Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > Linki, sznurki, szubienice...
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (3): « 1 [2] 3 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
DEiMOss
sharimurai

Talking strzez sie amkacza

Dla zabawy podam Wam moje ulubione adresy WWW, kazdy ciekawy na swoj sposob

dupa.com
plemnik.pl
absurd.org
amkacz

Edytowane przez DEiMOss dnia 22-07-2001 o godz. 01:03

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 21-07-2001 23:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DEiMOss Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DEiMOss Znajdź więcej post'ów przez  DEiMOss Dodaj DEiMOss do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DEiMOss prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bLADE
Guest

super.... ja tam nic nie dodam... ja mam polew z kolegow =]

Old Post 22-07-2001 00:13
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
blo
death czarnianin

Moze zglosic tego post moderatorowi? Pod linkiem "Amkacz" znalazlem dostep do niezlego warezowego serka z paroma nowym ISOsami i Divxami.... nowosci, dobry transfer....

Old Post 22-07-2001 00:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil blo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do blo Znajdź więcej post'ów przez  blo Dodaj blo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać blo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DEiMOss
sharimurai

Oshhhh Ty blo_duchu niedobry!
Eh, wygadales wszystko... teraz kazdy bedzie mogl miec beta wersje Doom3 i U2

Old Post 22-07-2001 01:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DEiMOss Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DEiMOss Znajdź więcej post'ów przez  DEiMOss Dodaj DEiMOss do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DEiMOss prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
oxygen
new challenger

LOL

Old Post 22-07-2001 11:27
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil oxygen Znajdź więcej post'ów przez  oxygen Dodaj oxygen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać oxygen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deathcrush
łobuz

quote:
Napisane oryginalnie przez blo
Moze zglosic tego post moderatorowi? Pod linkiem "Amkacz" znalazlem dostep do niezlego warezowego serka z paroma nowym ISOsami i Divxami.... nowosci, dobry transfer....

no to chyba juz zglosiles, nie tylko moderatorowi, bo mi sie ta strona nie laduje

Old Post 26-07-2001 23:30
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deathcrush Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deathcrush Znajdź więcej post'ów przez  deathcrush Dodaj deathcrush do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deathcrush prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ya.
neony oslepiaja mnie

links:

www.kult.art.pl/ official KULT site
http://mp3.wp.pl/strefa/ alternatywna muzyka
www.radiostacja.pl/ radio najlepsze z sieciowych

www.frankofon.prv.pl/ jak ktos ma ochote sie pozygac
zapraszam do dzialu filmy

http://www.freegamez4all.net/ warezik z grami naylepszy!

http://www.al4a.com/links.html mialo nie byc XXXow ale te
www.ampland.com/ trzy naprawde wymiataja
http://www.thehun.net/ ZERO reklam i milonow okienek
tylko KONKRET

www.rotten.com jakby ktos mial ochote sie
http://nnk.art.pl/shownomercy/ jeszcze pozygac...

Old Post 28-07-2001 10:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ya. Kliknij tutaj by wysłać e-maila do ya. Znajdź więcej post'ów przez  ya. Dodaj ya. do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ya. prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
S4i1or
Thorin Oakenshield

quote:
ya. napisał:
www.frankofon.prv.pl/ jak ktos ma ochote sie pozygac
zapraszam do dzialu filmy

Old Post 28-07-2001 16:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil S4i1or Kliknij tutaj by wysłać e-maila do S4i1or Znajdź więcej post'ów przez  S4i1or Dodaj S4i1or do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać S4i1or prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
SweepeR
sweter

quote:
Napisane oryginalnie przez JeloneK
Nie no, już bardziej debilnego topicu to już nie można wymyśleć, jak wam się nudzi to idźcie się z kumplami browara napić , bo to co tu jest to takiego spamu na tym boardie to ja jeshcze nie widziałem. Proszę popatrzeć troszki wyżej tam wyraźnie pisze: FPP BOARD, to nie jest qrna agencja reklamowa, tramwaj daje dobry przykład. Niech ktoś to zamknie i będzie spokój.

JeloneK ty sie tak nie bulwersuj, bo to przeciez jest "O niczym konkretnym w sumie..." O FPP to sie pisze w tych kilku pierwszych topikach. Fani FPP przeciez nie musza caly czas nawijac wkolko o tym samym - ich/nasze zycie to nie tylko FPP. Mnie sie tam topic podoba, dowiedzialem sie z niego o kilku fajnych serwisach.

Co do moich sznurkow to:

http://republika.pl/khain/ - naprawde bardzo duzo ciekawych artykulow. Nie zrazcie sie tymi "szatanami" na kazdym kroku, ale ta strona naprawde prezentuje to co rozumiem pod pojeciem "satanizm laveyanski" (ale sam nim nie jestem).
http://www.postindustry.org - muzyka gotycka to to co uwielbiam!
http://www.gothicart.iq.pl - the same
http://www.gothic.net - i znowu...
http://www.litgothic.com - to jush zaczyna byc nudne...

http://board.fpp.pl/new2/ - ofcoz
http://quake3.fpp.pl - ofcoz
http://www.challenge-world.com - ofcoz
http://www.xsreality.com - ofcoz
http://www.promode.org - ofcoz
http://www.challenge-network.com/ikon-bin/ikonboard.cgi - to supa dupa ofcoz

No ia na koniec zawsze http://localhost/ A to dlatego, ze pracuje nad skryptami do swojej stronki....

Old Post 28-07-2001 19:55
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil SweepeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do SweepeR Znajdź więcej post'ów przez  SweepeR Dodaj SweepeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać SweepeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bLADE
Guest

kurde... nie wyzucac topiku! super potrzebny... i teraz po co mi ulubione?

Old Post 28-07-2001 22:32
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
CE3RDE
Just do it.

hehe, dajcie jakies linki do stron XXX bo w moich ulubionych tego nie brakuje

"Jak tu żyć w mieście, które jest z tego znane, że wszystko, co się dzieje z góry jest ukartowane Tam, gdzie dominują poszlaki, a nie fakty i żeby coś osiągnąć ***** musisz mieć kontakty. Prawdziwe życie bez imaginacji, koniec bredni, chleb powszedni, bogaci biedni -tak było, będzie, musi być- umiesz z tym żyć?" WWO

Old Post 29-07-2001 08:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil CE3RDE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do CE3RDE Znajdź więcej post'ów przez  CE3RDE Dodaj CE3RDE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać CE3RDE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bLADE
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez CE3RDE
hehe, dajcie jakies linki do stron XXX bo w moich ulubionych tego nie brakuje

=>... napaleniec... idz lepiej do kosciol... przyznaj sie kiedy ostatnio byles... no? a u spowiedzi? ja jak mialem pierwsza komunie =>

Old Post 29-07-2001 10:08
giBBeR
dr. giBBeRs+eiN

Talking

Och ty. Do kościółka nie chadzasz. Szatanowiec jeden!!!

Old Post 29-07-2001 10:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil giBBeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do giBBeR Znajdź więcej post'ów przez  giBBeR Dodaj giBBeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać giBBeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[SPECNAZ]Mag*
Wasilij "Mag" Taleniekow

Wink

Szatanista lol

Old Post 29-07-2001 23:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SPECNAZ]Mag* Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [SPECNAZ]Mag* Znajdź więcej post'ów przez  [SPECNAZ]Mag* Dodaj [SPECNAZ]Mag* do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SPECNAZ]Mag* prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deathcrush
łobuz

" (...) a tyn, tego... no to zly chlopok byl. jedyn raz jakesmy ze stara Mackowiakowa szly przez las na pastwisko po krowy, to my tak patrzymy a un siedzi na polanie, caly na czorno ubrany i cos tam w jakims ichnim jezyku se mamrota pod nosem. stara Mackowiakowa tylko powiedziola, ze un to podobno szatanista jest i wogole... i jakesmy uciekoly, bosmy sie tego szatona przestraszyly co tyn chlopok wzywol, to zem na smierc o krowach zapomniola, a potym to ja zem odwagi nie miala zeby po nie isc sama przez tyn las, bo un przeciez mogl tego szatona wywolac, a ja sie go boje straszecznie, bom ja jest przeciez po staroswiecku, katolicku, chowona. dopiero dwa dni temu nazad poszlimy ze starym po te krowy, stary dubeltowke wzion na wszelki wypadek, bo on tez sie szatana boi, oj boi. jak my juz znalezli te mucki, a strasznie ryczoly bo nie dojone byly tyla dni, to zeszmy szybko je sprowadzili w obore i od tego czasu boimy sie przez las chodzic, bo ten chlopok tam urzeduje, czarne msze odprawia i tak wogole (...)"

uuu... ulzylo mi sorx za to "cos" ale musialem...

znalazlem fajna strone : www.wywrota.pl

Old Post 30-07-2001 03:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deathcrush Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deathcrush Znajdź więcej post'ów przez  deathcrush Dodaj deathcrush do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deathcrush prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
CE3RDE
Just do it.

quote:
Napisane oryginalnie przez bLADE

=>... napaleniec... idz lepiej do kosciol... przyznaj sie kiedy ostatnio byles... no? a u spowiedzi? ja jak mialem pierwsza komunie =>

eee...do kosciola powiadasz...kiedy ostatni raz bylem?...czekaj...czekaj...moze lepiej juz dajcie jakies adresy xxx

"Jak tu żyć w mieście, które jest z tego znane, że wszystko, co się dzieje z góry jest ukartowane Tam, gdzie dominują poszlaki, a nie fakty i żeby coś osiągnąć ***** musisz mieć kontakty. Prawdziwe życie bez imaginacji, koniec bredni, chleb powszedni, bogaci biedni -tak było, będzie, musi być- umiesz z tym żyć?" WWO

Old Post 30-07-2001 07:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil CE3RDE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do CE3RDE Znajdź więcej post'ów przez  CE3RDE Dodaj CE3RDE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać CE3RDE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
giBBeR
dr. giBBeRs+eiN

Talking

Tak długo o to prosiłeś więc postanowiłem Ci pomóc.
Wejdź sobie na sex.go2.pl i tam masz linki do wieluuuuuuuuuu stron wedle własnych preferencji.
No, a teraz 5* dla mnie... hehe. Nie, nie musisz jak nie chcesz. [joke]

Old Post 30-07-2001 10:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil giBBeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do giBBeR Znajdź więcej post'ów przez  giBBeR Dodaj giBBeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać giBBeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DEiMOss
sharimurai

» iBrator
"Tired of being left in the dust when everyone else in the office has had their orgasm? Feel the power of the new millennium!"
LOL, jesli ktos nie wiedzial...

Old Post 30-07-2001 20:43
deathcrush
łobuz

www.unrockmetal.prv.pl - porzadne forum o ciezkich klimatach

Old Post 02-08-2001 01:47
Ulraunt.
ULRAUNT

"www.frankofon.prv.pl" moj kolega sie tego naoglądał i przez 2 tygodnie nic nie mówił (serio) gosciu sie załamał

Old Post 06-08-2001 21:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Ulraunt. Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Ulraunt. Znajdź więcej post'ów przez  Ulraunt. Dodaj Ulraunt. do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Ulraunt. prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wania
-w-

http://www.desktopgirls.com/index2.html -> super laski, wprost na tapete

oxygen pod jakim nickiem siedzisz na czacie ?

Kumpel podal mi ten adres w ostrych napadach smiechu i szalu wywolanego rzecza ktora zostala tam napisana.. pozostawiam Wam ocenienie zawartosci
http://www.nastolatkowie.prv.pl/ -> dzial sex, moj pierwszy raz by Daro ... trzymajcie sie czegos MOCNO

Old Post 06-08-2001 21:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Wania Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Wania Znajdź więcej post'ów przez  Wania Dodaj Wania do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Wania prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Xkill
Płatny Zabójca

Arrow No to i ja sie dorzuce

dm.dukeportal.com - moja stronka
www.hotscripts.com - skrypty we wszystkich jezykach i jeszcze wiecej
www.planetduke.com - newsy o Duke'u
www.dukeportal.com - tutaj pracuje
www.onet.pl - jak cosik szukam
www.google.com - wiadomo
www.auta.b7.pl - polskie wozy z XX wieku
board.fpp.pl - jeszcze tu jestem...

Na razie tyle

Old Post 07-08-2001 00:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Xkill Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Xkill Znajdź więcej post'ów przez  Xkill Dodaj Xkill do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Xkill prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
oxygen
new challenger

quote:
Napisane oryginalnie przez Wania

oxygen pod jakim nickiem siedzisz na czacie ?

__szatanek__
albo
dreamdance
albo
sad_nick

Old Post 07-08-2001 01:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil oxygen Znajdź więcej post'ów przez  oxygen Dodaj oxygen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać oxygen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wania
-w-

HEHE .. pozdro od DArth_a ..

Old Post 07-08-2001 11:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Wania Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Wania Znajdź więcej post'ów przez  Wania Dodaj Wania do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Wania prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wania
-w-

quote:
Napisane oryginalnie przez oxygen

__szatanek__
albo
dreamdance
albo
sad_nick

BTW .. mialem okazje widziec Twoja klutnie z szatanka ...

Old Post 08-08-2001 15:08
oxygen
new challenger

LOL
ktora?
ostatnio sie z nia tam czesto ten tego....
powiedz kiedy....heh...
jak milo kogos z czata spotkac na boardzie fpp.....

Old Post 10-08-2001 06:23
giBBeR
dr. giBBeRs+eiN

Talking

Eee... o jakim czacie mówicie??? Nie jestem w temacie.

Old Post 10-08-2001 08:08
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

Talking

#fppzone ???

Old Post 10-08-2001 08:27
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
giBBeR
dr. giBBeRs+eiN

Exclamation

Nie chodzi mi o kanał, tylko o chat o którym mówią...

Old Post 10-08-2001 10:29
Wania
-w-

czateria.interia.pl

Old Post 10-08-2001 11:07
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 13:36.    Strony (3): « 1 [2] 3 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions