Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > RTCW > Sprzet do RTCW!!
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (3): « 1 [2] 3 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
DaBi
Combat (Death Knight)

Wink Re: Re: Ja to mam fajnie...

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Saari

Jak ty na tym grasz?
Ja jak kupowalam kompa to mi 64 nie starczalo na quake'a 3 i musialam szybko dokupic kolejne 64 (bylo trudno bo wtedy za taki ram sie ponad 200 zeta placilo ale trzeba bylo )

Sam się dziwię
Muszę zmienić ( tylko kasy nie ma) bo unikanie walki na otwartej przestrzeni i czekanie niewiadomo ile na load mapki jest irytujące.
Ma to jednak dobre strony 64 Ramu świetnie trenuje silna wolę

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 09-07-2002 11:55
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DaBi Znajdź więcej post'ów przez  DaBi Dodaj DaBi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DaBi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Rudolf H.SS
Combat (Death Knight)

Athlon XP 1900+
MSI K7T266 Pro 2/ RU
512 DDR RAM APACER 2CL
Leadtek GF4400 @ GF4600 +
Maxtor 80 GB
IBM Deskstar 60 GB 7200 na Raid
Plextor 24/10/40
Toshiba SDM1612
Mysz i Klawiatura Logitech Cordless Desktop optical
Monitor jakis tam 17" ale cianki
2x Microsoft Sidewinder Pad

PS: do wyjscia Claw Hammer chyba juz nic nie bede wymieniac!
zobaczymy jak sie Barton spisze to jeszcze nad tym pomysle!
Od dzis mam nowy Monitor 19" LG z rura Sony
Troche to wieksze niz w sklepie wygladalo i sie dziwnie gra i pacze ale chyba sie przywyczaje kiedys

Pozd Rudi

Edytowane przez ProspeR dnia 14-07-2002 o godz. 09:30

Old Post 09-07-2002 17:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Rudolf H.SS Znajdź więcej post'ów przez  Rudolf H.SS Dodaj Rudolf H.SS do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Rudolf H.SS prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Rudolf H.SS
Combat (Death Knight)

quote:
Napisane oryginalnie przez DarkXenocide
W moim wypadku najwiecej FPS daje CPU, mialem GF3Ti200 na poprzednim PIII800/256 MB RAM PC133 , plyta Asus CUSL2-C i byla padaka z FPS... 30-40, czasem spadawlo do 20 itp, przy wiekszej zadymie, wiec moja subiektywna rada to wiecej $ wladowac w proca niz GPU. Mowie o RTCW ofkorz. Bo engine Q3TA juz taki jest troche inny, normalne gierki smigaja glownie w zaleznosci od grafy.

To zalezy od Kompletu poprostu ! Nie wklady sie GF3 do systemu ponizej 1Ghz bo to nic nie daje!
tak samo jak sie ma 1,5 Ghz a GF2MX to znow zwalnia caly system!
Tu czeba kupic tak zeby pasowala GPU z CPU bo inaczej to nie ma sensu!
Sa nawet tabelle ktore pokazuja do jakiego CPU jaka karta pasuje!
Ja zmienilem z GF3 na GF4 i mam o wiele lepsze FPS wiec tak tego nie mozna powiedziec!

A co do Athlonka to jest znane ze dobrze pracuje z kartami nividia!

Old Post 09-07-2002 17:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Rudolf H.SS Znajdź więcej post'ów przez  Rudolf H.SS Dodaj Rudolf H.SS do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Rudolf H.SS prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Bl00ber
Guest

Oto moj sprzecior:

Procek: P3 800EB
ram: 256
grafa: GeForce 256 DDR 32MB
myszka: A4TECH (bezprzewodowa - internetowa )
klawiatura: Samsung (multimedialna)
tffardy: 40GB Seagate MEDALIST
monitor: 14cali - jakies noname PP

Old Post 09-07-2002 18:09
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Kalem:PL
zzzz.......

Re: Sprzet do RTCW!!

LOL, i ja sie dziwilem ze nic nie raz na beach-u nie widzialem przez te refleksy na monitorze i pikseloze na moim 15-calak-u
a tu sie okazuje ,ze wiekszosc ma 17' ....... chyba czas pojsc na zakup-y.......

Athlon Xp 1700, 256 RAM, Geforce 256 (32ram)........

Jakby co to mnie by interesowalo nie jakim sprzetem dysponujecie, a jakie macie łącza ,ze macie takie fajne niskie pingi (ja - 128kbps)........ zreszta juz czesto spotkalem sie z sytuacją ,ze jakis newbie mial 0 albo na minus - pktow i jak sie go spytalem (na zagranicznych serwerach) o lacze to on mowi : "eee tam zwykle 10Mbps"

Old Post 09-07-2002 20:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Kalem:PL Znajdź więcej post'ów przez  Kalem:PL Dodaj Kalem:PL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Kalem:PL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
101st|Silv33r
Training (Enforcer)

a ja mam
P III 500mhz
192ramu
3d blaster savage 16mb
Win ME
Na plazy mam srednio 5-6 fps nie wiem moze tez win mi tak pieprzy, ale zamierzam niedlugo wymienic sprzecik

Old Post 09-07-2002 22:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil 101st|Silv33r Kliknij tutaj by wysłać e-maila do 101st|Silv33r Znajdź więcej post'ów przez  101st|Silv33r Dodaj 101st|Silv33r do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać 101st|Silv33r prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Gothic
Skilled (Knight)

jak wszyscy to wszyscy choc trzonem polskiej sceny RTCW to ja na pewno nie jestem :
proc: PIII 550 Copermine
plyta glowna: Abit BE6
grafa: MSI TnT2 Pro 32MB
ram: 192 MB
I tak jak powyzej czyli czasem (czyt. czesto) sra sie w eeee nie powiem co
a do tego jeszcze dochodzi niezawodny Zoltrix Spirit i TPSA zreszta tesh niezawodna jezeli chodzi o naliczanie rachunku hehe

"...In 666 ways I love You and
I hope You feel the same..."

for My dear Magda

Old Post 10-07-2002 00:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Gothic Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Gothic Znajdź więcej post'ów przez  Gothic Dodaj Gothic do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Gothic prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Xaoo
[POISON]

no jak sie wszyscy ladnie chwala, jakie to maja sprzety na biurkach
a teraz napiszcie jaki jest wasz wymazony sprzet. zobaczymy kto ma najwieksza fantazje

Prepare to be [POISONED]
[POISON]VICTA!

Old Post 10-07-2002 00:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Xaoo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Xaoo Znajdź więcej post'ów przez  Xaoo Dodaj Xaoo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Xaoo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Zaitsev_old
Guest

Talking ...

Athylion XP1500+
256DDR
Gf3 TI200 Gainward64DDR
17"Samsung (plaski)
Pł.gł ECS K7S5A
K.dzwiekowa SBL 5.1

A na sprzet wymazony mnie nie stac

Old Post 10-07-2002 08:22
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DarkXenocide
Prezes Poison

Re: Re: Sprzet do RTCW!!

quote:
Napisane oryginalnie przez KalemL
LOL, i ja sie dziwilem ze nic nie raz na beach-u nie widzialem przez te refleksy na monitorze i pikseloze na moim 15-calak-u
a tu sie okazuje ,ze wiekszosc ma 17' ....... chyba czas pojsc na zakup-y.......

Bez przesady jak juz pisalem 19tka siedzi w serwisie, gram na 15tce i spokojnie zabijam na bitchu, na dlugie dystanse etc. Jako ze po malej przerwie rzucilem sie znow do trenowania, a aqrat nastapilo to na 15tce heeh to mam obawy czy na 19tce nie bede gorzej strzelal LOL

FIRST IMPACT: board.hive.pl

Old Post 10-07-2002 09:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DarkXenocide Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DarkXenocide Znajdź więcej post'ów przez  DarkXenocide Dodaj DarkXenocide do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DarkXenocide prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
PsychOPAT
Warrior (Scrag)

Gdybym mial moj wymarzony sprzet, to juz bym w wolfa niegral, bo szybko trafilbym do piachu. Moim marzeniem jest McLaren F1 GTR. Najszybszy i najdrozszy seryjnie produkowany samochod swiata...

A co do lacza, to ja mam zwykle 0,5mega i jak nic nie sciagam, to da sie wyzyc

IRCnet: #polishlegion

Old Post 10-07-2002 09:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil PsychOPAT Kliknij tutaj by wysłać e-maila do PsychOPAT Znajdź więcej post'ów przez  PsychOPAT Dodaj PsychOPAT do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać PsychOPAT prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DOKTOR
doktorek :P

Tak a ja bym chciał mieć tylko lepze lącze 128 by wystarczylo a na tym moim moedmie 56kbs to ledwo co gram

Jest jedna rzecz dla której warto żyć........ HIP-HOP i nie zmienia sie nic
Peja- rocznik 1976

Old Post 10-07-2002 12:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DOKTOR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DOKTOR Znajdź więcej post'ów przez  DOKTOR Dodaj DOKTOR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DOKTOR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Gothic
Skilled (Knight)

Talking

co Ty modem to najlepsze łacze na świecie

"...In 666 ways I love You and
I hope You feel the same..."

for My dear Magda

Old Post 10-07-2002 15:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Gothic Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Gothic Znajdź więcej post'ów przez  Gothic Dodaj Gothic do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Gothic prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DOKTOR

quote:
co Ty modem to najlepsze łacze na świecie

Masz racje

Peja- rocznik 1976

Old Post 10-07-2002 16:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DOKTOR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DOKTOR Znajdź więcej post'ów przez  DOKTOR Dodaj DOKTOR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DOKTOR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MAr-n
PROwokator

jedyne co bym chcial u siebie zmienic to lacze z sdi 128 kbs na 1 mbit tak dla siebie reszte sral pies bo i tak gram na rpicmip 5 wiec mam duzo fps

(c) Edgard Allan Poe - The Black Cat
(...)
Mój avatar pochodzi z gazety "NIE" z tematu "Czy w polsce będzie jeszcze tańsza wódka"

Old Post 10-07-2002 19:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MAr-n Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MAr-n Znajdź więcej post'ów przez  MAr-n Dodaj MAr-n do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MAr-n prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DOKTOR

FPS

Powinien na to być chyba oddzielny topic ale to również zależy od łacza.ak więc chciałem was sie zapytać po ile macie fpsów ale nie w jakich sytuacjach tylko ogólnie od ilu do ilu. Jam mam od 20-200

Peja- rocznik 1976

Old Post 10-07-2002 20:21
SnoopDoggyDoG
Guest

Ja mam ustawione max fps chyba 85...
Najmniej to mam kolo 7-8fps na otwartej przestrzeni jak lataja naloty, granaty i zwloki w powietrzu. Tak na servie jak gram i wychodze z respa alliesow na asfalcie to mam 16-37 fps... zalezy, jak jest pusto to bedzie 37 a normalnie to kolo 16 :/ Dlatego najbardziej lubie walke w zwarciu w pomieszczeniach bo tam jest spokojnie ponad 60 fps'ow.

Old Post 10-07-2002 21:01
101st|Silv33r
Training (Enforcer)

jak ja wychodze z respa alliesow i jak lataja naloty to mam 2-3 max w wolfie wyciagne 80 w ducts

Old Post 10-07-2002 22:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil 101st|Silv33r Kliknij tutaj by wysłać e-maila do 101st|Silv33r Znajdź więcej post'ów przez  101st|Silv33r Dodaj 101st|Silv33r do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać 101st|Silv33r prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Kalem:PL
zzzz.......

Talking

quote:
Napisane oryginalnie przez 101st|Silv33r
jak ja wychodze z respa alliesow i jak lataja naloty to mam 2-3 max w wolfie wyciagne 80 w ducts

LOL w duct-sach to sie akurat nie przyda

BTW: ja tam 30fps.....musze kupic lepszego przyspieszacza......

Old Post 11-07-2002 11:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Kalem:PL Znajdź więcej post'ów przez  Kalem:PL Dodaj Kalem:PL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Kalem:PL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
S&D=EliMiNaToR=
Training (Enforcer)

Moja maszyna to:
- Athlon 1.2(266)
- GF2 GTS Pro 64mb (made by Prolink)
- monitor Philips Brilliance 109P (19')
- 40GB Barracuda III
- 256DDRam
- plyta: MSI K7T266 Pro
- CD rom LG 52x
- nagrywarka TEAC W516EB (x16)
- staja dyskietek ^^
- klawiatura - Samsung SDM4500P
- mysz - Logitech Pilot (2przyc+rolka)

To chyba wszystko
Gram w rozdzielczosci 800x600

Old Post 11-07-2002 11:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil S&D=EliMiNaToR= Kliknij tutaj by wysłać e-maila do S&D=EliMiNaToR= Znajdź więcej post'ów przez  S&D=EliMiNaToR= Dodaj S&D=EliMiNaToR= do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać S&D=EliMiNaToR= prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MAr-n
PROwokator

ja wyciagam od 30 do 70 fps mniej niz 30 nie mam

(c) Edgard Allan Poe - The Black Cat
(...)
Mój avatar pochodzi z gazety "NIE" z tematu "Czy w polsce będzie jeszcze tańsza wódka"

Old Post 11-07-2002 12:27
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MAr-n Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MAr-n Znajdź więcej post'ów przez  MAr-n Dodaj MAr-n do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MAr-n prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
KKPhGS
Guest

Ja mam athlona 1700+ i 256 ddr, karty graf nie pomne w tej chwili, monitor lg flatron 17", wisze na kablu 2 mb, na ogol mam 83-90 fps (czasami, jak sie bardzo duzo dzieje, to spada do 15-20, a max. nie przekracza 100), z reguly nie gram na serverach, na ktorych mam ponad 150 pingu, chyba mieszcze sie z nim w sredniej.
Wiem, ze brzmi to bucowato, ale gra sie przede wszsystkim dla przyjemnosci, a jesli moge od maszyny zadac gry na pewnym poziomie, to nie widze powodu, dla ktorego mam sie fq***ac, tak jak nieszczesnicy laczacy sie przez tpse (chak jej w smak).

Old Post 14-07-2002 02:02
master
Training (Enforcer)

Talking hihi moj sprzet jest the best !!!!

Ja śmierdze w Wolfa na - celeronek 450 , 160 ramu ,ge force 2mx400 64mb(troche skundlona ale co zrobić)monitorek- 14' Szmaciunga , i chodzi mi naprawde very dobdzie!!!!

Old Post 14-07-2002 14:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil master Kliknij tutaj by wysłać e-maila do master Znajdź więcej post'ów przez  master Dodaj master do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać master prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Nikramo
jedyny inteligentny

Ja mam nowego kompa
Obecnie gram na P4 2Ghz, pamiec 512DDR, Grafika GF4 TI 4600 128MB DDR, myszka A4, monitor 19" samsung ,
Przy odpowiednich ustawieniach osiaglem 571 FPS w ducts na beach ! D Natomist w MP mam ustawine max fps 100 i nawet na assie przy majwiekszych zadymkach fpsy nie schodza mi ponizej 90 ;o Na zalaczonym screenie jest wycinek osiagnietych fpsow.

Old Post 21-07-2002 19:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Nikramo Znajdź więcej post'ów przez  Nikramo Dodaj Nikramo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Nikramo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Rudolf H.SS
Combat (Death Knight)

Daj cally screen! Chce widziec gdzie tyle FPS osiagles!
Bo w Tunellu to nie problem!

Old Post 21-07-2002 21:09
Hodek
Veteran (Ogre)

w tunelu to nieproblem ja tam ma góra 60 i nie więcej a już nie mówie o zadymach 5fps najmniej a normalnie 15-20 jezu ja chce nowy komputer

Tlen:[email protected]

Mini Portal i nietylko

Old Post 22-07-2002 01:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Hodek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Hodek Znajdź więcej post'ów przez  Hodek Dodaj Hodek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Hodek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
D@RK_LORD
Combat (Death Knight)

A mnie juz nie pobijecie:
P II 350Mhz
Płyta główna Drucik & Kogucik
320Mb RAM
SB Live 5.1
Słuchawki z mikrofonem
ATI 3D RAGE PRO (2 lub 4Mb), a wczesniej mialem GeForca 2 MX 400 64Mb - (min detali i mialem 50-90fps), spalil sie, wymienili mi w serwisie na nowy GeForce 2 MX 420 64Mb bez wentylatora, grzeje sie cholernie i mam teraz po 10-40fps i tnie na min. detali.

WWW.UNITEDTEAM.PRV.PL

Old Post 22-07-2002 19:30
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil D@RK_LORD Kliknij tutaj by wysłać e-maila do D@RK_LORD Znajdź więcej post'ów przez  D@RK_LORD Dodaj D@RK_LORD do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać D@RK_LORD prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Rudolf H.SS
Combat (Death Knight)

Umnie sie dzis zmienila Platyna!
Bo miala USB z****** na
MSI KT3 Ultra ARU

Ale cos mi sie zdaje ze jest powlniesza od starego KT266A

Old Post 27-07-2002 00:34
Swiety
Veteran (Ogre)

Eee tam

quote:
Napisane oryginalnie przez DarkXenocide
W moim wypadku najwiecej FPS daje CPU, mialem GF3Ti200 na poprzednim PIII800/256 MB RAM PC133 , plyta Asus CUSL2-C i byla padaka z FPS... 30-40, czasem spadawlo do 20 itp, przy wiekszej zadymie, wiec moja subiektywna rada to wiecej $ wladowac w proca niz GPU. Mowie o RTCW ofkorz. Bo engine Q3TA juz taki jest troche inny, normalne gierki smigaja glownie w zaleznosci od grafy.

Bo jak sie kupuje do PIII 800 Gforce3 to jest wyrzucanie pieniedzy w błoto. GF3 nie mówiąc juz o Gf4 to są karty pod proce od 1,5 GHZ wzwyż. Do pIII 800 to mógłbyś równie dobrze wsadzić podkeconego Gforce1 na DDr-ach.
Co do engine Q3 to mam troche inne zdanie - to jest jeden z lepszych engine wykorzystujących możliwości grafy.

Po za tym co tu dużo gadać, większość gra chyba w rozdzielczościach najmniejszych ( 640X480), a te wszystki nowe super duper Dziforcy rozwijają szkrzydla dopiero w rozdzielczosciach 1600X1200 i 32 bit kolorze.
Bo w 640x480 i 16 bit to równie dobrze chodzi Gf2Mx

I Jeśli takie rozdzielczości miał na myśli DarkXeno to sie zgadzam że tutaj więcej daje Cpu.

A co do mojej konfiguracji

Dom: Athlon 1,2 podkręcony na 1,5 Ghz (magistrala 150)
512 MB Ram, Asus K7a Raid, Gforce2 ( 250 Mhz rdzeń/ 450 Mhz pamięci), Sb Live, IBM 45 DTLA, Baracuda III 20 GB

Internet cafe: Celeron Tualatin 1,1 Ghz Gforce2mx400 64 Mb
256 Mb Ram, Sound on board

Praca: Co mi pod ręke podejdzie od Celerona 800 do PIV 2 GHz

Old Post 27-07-2002 03:39
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Swiety Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Swiety Znajdź więcej post'ów przez  Swiety Dodaj Swiety do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Swiety prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Swiety
Veteran (Ogre)

Hmmm

quote:
Napisane oryginalnie przez Xaoo
no jak sie wszyscy ladnie chwala, jakie to maja sprzety na biurkach
a teraz napiszcie jaki jest wasz wymazony sprzet. zobaczymy kto ma najwieksza fantazje

To ja poniewaz jestem maniakiem podkręcanai sprzętu to chcialbym miec jakis zestaw z chlodzeniem ciekłym azotem
(np. Kryotech) co bym mogł podkręcić np. Athlona 2 GHZ na 3 Ghz albo i więcej i Gforce4 tak żeby mu pamięci chodziły coś blisko 1 Ghz. no i kilka modułów DDR po 1 GB. ( Qzwa mój ulubiony winshit 98 który służy mi jako platforma do gry w Wolfa tyle nie obsłuży)
Jakaś macierz dyskowa z kilkoma 200 Gb dyskami.

Trzeba miec fantazje.
Trzeba miec fantazje i pieniadze na zakupy takiego sprzetu

Old Post 27-07-2002 03:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Swiety Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Swiety Znajdź więcej post'ów przez  Swiety Dodaj Swiety do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Swiety prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 15:30.    Strony (3): « 1 [2] 3 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions