Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > RTCW > Zjazd wszystkich graczy sceny Wolf-a
Co sądzisz o wielkim kilkudniwoym spotkaniu ludzi ze sceny Wolf-a
You do not have permission to vote on this poll.
Nie to bez sesnu, fatalny pomysł 10 13.89%
Pomysł świetny, piszę się 30 41.67%
Pomysł świetny, ale nie mam czasu na takie spotaknie 22 30.56%
Chętnie pomogę nawet w realizacji takiego spotkania 10 13.89%
W sumie: 72 głosów 100%
 [Edycja ankiety (moderatorzy tylko)]
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (3): « 1 [2] 3 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Rudolf H.SS
Combat (Death Knight)

Jak bym nie mieszkal tak daleko bym cos skrecil!
Ale ze mieszkam tak daleko sprubuje jak sie uda umowic
paare osub ! Im wiecej tym lepej!

Wiec jak ktos chce przyjechac niech da znac
mi pod GG 1199141!

Sprubuje jakos to zorganizowac!

Narazie jestem umowiony z Zeb , Omega, Roster, Babe Face Nilson w Chorzowie kolo Wesolego Miasteczka!

Termin jak mowilem jest pomiedzy 03.08-15.08.02!

Pozd

Rudi

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 24-06-2002 17:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Rudolf H.SS Znajdź więcej post'ów przez  Rudolf H.SS Dodaj Rudolf H.SS do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Rudolf H.SS prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
YourMother
Combat (Death Knight)

Talking ....[=||=]

fajno było na "zlocie" klanu Iron Cross w Zduńskiej Woli (koło Łodzi) naprwade niekiepsciuchno tylko szkoda, że nie było więcej ludu. Po co wam Organizacja po co. namiot albo koc albo cokolwiek (lato idze..) brac i sie ustawiamy. Tak naprawde nie jest potrzebne ani zaplecze ani organizacja tylko wystarczająco dobrych chęci i będzie git. Trzeba tylko znalezć punkt na mapie do, którego będzie wszystkim tak samo daleko. No i jeszcze MONOPOL oczywiście

Pozdro dla IC i all ktooży byli w Zduńskiej

Old Post 24-06-2002 18:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil YourMother Kliknij tutaj by wysłać e-maila do YourMother Znajdź więcej post'ów przez  YourMother Dodaj YourMother do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Hodek
Veteran (Ogre)

no to robimy tak jak rudi mówił wpadamy do chorzowa tam sie spotykamy w kilkaset osób i jest git PS oczywiście popić trzeba

Tlen:[email protected]

Mini Portal i nietylko

Old Post 24-06-2002 21:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Hodek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Hodek Znajdź więcej post'ów przez  Hodek Dodaj Hodek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Hodek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Scarab
Windows sux ;=)

piwko:P

Powiem tyle: jak bedzie jakis browar to ja jade nawet na koniec swaiata

Old Post 24-06-2002 23:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Scarab Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Scarab Znajdź więcej post'ów przez  Scarab Dodaj Scarab do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Scarab prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bel
sYnth/C4

Wink

dzie te fotki bo kce tego malego ZeBa looknac
zebbi wracaj kuwa nie tam siakies impry na boku

Old Post 25-06-2002 12:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bel Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bel Znajdź więcej post'ów przez  bel Dodaj bel do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bel prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Hodek
Veteran (Ogre)

Ty belhifet popieprzyły (za przeproszeniem) tobie sie topici o fotkach to pare pięter niżej my tu o zjeżdżie mówimy a piozatym tamten topic już zamknięty przez panią saari

Mini Portal i nietylko

Old Post 25-06-2002 13:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Hodek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Hodek Znajdź więcej post'ów przez  Hodek Dodaj Hodek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Hodek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MAr-n
PROwokator

quote:
Napisane oryginalnie przez Rudolf H.SS

PS: Fotka z spotkania tez sa

Czytaj Hodek uwaznie oki od deski do deski

(c) Edgard Allan Poe - The Black Cat
(...)
Mój avatar pochodzi z gazety "NIE" z tematu "Czy w polsce będzie jeszcze tańsza wódka"

Old Post 25-06-2002 15:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MAr-n Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MAr-n Znajdź więcej post'ów przez  MAr-n Dodaj MAr-n do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MAr-n prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Swiety
Veteran (Ogre)

Re: ....[=||=] qrna

quote:
Napisane oryginalnie przez YourMother
fajno było na "zlocie" klanu Iron Cross w Zduńskiej Woli (koło Łodzi) naprwade niekiepsciuchno tylko szkoda, że nie było więcej ludu. Po co wam Organizacja po co. namiot albo koc albo cokolwiek (lato idze..) brac i sie ustawiamy. Tak naprawde nie jest potrzebne ani zaplecze ani organizacja tylko wystarczająco dobrych chęci i będzie git. Trzeba tylko znalezć punkt na mapie do, którego będzie wszystkim tak samo daleko. No i jeszcze MONOPOL oczywiście

Pozdro dla IC i all ktooży byli w Zduńskiej

Mieliście zlot w Zduńskiej Woli i nie poinformowaliście o tym THC ?
Przecież z Łodzi do Zdunskiej to dwa rzuty beretem ?

Jęsli chieliście zrobić wyłącznie zlot ludzi z IC to nie mam do wasz żalu, ale może na przyszłość wart ozrobić zlot kilku klanów ?

Old Post 25-06-2002 16:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Swiety Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Swiety Znajdź więcej post'ów przez  Swiety Dodaj Swiety do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Swiety prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Dr.Mengele
Training (Enforcer)

Przykro mi Swiety, ale ja nic nie wiedzialem ze jestescie z Lodzi :<<<Gdybym wiedzial napewno byscie byli zaproszeni,chociaz bylo hardcowo i nie bylo nawet gdzie spac bylo zaje******.
Jesli cos bedzie organizowane, nastepnym razemz pewnoscia nie zapomnimy o THC

pozdrawiam

Old Post 25-06-2002 16:39
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Dr.Mengele Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Dr.Mengele Znajdź więcej post'ów przez  Dr.Mengele Dodaj Dr.Mengele do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Dr.Mengele prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
YourMother
Combat (Death Knight)

Talking nio :D

a ja dowiedziałem się o zlocie sam na stronce [=||=] i się wprosiłem ehehehe

Old Post 25-06-2002 18:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil YourMother Kliknij tutaj by wysłać e-maila do YourMother Znajdź więcej post'ów przez  YourMother Dodaj YourMother do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Rudolf H.SS
Combat (Death Knight)

Fotka beda tak za 1 tyg! Sa jeszcze nie wywolane!
No i mam jeszcze na tym filmie paare klatek! Ale w Niedziele jak
Deutschland bedzie Rules Miszcz to wystrykam reszte i dam wywolac!

Wtedy dam tu te fotosy!

Pozd

Rudi

Old Post 25-06-2002 18:55
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Rudolf H.SS Znajdź więcej post'ów przez  Rudolf H.SS Dodaj Rudolf H.SS do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Rudolf H.SS prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bel
sYnth/C4

quote:
Napisane oryginalnie przez Hodek
Ty belhifet popieprzyły (za przeproszeniem) tobie sie topici o fotkach to pare pięter niżej my tu o zjeżdżie mówimy a piozatym tamten topic już zamknięty przez panią saari

twoj podpis to samokrytyka? tak na zas dales?

Old Post 26-06-2002 03:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bel Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bel Znajdź więcej post'ów przez  bel Dodaj bel do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bel prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Rudolf H.SS
Combat (Death Knight)

O widze jakie jest zainteressowanie sie zajazdem!
Chociasz malej elity graczy rtcw!
Do dzis sie nikt umnie nie zglosil w stosunku zjazdu! Jedynie tylko te osoby co znam i ci co juz widzialem albo sa ze slaska!
No szkoda myslalem ze byc cos zorganizowal!
A jak nie ja to znalaz bym pomocnikow!

No szkoda !

Bedzie chyba male spotkanie ludzie z slaska !
Bedzie chyba Frytka, Babe Face Nelson, Roster , Zeb, Omega Ja moze MArtin z ThorN, i ktos z IR!
Jeszcze namawiam Thor z BK bo jest z RS!

Wiec jak ktos naprawde ma ochote niech mi powie bo za 2 tyg bede ustalal tak jak wyglada termin!

Pozd Rudi

PS: Za bledy przepraszam ale pisze jak umie!

Old Post 29-06-2002 21:10
Scarab
Windows sux ;=)

ja chetnie

Ja jestem z Gliwic i o ile sie nie myle to na slasku , wiec ja bylbym chetny bo mieszkam nawet niedaleko frytki i ludzi z IR

Old Post 29-06-2002 21:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Scarab Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Scarab Znajdź więcej post'ów przez  Scarab Dodaj Scarab do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Scarab prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Przecinek
Trejning ( Enforser)

Trzeba porzucic te malostkowe problemy
Proponuje wyjazd na Biwak w celu omowienia taktyk oraz podzielia sie radami co do dobrym kamp-spotow na beachu
Jakas ladna wiocha nad morzem bylaby spoko .
Od biedy mozna by tez pojechac na Krym

Ktos chetny?

Trash

Old Post 01-07-2002 00:27
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Przecinek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Przecinek Znajdź więcej post'ów przez  Przecinek Dodaj Przecinek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Przecinek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ProspeR
Warrior (Scrag)

Ja sie pisze

Old Post 01-07-2002 01:24
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ProspeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do ProspeR Znajdź więcej post'ów przez  ProspeR Dodaj ProspeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ProspeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Hodek
Veteran (Ogre)

ja też sie pisze na wszystko tylko żeby sie odbyło
Rudi zaczynasz mnie wkurzać chyba z 7x mówiłem że ja tez bede

Mini Portal i nietylko

Old Post 01-07-2002 01:32
Chrumkules
Watch your back!

quote:
Napisane oryginalnie przez Rudolf H.SS
Bedzie chyba male spotkanie ludzie z slaska !

Jakby bylo w okolicach katowic albo jeszcze lepiej Dabrowy Gor. to sie piszem!

Old Post 01-07-2002 21:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Chrumkules Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Chrumkules Znajdź więcej post'ów przez  Chrumkules Dodaj Chrumkules do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Chrumkules prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Rudolf H.SS
Combat (Death Knight)

Mam zamiar cos zorganizowac w Chorzowie tak jak chcial Zeb I Omega!
Wiec masz nie daleko!
Daj GG pogadamy co kiedy i jak!

Rudi

Old Post 01-07-2002 21:42
Chrumkules
Watch your back!

tutaj GG a tlen - [email protected]

\/
\/
\/

Old Post 01-07-2002 21:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Chrumkules Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Chrumkules Znajdź więcej post'ów przez  Chrumkules Dodaj Chrumkules do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Chrumkules prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Swiety
Veteran (Ogre)

Co do zjazdu

Chłopoki ze śląska (Ślązoki ) bierzcie się do roboty i kombinujcie jak njawięcej osób. Bo jeśli to ma być spotkanie kilku osób to chłopokom z Łodzi nie będzie sie chciało jechać kilkaset kilometrów. Ale jeśli na tym spotkaniu będzie kilkadziesiąt ludzi to dopilnuje żeby kążdy gracz Wolfa w Łodzi pojechał na to spotkanie.

Old Post 02-07-2002 12:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Swiety Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Swiety Znajdź więcej post'ów przez  Swiety Dodaj Swiety do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Swiety prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Hodek
Veteran (Ogre)

ty to sie martwisz bo ja to bede jechał tam z mazur a dokładnie z miasta koło Olsztyna czyli z Morąga i tak pewnie nic to wam nie mówi ale sie nie dziwie )

Mini Portal i nietylko

Old Post 02-07-2002 14:47
MAr-n
PROwokator

no zadupie jakies pewnie tak jak moja wioska No nie Rudi heheh

(c) Edgard Allan Poe - The Black Cat
(...)
Mój avatar pochodzi z gazety "NIE" z tematu "Czy w polsce będzie jeszcze tańsza wódka"

Old Post 02-07-2002 21:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MAr-n Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MAr-n Znajdź więcej post'ów przez  MAr-n Dodaj MAr-n do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MAr-n prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Rudolf H.SS
Combat (Death Knight)

co Brzeg no zadupie! Ale to Morag chyba jest mega zadupie!

Old Post 02-07-2002 23:06
.eFD2eM
.eFD2eM aka ^fl0w

:<

moi zdaniem to raczej nie wykonalne :< trza by siem bylo postarac o spory lokal i jakiegos sponsora [najlepeij jakis browar]

a do tego paredziesiat compoof tak zeby siem nie noodzilo :>

• #GG 1243069 | 1679047

Old Post 02-07-2002 23:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil .eFD2eM Kliknij tutaj by wysłać e-maila do .eFD2eM Znajdź więcej post'ów przez  .eFD2eM Dodaj .eFD2eM do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać .eFD2eM prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Hodek
Veteran (Ogre)

jeeeeeeeeeeeeeeeeest no już jest umówione najrawdopodobniej bedzie 03.08.2002 w chorzowie w sroede sie dowiemy na 100% przez głównego organizatora Rudiego licze że dużo ludzi bedzie bo ciekawie sie zapowiada (spodkanie napewno bedzie)

Mini Portal i nietylko

Old Post 12-07-2002 22:45
Rudolf H.SS
Combat (Death Knight)

TY za duzo nie pisz bo ! Takie zeczy nigdy nie sa pewne ! Ja siedze daleko a organizuje to przez Zeb I Rooster odskocza to leze!
ALe zawsze cos sie i tak ukreci!
Jak wpade do Morag

Old Post 12-07-2002 22:54
Chrumkules
Watch your back!

a nie moze byc np 5 albo 8 VIII bo 3 to jeszcze pewnie bede opalal sie na plazy

Old Post 13-07-2002 09:25
Rudolf H.SS
Combat (Death Knight)

To sa Fotka z spotkania mnie Zeb i Omega_Ra

Old Post 27-07-2002 16:19
Rudolf H.SS
Combat (Death Knight)

And The Next One

Old Post 27-07-2002 16:20
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 03:04.    Strony (3): « 1 [2] 3 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions