Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Urban Terror > Pomocy Plzz
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (3): « 1 [2] 3 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
8lo0d
An+y*Chr1st

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Czestotliwosc odswierzania w Q3

quote:
Napisane oryginalnie przez PAPUGa

z widzenia.... codzienie tamtedy (obok) przejezdzam.

A co - jestes rowniez zainteresowany?

Taaa przyznaj się że tam mieszkasz a nie owijasz ...

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 05-05-2002 17:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil 8lo0d Kliknij tutaj by wysłać e-maila do 8lo0d Znajdź więcej post'ów przez  8lo0d Dodaj 8lo0d do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać 8lo0d prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
PAPUGa
Elite (Fiend)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Czestotliwosc odswierzania w Q3

quote:
Napisane oryginalnie przez 8lo0d

Taaa przyznaj się że tam mieszkasz a nie owijasz ...

przyznaje sie - mieszkam tam. w sasiedztwie. przez ulice. czlowieku, zebys wiedzial jakie ja rzeczy kiedys tam widzialem ale bylo-minelo.

a co - kolejny zainteresowany pobytem w sanatorium?

Old Post 05-05-2002 18:27
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil PAPUGa Znajdź więcej post'ów przez  PAPUGa Dodaj PAPUGa do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Loriwin
Skilled (Knight)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Czestotliwosc odswierzania w Q3

quote:

z widzenia.... codzienie tamtedy (obok) przejezdzam.

A co - jestes rowniez zainteresowany?

Ja jestem zainteresowana !! Odpoczełabym sobie od brata... jemu sie urlop przyda

Old Post 06-05-2002 18:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Loriwin Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Loriwin Znajdź więcej post'ów przez  Loriwin Dodaj Loriwin do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Loriwin prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
PAPUGa
Elite (Fiend)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Czestotliwosc odswierzania w Q3

quote:
Napisane oryginalnie przez Loriwin

Ja jestem zainteresowana !! Odpoczełabym sobie od brata... jemu sie urlop przyda

Zapisy: --> 3270000 GG.
Codziennie, okolo 8 oraz 20.

Old Post 06-05-2002 19:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil PAPUGa Znajdź więcej post'ów przez  PAPUGa Dodaj PAPUGa do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
8lo0d
An+y*Chr1st

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Czestotliwosc odswierzania w Q3

quote:

Zapisy: --> 3270000 GG.
Codziennie, okolo 8 oraz 20.

A ile się płaci za godzinę przyjemności [ tzn rozmowy ] ?

Old Post 06-05-2002 20:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil 8lo0d Kliknij tutaj by wysłać e-maila do 8lo0d Znajdź więcej post'ów przez  8lo0d Dodaj 8lo0d do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać 8lo0d prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
PAPUGa
Elite (Fiend)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Czestotliwosc odswierzania w Q3

quote:

A ile się płaci za godzinę przyjemności [ tzn rozmowy ] ?

Panie placa polowe przy wejsciu, polowe w srodku, polowe PO zejsciu.
Panowie - cennik specjalny - ceny zaporowe

Old Post 06-05-2002 20:49
8lo0d
An+y*Chr1st

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Czestotliwosc odswierzania w Q3

quote:

Panie placa polowe przy wejsciu, polowe w srodku, polowe PO zejsciu.
Panowie - cennik specjalny - ceny zaporowe

Hmm nie powiem ciekawe .. .pierwszy raz w swoim życiu spotkałem się z trzema połowami ... słyszałem już nie jedno np : większa połowa ... ale 3 połowy jescze nie

Old Post 06-05-2002 21:08
PAPUGa
Elite (Fiend)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Czestotliwosc odswierzania w Q3

quote:

Hmm nie powiem ciekawe .. .pierwszy raz w swoim życiu spotkałem się z trzema połowami ... słyszałem już nie jedno np : większa połowa ... ale 3 połowy jescze nie

a co powiesz na to:

"W zasadzie powinno się chodzić jak najwięcej z gołą głową (...) Jednak do przyrządzania posiłków i dojenia krów należy zakładać na głowę cienką chusteczkę".

albo:

czy wstając rano nie marzyłeś zawsze o ciepłych placuszkach z nadzieniem jabłkowym podawanych przez czarne dziewczę ubrane w zwiewną bieliznę? czy nie marzyłeś aby śniadanie to było zawsze w południe a nie o 9 rano? teraz możesz już o tym zapomnieć, bo oto recepta na twoje problemy: clubbing@pl, cichy i dyskretny, miękki, z wymiennymi końcówkami. nie wymaga zasilania. wykonany z materiałów używanych przez amerykańskich astronautów i japońskich samurajów. przy zakupie do 15.12.2001 drugi gratis.

Old Post 06-05-2002 23:02
Psycho
miejsce na twoją reklamę

quote:

Istnieje większa połowa mogę się założyć(udowodnie)

Old Post 08-05-2002 23:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Psycho Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Psycho Znajdź więcej post'ów przez  Psycho Dodaj Psycho do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Psycho prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Silverdevil
SILVER

Exclamation KLAN MESSENGER OF CHAOS |MC|

Szukam klanowiczów rekrutów którzy sa zainteresowani klanem |MC|
proszę kierować sie na adres [email protected]

Old Post 09-05-2002 12:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Silverdevil Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Silverdevil Znajdź więcej post'ów przez  Silverdevil Dodaj Silverdevil do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Silverdevil prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Loriwin
Skilled (Knight)

quote:

A ja jeszcze nie słyszałam że kobiety płaca PO ZEJŚCIU

Old Post 09-05-2002 20:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Loriwin Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Loriwin Znajdź więcej post'ów przez  Loriwin Dodaj Loriwin do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Loriwin prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
PAPUGa
Elite (Fiend)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Czestotliwosc odswierzania w Q3

quote:

po zajściu? ja to "PO ZAJśCIU" ??

Old Post 09-05-2002 22:14
8lo0d
An+y*Chr1st

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Czestotliwosc odswierzania w Q3

quote:

po zajściu? ja to "PO ZAJśCIU" ??

Ona napisała po zejściu .. przynajmiej tak mi się zdaje

Old Post 10-05-2002 21:29
Sniezek
Elite (Fiend)

po jakim zejsciu ? wtf ?

Old Post 10-05-2002 22:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Sniezek Znajdź więcej post'ów przez  Sniezek Dodaj Sniezek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Sniezek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
PAPUGa
Elite (Fiend)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Czestotliwosc odswierzania w

quote:

Ona napisała po zejściu .. przynajmiej tak mi się zdaje

nienie, zle przeczytales, niedowidzisz, co co?
Ona napisala wyraznie: "ZAJśCIU"

wiec sie pytam: po jakim ZAJśCIU ?

Old Post 11-05-2002 00:47
8lo0d
An+y*Chr1st

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Czestotliwosc odswierzania w Q3

quote:

Nie nie ... napewno po zejściu .... jestem pewny na 100% !

Old Post 11-05-2002 11:25
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

hehe

Ortografia nieczyni mistrza po zaejściu hehe

GrEaTEyE

Old Post 12-05-2002 13:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GrEaTEyE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GrEaTEyE Znajdź więcej post'ów przez  GrEaTEyE Dodaj GrEaTEyE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GrEaTEyE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
kood
just lame

ale co zjeść? nie kumam :/

Old Post 12-05-2002 20:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil kood Kliknij tutaj by wysłać e-maila do kood Znajdź więcej post'ów przez  kood Dodaj kood do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać kood prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
8lo0d
An+y*Chr1st

quote:
Napisane oryginalnie przez kood
ale co zjeść? nie kumam :/

I mamy kolejną wresję ... ehh

Old Post 12-05-2002 21:08
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

quote:

I mamy kolejną wresję ... ehh

]

mam 3 zaeljeść

GrEaTEyE

Old Post 12-05-2002 21:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GrEaTEyE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GrEaTEyE Znajdź więcej post'ów przez  GrEaTEyE Dodaj GrEaTEyE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GrEaTEyE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Siekiera
Skilled (Knight)

momo dlaczego nie zrobiłaś badań prenatalnych..

tak zgadzam sie że chinczycy mają spora armie ale to nie znaczy że można frówać w kosmos bezkarnie bo można sie zaziębić gdyż brzozy są tam wysokie i w ogóle......pozatym gdy pieczesz owce sprawdż czy nie ma w pobliżu czerwonej gliny bo zle wpływa na wzrok. Na szczęście zawsze można pograć w piłke.

ps.no dobra, to gdzie ten szpital?

Old Post 13-05-2002 04:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Siekiera Znajdź więcej post'ów przez  Siekiera Dodaj Siekiera do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Siekiera prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
kood
just lame

hmm jakby nie bylo, to przeprowadzono badania w Chinach, z ktorych wynika ze ok 22% studentow i skosnookich studentek nie wiedza co to jest "seks" tudziez "jak sie robi dzieci"... a tak glebiej sie zastanawiam nad tym czy pierwsze bylo jajko czy kura, bo mnie sie wydaje, ze piora :o

Old Post 13-05-2002 06:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil kood Kliknij tutaj by wysłać e-maila do kood Znajdź więcej post'ów przez  kood Dodaj kood do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać kood prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Siekiera
Skilled (Knight)

a zrobiłaś? to co ja tu robie?

ale z drugiej strony nawet japończycy przyznają że sie lubią skośnych płaszczyzn ,bo ześlizguja im sie jaja gdy próbują zeskanować tyłki.

ps. lekarza!

Old Post 13-05-2002 07:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Siekiera Znajdź więcej post'ów przez  Siekiera Dodaj Siekiera do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Siekiera prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Loriwin
Skilled (Knight)

Re: a zrobiłaś? to co ja tu robie?

quote:
Napisane oryginalnie przez Siekiera
ale z drugiej strony nawet japończycy przyznają że sie lubią skośnych płaszczyzn ,bo ześlizguja im sie jaja gdy próbują zeskanować tyłki.

ps. lekarza!

Ej no!! Załatwcie mu tego lekarza albo miejscówke w psychiatryku [joke]. A tak propo tych skosnookich studentow co nie wiedza co i jak.. Skoro nie wiedzą to skad sie ich tyle wzielo ??

ps. pozdrawiam wszystich wariatow

Old Post 20-05-2002 18:04
cZAx
really bad mother fucker

Mam sprawe...

...do wszystkich UT maniakow, jak stworzyc ze zwyklego dema UT filmik w formacie AVI lub MPEG???
Jest jakis programik do tego?Jesli jest to jaki???i jak to zrobic?
Z gory dziekuje za odpowiedz na TEMAT.
Cya

Old Post 20-05-2002 19:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil cZAx Kliknij tutaj by wysłać e-maila do cZAx Znajdź więcej post'ów przez  cZAx Dodaj cZAx do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać cZAx prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Christoff
Toffi (Absolute beginner)

Re: Mam sprawe...

quote:
Napisane oryginalnie przez Cz4X
...do wszystkich UT maniakow, jak stworzyc ze zwyklego dema UT filmik w formacie AVI lub MPEG???
Jest jakis programik do tego?Jesli jest to jaki???i jak to zrobic?
Z gory dziekuje za odpowiedz na TEMAT.
Cya

Najpierw odpalasz demko z wpisanym avidemo 15 (lub inna wartosc w zaleznosci ile chcesz miec klatek)
Wtedy ut robi z kazdej klatki obrazek tga ( uwaga to zjada dysk w b.szybkim tempie )
Potem sciagasz jeszcze jakis programik ( ktoorego nazwy nie jestem w stanie teraz przytoczyc ) ktoory przeistacza ciag obrazkoow w avi.
No i na koncu kompresujesz to na divx i masz gotowy film

Old Post 20-05-2002 20:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Christoff Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Christoff Znajdź więcej post'ów przez  Christoff Dodaj Christoff do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Christoff prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Sniezek
Elite (Fiend)

ten programik to np. Adobe Premiere 6 ....dostepny, do sciagniecia z necie , oryginalny z cd-keyem prosto od producenta :>>

Old Post 20-05-2002 21:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Sniezek Znajdź więcej post'ów przez  Sniezek Dodaj Sniezek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Sniezek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
cZAx
really bad mother fucker

hmm....

Thx za odpowiedz ale jeszcze mi powiedzcie gdzie mam wpisac to "avidemo 15"?jakas komenda na to jest?jestem troszke zielony w tym temacie.

Old Post 20-05-2002 23:17
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil cZAx Kliknij tutaj by wysłać e-maila do cZAx Znajdź więcej post'ów przez  cZAx Dodaj cZAx do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać cZAx prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
LuZnY
luznym po pysku :o

quote:
Napisane oryginalnie przez Sniezek
ten programik to np. Adobe Premiere 6 ....dostepny, do sciagniecia z necie , oryginalny z cd-keyem prosto od producenta :>>

ten programik to Bmp2Avi (zebys nie szukal wrzucilem jako zalacznik ), Adobe Premiere sluzy do montazu

\/

Old Post 21-05-2002 01:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil LuZnY Kliknij tutaj by wysłać e-maila do LuZnY Znajdź więcej post'ów przez  LuZnY Dodaj LuZnY do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać LuZnY prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Cuniek
Training (Enforcer)

Re: Czestotliwosc odswierzania w Q3

quote:
Napisane oryginalnie przez B0rG
Chcialem Was zapytac jaka macie czestotliwosc odswierzania w q3, bo pomimo, ze we wszystkich rozdzielczosciach w windowsie mam poustawiane 85 Hz, to w q3 wywala mi na 60, co nie wplywa korzystnie na moje oczy.

Czy sam q3 ma jakies mozliwosci konfiguracji tego? Czy zalezy to od driverow karty graficznej?

Wszystko zalezy od Twojego systemu. Jesli uzywasz XP, 2000 - nie trzymaja one ustawien desktopu w innych aplikacjach - musialbys wgrac sobie (jesli masz karte z chipsetem Nvidii) "Nvidia Refresh Fix" (jesli nie znajdziesz moge Ci przeslac) - male narzedzie ktore likwiduje problem. Co do innych systemow - nie mam pojecia jaka jest przyczyna, jesli wogole wystepuja z tym jakis klopoty. Z tego co wiem w q3 nie ma zadnych mozliwosci zmiany odswierzania.

Old Post 21-05-2002 09:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Cuniek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Cuniek Znajdź więcej post'ów przez  Cuniek Dodaj Cuniek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Cuniek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 09:27.    Strony (3): « 1 [2] 3 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions