quote: Napisane oryginalnie przez [FPP]xen0m
jaki ten serw najlepszy... ping nie schodzi ponizej 100 i na sloooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooow railu trzeba grac... 
na 1500 imho NIE DA sie grac PM. to jest najgorsza rzecz jaka wprowadzili. coola wylaczyli to i fast powinni na stale na "1" dac 
Heh... Ja gram na fastrail 0 od kilku miesiecy, wiec wszystkie polskie serwy dla mnie sux. Zreszta, najlepiej pinguje do Probiss'a - 70-75 (w dzien), a do CPMA.Org.uk pinguje 110-150, wiec az trakiej duzej roznicy (przynajmniej jak na mojego skilla) nie ma... Przyzwyczajony jestem tak grac i mi sie dobrze nawet gra (oczywiscie to co innego niz na lanie). A fastrail 1 ssie i dziala tylko na cpm1a, gdzie sie lata w kolko na pale i tylko rejluje, i duzy wplyw na wynik ma ping... Dziekuje za taka zabawe...
Co jeszcze przemawia za tym serwem? Ogromna ilosc mapek, zarowno finalnych jak i bet. To jest jedyne miejsce jakie znam, gdzie moge pograc sobie na innych mapach niz cpm1a i cpm3 - ffdm2, cpm12, q3jdm9a, ztn3t1... Poza tym jakos nie wiem czemu, ale wole grac z anglikami, niemcami i szwedami niz z polakami...

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|