Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > Klasyka FPP.pl, czyli podsumowanie
Jak jest ?
Ta ankieta została zakończona.
16 50.00%
2 6.25%
9 28.13%
uczylem sie i ciezko pracowalem na srednio 5.8 5 15.63%
W sumie: 32 głosów 100%
 [Edycja ankiety (moderatorzy tylko)]
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (4): « 1 [2] 3 4 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Anouaar
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Lucas

Nie marudz- ja musialem zdawac egzaminy...

I tak w konsekwecji zabiles swojego wykladowce.

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 20-06-2002 06:40
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
SweepeR
sweter

quote:
Napisane oryginalnie przez Anouaar
Teraz musze jeszcze rozszyfrowac zasady rekrutacji i skladania podan do liceulow (dziekuje panie Buzek!) i wakacje!

No to fakt, trza przeprowadzic sledztwo

A btw, to raczej nie p. Buzek jest odpowiedzialny za to wszystko... A przynajmniej nie w pelni...

Old Post 20-06-2002 09:17
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil SweepeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do SweepeR Znajdź więcej post'ów przez  SweepeR Dodaj SweepeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać SweepeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
chimera
Elite (Fiend)

19.6.Gdańsk - 53-letni pracownik naukowy Politechniki Gdańskiej, zaatakowany toporkiem przez studenta, jest w stanie krytycznym.

Mężczyzna jest operowany.

Do tragedii doszło w środę przed godz. 15 w gabinecie na wydziale informatyki, a nie - jak wcześniej informowała policja - podczas kolokwium zaliczeniowego studentów II roku.

"23-letni Kamil P. został wezwany do gabinetu przez wykładowców, bowiem podejrzewali oni, że ściągał podczas wcześniejszego kolokwium zaliczeniowego. W gabinecie student zaatakował toporkiem 50-letniego profesora Czesław S. Uderzył go w głowę i szyję. W jego obronie stanął 53-letni asystent Krzysztof K. Został uderzony w głowę" - powiedziała rzeczniczka gdańskiej policji Marta Grzegorowska.

Dodała, że asystent w stanie krytycznym z bardzo poważną raną głowy trafił do kliniki Akademii Medycznej w Gdańsku. Z lżejszymi obrażeniami w Szpitalu Wojewódzkim znalazł się profesor.

Szaleniec został zatrzymany przez pracowników naukowych politechniki.(PAP)

20.6.Gdańsk - Specjalna komisja uczelniana zbada okoliczności środowej tragedii na Politechnice Gdańskiej. 23-letni student informatyki zaatakował siekierą dwóch pracowników naukowych. Jeden z nich, 53-letni Krzysztof K., zmarł w szpitalu.

"Tę komisję albo ja, albo rektor powołamy, aby zbadać wszystkie okoliczności i przyczyny tego makabrycznego zajścia.

To, co się stało na pewno wymaga głębszej analizy" - powiedział PAP dziekan wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej prof. Józef Woźniak.

Komisja, w której skład wejdą nauczyciele akademiccy i studenci, powstanie na początku przyszłego tygodnia.

"Każda tragedia wymaga analizy. Pewnie są jakieś motywacje z jednej i drugiej strony (...) Teraz nawet trudno jest dokładnie powiedzieć, to jest jeszcze za świeże, jaka była sytuacja tego studenta, jak otoczenie go oceniało, jaką miał sytuację rodzinną.

Trzeba też ocenić okoliczności dotyczącego procesu studiów na wydziale" - uważa Woźniak.

Według policji, 23-letni student II roku Kamil P. został wezwany do gabinetu przez dwóch pracowników uczelni. Podejrzewali bowiem, że ściągał on podczas wcześniejszego kolokwium zaliczeniowego. W pokoju student zaatakował toporkiem 50-letniego doktora Czesława S. W jego obronie stanął pracownik inżynieryjno-techniczny Krzysztof K.(PAP)

Old Post 20-06-2002 12:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil chimera Kliknij tutaj by wysłać e-maila do chimera Znajdź więcej post'ów przez  chimera Dodaj chimera do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać chimera prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
c35
old FPP.pl member

i wez tu stan w czyjejs obronie

Old Post 20-06-2002 12:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil c35 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do c35 Znajdź więcej post'ów przez  c35 Dodaj c35 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać c35 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
chimera
Elite (Fiend)

13.6.Wrocław - Student Politechniki Wrocławskiej wypadł w czwartek z 10 piętra jednego z budynków uczelni. Poniósł śmierć na miejscu.

"Z naszych wstępnych ustaleń wynika, że był to czyn samobójczy. O zdarzeniu policję powiadomili pracownicy naukowi Politechniki Wrocławskiej" - powiedział PAP Artur Falkiewicz z wrocławskiej policji.

20-latek wyskoczył z wieżowca w którym mieści się Instytut Budownictwa Politechniki Wrocławskiej. Spadł na dach budynku obok.

Student najprawdopodobniej otworzył okno na korytarzu i wyskoczył.(PAP)

Studia sa piekne :/

Old Post 20-06-2002 12:39
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil chimera Kliknij tutaj by wysłać e-maila do chimera Znajdź więcej post'ów przez  chimera Dodaj chimera do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać chimera prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bizonek
def

U mnie na Polibudzie gościo spadł z 7 piętra i żyje. :/

Old Post 20-06-2002 12:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bizonek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bizonek Znajdź więcej post'ów przez  bizonek Dodaj bizonek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bizonek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez chimera
23-letni Kamil P.

To daje - jeden rok wplecy... musial kiblowac...

Dziwicie sie - na ETI (wydzial PG) jest bardzo ciezko...

Old Post 20-06-2002 13:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lucas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lucas Znajdź więcej post'ów przez  Lucas Dodaj Lucas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lucas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
SweepeR
sweter

Ten kolo co wypadl we wrocku na polibudzie to moj brat akurat tam byl i widzial... =/

Old Post 20-06-2002 14:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil SweepeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do SweepeR Znajdź więcej post'ów przez  SweepeR Dodaj SweepeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać SweepeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

hmm no dobra.. troche pozno pisze i widze ze jestem daleko juz jakos udalo mi sie zdac do 4 klasy ogolniaka.. srednia 3.3... ale glownie to bylo picie i picie.. i jesce raz picie... dopiero pod koniec drugiego semestra kibicowanie nauczycielom by troche naciagneli ocenki

Old Post 20-06-2002 14:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]glan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]glan Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]glan Dodaj [FPP]glan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]glan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ZimZum
Nieśmialy abstynent

heh
tylko ja mam taka lajtowa srednia? 4.09

Old Post 20-06-2002 16:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ZimZum Znajdź więcej post'ów przez  ZimZum Dodaj ZimZum do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ZimZum prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Klarkash-ton
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez ZimZum
heh
tylko ja mam taka lajtowa srednia? 4.09

co za kujon
pewnie to jakas slabiutka szkola

Old Post 20-06-2002 16:32
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

Zim Ty kujonie

Old Post 20-06-2002 16:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

ja chyba 3.9 - nie pamietam niektorych ocen :> jutro sie dowiem dokladnie

Old Post 20-06-2002 16:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ZimZum
Nieśmialy abstynent

quote:
Napisane oryginalnie przez Klarkash-ton

co za kujon
pewnie to jakas slabiutka szkola

hehe
nie bede rzucal miejscami z rankingow, bo bedzie ze sie chwale

Old Post 20-06-2002 18:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ZimZum Znajdź więcej post'ów przez  ZimZum Dodaj ZimZum do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ZimZum prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deathcrush
łobuz

i tak sie chwalisz

Old Post 20-06-2002 22:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deathcrush Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deathcrush Znajdź więcej post'ów przez  deathcrush Dodaj deathcrush do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deathcrush prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bizonek
def

ja mam 3.08 i jestem z siebie zadowolony.

Old Post 20-06-2002 23:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bizonek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bizonek Znajdź więcej post'ów przez  bizonek Dodaj bizonek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bizonek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Anouaar
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]SweepeR

A btw, to raczej nie p. Buzek jest odpowiedzialny za to wszystko... A przynajmniej nie w pelni...

Jak zwal tak zwal. Dla mnie politycy wygladaja tak samo... Te male swinskie, przepite oczka, male zwine lapki, i do tego wszyscy mowia tak samo... O wszystkim, ale rowniez oniczym... Siedza na swoich dupach i ciagna te przypisowe 9.999 tys zl, do tego jeszcze diety, i premie w wysokosc 30 tys zl... A potem mowia, ze ciezka pracuja te ich spasione brzuszystka.

Old Post 21-06-2002 08:23
bizonek
def

quote:
Napisane oryginalnie przez Anouaar

Jak zwal tak zwal. Dla mnie politycy wygladaja tak samo... Te male swinskie, przepite oczka, male zwine lapki, i do tego wszyscy mowia tak samo... O wszystkim, ale rowniez oniczym... Siedza na swoich dupach i ciagna te przypisowe 9.999 tys zl, do tego jeszcze diety, i premie w wysokosc 30 tys zl... A potem mowia, ze ciezka pracuja te ich spasione brzuszystka.

Dobrze gadasz.

Old Post 21-06-2002 12:10
j@rzabek
Brujah

no, no. Policzylem sobie przed chwila srednia.... 3.66 l00zik

Old Post 21-06-2002 13:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil j@rzabek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do j@rzabek Znajdź więcej post'ów przez  j@rzabek Dodaj j@rzabek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać j@rzabek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
SnoopDoggyDoG
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez bizonek
ja mam 3.08 i jestem z siebie zadowolony.

Lol ja mam dokladnie taka sama...... nie 3.081333 czy jakos tak

Old Post 21-06-2002 14:03
Ulraunt.
ULRAUNT

Old Post 21-06-2002 14:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Ulraunt. Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Ulraunt. Znajdź więcej post'ów przez  Ulraunt. Dodaj Ulraunt. do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Ulraunt. prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ZimZum
Nieśmialy abstynent

a gdzie historia ?

Old Post 21-06-2002 14:48
Ulraunt.
ULRAUNT

quote:
a gdzie historia ?

cala klasa nie ma wpisanej historii, ale mam z niej czwórkę

Old Post 21-06-2002 15:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Ulraunt. Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Ulraunt. Znajdź więcej post'ów przez  Ulraunt. Dodaj Ulraunt. do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Ulraunt. prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Eustachy
forgotten

hmm... to tylko ja tu jestem takim hardcorowcem ze średnia 2.9 ???

Old Post 21-06-2002 15:24
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Eustachy Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Eustachy Znajdź więcej post'ów przez  Eustachy Dodaj Eustachy do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Eustachy prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MaslaV
koduję bezwzrokowo

nie tylko ty

Old Post 21-06-2002 15:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaslaV Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaslaV Znajdź więcej post'ów przez  MaslaV Dodaj MaslaV do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaslaV prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ZimZum
Nieśmialy abstynent

quote:
Napisane oryginalnie przez P0Z

cala klasa nie ma wpisanej historii, ale mam z niej czwórkę

a czemu nie ma :o?

Old Post 21-06-2002 15:45
Lucas
esports.pl

Wracajac do polibudy.

a) to byl doktor (prof to mial od PG)
b) student zaliczal kolokwium z pierszego roku (byl na drugim - to na studiach normalka)
c) pierwsze kolo oblal, drugi raz zaliczyl na 5 (wtedy wezwali go, ze zzynal)
d) doktor oblewal ok 90% ludzi.

Jak juz mowic - to cala prawde.

Old Post 21-06-2002 15:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lucas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lucas Znajdź więcej post'ów przez  Lucas Dodaj Lucas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lucas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bizonek
def

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Lucas
Wracajac do polibudy.

a) to byl doktor (prof to mial od PG)
b) student zaliczal kolokwium z pierszego roku (byl na drugim - to na studiach normalka)
c) pierwsze kolo oblal, drugi raz zaliczyl na 5 (wtedy wezwali go, ze zzynal)
d) doktor oblewal ok 90% ludzi.

Jak juz mowic - to cala prawde.

: o

Old Post 21-06-2002 16:22
Ulraunt.
ULRAUNT

quote:

a czemu nie ma :o?

nie wiem

Old Post 21-06-2002 17:23
ZimZum
Nieśmialy abstynent

co lol
przeciez takie swiadectwo moze zostac nieuznane w przypadku, gdyby ktos zmienial szkole po zakonczeniu roku i okazywal cenzure w innej placowce :o

Old Post 21-06-2002 19:02
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 00:51.    Strony (4): « 1 [2] 3 4 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions