Ponieważ zajmujecie się tą tematyką, chciałem się podzielić z wami moimi doświadczeniami. W tej dziedzinie jestem myślę wyrafinowanym specjalistą. Aby osiągnąć maksymalną rozkosz z masturbacji musicie ją wykonywać totalnie. Doznacie wtedy niezapomnianych przeżyć. Musicie odrzucić wszelkie bariery i zahamowania.
Jak ja to robię:
1. Używam odpowiedniego sprzętu: klasyczny mały wibrator dla kobiet który doskonale spisuje się przy pieszczeniu *****a, sztuczna pochwa, tubka do pieszczenia odbytu, klamerki na sutki.
(...)
Lubię jednocześnie stosować klamerki na sutki (wcześniej wspomniane) - to taki pieprzyk masochistyczny. Ból jest fantastyczny - wzmaga rozkosz, szczególnie przy spuszczaniu chcę się wyć z przyjemności. Można je stosować też na jaja, ale bólu nie wytrzymacie zbyt długo, dlatego sutki są lepsze. Trzepiąc konia dodatkowo zahaczam dłonią o klamerki na sutkach, co wywołuje zajebistą rozkosz.
(...)
Czekam z niecierpliwością na kontakt od wszystkich onanistów (jakie stosujecie techniki, co lubicie), fanów pissingu, s/m i wszystkich tych wspaniałości. Piszcie szybko, najlepiej teraz.
e-mail: [email protected]
Krzysztof 32 lata zagorzały erotoman
prawnik
slabo? 
you accept (reject, respect);
Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|