Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Urban Terror > Vesta & QC:>
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (13): « 1 [2] 3 4 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
kood
just lame

hmm Qc jest starszy ode mnie az.... o rok :o a to moj kociak dla Qc :*

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 14-05-2002 20:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil kood Kliknij tutaj by wysłać e-maila do kood Znajdź więcej post'ów przez  kood Dodaj kood do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać kood prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
kood
just lame

btw Vesta ten text pochodzi z filmu "Miasto Aniolow", skadinad piekny film...

Old Post 14-05-2002 20:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil kood Kliknij tutaj by wysłać e-maila do kood Znajdź więcej post'ów przez  kood Dodaj kood do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać kood prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GruChA
ho ho headshot

quote:
Napisane oryginalnie przez quietc
czemu wszyscy wwalaja sie na naszego posta?:>>>

ps. panna nie samym ut czlek zyje, potrzebuje jeszcze kobialek...:>>>

a za dwa dni grusia sie wwala powiedzmy na snajper.pl i co widzi ..... QC na lonie Ve... hrrrr wroc, QC i Vesta na lonie natury ...

sie grusia pyta : co tu robicie robaczki ?? a oni : QC - zeby zycie mialo smaczek raz dziewczynka raz chlopaczek ; Vesta - walimy heada

buahahahaahah

p.s. nikogo nie chcialem urazic

Old Post 14-05-2002 21:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GruChA Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GruChA Znajdź więcej post'ów przez  GruChA Dodaj GruChA do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GruChA prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
fragi
pif paf ratatata

hahhaha, chcialem cos dopisac, ale spoko nie bede bzdur pisal !!!

Old Post 14-05-2002 21:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil fragi Kliknij tutaj by wysłać e-maila do fragi Znajdź więcej post'ów przez  fragi Dodaj fragi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać fragi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
panNA
Warrior (Scrag)

quote:
czemu wszyscy wwalaja sie na naszego posta?:>>>

ps. panna nie samym ut czlek zyje, potrzebuje jeszcze kobialek...:>>>

Wszystko OK, ale dlaczego zabawiacie się na naszych oczach?
Zwłaszcza że wybranka twego serca(?) ma jak na mój gust nieco nazbyt owłosione nogi, klate i uszy co gorsza :D
No i w kąpieli sporo traci na urodzie, musisz przyznać.

Old Post 14-05-2002 22:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil panNA Znajdź więcej post'ów przez  panNA Dodaj panNA do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać panNA prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
quietc
UT VIRGIN

quote:
Napisane oryginalnie przez panNA

Wszystko OK, ale dlaczego zabawiacie się na naszych oczach?
Zwłaszcza że wybranka twego serca(?) ma jak na mój gust nieco nazbyt owłosione nogi, klate i uszy co gorsza
No i w kąpieli sporo traci na urodzie, musisz przyznać.

kwestia gustu

a tak na powaznie to z Vesty jest naprawde ladna laska, a do tego gra u nas w klanie:>>>

Old Post 14-05-2002 23:19
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil quietc Kliknij tutaj by wysłać e-maila do quietc Znajdź więcej post'ów przez  quietc Dodaj quietc do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać quietc prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
PAPUGa
Elite (Fiend)

Thumbs up i do tego

quote:
a tak na powaznie to z Vesty jest naprawde ladna laska, a do tego gra u nas w klanie:>>>

wszyscy Ja jednoglosnie polubilismy i Ja popieramy.
mimo, ze w wiekszosci jeszcze Jej nie widzielismy.

Old Post 15-05-2002 08:24
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil PAPUGa Znajdź więcej post'ów przez  PAPUGa Dodaj PAPUGa do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Sniezek
Elite (Fiend)

a QC mnie wkurzyl...mimo ze go widzialem

Old Post 15-05-2002 09:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Sniezek Znajdź więcej post'ów przez  Sniezek Dodaj Sniezek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Sniezek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
quietc
UT VIRGIN

quote:
Napisane oryginalnie przez Sniezek
a QC mnie wkurzyl...mimo ze go widzialem

widziales:>>>

Old Post 15-05-2002 10:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil quietc Kliknij tutaj by wysłać e-maila do quietc Znajdź więcej post'ów przez  quietc Dodaj quietc do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać quietc prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Sniezek
Elite (Fiend)

heh a nie napisalem tak ?

Old Post 15-05-2002 10:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Sniezek Znajdź więcej post'ów przez  Sniezek Dodaj Sniezek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Sniezek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
panNA
Warrior (Scrag)

quote:

kwestia gustu

Oups, a to sorry Vesta, nie miej mi za złe słów gorzkich, w nieświadomości wypowiedzianych. Czekam na realne foto, tudzież randkę, może na Casa? Będę stał obok straganów, poznasz mnie po niebieskiej opasce i M4 z tłumikiem oraz nacięciami na kolbie ;)

PS.Nie zabieraj flashy, flashe są w stanie rzucić cień na każdą znajomość.

quote:
Napisane oryginalnie przez Vesta

Re: Skutki upałów ???
ja Ci szybko wytlumacze jestem dziewczyna a dokladniej sistra Fragiliska i gram sobie w Ut takze jestem w klanie BR no moze nie takim zwyklym graczem, poniewaz jestem pierwsza na swiecie klanowa maskotka.... juz teraz wszystko rozumiesz???

Jeszcze raz sorka, ta odpowiedź mnie ominęła, ślepym, to przez tych gości co flashami bezrozumnie nap******

Old Post 15-05-2002 11:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil panNA Znajdź więcej post'ów przez  panNA Dodaj panNA do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać panNA prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
PAPUGa
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez panNA

Oups, a to sorry Vesta, nie miej mi za złe słów gorzkich, w nieświadomości wypowiedzianych. Czekam na realne foto, tudzież randkę, może na Casa? Będę stał obok straganów, poznasz mnie po niebieskiej opasce i M4 z tłumikiem oraz nacięciami na kolbie

hm, to ja sie chyba tez wybiore na bazar w chrakterze przyzwoitki, powiedzmy ze sie bede krecic kolo polnocnego wejscia
poznacie mnie po charkaterystycznym sfatygowanym M4, medkicie i czerwonych opaskach na udach.

Old Post 15-05-2002 17:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil PAPUGa Znajdź więcej post'ów przez  PAPUGa Dodaj PAPUGa do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
panNA
Warrior (Scrag)

quote:
Napisane oryginalnie przez PAPUGa

hm, to ja sie chyba tez wybiore na bazar w chrakterze przyzwoitki, powiedzmy ze sie bede krecic kolo polnocnego wejscia :P
poznacie mnie po charkaterystycznym sfatygowanym M4, medkicie i czerwonych opaskach na udach. :P

Hmm, widzieliście go, stróża moralności ;)
Ty się lepiej PAPUGa za blisko nie kręć, pasjami coś nie lubie czerwonego jakem w BLUE.

Old Post 15-05-2002 20:17
GuriaS
Breathe

Talking

quote:
Napisane oryginalnie przez PAPUGa

hm, to ja sie chyba tez wybiore na bazar w chrakterze przyzwoitki, powiedzmy ze sie bede krecic kolo polnocnego wejscia
poznacie mnie po charkaterystycznym sfatygowanym M4, medkicie i czerwonych opaskach na udach.

to ja [albo raczej mje cialo ] bede lezal gdzies na srodku tego marketu, a w moim brzuchu kula z gruchy sr8

Old Post 15-05-2002 21:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GuriaS Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GuriaS Znajdź więcej post'ów przez  GuriaS Dodaj GuriaS do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GuriaS prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
8lo0d
An+y*Chr1st

quote:
Napisane oryginalnie przez GuriaS

to ja [albo raczej mje cialo ] bede lezal gdzies na srodku tego marketu, a w moim brzuchu kula z gruchy sr8

No ale on jest mediciem, więc nie widzę problemu ...

Old Post 15-05-2002 21:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil 8lo0d Kliknij tutaj by wysłać e-maila do 8lo0d Znajdź więcej post'ów przez  8lo0d Dodaj 8lo0d do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać 8lo0d prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Avalone
...

nawet mnie rozmieszyl ten topic szczgolnie zdjecia co do pozycji na mapie to ja sie bede gdzies na dockach przy barze zalewal

ps. Vesta poka jeszcze pare fajnych kotkoof chyba ze masz psy :O

Old Post 15-05-2002 21:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Avalone Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Avalone Znajdź więcej post'ów przez  Avalone Dodaj Avalone do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Avalone prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Sniezek
Elite (Fiend)

kurcze....jak to kiedys ktos ladnie powiedzial: UT shodzi juz na dziewczyny

Old Post 16-05-2002 07:15
kood
just lame

ale za to jakie dziewczyny

Old Post 16-05-2002 08:12
Sniezek
Elite (Fiend)

nie wazne.dziewczyny to dziewczyny......sa zgubne dla mezczyzny, ze przypomne Ewe

Old Post 16-05-2002 09:23
shadow.f
Ripek Cipek

Eh ale kaszana ....
Vesta a ty na gg miałas napisac i mieliśmy sie zaznajomić Pamietasz nawet obiecałąc jak rafal robil .... kup...... eee sfeter

Za tydzień gośc przuchodzi:
-Panie doktorze nie pomogło.
-Prosze przez tydzien pic samo mleko....
Za tydzień tasiemiec wychodzi i pyta:
-A ciacho gdzie ? :>

Old Post 16-05-2002 11:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil shadow.f Kliknij tutaj by wysłać e-maila do shadow.f Znajdź więcej post'ów przez  shadow.f Dodaj shadow.f do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać shadow.f prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Vesta
Master (Spawn)

Exclamation

Piekny to za malo powiedziany ten film jesc cudowny exscytujacy fantastyczny.... oglades moze "Miedzy niebem a pieklem" czy jakos tak poleca naprawde suuper filmik....

Old Post 16-05-2002 15:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Vesta Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Vesta Znajdź więcej post'ów przez  Vesta Dodaj Vesta do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Vesta prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Vesta
Master (Spawn)

Lightbulb

walic to mozna..... nie dokoncze ale wiecie co....

Old Post 16-05-2002 15:55
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Vesta Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Vesta Znajdź więcej post'ów przez  Vesta Dodaj Vesta do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Vesta prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Vesta
Master (Spawn)

nie bede krzyczala a moje zdjecie jest na innym topicu pt"ut .... czy matura?" tam moj kochany braciszek fragilisek zamiescil moje zdjatko a tutaj ja zamieszcze swoje mam nadzieje ze wam sie baerdziej bedzie podbalo a teraz..... kapiel

Edytowane przez Vesta dnia 16-05-2002 o godz. 20:03

Old Post 16-05-2002 15:58
Vesta
Master (Spawn)

quote:
Napisane oryginalnie przez Avalone
nawet mnie rozmieszyl ten topic szczgolnie zdjecia co do pozycji na mapie to ja sie bede gdzies na dockach przy barze zalewal

ps. Vesta poka jeszcze pare fajnych kotkoof chyba ze masz psy :O

jasne ze mam pieski jak chcesz to Ci je ppokaze oto jeden z moich ulubiencow

Old Post 16-05-2002 16:01
Vesta
Master (Spawn)

Angry

quote:
Napisane oryginalnie przez Sniezek
kurcze....jak to kiedys ktos ladnie powiedzial: UT shodzi juz na dziewczyny

Jezeli nie chcesz to mnie tu mze nie byc wiem ze to dla was swieta gra ale jest przeciez rownouprawnienie prawda wiec mam takie samo prawo do bry jak kazdy facet!!!

Old Post 16-05-2002 16:04
Vesta
Master (Spawn)

Thumbs down

A faceci to nie lepsi zawsze biora to co chca nie patrzac na innych bywaja nieczyli i niewyzzyci ze juz nie wspomne o..... no wlasnie!!!

Old Post 16-05-2002 16:06
kood
just lame

bRacia tacy nie sa... no poza Qc i Papuga , w kazdym razie sliczne zdjecie yyy no ten tego.. pieska w dlugich wlosach boze...

Old Post 16-05-2002 16:16
Vesta
Master (Spawn)

Red face

quote:
Napisane oryginalnie przez kood
bRacia tacy nie sa... no poza Qc i Papuga , w kazdym razie sliczne zdjecie yyy no ten tego.. pieska w dlugich wlosach boze...

no nie powiedzialambym ze bracia.... no ale coz to Twoje zdanie... bardzo dziekuje za komplement fajnie ze podobaja Ci sie moje dlugie wlosy ale wiesz nie nazywam sie bog tylko.....Vestusia pamietaj o tym

Old Post 16-05-2002 20:06
Avalone
...

Piesek I Aralka (patrz dr.Slump) ROXUJA

Old Post 16-05-2002 20:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Avalone Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Avalone Znajdź więcej post'ów przez  Avalone Dodaj Avalone do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Avalone prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
kood
just lame

"MIedzy pieklem a niebem" z Robinem Williamsem? hmm dobry byl, ale najbardziej mi sie podobal "Meet Joe Black" ten film po prostu wgniata w fotel, zwlaszcza gdy nie oglada sie go samemu

Old Post 16-05-2002 20:40
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 00:59.    Strony (13): « 1 [2] 3 4 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions