na nowe serwery trzeba coś z tym zrobić

no - nic nie poradze nie mam znajomosci na snajperze i nie zmniejsze tam ilosci graczy (jak to za moja inicjatywa zostalo zrobione na coolnecie).

Old Post 01-05-2002 17:51
PAPUGa
Elite (Fiend)

Re: Re: Re: serwerek TDM

quote:
niekoniecznie z hasłem ale na dużo luda 20 minimum tylko kto założy ten serwer...

hm....
wlasnie ... KTO zalozy ten server?
heh....
kill2.it.pl:27961 -TDM. 32 graczy.
wystarczy?

Old Post 01-05-2002 17:53
PAPUGa
Elite (Fiend)

nowe servery: TDM, CTF, TS. JAK? (krotki help).

quote:
Napisane oryginalnie przez 8lo0d

Czyli kill2.it.pl - server TS
217.153.59.106:27961 - TDM , nie ma jakiegoś łatwiejszego adresu ?

to jeszcze raz po kolei:
odpalasz swojego UTklienta i piszesz w jego konsoli (bo pewnie wyszukiwaczka tych serverow nie znajdzie):

/connect kill2.it.pl:27960 - to dla TS na 16 graczy.

/connect kill2.it.pl:27961 - to dla TDM na 32 graczy (tzw. rzeznia, miesko, miazga, mordownia )

/connect kill2.it.pl:27962 - to dla CTF na 14 graczy.

czy sa jeszcze jakies pytania?
z tego co widze, to jedynie TS sie cieszy zainteresowaniem:
http://kill2.it.pl/GameTrakker/mrtg/kill2itpl27960.html

zas CTF: http://kill2.it.pl/GameTrakker/mrtg/kill2itpl27962.html
niewielkim,
oraz TDM: http://kill2.it.pl/GameTrakker/mrtg/kill2itpl27961.html
jeszcze mniejszym.
heh, mam nadzieje ze to ze wzgledu na fakt, iz niezabardzo wiadomo o tych servach - nie ma o nich informacji
(Redakcjo UT.PL - dodacie je do swojej serczowaczki plz? to przy okazji poposze poprawic link do UrbanoTerroristoz z IPa na nazwe: kill.it.pl).
Bo jesli nie... jesli sie okaze, ze za tydzien, dwa - bedzie identycznie male zainteresowanie tymi servami ... to je shutdownuje i w ich miejsce odpalam CounterStrikowe servy. O!

Old Post 01-05-2002 18:03
PAPUGa
Elite (Fiend)

quote:
PAPUga niebędzie a tak do wszystkiego zebrać w kupe to ja chcem żeby było coś takiego: na przemian, jedna mapka tdm druga TS, da sie? bo mi sie pomysł podbobaa jak się da to napewno od zajee*****ania roboty, ale żeby coś zrobić porządnego trza się napracować. THX papuga za wszystko co zrobiłes dla UT PL scenki, mam nadzieję że jeszcze coś zrobiszDDDDDDDDDDDD

da sie, da - z tego co czytalem po swiecie (wiecie - podrozowalo sie troche, bedac pakietem IP )

probowalem swego czasu to odpalic u siebie - cos nie wychodzilo.
obiecuje, ze wroce do sprawy.... w polowie maja?
o ile bedzie odpowiednie cisnienie

Old Post 01-05-2002 18:06
PAPUGa
Elite (Fiend)

quote:
papuga ale ty spoko gostek jesteś
patrze troszczysz sie o polskie ut
stawiasz nowe serwerki spox tak dalej

no, ale ja fajny, co?
stawiam na lewo i prawo. Komu dzis postawic?

a co dalej... ?
jak pisalem - cos w rodzaju statystykowania graczy.
z podsumowaniem na koniec miasiaca/tygodnia.

kolejne, to moze automat ro rezerwacji rcona na servie - chociaz nie mam pomyslu jak zaprzac automat (skrypty) do zmiany hasla na rconie

kolejna sprawa - moze jakis grosz z tego zaczac czerpac?

Old Post 01-05-2002 18:15
PAPUGa
Elite (Fiend)

Re: spox

quote:
papuga ucieszyła mnie twoja informacja ale żeby jeszcze ktoś grał na tych serwerkach ostatnio wszyscy do snajpera sie uczepili i na kubusiu ts malo kto gra a przecież tam są leprze pingi. nie rozumiem niektórych ludzi ...

ja tez ich nie rozumiem
a moze w kazdym z nas sa ciagoty .. quejkowe?
poszalec w tlumie graczy, ponabijac jak_najwiecej_fragow, dostac pare guzow i wyjsc z przeklenstwami (oszukijecie! czitujecie! aimoty! wallhacki!) i potem miotac przeklenstwami na prawo i lewo....

hm, to chyba pozna pora, albo zachod slonca tak na mnie wplywa, przepraszam.

Old Post 01-05-2002 18:21
8lo0d
An+y*Chr1st

kill2.it.pl:27962 - TDM słyszałem że są tam jakieś niestandartowe mapki, jakie ?

Old Post 01-05-2002 18:36
PAPUGa
Elite (Fiend)

quote:
kill2.it.pl:27962 - TDM słyszałem że są tam jakieś niestandartowe mapki, jakie ?

mapcycle:

ut_ricochet
ut_revolution
ut_rommel
ut_docks
ut_streets
ut_alleys
ut_sands
ut_riyadh
ut_uptown
ut_pressurezone
ut_austria

dlaczego taki?
bo sie nie moge doprosic SPOLECZNOSCI o wspolprace.
o propozycje konfiga servera. o propozycje mapek.
wiec robie po uwazaniu

Old Post 01-05-2002 18:41
OpTiCaL
|=bia=| Rulez

quote:

mapcycle:

ut_ricochet
ut_revolution
ut_rommel
ut_docks
ut_streets
ut_alleys
ut_sands
ut_riyadh
ut_uptown
ut_pressurezone
ut_austria

dlaczego taki?
bo sie nie moge doprosic SPOLECZNOSCI o wspolprace.
o propozycje konfiga servera. o propozycje mapek.
wiec robie po uwazaniu

możesz usunąć sandsy i dożucić laneway 2 albo case
najlepiej te dwie mapki

ps: daj swój nr gg bo mam do ciebie sprawe

Pozdrowka 4 all

>-------===-------<

Old Post 01-05-2002 21:10
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

Re: Re: Re: Re: hehe

quote:

znam te słowo ale nie przez ciebie pisane bo twoje żarty ni mają na celu rozśmieszenia kogoś tylko wytknięcie czegoś albo ośmieszenie kogoś a że napiszejs "[joke]" i gadasz że ktoś sie na żartach niezna

a zresztą już ci mówiłem że nie żartuj sobie zemnie bo nie umiesz żartować

ps jeśli prubujesz być śmieszniejszy od jaggeda to nie wtym kierunku żartuj co żartujesz, a ten żart o kmb co napisałeś żee niema czasu dla ut tylko dlaswego chłopaka to jestem pewien że sporo osób żeby mieszkało w Wasilkowie to by ci dupsko skopałojakbyś o nich tak napisał

słuchaj niebądź taki mądry bo ja se żartuje na tym boardzie pisząc [joke] jak ci niepasuje to neiczytaj i po sprawie....a co do kmb to mam dużo tak jak i wielu innych ... A do innych graczy UT nic niemam, w moje życie to się niewtrącaj, jesteś moja mam lub tato czy co? ehhehe śmiać mi się chce!!!
P.S kończmy to w końcu.....weź se to stary do serca....ja żyje tak jak żyje i nic do tego życia niemam...papa
wrzućmy na looz!!!

GrEaTEyE

Old Post 01-05-2002 21:19
OpTiCaL
|=bia=| Rulez

Re: Re: Re: Re: Re: hehe

quote:

...jesteś moja mam lub tato czy co?

dziadek

Pozdrowka 4 all

>-------===-------<

Old Post 01-05-2002 22:02
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: hehe

quote:

dziadek

qrde znowu masz racje, a ja myślałem że Bacia hehe starsi są mądrzejsi, lecz są wyjątki

GrEaTEyE

Old Post 01-05-2002 22:04
8lo0d
An+y*Chr1st

Re: Re: Re: Re: Re: Re: hehe

quote:

dziadek

No racja racja, dziadek ... skoro skończył dziś 16 lat to już stary ...
Wszystkiego najlepszego ...

Old Post 02-05-2002 00:43
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

hihi

jaki dziadziuś??? hehe on wygląda na pradziadka!!!siwjeje już powoli....hehe

GrEaTEyE

Old Post 02-05-2002 11:10
8lo0d
An+y*Chr1st

Re: hihi

quote:
jaki dziadziuś??? hehe on wygląda na pradziadka!!!siwjeje już powoli....hehe

A laskę jakąś ma ?
Nie chodzi mi o stawianie lasek hehe bo słyszałem że on w tym jest dobry ... chodzi mi o laske, taką ( * Y * ) a pfe tzn drewnianą

Old Post 02-05-2002 12:26
PAPUGa
Elite (Fiend)

Re: Re: hihi

quote:
chodzi mi o laske, taką ( * Y * ) a pfe tzn drewnianą

iii tam, ja wole laseczke o taka:
(o)(o) :mniam:

Old Post 02-05-2002 22:07
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 08:21.    Strony (3): « 1 [2] 3 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions