Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > RTCW > Granie nie pod swoimi ksywkami - w jakim celu ?
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): « 1 [2] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Chris
Skilled (Knight)

Fear Factory

Heh, pewnie i na mnie ludzie zaraz naskocza ze sie czepiam Jakis czas temu na pewno wiekoszc z nas zauwazyla aktywnosc "nowego klanu" FF (Fera Factory). Pojawil sie on znikad, utrzymywal ze nie pochodzi z Polski itd. Otoz gracze FF wszyscy sa Polakami (nie bede w tej chwili ujawnial kto to bo nie widze sensu), zastanawia mnie tylko po co to wszystko. Coz moze niekotrzy uwazaja to za zabwane, smieszne, oryginalne, tajemnicze (odpowiednie porosze sobie wybrac ), aczkolwiek wydaje mi sie iz wiekszosc graczy wolalaby wiedziec z kim gra, szczegolnie jesli dane osoby zna sie z real'a (zupelnie inaczej widzi sie wtedy przeciwnika - przynajmniej w moim przypadku ). W zwiazku z tym zadaje pytanie po co to wszystko, przyznam sie szczerze iz nie rozumiem po co uzywac fake nick'ow, dla zabawy? czy moze ktos cos testuje, nie wiem i dlatego zadaje powyzsze pytanie. Kiedys z Oferma usilowalismy dojsc dlaczego czlonkowie klanu Posion graja z roznymi koncowkami np. costam.s, po wyjasnieniu okazalo sie iz nie bylo to zadne nabijanie statow, czy cos w tym stylu (Mazio uklon w Twoja strone za wyjasnienie zagadki ). Oki juz koncze smecenia , ponawiam tylko pytanie do graczy FF, po co to wszystko? (oczywiscie jesli chcecie zachowac anonimowosc wystarczy zarejestrowac sie na boardzie po fake nick'iem i odpowiedziec ).

Pozdrawiam

Pray for lag ...

http://d-day.netfriend.org

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 13-05-2002 09:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Chris Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Chris Znajdź więcej post'ów przez  Chris Dodaj Chris do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Chris prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MAr-n
PROwokator

To tak samo z klanem Achtung bez sensu to bylo ale mozna bylo sie przez pewien czas posmiac puzniej zrobila sie zenada Nie wiem do czego to jest ja gram na fejku mam jednego i nie poto zeby sie powyglupiac gram na nim jak nie gram dluzszy czas i wtedy przyzwyczajam sie do gry i zmieniam na orginala widzialem nawet ze tak robi kilka osob

(c) Edgard Allan Poe - The Black Cat
(...)
Mój avatar pochodzi z gazety "NIE" z tematu "Czy w polsce będzie jeszcze tańsza wódka"

Old Post 13-05-2002 22:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MAr-n Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MAr-n Znajdź więcej post'ów przez  MAr-n Dodaj MAr-n do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MAr-n prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ProspeR
Warrior (Scrag)

To zadna tajemnica.. FF to czesc POISON...
Fajnie bylo jak wszyscy na serwie po eng gadali . A ze FF nikomu nie ublizal czy tez nikogo nie obrazal to w czym sprawa.

Problem z fakami nie jest w tym czy kto uzywa ich, tylko w tym ze wlazi pod fakiem i wies robi- bluzga zabija swoich itp..

Edytowane przez ProspeR dnia 13-05-2002 o godz. 23:34

Old Post 13-05-2002 23:17
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ProspeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do ProspeR Znajdź więcej post'ów przez  ProspeR Dodaj ProspeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ProspeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[=||=]FarSight
Skilled (Knight)

quote:
Napisane oryginalnie przez ProspeR
To zadna tajemnica.. FF to czesc POISON...
Fajnie bylo jak wszyscy na serwie po eng gadali . A ze FF nikomu nie ublizal czy tez nikogo nie obrazal to w czym sprawa.

Problem z fakami nie jest w tym czy kto uzywa ich, tylko w tym ze wlazi pod fakiem i wies robi- bluzga zabija swoich itp..

