quote: buahaha!! wez, nie strasz! 
no moze przesadzilem 
quote: znowu - no offence _pewną_grupę_ludzi. znajomych. z widzenia. ze szkoły. z osiedla. widzących się (prawie) codziennie.
smieszne, no nie?
quote: oj, Bracie - to podpadłeś teraz już nie wychylaj głowy na żadnej z mapek - zarobisz sierpowego aż miło 
nie boje sie, jakby co poszczuje moim m4 
quote: bo może ten amant - chce się ze wszystkimi podzielić swoją radością? fakt - że za wiele pomyślunku, to taki gość niema, ale czego wymagać od ... hm, miało być no-offence 
dokladnie, zero pomyslunku, ehh
quote: NIE!!!! NIE ZGADZAM SIE!!!
nie zgodzę się wtłoczyć w jakieś schematyczne rygory.
jeśli nie będzie swobody wypowiedzi - to nikt nic nie będzie mówić. zgadzam się, że gdy na neswgrupach panuje chaos i anarcha - potrzebny jest moderator.
ale moim zdaniem board - to coś innego. i moderatora tu nie trzeba.
p.s. i nadal jestem zdania, że radosna twórczość KAZDEGO na KAZDY temat jest bardzo fajna. o ile są to tematy wspólne dla wszystkich.
hmm, nie chodzi mi o jakies "schematyczne rygory", nie przeszkada mi gadanie offtopic, wiadamo tematy sie wyczerpuja i topici albo umieraja, albo zamieniaja sie w czata - jasna sprawa, mozna pogadac o wszystkim i z wszystkimi, ale bez przesady na wiekszosci ostatnio aktywnych topicach mozna zobaczyc tylko optikala podrywajacego veste, m.g i veste klocacych sie, a w pewnym momencie bylo tak, ze na jednym topiku mg i vesta sie wyzywali od najgorszych, a na innym pelna zgoda - paranoja? i think so...
wiec jednak przydalby sie ktos, kto by nad tym zapanowal
quote:
p.s. i nadal jestem zdania, że radosna twórczość KAZDEGO na KAZDY temat jest bardzo fajna. o ile są to tematy wspólne dla wszystkich.
notka dla optika, utrwal w pamieci to zdanie -> "o ile są to tematy wspólne dla wszystkich"
quote: popieram papure w 100 %
luzny jak ci sie nie podoba to co piszemy to co mamy pisać ??
że fajnie sie wczoraj na dokach grało albo jaki nowy trik w ut umiem.
trzeba pisać coś innego żeby sie ludzie pośmieli wyluzowali po ciężkim dniu szkoły albo pracy a nie tylko o ut.
kto sie zemną zgadza ???????
juz? zapamietales? ok, jedziemy 
po pierwsze jesli zgadzasz sie z papuga w 100% to po czesci zgadzasz sie i ze mna kurs czytania ze zrozumieniem sie czasami przydaje 
quote: popieram papure w 100 %
luzny jak ci sie nie podoba to co piszemy to co mamy pisać ??
że fajnie sie wczoraj na dokach grało albo jaki nowy trik w ut umiem.
najlepiej jak nie masz nic ciekawego do powiedzenie to nie pisz nic 
quote:
trzeba pisać coś innego żeby sie ludzie pośmieli wyluzowali po ciężkim dniu szkoły albo pracy a nie tylko o ut.
pamietasz? dla ciebie specjalnie powtorze "o ile są to tematy wspólne dla wszystkich" - no wiec ostatnia rzecza ktora moze mnie "wyluzowac" po szkole czy pracy sa klotnie m.g i vesty i opowiesci o chmurkach w ksztalcie sloni - i jak sadze wiele osob podziela moje zdanie, aha zebys nie zapomnial - "o ile są to tematy wspólne dla wszystkich"
quote:
kto sie zemną zgadza ???????
skoro poparles mnie i papuge to mozesz juz zaliczyc nasze glosy 
uff, nareszcie koniec 
\/
Edytowane przez LuZnY dnia 04-06-2002 o godz. 01:29
Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|