Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Quake III Arena > Zapłaciłbyś za naukę?
Gdybym mógł 2 tygodnie grać i uczyć się od Zero4 zapłaciłbym:
You do not have permission to vote on this poll.
$1000 0 0%
PLN1000 0 0%
PLN100 3 15.00%
Postawiłbym mu skrzynkę piwa 6 30.00%
Postawiłbym mu 1 piwko 6 30.00%
Nic bym nie zapłacił 5 25.00%
W sumie: 20 głosów 100%
 [Edycja ankiety (moderatorzy tylko)]
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): « 1 [2] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
MAr-n
PROwokator

Najlepiej dochodzic do wszystkiego samemu trening czyni mistrza chyba ze jest sie taka ciota komputerowa jak kilku moich kolegow co graja juz chyba rok albo i dluzej i niedawno dowiedzieli sie co to jest strafe jump bo normalnie przez cala gre chodzili

(c) Edgard Allan Poe - The Black Cat
(...)
Mój avatar pochodzi z gazety "NIE" z tematu "Czy w polsce będzie jeszcze tańsza wódka"

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 31-05-2002 11:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MAr-n Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MAr-n Znajdź więcej post'ów przez  MAr-n Dodaj MAr-n do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MAr-n prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
oxygen
new challenger

quote:
Napisane oryginalnie przez Infinite
bez przesady podziwiam i szanuje ludzi ale...
no sam dokoncz ta wypowiedz:/

no ale on nie gra w twojego ulubionego moda wiec jest nikim...fajnie...

a tak naprawde pomysl czy nie wydaja ci sie imponujace jego wyczyny? czy nie chcialbys grac tak jak on? nawet w twoje ukochane cpma...nie liczy sie mod lecz osobowosc

btw zero4 tez gra/gral w cpma

Old Post 31-05-2002 22:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil oxygen Znajdź więcej post'ów przez  oxygen Dodaj oxygen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać oxygen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
emi
lame

Ten zero4 to ta lama co ja wczoraj do - ******em ?

Old Post 01-06-2002 00:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil emi Znajdź więcej post'ów przez  emi Dodaj emi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać emi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
PizzaDriver
Już za rok matura!

quote:
Napisane oryginalnie przez emi
Ten zero4 to ta lama co ja wczoraj do - ******em ?

tak

Old Post 01-06-2002 15:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil PizzaDriver Kliknij tutaj by wysłać e-maila do PizzaDriver Znajdź więcej post'ów przez  PizzaDriver Dodaj PizzaDriver do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać PizzaDriver prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Hakan
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez MArtin
Najlepiej dochodzic do wszystkiego samemu trening czyni mistrza chyba ze jest sie taka ciota komputerowa jak kilku moich kolegow co graja juz chyba rok albo i dluzej i niedawno dowiedzieli sie co to jest strafe jump bo normalnie przez cala gre chodzili

?

Nieważne, kim jesteś I co z tobą zrobiono. Prędzej czy później zyskasz
prawo wyboru. Jesteś czymś więcej niż tylko sumą swoich części...
Nieważne jak doszło do twoich urodzin, jak do tej chwili toczyło się twoje życie!
Masz oczy, masz mózg i skalę wartości. Nie pozwól, by ktokolwiek cię oszukał,
nawet ja. A kiedy nadejdzie czas, jeśli nadejdzie, upewnij się, że wybierasz
samodzielnie. Nic co działo się wcześniej,nie będzie wtedy miało znaczenia.

Roger Zelazny „Książe chaosu”

Old Post 01-06-2002 17:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Hakan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Hakan Znajdź więcej post'ów przez  Hakan Dodaj Hakan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Hakan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MAr-n
PROwokator

Czego HakaN nie rozumiesz, ja mam takich kolegow ktorzy mysla ze sa najlepsi a nawet nie maja pojecia co to strafe jump ale kogos takiego nie da sie nazwac juz newbee bo po 2 latach sie juz pojecie o grze jakies ma
A jeszcze jedno HakaN . Maciek cos mi tam mowil w sprawie tego filmu co ja krece narazie to ja go nie zrobie bo mnie nauka goni ze szok i dopiero jak beda wakacje zaczne sie brac do tego, wtedy sie cos pomysli pogramy troche (tylko nie licz na jakis zachwycajacy poziom z mojej strony bo ja slabiak jestem ) narazie mam podklad muzyczny i przygotowana wiekszosc tricow i troche demek z fragami Ale mam jeden problem ten zaj.ebany dysk co mam piepszone 6,4 giga i gdyby nie on to bym go robil nawet szczatkowo ale dysk mi nie wyrabia dobrze przynajmniej ze juz nazbieralem na nowy i do wakacji go bede mial

(c) Edgard Allan Poe - The Black Cat
(...)
Mój avatar pochodzi z gazety "NIE" z tematu "Czy w polsce będzie jeszcze tańsza wódka"

Old Post 01-06-2002 17:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MAr-n Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MAr-n Znajdź więcej post'ów przez  MAr-n Dodaj MAr-n do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MAr-n prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
SweepeR
sweter

Ja nie tyle chcialbym sie od niego uczyc i grac z nim, bo w sumie gram 4fun i nie chce mi sie cwiczyc na tyle, zeby wyjsc na jakis lepszy poziom, ale z checia bym spedzil z nim kilka dni (bez skojarzen ) i zrobil z tego pozniej ciekawy artykulik. Moglbym sie nawet poswiecic i skrzynke piwa mu postawic

Old Post 01-06-2002 20:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil SweepeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do SweepeR Znajdź więcej post'ów przez  SweepeR Dodaj SweepeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać SweepeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 22:12.    Strony (2): « 1 [2] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions