Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Quake > byle co
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): « 1 [2] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Klarkash-ton
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez beee
To olej go nie, jak zauwazy ze niikt nie odpowiedzial na jego posta to moze sie zastanowi nad zyciem.

Nie ma to jak ludzie grajacy w QW. Mimo ciaglych klotni jak przyjdzie co do czego to potrafia sie zjednoczyc

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 10-07-2002 15:28
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Impact
Training (Enforcer)

quote:
Napisane oryginalnie przez chimera

... powiedzial gosc grajacy w camper strike'a :/

Te, chimera, podobno cie nie ma do sieprnia. Jak jestes to co z tymi everglidami?

Old Post 10-07-2002 15:39
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Impact Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Impact Znajdź więcej post'ów przez  Impact Dodaj Impact do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Impact prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
chimera
Elite (Fiend)

Nie wiem - ja organizuje sobie z kumplem na wlasna reke.

Old Post 10-07-2002 16:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil chimera Kliknij tutaj by wysłać e-maila do chimera Znajdź więcej post'ów przez  chimera Dodaj chimera do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać chimera prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

quote:
Napisane oryginalnie przez Klarkash-ton
co ty wogole *******isz lamuchu jeden? scena qw trzyma sie dobrze, a ty musisz byc wyjatkowym ignorantem skoro uwazasz ze nikt juz sie w to nie bawi

Ktore stwierdzenie uwazasz za lamerskie?

code:
Q1 byl jest i bedzie najlepsza gra FPP jaka zawitala na nasz swiat...

No looz - nazwanie kogos "lamuchem" po czyms takim zasloogoje na nagrode darwina. GL & HF!

Old Post 10-07-2002 22:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]MajeS
Guest

panie klarkash jeszcze raz zobacze ze wyzywa pan kogos publicznie i bluzga na boardzie i bedzie ban niestety...

niewazne czy ktos ma [FPP] przed xywa i czy jego poglady odbiegaja od twoich czy nie - to jest forum i to normalne ze kazdy ma inne upodobania... jesli masz bluzgac na osoby ktore wola inne gry niz ty to idz juz...

Old Post 10-07-2002 22:49
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
beee
Veteran (Ogre)

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]MajeS
niewazne czy ktos ma [FPP] przed xywa
Jakby klark mnie bluzgal to zadna rada fpp by sie nie zastanawiala nad banem, a fpp przy ksywie nie mam.

Old Post 10-07-2002 23:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil beee Kliknij tutaj by wysłać e-maila do beee Znajdź więcej post'ów przez  beee Dodaj beee do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać beee prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
c35
old FPP.pl member

First Person Perspective

quote:
Jakby klark mnie bluzgal to zadna rada fpp by sie nie zastanawiala nad banem, a fpp przy ksywie nie mam.

poprostu o nastapieniu tej sytuacji zostal ktos poinformowany, stad taka reakcja ze strony FPP.. jakby ktos Ciebie bluzgal, to tez daj znac.. a napewno zostanie to rozstrzygniete..

Old Post 10-07-2002 23:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil c35 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do c35 Znajdź więcej post'ów przez  c35 Dodaj c35 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać c35 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
beee
Veteran (Ogre)

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]c35

poprostu o nastapieniu tej sytuacji zostal ktos poinformowany, stad taka reakcja ze strony FPP.. jakby ktos Ciebie bluzgal, to tez daj znac.. a napewno zostanie to rozstrzygniete..

Jak ktos na mnie bluzga to nie placze, zastanawiam sie czemu tak do mnie pisze, przemyslam sprawe moze sie zmieniam. A nie groze banem. Toleruje ludzi zamiast odplacac sie agresją.

Old Post 10-07-2002 23:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil beee Kliknij tutaj by wysłać e-maila do beee Znajdź więcej post'ów przez  beee Dodaj beee do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać beee prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Klarkash-ton
Guest

Qspy: poskarz sie jeszcze mamusi, babci i ksiedzu od katechety... biedne dziecko

Majes: naucz sie czytac... to Qspy zaprezentowal wielki poziom ignorancji, nadodatek zachowal sie jak ropieszczone dziecko i chwali sie wladza jaka to on posiada, a za miesiac pewnie juz go wsrode ekipy FPP nie bedzie... To prawda unioslem sie, ale za takie gowno starszyc juz banem?

Sho: O co Ci chodzi? Ty chyba masz ciagle do mnie zal tylko nie wiem czemu.

Jezeli chcecie dawajcie mi bana, ja sie nie bede przed nikim plaszczyl. Ciekawe tylko kto bedzie tu postowal...

Tak przy okazji Qspy obrazal religie katolicka, a ja jestem katolikiem wiec dlaczego nie dacie mu bana? Jestem urazony jego bluznierstwem oraz karygodnym zachowaniem, ktore wskazuje na kompletny brak podstawowych zasad dobrego wychowania. Kto jest bez winy niech pierszy zuci kamieniem, bo ja dostane bana za powiedzenie na niego lamuchu, a on za bluznierstwo przeciwko Kosciolowi nawet slowka nagan... Co za czasy...

Old Post 11-07-2002 00:10
Klarkash-ton
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Shooler
No looz - nazwanie kogos "lamuchem" po czyms takim zasloogoje na nagrode darwina. GL & HF!

gdzie mozna odebrac ta nagrode ??

Old Post 11-07-2002 00:12
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

quote:

Qspy troche przesadzil z tym banem. Reakcja jest jaka jest bo ktos nas o tym poinformowal ( i nie bylo to Qspy ).

beee jesli ktos Ciebie wyzywa to wystarczy poinfomrowac moderatora - na pewno ktos zareaguje. Poza tym jak pewnie zauwazyliscie to forum jest praktycznie nie moderowane od 2 miesiecy. Stwierdzilem ze jesli 90% osob tu piszacych to osoby z Gliwic to nie ma co sie mieszac (dopuki nie obrazacie kogos z zewnatrz).

Klarkash - zastanow sie kto tu do kogos cos ma? Dlaczego mialbym ci miec cos za zle? Co takiego zrobiles? A moze to ty masz mi za zle ze to przeze mnie to forum stracilo jednego moderatora?

quote:

Tak przy okazji Qspy obrazal religie katolicka, a ja jestem katolikiem wiec dlaczego nie dacie mu bana? Jestem urazony jego bluznierstwem oraz karygodnym zachowaniem, ktore wskazuje na kompletny brak podstawowych zasad dobrego wychowania. Kto jest bez winy niech pierszy zuci kamieniem, bo ja dostane bana za powiedzenie na niego lamuchu, a on za bluznierstwo przeciwko Kosciolowi nawet slowka nagan... Co za czasy...

Dzialasz w ZCHN czy w LPR?

I zacytuj w koncu jego "bluznierstow" i "karygodne zachowanie"

Old Post 11-07-2002 12:10
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Klarkash-ton
Guest

eot

nie chce mi sie kontynuowac tej dyskusji, chyba ze chcecie...

Old Post 16-07-2002 23:26
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

quote:
Napisane oryginalnie przez Klarkash-ton
eot
nie chce mi sie kontynuowac tej dyskusji, chyba ze chcecie...

Tak myslalem...

Old Post 18-07-2002 12:22
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 18:04.    Strony (2): « 1 [2] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions