Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Urban Terror > UT liga-lagi na klanówkach
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): « 1 [2] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Psycho
miejsce na twoją reklamę

quote:
Napisane oryginalnie przez PAPUGa

hm.. no nie wiem.
jesli to mialo byc na smiesznie - to ok. smieje sie.
ale jesli to powiedziales na powanie - to juz lepiej sie nie odzywaj...

to śmiej się dalej bo ja czasem się śmieje a czasem nie,ale ogólnie to dobrze że w ogóle są polskie servy ale z csa to moglibyście zrezygnować bo HL żre trzy czwarte mocy sprzętu a servów CSa jest do bólu,ale to nie mnie na nieszczęście o tym decydować

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 15-05-2002 10:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Psycho Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Psycho Znajdź więcej post'ów przez  Psycho Dodaj Psycho do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Psycho prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
PAPUGa
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez Psycho

to śmiej się dalej bo ja czasem się śmieje a czasem nie,ale ogólnie to dobrze że w ogóle są polskie servy ale z csa to moglibyście zrezygnować bo HL żre trzy czwarte mocy sprzętu a servów CSa jest do bólu,ale to nie mnie na nieszczęście o tym decydować

mialem nie pisac...
mialem isc spac...
ale nie wytrzymam i napisze! a co

co do zrodla lagow, to juz kiedys ktos zrobil wyklad.
a ja chcialem dodac 3 grosze nt. obciazenia kubusia(coolnet2 vel kill2). otoz chodzi sobie na nim tyle serverow (programow), a maszynka sobie przez wieksza czesc doby .. spi!
troszke sie budzi wieczorkami i w weekendy - gdy wiekszosc z graczy jest online. otwiera wtedy jedno oko

maszynka: dwu, czy czteroprocesorowe monstrum. co do bebechow to nie bede sie wypowiadal, bo nie pamietam i nie ogladalem go zbyt dokladnie. a ja sprawdzam czy maszyna laguje w jeden sposob - czy 'moje' servery chodza z najwyzszym dostepnym mi priorytetem, oraz czy load na servie nie przekracza 1.

Old Post 15-05-2002 11:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil PAPUGa Znajdź więcej post'ów przez  PAPUGa Dodaj PAPUGa do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
8lo0d
An+y*Chr1st

Re: ee tam

quote:

ja zadnej (na razie ) nie wybieram, ja jestem wierny mojej Vestuni

QuiteC Ci za to ....

Old Post 15-05-2002 20:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil 8lo0d Kliknij tutaj by wysłać e-maila do 8lo0d Znajdź więcej post'ów przez  8lo0d Dodaj 8lo0d do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać 8lo0d prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

heh, :D

od opitego raczej w erdol dostaniealbo na odwrót

GrEaTEyE

Old Post 07-06-2002 10:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GrEaTEyE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GrEaTEyE Znajdź więcej post'ów przez  GrEaTEyE Dodaj GrEaTEyE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GrEaTEyE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
M.G----->RuLeZ
Veteran (Ogre)

Re: heh, :D

quote:
Napisane oryginalnie przez GrEaTEyE
od opitego raczej w erdol dostaniealbo na odwrót

Raczej vesta ich pobije

M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.GM.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.GM.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.GM.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G

Old Post 07-06-2002 23:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil M.G----->RuLeZ Kliknij tutaj by wysłać e-maila do M.G----->RuLeZ Znajdź więcej post'ów przez  M.G----->RuLeZ Dodaj M.G----->RuLeZ do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać M.G----->RuLeZ prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
PAPUGa
Elite (Fiend)

Re: Re: ee tam

quote:
Napisane oryginalnie przez 8lo0d

QuiteC Ci za to ....

yy...? że co?
Ty mnie czasem nie obrażasz kolego?

Old Post 08-06-2002 05:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil PAPUGa Znajdź więcej post'ów przez  PAPUGa Dodaj PAPUGa do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

Re: Re: Re: ee tam

quote:

yy...? że co?
Ty mnie czasem nie obrażasz kolego?

on ciebie nieobraża on ciebie pociesza że możesz zarobić za podrywanie vestunii od QC, od optiego też oni się kochają( jak ogień i woda)

GrEaTEyE

Old Post 08-06-2002 09:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GrEaTEyE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GrEaTEyE Znajdź więcej post'ów przez  GrEaTEyE Dodaj GrEaTEyE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GrEaTEyE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 06:52.    Strony (2): « 1 [2] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions