Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Urban Terror > UT Lan Party w ....
Czy impreza ta ma byc:
You do not have permission to vote on this poll.
LaN PartY w KrakoffiE 16 51.61%
NoCka w WaffCe 15 48.39%
W sumie: 31 głosów 100%
 [Edycja ankiety (moderatorzy tylko)]
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (3): « 1 [2] 3 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Vesta
Master (Spawn)

Question

quote:
Napisane oryginalnie przez LuZnY
jak juz gdzies, kiedys pisalem, ja wszedzie mam qfa daleko

a gdzie mieszkasz??????

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 18-05-2002 07:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Vesta Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Vesta Znajdź więcej post'ów przez  Vesta Dodaj Vesta do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Vesta prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
8lo0d
An+y*Chr1st

quote:
ja wszedzie mam qfa daleko

A gdzie mieszkasz ? Rosja ? Nad morzem ?

Old Post 18-05-2002 08:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil 8lo0d Kliknij tutaj by wysłać e-maila do 8lo0d Znajdź więcej post'ów przez  8lo0d Dodaj 8lo0d do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać 8lo0d prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
shadow.f
Ripek Cipek

Może w górach ok spadam QC namawiac na jakomś popijawe może przyjedzie albo zapytam kiedy bedzie w górach

Za tydzień gośc przuchodzi:
-Panie doktorze nie pomogło.
-Prosze przez tydzien pic samo mleko....
Za tydzień tasiemiec wychodzi i pyta:
-A ciacho gdzie ? :>

Old Post 18-05-2002 09:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil shadow.f Kliknij tutaj by wysłać e-maila do shadow.f Znajdź więcej post'ów przez  shadow.f Dodaj shadow.f do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać shadow.f prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
LuZnY
luznym po pysku :o

quote:
Napisane oryginalnie przez Vesta

a gdzie mieszkasz??????

quote:
Napisane oryginalnie przez 8lo0d

A gdzie mieszkasz ? Rosja ? Nad morzem ?

<--- tak jak jest napisane gdzies z boku, to jest w walbrzychu (teraz mozna sie smiac - buahaha..... haha...... hehe..... rotfl... - okej juz jestem ), heh mam blizej do czech niz do jakiegokolwiek wiekszego miasta w polsce

\/

Old Post 18-05-2002 13:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil LuZnY Kliknij tutaj by wysłać e-maila do LuZnY Znajdź więcej post'ów przez  LuZnY Dodaj LuZnY do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać LuZnY prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GuriaS
Breathe

ee tam... do kraka masz blizej niz kolesie z bialego/wawy

Old Post 18-05-2002 13:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GuriaS Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GuriaS Znajdź więcej post'ów przez  GuriaS Dodaj GuriaS do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GuriaS prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
LuZnY

quote:
Napisane oryginalnie przez GuriaS
ee tam... do kraka masz blizej niz kolesie z bialego/wawy

no fakt, oki wiecej nie bede marudzil

\/

Old Post 18-05-2002 13:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil LuZnY Kliknij tutaj by wysłać e-maila do LuZnY Znajdź więcej post'ów przez  LuZnY Dodaj LuZnY do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać LuZnY prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Vesta
Master (Spawn)

Talking

quote:

no fakt, oki wiecej nie bede marudzil

no wlasnie a ja z Wasilkowa mam jeszcze dalej bo to 3km za Bialym

Old Post 18-05-2002 18:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Vesta Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Vesta Znajdź więcej post'ów przez  Vesta Dodaj Vesta do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Vesta prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
8lo0d
An+y*Chr1st

quote:

no wlasnie a ja z Wasilkowa mam jeszcze dalej bo to 3km za Bialym

Ja do kraka mam jakieś 250 km a do wawy 320 ... więc niewielka różnica ... ale w wawie miałbym u kogo potem zostać [ siostra ] ale kraków też może być

Old Post 18-05-2002 19:30
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil 8lo0d Kliknij tutaj by wysłać e-maila do 8lo0d Znajdź więcej post'ów przez  8lo0d Dodaj 8lo0d do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać 8lo0d prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Christoff
Toffi (Absolute beginner)

Post ?

quote:

Ja do kraka mam jakieś 250 km a do wawy 320 ... więc niewielka różnica ... ale w wawie miałbym u kogo potem zostać [ siostra ] ale kraków też może być

A ja chcialem tylko powiedziec ze nocka w wawie jest duzo lepsze od lanparty w kraku
Jak bedzie nocka w krakowie to moge jechac - jednak transportowanie tam mojego kompa to niestety ponad moje sily i mozliwosci

Old Post 18-05-2002 20:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Christoff Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Christoff Znajdź więcej post'ów przez  Christoff Dodaj Christoff do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Christoff prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GuriaS
Breathe

quote:

a ja?

Old Post 18-05-2002 20:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GuriaS Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GuriaS Znajdź więcej post'ów przez  GuriaS Dodaj GuriaS do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GuriaS prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
FrD
Warrior (Scrag)

hmm..

a ja mam inne pytanie kto jak bym tak pojechal to by ze mna wypil braterskiego winiacza za 4zl lub mniej ?

a tak apropo to chyba mozna jechac bez kompa sobie tylko popic niee ? no i oczywiscie porozmawiac

Old Post 18-05-2002 21:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil FrD Znajdź więcej post'ów przez  FrD Dodaj FrD do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać FrD prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
B0rG
g.6, panie biorą w usta!

Re: hmm..

Koofa, FrD, dla Ciebie, wszystko! Moze byc ten winiacz nawet za 3.80,-

Old Post 18-05-2002 22:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil B0rG Kliknij tutaj by wysłać e-maila do B0rG Znajdź więcej post'ów przez  B0rG Dodaj B0rG do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać B0rG prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
LuZnY

Re: hmm..

quote:
Napisane oryginalnie przez FrD
a ja mam inne pytanie kto jak bym tak pojechal to by ze mna wypil braterskiego winiacza za 4zl lub mniej ?

sie pytasz jeszcze
quote:
a tak apropo to chyba mozna jechac bez kompa sobie tylko popic niee ? no i oczywiscie porozmawiac

tez sie nad tym zastanawialem, bo raczej kompa to z domciu nie wyrwe

\/

Old Post 18-05-2002 22:12
Monar"bzn"
Thug Life

Unhappy Niestety:(

Pytałem Dzisaj admina serva i własisiela Cafe DWA-ZERO jednoczesnie mojego ziomka z kraka nie bendzie tam imprezy ut poniewasz kompy tam są za słaba a przynajmniej płyty głoowne noi fpsoow jest ok 20-30 noi lopa nie da sie grac trzeba szookac nowego miejsca moze do wakacji qpią kompy nowe no zobaczymy

Old Post 18-05-2002 22:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Monar"bzn" Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Monar"bzn" Znajdź więcej post'ów przez  Monar"bzn" Dodaj Monar"bzn" do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Monar"bzn" prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MaRcel
siem

Thumbs up

WCHODZE W TEN INTERES

Old Post 19-05-2002 00:10
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaRcel Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaRcel Znajdź więcej post'ów przez  MaRcel Dodaj MaRcel do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaRcel prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Monar"bzn"
Thug Life

Ja moge pic i palic :)

U nas w kraku to znaczy w Bieżanowie jest taka wooodka o nazwie ("OGNISTA") kosztooje 20 zetoow i ma 60% wiec sie nawet opłaca co do baku na kazdy na swooj interes(poprostu niechgce sie w to mieszacz ja tylko Monar jestem

Old Post 19-05-2002 11:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Monar"bzn" Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Monar"bzn" Znajdź więcej post'ów przez  Monar"bzn" Dodaj Monar"bzn" do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Monar"bzn" prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
kood
just lame

quote:
Napisane oryginalnie przez MaRcel

WCHODZE W TEN INTERES

]

na staryyyyy winiacze to ja chetnie posaczylbym jakby ktos mi kupil

Old Post 20-05-2002 16:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil kood Kliknij tutaj by wysłać e-maila do kood Znajdź więcej post'ów przez  kood Dodaj kood do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać kood prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Sniezek
Elite (Fiend)

popadam w abstynencje.... :>>

Old Post 20-05-2002 17:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Sniezek Znajdź więcej post'ów przez  Sniezek Dodaj Sniezek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Sniezek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
8lo0d
An+y*Chr1st

quote:
Napisane oryginalnie przez Sniezek
popadam w abstynencje.... :>>

Śnieżek tak oficjalnie to tak ... ale z boq możemy założyć "A A"

Old Post 20-05-2002 18:31
Pwael
Combat (Death Knight)

transport

hmm tak sobie myslalem ze z tym piciem to dobry pomysl, ale pograc tez nie zaszkodzi, jezeli juz z transportem bylby problem, to moze zalatwilo by sie jakas caffe z ugodliwymi gosciami, i jezeli ktos by mogl to wzialby tylko obudowe( myche klawierke slychawki) i podlaczylo by sie to do kafejkowego monitora( podobno na swoim sprzecie gra sie najlepiej) albo jezeli juz w caffe bylyby najkijowsze kompy, to chyba zawsze mozna wziac karte graficzna i ram z dotarceim to tez sie mozna zorganizowac. Ludzie z jednej okolicy sie zbieraja i wspolnie jada i nie ma problema, takze Luzny szuka graczuf z okolic ( moze nawet za czeska granica ) CHCIEC to MÓC

Old Post 21-05-2002 19:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Pwael Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Pwael Znajdź więcej post'ów przez  Pwael Dodaj Pwael do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Pwael prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Vesta
Master (Spawn)

Cool

quote:

a ja nie mam nigdzie rodzinki ale moj kochany braciszek moze mnie ze soba zabierze bo to czy ja bede to chyba zalezy od Niego i od tego jak bedziemy stali z finansami.....

Old Post 21-05-2002 20:37
FrD
Warrior (Scrag)

hmm..

ja mam samych gupoli w poblizu :-( ... np Pawel... hehe :>
ejj w najgorszym wypadku kazdy weznie zestaw kart czy szachow i se zrobimy puchar kasparova...

Old Post 21-05-2002 20:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil FrD Znajdź więcej post'ów przez  FrD Dodaj FrD do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać FrD prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Vesta
Master (Spawn)

Talking Re: hmm..

quote:
ja mam samych gupoli w poblizu :-( ... np Pawel... hehe :>
ejj w najgorszym wypadku kazdy weznie zestaw kart czy szachow i se zrobimy puchar kasparova...

ja proponuje karty i pokera rozbieranego zawsze mam w niego farta bo jak gram to wszyscy sie rozbieraja a ja zostaje w ubraniu ale moze tym razem... nie no moze jednak nic nie proponuje????

Old Post 21-05-2002 22:08
Sniezek
Elite (Fiend)

no tak, teraz moze byc inaczej...heh no coz...dzentelmeni o gustach nie dyskutuja :>>

Old Post 22-05-2002 09:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Sniezek Znajdź więcej post'ów przez  Sniezek Dodaj Sniezek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Sniezek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
PAPUGa
Elite (Fiend)

Re: Re: hmm..

quote:

ja proponuje karty i pokera rozbieranego zawsze mam w niego farta bo jak gram to wszyscy sie rozbieraja a ja zostaje w ubraniu ale moze tym razem... nie no moze jednak nic nie proponuje????

lepiej nie, dziewczyno - sama przeciew tylu facetom - na pewno byc przegrała, w dowolnej konkurencji
na pewno byśmy oszykiwali, byle byś przegrała i byle ujrzec Cię, hm, tego... inaczej ubraną

Old Post 22-05-2002 09:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil PAPUGa Znajdź więcej post'ów przez  PAPUGa Dodaj PAPUGa do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
8lo0d
An+y*Chr1st

Re: Re: Re: hmm..

quote:
Napisane oryginalnie przez PAPUGa

lepiej nie, dziewczyno - sama przeciew tylu facetom - na pewno byc przegrała, w dowolnej konkurencji
na pewno byśmy oszykiwali, byle byś przegrała i byle ujrzec Cię, hm, tego... inaczej ubraną

I tutaj Vestaa na twoim miejscu założyłbym temu zboczeńcowi liścia na twarz za swoje arooganckie, bezsensowne i obłudne zachowanie wobec Ciebie
*joke*

Old Post 22-05-2002 11:01
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

Question :D

hehe patrząc gdzies na twoja fotke 8lood niewiem ile masz wzrostu i czy na serio chodzisz do 2 gimnazjum? heh sora że nie na temat

GrEaTEyE

Old Post 22-05-2002 15:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GrEaTEyE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GrEaTEyE Znajdź więcej post'ów przez  GrEaTEyE Dodaj GrEaTEyE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GrEaTEyE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
8lo0d
An+y*Chr1st

Re: :D

quote:
Napisane oryginalnie przez GrEaTEyE
hehe patrząc gdzies na twoja fotke 8lood niewiem ile masz wzrostu i czy na serio chodzisz do 2 gimnazjum? heh sora że nie na temat

YYY wzrostu to nie wiem .. nie mam pojećia ... no mam 15 lat, i w czerwcu skończę 2 klasę gimnazjum

Old Post 22-05-2002 16:01
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

hehe

PLZ podaj mniej więcej, bo na fotce wyglądasz na 180

GrEaTEyE

Old Post 22-05-2002 17:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GrEaTEyE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GrEaTEyE Znajdź więcej post'ów przez  GrEaTEyE Dodaj GrEaTEyE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GrEaTEyE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Samuel
Skilled (Knight)

Re: U.S.A.

A płyty główne z USA normalnie działają na zasilaczach 220?
Są takie same jak w Europie?

Old Post 22-05-2002 17:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Samuel Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Samuel Znajdź więcej post'ów przez  Samuel Dodaj Samuel do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Samuel prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 05:15.    Strony (3): « 1 [2] 3 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions