Fear Factory
Heh, pewnie i na mnie ludzie zaraz naskocza ze sie czepiam Jakis czas temu na pewno wiekoszc z nas zauwazyla aktywnosc "nowego klanu" FF (Fera Factory). Pojawil sie on znikad, utrzymywal ze nie pochodzi z Polski itd. Otoz gracze FF wszyscy sa Polakami (nie bede w tej chwili ujawnial kto to bo nie widze sensu), zastanawia mnie tylko po co to wszystko. Coz moze niekotrzy uwazaja to za zabwane, smieszne, oryginalne, tajemnicze (odpowiednie porosze sobie wybrac ), aczkolwiek wydaje mi sie iz wiekszosc graczy wolalaby wiedziec z kim gra, szczegolnie jesli dane osoby zna sie z real'a (zupelnie inaczej widzi sie wtedy przeciwnika - przynajmniej w moim przypadku ). W zwiazku z tym zadaje pytanie po co to wszystko, przyznam sie szczerze iz nie rozumiem po co uzywac fake nick'ow, dla zabawy? czy moze ktos cos testuje, nie wiem i dlatego zadaje powyzsze pytanie. Kiedys z Oferma usilowalismy dojsc dlaczego czlonkowie klanu Posion graja z roznymi koncowkami np. costam.s, po wyjasnieniu okazalo sie iz nie bylo to zadne nabijanie statow, czy cos w tym stylu (Mazio uklon w Twoja strone za wyjasnienie zagadki     ). Oki juz koncze smecenia , ponawiam tylko pytanie do graczy FF, po co to wszystko? (oczywiscie jesli chcecie zachowac anonimowosc wystarczy zarejestrowac sie na boardzie po fake nick'iem i odpowiedziec ).
Pozdrawiam
Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|