To fakt na FF zlego slowa nie powiem milo sie gralo (za pierwszym razem dalem sie wkrencic ze to goscie z zachodu )

Old Post 14-05-2002 00:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [=||=]FarSight Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [=||=]FarSight Znajdź więcej post'ów przez  [=||=]FarSight Dodaj [=||=]FarSight do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [=||=]FarSight prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Allan
Southerner

:> We R The FEAR FACTORY !!!!!

Old Post 14-05-2002 05:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Allan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Allan Znajdź więcej post'ów przez  Allan Dodaj Allan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Allan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Chris
Skilled (Knight)

Heh

Prosper ze to czesc POISON to chyba wiekszosc osob od pewnego czasu juz wie. Moje pytanie brzmialo po co, a nie kto to jest, czytaj uwazniej . Po za tym jesli mowisz ze problem z fakeami jest tylko jak ktos ubliza to troche bagatelizujesz sprawe.

Pray for lag ...

http://d-day.netfriend.org

Old Post 14-05-2002 07:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Chris Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Chris Znajdź więcej post'ów przez  Chris Dodaj Chris do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Chris prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[POISON]Mazio
Guest

Wtrace swoje trzy grosze:

tez mnie ciekawi motywacja takich akcji jak zmiana tagu dla calej grupy graczy i gra pod inna nazwa ale...

zgodze sie tez z Prosperem ze najgorzej denerwuje mnie jak pojawia sie ktos kto obraza i przeszkadza w grze innym.

Poniewaz panuje demokracja jednak nie mozna karac nikogo za sam fakt uzywania fake'a, chociaz w moich oczach stawia to takiego gracza nizej przynajmniej jako czlowieka (dotyczy to niektorych ale wiekszosci przypadkow). Jest to jednak ich wola i prawo. W koncu zmiany te dotycza gry i serwerow FFA gdzie gramy - FOR FUN!

Problem w tym tylko ze poczucie humoru niektorych jest na takim poziomie jak ich znajomosc ortografii!!!

osobiscie jednak jestem za tym zeby grac tylko pod swoim nickiem poniewaz:

niedawno moj zmienil sie mocno - [b]POISON Mazio(nie ma tu zoltego) na B iA |Mazio i musze powiedziec ze na paru moich ulubionych serwerach na zachodzie gdzie po prostu kocham pograc (TUX na mapie blitz.forrest czy Mannerheim VI i Market Garden i innych) kiedys moje pojawienie sie ze snajpa bylo odnotowywane przez graczy przywitaniami, czesto inni nie dostawali ammo mimo darcia mordy a dla mnie sie nawet ktos nawet kawalek wracal zeby dac paczke albo maly wagonik . Teraz niestety jakby o to trudniej bo niby koniec nicka ten sam ale zmienilo sie wiele (kolory przede wszystkim) i poniewaz sam jestem wzrokowcem wiem ze dla wielu to juz inna osoba. Tak wiec po to gramy pod jakims nickiem aby pracowac na swoja renome i opinie (nie powiem slawe - bo ludzie nadal mi miejsc w tramwaju nie ustepuja ), a zmiany to jak nowe narodzenie sie w grze i all trzeba od zera zaczynac.

Edytowane przez dnia 14-05-2002 o godz. 11:35

Old Post 14-05-2002 11:22
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ins@ne
I'm not mad i'm insane...

wszystko ok Mazio ...jednego tylko nie rozumiem, mianowicie "...chociaz w moich oczach stawia to takiego gracza nizej przynajmniej jako czlowieka...", tzn. co? gdy gram jako np. "fred lumpex" to co jestm gorszy czy jak ... czy to troszke nie za bardzo na wyrost? Co do "paczek" to zgadzam sie jak najbardziej ale hardcorowe granie bez ammo tez wiele uczy ... ja za to nisko cenie lieuta czy meda ktory wspomaga tylko stare wygi, ale to juz inna sprawa...

Old Post 14-05-2002 11:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ins@ne Kliknij tutaj by wysłać e-maila do ins@ne Znajdź więcej post'ów przez  ins@ne Dodaj ins@ne do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ins@ne prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
spanzik
fear the newbie

a wlasciwie co za roznica pod jakim nickiem sie gra? czy to wogole powinno kogos obchodzic? nie kumam tych dwoch topikow sa jakies takie .... komunistyczne? hehz no bo co za roznica czy sie gra pod wojtek , maciek czy wolfplayer czy z tagiem. wogole to nie ma sensu heh tak i szykanowanie ludzi za to ze zmiania sobie nick, bez sensu znam kolesia z q3 ktory jechal wielu w 1on1 kiedys zmienil nick i dupa dostal baty , powiedzial poczekaj , zmienil na swoj stary nick i gral jak kiedys nie wiem moze to jest kwestia psychologiczna ja tez czasem tak mam ze pod swoim nickiem nie moge grac nie idzie mi zupelnie jakies bzdury robie granat w 3 swoich rzuce albo wyskocze przez mur a tam 5 alienow a jak zmienie na krzysiek to odrazu idzie inaczej , nie wiem wogole to jakas bzdura i wyznania ludzi "ja nigdy nie gralem pod fake nickiem" co to ma byc kacik zwierzen? dajcie se spokoj z wywodami natury milosnej , a to ze nie ma co czytac na tym boardzie i gdzie cos napisac to druga sprawa i stad moj jakze tandetny post

Old Post 14-05-2002 13:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil spanzik Znajdź więcej post'ów przez  spanzik Dodaj spanzik do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać spanzik prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[POISON]Mazio
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez ins@ne
wszystko ok Mazio ...jednego tylko nie rozumiem, mianowicie "...chociaz w moich oczach stawia to takiego gracza nizej przynajmniej jako czlowieka...", tzn. co? gdy gram jako np. "fred lumpex" to co jestm gorszy czy jak ... czy to troszke nie za bardzo na wyrost? Co do "paczek" to zgadzam sie jak najbardziej ale hardcorowe granie bez ammo tez wiele uczy ... ja za to nisko cenie lieuta czy meda ktory wspomaga tylko stare wygi, ale to juz inna sprawa...

stawia ich nizej poniewaz robia to z niecnych pobudek, aby komus naublizac, zeby poprzeszkadzac w grze tym ktorzy akurat sie staraja (cos w stylu dzisiaj mam taki dobry humor - podstawie ci noge to sie posmiejemy) --- takie najczesciej fake nicki zwracaja moja uwage --- zreszta wyciales tylko fragment nie biorac tego co dalej czyli: "....(dotyczy to przynajmniej wiekszosci przypadkow)

nie oceniam tez tych leutow czy medow o ktorych mowisz tak rygorystycznie. Tam graja w duzej mierze ci sami gracze, czesto zdaza sie ze jest za duzo snajpow a leutow jak na lekarstwo i jedynym sposobem dostania ammo jest dac sie zabic i respawnowac, tak wiec ci co juz mniej wiecej orientuja sie o co biega i kto jest przydatny dla teamu a kto mniej, wybieraja komu dac ammo np. Wyobraz sobie jednego leuta i czterech wrzeszczacych snajpow o ammo na gorce za tunelem w Blitz.Forrest a w tunelu krzyczy trzech medow o to samo - maly dylemat nie? Masz jednak sporo racji ze powinno sie dawac w grze z siebie wszystko dla kazdego czlonka swojego teamu i wykorzystywac do maximu mozliwosci swojej klasy. To wlasnie odroznia Wolfa od takich burakow jak Quaki czy inne dziwaki ( no offence) ze ktos tu chcial w ten sposob wymusic wrecz wspolprace w grupie, co sie zreszta udalo.

Old Post 14-05-2002 16:18
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MAr-n
PROwokator

Juz to kiedys pisalem ale napisze jeszcze raz
Po to sie ma swojego nicka zeby na nim grac po to sie go wymyslilo ukradlo komus (z innej gry oczywiscie hehe ) Ja mam swojego juz troche czasu uzywalem go jak nie mialem netu uzywam dalej. A co do fejkow fejki beda zawsze nic z tym nie zrobimy sa i beda Nie bede pisal ze jestem tym ktory nie gra na fejku bo gralem i nieraz gram (jak siedzi kumpel , kuzyn u mnie ) ale mam stalego fejka i nie zmieniam go co droga gre nie wiem czy inni tak robia I na swoim orginalnym nicku wcale sie nie stresuje ze dostaje od kogos w dupe czy mi nie idzie nieobchodzi mnie co inni mowia dbam o siebie po tam gram w klanie po to nosze jego barwy po to mam swoj nick Mozecie miec swoje fejki mi to zwisa bo i tak te topici i te posty nic nie dadza kto gra na orginalnych to widac i Np denerwojace jest to ze widzisz goscia co niezle kosi pytasz sie czy chce do klanu jaka otrzymasz odp ? 80 % ze nie bo nie ma czasu gra przelotnie

(...)
Mój avatar pochodzi z gazety "NIE" z tematu "Czy w polsce będzie jeszcze tańsza wódka"

Old Post 14-05-2002 19:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MAr-n Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MAr-n Znajdź więcej post'ów przez  MAr-n Dodaj MAr-n do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MAr-n prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Xceed
prodigY

Wink Pasuje idealnie do topika :)

"Pokaż mi swój nick a powiem Ci kim jesteś"

Old Post 14-05-2002 21:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Xceed Znajdź więcej post'ów przez  Xceed Dodaj Xceed do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Xceed prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Hornet
Skilled (Knight)

MArtin - tylko szkoda ze niektorzy naprawde nie mają czasu na klany... A jezeli chodzi o fejki, to niech sobie beda, przeciesh i tak szkody nie wyrzadzaja... Co najwyzej moga powkurzac, ale przecież wtedy my też sie wqfiamy i chcemy grac lepiej <no chyba że rzucamy w cholere wszystko i idziemy sie wyżyć na czymś innym >

Old Post 15-05-2002 16:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Hornet Znajdź więcej post'ów przez  Hornet Dodaj Hornet do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Hornet prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ProspeR
Warrior (Scrag)

A Martin teraz walnie posta.. ze gra pod jednym nickeim

I topik sie kreci

Old Post 15-05-2002 17:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ProspeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do ProspeR Znajdź więcej post'ów przez  ProspeR Dodaj ProspeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ProspeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
4ever
Training (Enforcer)

Sorry ze wtracam sie z zupelnie nietematowym pytaniem ale nie chce lamersko zakladac nnowego topica

Pytanie brzmi - jak zrobic sobie taki fajny obrazek obok ksywy?

Wiem wiem .. lama jestem

Old Post 15-05-2002 18:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil 4ever Kliknij tutaj by wysłać e-maila do 4ever Znajdź więcej post'ów przez  4ever Dodaj 4ever do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MAr-n
PROwokator

heheh ProspeR dobre ale nie czytasz uwaznie ja tez gralem i niekiedy gram pod fejkiem zalezy od okolicznosci
Hornet ja gram juz dlugo i widze ludzi ktorzy graja i nie sa w klanie (chyba ze to fejki) ale jezeli widze goscia raz i on mi mowi ze nie bo nie chce i juz go nigdy nie widze na zadnym serwerze przez najblizszy miesiac to hmm troche to podejrzane tak czesto grywa a tak dobrze gra jak takiego niechciec
ProspeR czy to nie dobrze ze sie topic kreci bo ostatnio nie ma tu niczego nowego

(...)

Old Post 15-05-2002 18:58
MAr-n
PROwokator

Sorrki za 2 post ale ten wyskoczyl zaraz po moim
4ever to wcale nie lamerskie pytanie nie jestes alfa i omega kazdy moze sie zapytac Najpierw musisz miec obrazek w wielkosci 50x50 i rozmiarze do 50 kb masz go na hdd wchodzisz w profil w edycja opcji tam na samym dole bedzie zmien obrazek wciskasz tam na dole bedzie napis "Możesz dodać obrazek ze swojego dysku" dajesz przegladaj wybierasz obrazek dajesz potwierdz modyfikacje i po sprawie mamy fajnego Avatara
P.s moze byc wiekszy avatar niz 50x50 ale to w innej czesci programu

(...)

Old Post 15-05-2002 19:05
rcube
KOSZ

Ja gram tylko pod swoja ksywa która jest inna niz na boardzie (jestem inkognito czy jakos tak )
Ta.. jak bym zarzucil pod jaka ksywa gram to bylby smiech - kiedys zreszta mialem ja w podpisie.
A wiec mnie pod ksywa rcube w gierkach (nie tylko RTCW) nie znajdziecie......ukrywam sie...ale zara w Rune chyba ustawilem rcube - musze to zmienic

Old Post 15-05-2002 19:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil rcube Kliknij tutaj by wysłać e-maila do rcube Znajdź więcej post'ów przez  rcube Dodaj rcube do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać rcube prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
4ever
Training (Enforcer)

quote:
Napisane oryginalnie przez MArtin
Najpierw musisz miec obrazek

Hmmm... to zadanie moze byc trudniejsze niz przypuszczalem

Old Post 15-05-2002 19:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil 4ever Kliknij tutaj by wysłać e-maila do 4ever Znajdź więcej post'ów przez  4ever Dodaj 4ever do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[POISON]Mazio
Guest

Talking

quote:
Napisane oryginalnie przez 4ever

Hmmm... to zadanie moze byc trudniejsze niz przypuszczalem

popatrz w gorny prawy rog ekranu - znajdziesz tam link do ustawien o nazwie profil - otworz go

trzecia zakladka - edycja opcji - rowniez otworz

na samym dole jest ramka - inne opcje - a w niej - obrazki

wuala!!!

nie dziekuj - w polu odrobisz

Old Post 15-05-2002 22:05
4ever
Training (Enforcer)

Moj wszechmocny geniusz poradzil sobie z tym niebagatelnym zadaniem i juz mam obrazek - moze nie najlepszy ale jakis

Old Post 15-05-2002 22:35
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

good game!

Old Post 15-05-2002 22:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Allan
Southerner

quote:
Napisane oryginalnie przez 4ever
Moj wszechmocny geniusz poradzil sobie z tym niebagatelnym zadaniem i juz mam obrazek - moze nie najlepszy ale jakis

Great Shot

Old Post 16-05-2002 06:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Allan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Allan Znajdź więcej post'ów przez  Allan Dodaj Allan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Allan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DaBi
Combat (Death Knight)

Ja tam gram pod fak nickami jak wpadają do mnie kumple
Jest wtedy zarzuć Wolfa Dąbi popykamy
Wiedząc jednak że kolega żadnej gry fpp nie widział i pewnie bedzie wygarniał nie koniecznie do tych co trzeba ,amunicji nie bedzie dawać albo nie bedzie potrafił leczyć przezornie zmieniam nicka. I jest OK
A jak byłaby baza nicków i IP to już takie coś nie byłoby możliwe.

Old Post 16-05-2002 06:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DaBi Znajdź więcej post'ów przez  DaBi Dodaj DaBi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DaBi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Hornet
Skilled (Knight)

quote:
Napisane oryginalnie przez MArtin
...ale jezeli widze goscia raz i on mi mowi ze nie bo nie chce i juz go nigdy nie widze na zadnym serwerze przez najblizszy miesiac to hmm troche to podejrzane tak czesto grywa a tak dobrze gra jak takiego niechciec

Hm, skad wiesz, moze chłopak zdolny jest i łatwo się przyzwyczaja do nowej gry i mapek?

Old Post 16-05-2002 14:30
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Hornet Znajdź więcej post'ów przez  Hornet Dodaj Hornet do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Hornet prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MAr-n
PROwokator

Jasne wie gdzie i jak i kiedy co zrobic

(...)

Old Post 16-05-2002 16:53
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 15:01.    Strony (2): « 1 [2] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions