Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Quake III Arena > Pytania...
Na jakim grasz picmip'ie ??
You do not have permission to vote on this poll.
r_picmip 0-1 6 20.69%
r_picmip 2-3 6 20.69%
r_picmip 4 1 3.45%
r_picmip 5 9 31.03%
r_picmip 6 0 0%
r_picmip 7 3 10.34%
r_picmip 8 1 3.45%
r_picmip 9 - i wyzej 3 10.34%
W sumie: 29 głosów 100%
 [Edycja ankiety (moderatorzy tylko)]
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): « 1 [2] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
BobeK
Guest

eeeee.... no ja gralem jakis ten czas na 5, ale poprostu sie wszystko rozplywalo ale wiem ze podobno lepiej sie tak gra .
fov powiem ze mam normalny (90) bo sie przyzwyczailem moze bym dal 100 max . A sens (Logitech Pilot) mam na 1.5 i maccel 0.2. dosyc malo ale git :>

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 13-05-2002 16:20
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
BartiZ
fallen

Bobek da sie na takim sensie grać ? Zapewne musisz sie duużooo namachać jak chcesz sie obrócić... ja pamietam jak gralem na malym sensie... to zwykle po intensywniejszej grze podkładka byla w roznych ciekawych pozycja, nie raz przesunieta o jakies 10cm . Ja tam też mam jakiegoś logitecha a co to je to nie wiem. Wiem że ten gryzoń ma 3 przyciski, wygodny kształt i sie nim fajnie gra (przynajmniej mi) A co do fov'a to ja gram na 111 :> a sensa mam 17 procz raila, tego mam na 15

By no-one but myself
"
Vader - The Nomad

Old Post 13-05-2002 16:56
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil BartiZ Kliknij tutaj by wysłać e-maila do BartiZ Znajdź więcej post'ów przez  BartiZ Dodaj BartiZ do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać BartiZ prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Goth1c
CPMA "4 fun" player

quote:
Napisane oryginalnie przez BartiZ
Bobek da sie na takim sensie grać ? Zapewne musisz sie duużooo namachać jak chcesz sie obrócić

musisz mierc ddddduuuuuużżżżżżeeeeeeeeeeee biurko

Old Post 13-05-2002 18:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Goth1c Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Goth1c Znajdź więcej post'ów przez  Goth1c Dodaj Goth1c do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Goth1c prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
j@rzabek
Brujah

quote:
Napisane oryginalnie przez Goth1c

najgorzej sie przerzucic z wiekszego na mniejszy.
ja tam mam 135 i sens 15 bo mi przy tych ustawieniach sie fajnie skoki robi

heh...spory ten fov...

Old Post 13-05-2002 19:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil j@rzabek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do j@rzabek Znajdź więcej post'ów przez  j@rzabek Dodaj j@rzabek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać j@rzabek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Goth1c
CPMA "4 fun" player

quote:
Napisane oryginalnie przez j@rzabek

heh...spory ten fov...

ale sie dobrze gra z sens 15

Old Post 13-05-2002 19:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Goth1c Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Goth1c Znajdź więcej post'ów przez  Goth1c Dodaj Goth1c do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Goth1c prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Goth1c
CPMA "4 fun" player

ale kazdy lubi to co lubi.
niewazne jakie masz cyferki w cfg.
wazne zebys efektownie i efektywnie gral

Old Post 13-05-2002 19:42
j@rzabek
Brujah

quote:
Napisane oryginalnie przez Goth1c

ale sie dobrze gra z sens 15

ja mam 8 ale to zaleza jak jeszcze w windozie ustawione...

Old Post 14-05-2002 18:17
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil j@rzabek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do j@rzabek Znajdź więcej post'ów przez  j@rzabek Dodaj j@rzabek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać j@rzabek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
BartiZ
fallen

Smile

Może założyć jeszcze temat o cg_fov ? Co do picmip'a to widze że najwięcej jest picmip'ów 2-3 oraz 5 =) Kiedyś grałem na 3.... dawne czasy, ale teraz 5. Moim zdaniem 5 de best picmip a z cg_nomip 35 to sie bardzo fajnie gra

By no-one but myself
"
Vader - The Nomad

Old Post 15-05-2002 12:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil BartiZ Kliknij tutaj by wysłać e-maila do BartiZ Znajdź więcej post'ów przez  BartiZ Dodaj BartiZ do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać BartiZ prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DamnDog
/-:

Talking

jak kiedys gralem na fovie 100 i sensie 30 (!)
ale wtedy gralem tylko z botami na dm17 i to bez raila (!)
potem zaczolem sie uczyc grac z ludzmi i sens zeszedl na 20, rail mi nie szedl i obnizylem na 15, bylo lepiej (ach te kafejkowe myszki za 5 zeta ). a teraz to gram na sens 9 albo 10, a fova to mam zmiannego od 110 dla raila i maszyngana do 125 dla rekawicy (lepiej sie trafia bo nie trza sie tyle rozgladac)
a na wiekszych sensach to sie latwiej rj robi. probowalem na sensie 5 grac ale za malo miejsca na biurku mam i walilem ciagle w klawiature. co do picmipa do wiekszy od 3 to jest SYF, jak to wyglada? zaraz mi sie voodoo przypomina

Old Post 15-05-2002 12:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DamnDog Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DamnDog Znajdź więcej post'ów przez  DamnDog Dodaj DamnDog do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DamnDog prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
PiaSkuN
BaKu BaKu

quote:

Napisane oryginalnie przez DamnDog:
fova to mam zmiannego od 110 dla raila i maszyngana do 125 dla rekawicy (lepiej sie trafia bo nie trza sie tyle rozgladac)

to znaczy, ze jak zmienisz bron, to zmienia ci sie zoom?
jak to zapisac w konfigu?

Old Post 15-05-2002 13:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil PiaSkuN Kliknij tutaj by wysłać e-maila do PiaSkuN Znajdź więcej post'ów przez  PiaSkuN Dodaj PiaSkuN do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać PiaSkuN prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Goth1c
CPMA "4 fun" player

quote:
Napisane oryginalnie przez DamnDog
(ach te kafejkowe myszki za 5 zeta ).

u nas w cafe tez sa takie za 5 zl i to z 3 przyciskami.
nie wiem czemu ale zawsze jak celuje z raila to mi tak zmiesznie celownik odskakuje

Old Post 15-05-2002 13:19
BartiZ
fallen

quote:
Napisane oryginalnie przez PiaSkuN

to znaczy, ze jak zmienisz bron, to zmienia ci sie zoom?
jak to zapisac w konfigu?

bind klawisz "weapon 7; cg_fov 110"
Komedny zawsze rozdzielasz ; I mozesz sobie ich duzo nawalić...

By no-one but myself
"
Vader - The Nomad

Old Post 15-05-2002 14:55
Lucas
esports.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez BartiZ
Może założyć jeszcze temat o cg_fov ?

Juz byl

Old Post 15-05-2002 16:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lucas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lucas Znajdź więcej post'ów przez  Lucas Dodaj Lucas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lucas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
j@rzabek
Brujah

widac tylko formalnie...

Old Post 15-05-2002 17:05
slawek
.

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Lucas
Juz byl

Ale to byłby przecież cg_fov2 - całkiem nowy i oryginalny
Przy okazji: nie polecam tego ustawienia.

Old Post 15-05-2002 17:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil slawek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do slawek Znajdź więcej post'ów przez  slawek Dodaj slawek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać slawek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]xen0m
fpp.pl
Administrator

bind x weapon5;cg_fov 125
bind x weapon7;cg_fov 110

Old Post 15-05-2002 23:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]xen0m Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]xen0m Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]xen0m Dodaj [FPP]xen0m do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]xen0m prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
BobeK
Guest

bind x "weapon5; cg_fov 90"
bind x "weapon7; cg_fov 30"

Old Post 16-05-2002 09:30
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Q
The Q is out there

nie wiem co to za topiki powychodzily....
ja od niedawna mam picmipa 9 kiedys gosci grajacych na takich za postrzelonych uwazalem

Old Post 07-05-2003 18:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Q Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Q Znajdź więcej post'ów przez  Q Dodaj Q do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Q prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Blue
Veteran (Ogre)

mhm picmip powyzej 5 niedozwolony na turnieach??? pierwsze słysze! ?? o co biega?? a fullbrighty? :

Old Post 07-05-2003 18:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Blue Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Blue Znajdź więcej post'ów przez  Blue Dodaj Blue do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Blue prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Lipas
I'm a l33t Mover :)

quote:
Napisane oryginalnie przez Blue
mhm picmip powyzej 5 niedozwolony na turnieach??? pierwsze słysze! ?? o co biega?? a fullbrighty? :

Nie, z tego co wiem, to nie jest dozwolony

Wiec sie szybko na 5 przerzuc, bo cienko bedzie ...

'Uśmiechnij się, właśnie jesteś w ukrytym KillFile...'

[L]ipas | GG: 917123

Old Post 07-05-2003 18:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Lipas Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Lipas Dodaj [FPP]Lipas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Lipas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Blue
Veteran (Ogre)

a r_fullbright 1? dozwolony czy nie?

Old Post 07-05-2003 19:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Blue Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Blue Znajdź więcej post'ów przez  Blue Dodaj Blue do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Blue prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
j@rzabek
Brujah

najlepiej to czytac regulamin

Old Post 07-05-2003 20:22
[FPP]Lipas

quote:
Napisane oryginalnie przez j@rzabek
najlepiej to czytac regulamin

taaa, zwalaszcza, ze wiele zmian wychodzi 'w praniu' :>

ciekawe, jak wtedy uda Ci sie doczytac ?

Old Post 08-05-2003 00:27
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Lipas Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Lipas Dodaj [FPP]Lipas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Lipas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
SakiS
Combat (Death Knight)

ja gram na 5 pic jarabek jak ty mozesz garc na sensie 15 :O ja mam 4 wczesniej gralem na 2

Old Post 08-05-2003 08:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil SakiS Kliknij tutaj by wysłać e-maila do SakiS Znajdź więcej post'ów przez  SakiS Dodaj SakiS do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać SakiS prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Lipas

Hmm, co do gry na wysokim sensie, to albo trzeba sie przyzwyczaic do mikronskich ruchow lapka, albo trzeba miec kiepska myche :>

Old Post 08-05-2003 11:28
MAr-n
PROwokator

po co ktos zaglosowal w ankiecie i odswiezyl ten topic a ja mam r_picmip 7 i jest fajnie . Gdzie jest zabronione grac z r_picmip powyrzej 5 ??? , a ja mam fajowo ustawiona myche (sensa wam nie podam bo i tak nie zmienicie )

(c) Edgard Allan Poe - The Black Cat
(...)
Mój avatar pochodzi z gazety "NIE" z tematu "Czy w polsce będzie jeszcze tańsza wódka"

Old Post 08-05-2003 13:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MAr-n Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MAr-n Znajdź więcej post'ów przez  MAr-n Dodaj MAr-n do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MAr-n prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
t0d
Elite (Fiend)

na slizgu bylo cos takiego (r_picmip max 5) - oczywiscie w pierwszej edycji (na kolejne mi sie nie chcialo jezdzic )

Art.226 §3. KK - Kto publicznie znieważa lub poniża konstytucyjny organ RP,
podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.

Old Post 08-05-2003 15:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil t0d Kliknij tutaj by wysłać e-maila do t0d Znajdź więcej post'ów przez  t0d Dodaj t0d do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać t0d prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 13:19.    Strony (2): « 1 [2] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions