Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Urban Terror > ut (c)
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): « 1 [2] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
kood
just lame

Wez lopatke i do piaskownicy. :o

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 03-06-2002 13:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil kood Kliknij tutaj by wysłać e-maila do kood Znajdź więcej post'ów przez  kood Dodaj kood do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać kood prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
PAPUGa
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez LuZnY
moze mu nie przeszkadza, moze nie ma za duzo czasu na moderowanie (na inny forach jest wiecej jak 1 moderator), a moze poprostu jak zobaczyl co sie tu dzieje, zalamal sie i odpuscil?

buahaha!! wez, nie strasz!

quote:
swoja droga to najczesciej takie rozpieprzanie jest uskuteczniane przez ludzi z wasilkowa (tak sie to pisze???)

znowu - no offence _pewną_grupę_ludzi. znajomych. z widzenia. ze szkoły. z osiedla. widzących się (prawie) codziennie.

quote:
zastanawie mnie to czy oni nie maja tam telefonow i czy nieda sie tam zainstalowac jakiegos programu do komunikacji (polecam gadu-gadu nawet fajne jest ) moze to przez specyficzny mikroklimat??? oczywiscie no offense

oj, Bracie - to podpadłeś teraz już nie wychylaj głowy na żadnej z mapek - zarobisz sierpowego aż miło

quote:
dokladnie, tak jak nieskromnie sie chwalac ja , nierozumiem np. jak sie mozna umawiac z dziewczyna za pomoca boarda UT

bo może ten amant - chce się ze wszystkimi podzielić swoją radością? fakt - że za wiele pomyślunku, to taki gość niema, ale czego wymagać od ... hm, miało być no-offence

quote:

reasumujac, poprostu potrzebujemy porzadnego kopa w dupe zeby wszystko wrocilo do porzadku i bylo tak jak byc powinno, [/B]

NIE!!!! NIE ZGADZAM SIE!!!
nie zgodzę się wtłoczyć w jakieś schematyczne rygory.
jeśli nie będzie swobody wypowiedzi - to nikt nic nie będzie mówić. zgadzam się, że gdy na neswgrupach panuje chaos i anarcha - potrzebny jest moderator.
ale moim zdaniem board - to coś innego. i moderatora tu nie trzeba.

p.s. i nadal jestem zdania, że radosna twórczość KAZDEGO na KAZDY temat jest bardzo fajna. o ile są to tematy wspólne dla wszystkich.

howgh.
tak, chyba już howgh.

Old Post 03-06-2002 22:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil PAPUGa Znajdź więcej post'ów przez  PAPUGa Dodaj PAPUGa do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
OpTiCaL
|=bia=| Rulez

quote:
Napisane oryginalnie przez PAPUGa

znowu - no offence _pewną_grupę_ludzi. znajomych. z widzenia. ze szkoły. z osiedla. widzących się (prawie) codziennie.

oj, Bracie - to podpadłeś teraz już nie wychylaj głowy na żadnej z mapek - zarobisz sierpowego aż miło

bo może ten amant - chce się ze wszystkimi podzielić swoją radością? fakt - że za wiele pomyślunku, to taki gość niema, ale czego wymagać od ... hm, miało być no-offence

jeśli nie będzie swobody wypowiedzi - to nikt nic nie będzie mówić. zgadzam się, że gdy na neswgrupach panuje chaos i anarcha - potrzebny jest moderator.

p.s. i nadal jestem zdania, że radosna twórczość KAZDEGO na KAZDY temat jest bardzo fajna. o ile są to tematy wspólne dla wszystkich.

howgh.
tak, chyba już howgh.

popieram papure w 100 %
luzny jak ci sie nie podoba to co piszemy to co mamy pisać ??
że fajnie sie wczoraj na dokach grało albo jaki nowy trik w ut umiem.
trzeba pisać coś innego żeby sie ludzie pośmieli wyluzowali po ciężkim dniu szkoły albo pracy a nie tylko o ut.
kto sie zemną zgadza ???????

Pozdrowka 4 all

>-------===-------<

Old Post 03-06-2002 23:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil OpTiCaL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do OpTiCaL Znajdź więcej post'ów przez  OpTiCaL Dodaj OpTiCaL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać OpTiCaL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
PAPUGa
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez OpTiCaL

popieram papure w 100 %
trzeba pisać coś innego żeby sie ludzie pośmieli wyluzowali po ciężkim dniu szkoły albo pracy a nie tylko o ut.

Opti - jedna tylko uwaga - czemu nie ciachnąłeś ponad połowy mojego textu?
przecież on nie miał nic wspólnego z Twoim. netykietę znasz, prawda?

Old Post 03-06-2002 23:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil PAPUGa Znajdź więcej post'ów przez  PAPUGa Dodaj PAPUGa do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
LuZnY
luznym po pysku :o

quote:

no moze przesadzilem
quote:

smieszne, no nie?
quote:

nie boje sie, jakby co poszczuje moim m4
quote:

dokladnie, zero pomyslunku, ehh
quote:

hmm, nie chodzi mi o jakies "schematyczne rygory", nie przeszkada mi gadanie offtopic, wiadamo tematy sie wyczerpuja i topici albo umieraja, albo zamieniaja sie w czata - jasna sprawa, mozna pogadac o wszystkim i z wszystkimi, ale bez przesady na wiekszosci ostatnio aktywnych topicach mozna zobaczyc tylko optikala podrywajacego veste, m.g i veste klocacych sie, a w pewnym momencie bylo tak, ze na jednym topiku mg i vesta sie wyzywali od najgorszych, a na innym pelna zgoda - paranoja? i think so...
wiec jednak przydalby sie ktos, kto by nad tym zapanowal
quote:

notka dla optika, utrwal w pamieci to zdanie -> "o ile są to tematy wspólne dla wszystkich"
quote:
popieram papure w 100 %

juz? zapamietales? ok, jedziemy
po pierwsze jesli zgadzasz sie z papuga w 100% to po czesci zgadzasz sie i ze mna kurs czytania ze zrozumieniem sie czasami przydaje
quote:
popieram papure w 100 %

najlepiej jak nie masz nic ciekawego do powiedzenie to nie pisz nic
quote:

pamietasz? dla ciebie specjalnie powtorze "o ile są to tematy wspólne dla wszystkich" - no wiec ostatnia rzecza ktora moze mnie "wyluzowac" po szkole czy pracy sa klotnie m.g i vesty i opowiesci o chmurkach w ksztalcie sloni - i jak sadze wiele osob podziela moje zdanie, aha zebys nie zapomnial - "o ile są to tematy wspólne dla wszystkich"
quote:

skoro poparles mnie i papuge to mozesz juz zaliczyc nasze glosy

uff, nareszcie koniec

\/

Edytowane przez LuZnY dnia 04-06-2002 o godz. 01:29

Old Post 04-06-2002 01:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil LuZnY Kliknij tutaj by wysłać e-maila do LuZnY Znajdź więcej post'ów przez  LuZnY Dodaj LuZnY do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać LuZnY prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
LuZnY

www.rotfl.prv.pl fajna stronka idzie sie "wyluzowac"

\/

Edytowane przez LuZnY dnia 04-06-2002 o godz. 01:31

Old Post 04-06-2002 01:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil LuZnY Kliknij tutaj by wysłać e-maila do LuZnY Znajdź więcej post'ów przez  LuZnY Dodaj LuZnY do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać LuZnY prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
LuZnY

nosz do cholery sorki za podwojenie chociaz w sumie nie moja wina, to jakis problem ze strony boarda
jakby co mam skrina na dowod swojej niewinnosci

\/

Old Post 04-06-2002 01:03
PAPUGa
Elite (Fiend)

quote:
nosz do cholery sorki za podwojenie chociaz w sumie nie moja wina, to jakis problem ze strony boarda
jakby co mam skrina na dowod swojej niewinnosci

to szybko wykasuj jeden post- bo Cię obsmaruja jutro...eee, dzisiaj

hm, niewątpliwie cos grzebią w bazie - pewnie w Matrixie cos zmieniaja - bo nie mogłem dodać niniejszego posta, a i w spisie treści - najnowszy post jest przez Luznego a nie mojego autorstwa. bu! już nie króluję na boardzie

Edytowane przez PAPUGa dnia 04-06-2002 o godz. 01:30

Old Post 04-06-2002 01:16
LuZnY

quote:

hm, niewątpliwie cos grzebią w bazie - pewnie w Matrixie cos zmieniaja

stad to deja vu dwumars - sie powtarza... sie powtarza...
quote:
www.rotfl.prv.pl fajna stronka idzie sie "wyluzowac"

usunac sie nia dalo, ale zatarlem slady

\/

Old Post 04-06-2002 01:32
PAPUGa
Elite (Fiend)

quote:

stad to deja vu dwumars - sie powtarza... sie powtarza...

usunac sie nia dalo, ale zatarlem slady

hyhy!!

sprytnyś, kolego
a wiesz, że mnie juz zjechali - że w taki fajny topic z butami wlazłem?

Old Post 04-06-2002 01:59
LuZnY

quote:

hyhy!!

sprytnyś, kolego
a wiesz, że mnie juz zjechali - że w taki fajny topic z butami wlazłem?

dzieki
heh, widze, ze ludzie z wasilkowa zapatrzeni w swoje slonie, musztarde i inne bajeranckie (wyluzowane?? ) rzeczy nie zwrocili uwagi na moje wywody, no coz kij im w oko

\/

Old Post 05-06-2002 01:36
PAPUGa
Elite (Fiend)

quote:

dzieki
heh, widze, ze ludzie z wasilkowa zapatrzeni w swoje slonie, musztarde i inne bajeranckie (wyluzowane?? ) rzeczy nie zwrocili uwagi na moje wywody, no coz kij im w oko

nienie, to ktoś inny, ze stolycy :/
hm. i też zakochany... :/
ślepi ci wariaci, czy jak?

Old Post 05-06-2002 16:41
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

argh

luzak jak uważasz że my z Wasilkowa niejesteśmy wyluzowani, to sora, ale uważam że jesteś stupiiiiid .... może jest 100 powalonych ludzi, ale reszta jest O.K. a te majonezy i inne kłótnie to jest próba dogadania się która przyda sie w przyszłości.....po prostu trzeba umieć się kłócić i pogodzić, trzeba sie śmiać płakać itd. hieh jak mówisz po raz drugi że jesteśmy jacyś walnięci no to masz u nas pzechlapane bo ja i jagged jeszcze jestesmy z tego citi ... uj uj

GrEaTEyE

Old Post 07-06-2002 08:24
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GrEaTEyE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GrEaTEyE Znajdź więcej post'ów przez  GrEaTEyE Dodaj GrEaTEyE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GrEaTEyE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
LuZnY

Re: argh

quote:
Napisane oryginalnie przez GrEaTEyE
luzak jak uważasz że my z Wasilkowa niejesteśmy wyluzowani

az za bardzo...
quote:
ale uważam że jesteś stupiiiiid ....

nie jest moim zyciowym celem zaimponowani tobie moja madroscia, mysl o mnie jak chcesz...
quote:
może jest 100 powalonych ludzi, ale reszta jest O.K.

nie zauwazylem, aby reszta byla ok, jagged jest spoko ale on sie tu rzadko udziela, wiec gdzie ta twoja reszta?
quote:
a te majonezy i inne kłótnie to jest próba dogadania się która przyda sie w przyszłości.....

komu sie przyda i w jakiej przyszloci?
quote:
po prostu trzeba umieć się kłócić i pogodzić, trzeba sie śmiać płakać itd.

dokladnie trzeba umiec...
quote:
hieh jak mówisz po raz drugi że jesteśmy jacyś walnięci no to masz u nas pzechlapane bo ja i jagged jeszcze jestesmy z tego citi ... uj uj

no to sprecyzuje, bo wyrazilem sie niejasno, no wiec - najwiekszymi siewcami zametu na boardzie ut sa ludzie z wasilkowa udzielajacy sie na tymze boardzie (ut) poza jaggedem, ktorego swoja droga przepraszam, styknie?

\/

Old Post 08-06-2002 01:28
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

hmmmm

luzak niestyka.... ale nietylko jaggeda powinieneś przeprosić, ale także veste optiego m.g frgilisa plasme i dużo innych... a itakże mnie.... bo nierozumiem twojej gadki że my zaśmiecamy boarda....ja np. tylko odpisuje na dany temat i gadam tam gdzie trzeba...czasami jak jest jakiś post skierowany do mnie to odpowiadam na niego... dobra nara kończe....zgoda?niekłócimy się? ja jestem "ZA"

GrEaTEyE

Old Post 08-06-2002 09:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GrEaTEyE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GrEaTEyE Znajdź więcej post'ów przez  GrEaTEyE Dodaj GrEaTEyE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GrEaTEyE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
M.G----->RuLeZ
Veteran (Ogre)

Re: hmmmm

quote:
luzak niestyka.... ale nietylko jaggeda powinieneś przeprosić, ale także veste optiego m.g frgilisa plasme i dużo innych... a itakże mnie.... bo nierozumiem twojej gadki że my zaśmiecamy boarda....ja np. tylko odpisuje na dany temat i gadam tam gdzie trzeba...czasami jak jest jakiś post skierowany do mnie to odpowiadam na niego... dobra nara kończe....zgoda?niekłócimy się? ja jestem "ZA"

Grrrrr jak ci luzny nie pasuje to nie czytaj naszych postoff.

M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.GM.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.GM.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.GM.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G

Old Post 08-06-2002 13:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil M.G----->RuLeZ Kliknij tutaj by wysłać e-maila do M.G----->RuLeZ Znajdź więcej post'ów przez  M.G----->RuLeZ Dodaj M.G----->RuLeZ do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać M.G----->RuLeZ prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
LuZnY

Re: hmmmm

quote:
niekłócimy się? ja jestem "ZA"

hmm, po pierwsze nie kloce sie, staram sie tylko zwrocic wam uwage, ze dziwnie (glupio? ) postepujecie...
quote:
ale nietylko jaggeda powinieneś przeprosić, ale także veste optiego m.g frgilisa plasme i dużo innych...

mysle, ze wyrazilem sie jasno w poprzednim poscie, przeczytaj go dokladznie pare razy...
quote:
bo nierozumiem twojej gadki że my zaśmiecamy boarda....ja np. tylko odpisuje na dany temat i gadam tam gdzie trzeba...czasami jak jest jakiś post skierowany do mnie to odpowiadam na niego...

no niewiem jak mozna nazwac inaczej wasze "naloty" na board, gdzie gdzie na ok. 20 postow (odpowiedzi ) wiekszac to belkot zawierajacy najczesciej od zajebania usmieszkow, wykrzyknikow, itp.
quote:
luzak niestyka....

heh, nic na to nie poradze, niektorym zawsze malo...

quote:
Napisane oryginalnie przez M.G-----&gt;RuLeZ

Grrrrr jak ci luzny nie pasuje to nie czytaj naszych postoff.

pytalem sie juz optiego i mi nie odpowiedzial, wiec moze ty mi powiesz? jak to robic, zdrac mi swoj sekret, bo nie mam pojecia jak pomijac wasze posty kiedy one sa wszedzie...

\/

Old Post 08-06-2002 14:23
8lo0d
An+y*Chr1st

LuZnY ma rację ... piszecie glupoty wszędzie, nie ma szans tego ominąć, a pozatym board jest od czytania postów, a nie od omijania głupot ... Więc jak nie masz zdania to nie pisz, po co zaśmieciać ...

Old Post 08-06-2002 15:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil 8lo0d Kliknij tutaj by wysłać e-maila do 8lo0d Znajdź więcej post'ów przez  8lo0d Dodaj 8lo0d do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać 8lo0d prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez 8lo0d
LuZnY ma rację ... piszecie glupoty wszędzie, nie ma szans tego ominąć, a pozatym board jest od czytania postów, a nie od omijania głupot ... Więc jak nie masz zdania to nie pisz, po co zaśmieciać ...

no i dobra.....po co mamy się kłócić.....wy swoim pisaniem kłótni zaśmiecacie boarda, a my go tylko ulepszamy ładniej wygląda jak dana osoba napisała 20 postoof pod rzad, hehe SPOOOOKÓJ! a i jeszcze jedno, dlaczego do papugi się nieczepialiście jak on pisał 30 pod rząd postów? dziwne co...

GrEaTEyE

Old Post 09-06-2002 12:36
PAPUGa
Elite (Fiend)

quote:
a i jeszcze jedno, dlaczego do papugi się nieczepialiście jak on pisał 30 pod rząd postów? dziwne co...

bali się

Old Post 09-06-2002 19:12
LuZnY

quote:

no i dobra.....po co mamy się kłócić.....wy swoim pisaniem kłótni zaśmiecacie boarda, a my go tylko ulepszamy ładniej wygląda jak dana osoba napisała 20 postoof pod rzad, hehe

ta strasznie...
quote:

a i jeszcze jedno, dlaczego do papugi się nieczepialiście jak on pisał 30 pod rząd postów? dziwne co...

hmm, dlatego, ze nie pisal az taki bzdur, a w dodatku ostatnio juz tak nie robi...
zeby nie bylo, ze "luzny jest zly" - ja chce zebyscie pisali (bo co to za forum gdzie nikt nie pisze ) ale wy troche przesadzacie, niesadzisz?
quote:

bali się

no co ty

\/

Old Post 09-06-2002 23:43
GuriaS
Breathe

...

tu chyba powinny byc copiryghty no nie?? jak wiac po nazwie teamtu [ ut(c) ] a jakos tutaj tylko rozmowki sa :/
"o niczym konkretnym w sumie" <--tam byl tez taki i moderaturzy wywalali kazdy ost ktory nie mial (c)...

Old Post 10-06-2002 11:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GuriaS Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GuriaS Znajdź więcej post'ów przez  GuriaS Dodaj GuriaS do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GuriaS prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
M.G----->RuLeZ
Veteran (Ogre)

Re: ...

ok ja sie poprawoiem pa

M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.GM.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.GM.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.GM.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G

Old Post 10-06-2002 15:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil M.G----->RuLeZ Kliknij tutaj by wysłać e-maila do M.G----->RuLeZ Znajdź więcej post'ów przez  M.G----->RuLeZ Dodaj M.G----->RuLeZ do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać M.G----->RuLeZ prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

heh

Moja xywa to KaCzOr COPY RIGHT
Polecam WC pickera też ma w swojej nazwie (c)

GrEaTEyE

Old Post 11-06-2002 17:32
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 04:32.    Strony (2): « 1 [2] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions