Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > RTCW > D-Day ostatnią PL liga RTCW? (dlugie)
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): « 1 [2] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Oompa
Guest

Swiety na jakich serwerkach i o jakich porach mozna cie zlapac?

Sorry ze tak sie wtracam nie na temat

A teraz juz na temat:
Sam gram w wolfa raczej krotko, zreszta raczej rzadko bo mi domowy sprzet nie pozwala na delektowanie sie (kto ma 3-20 klatek i ping 300 wie o czym mowie).
Wedlug mnie problemem jest to ze ktos kto dopiero zaczyna swoja przygode z wolfem bedzie mial problem ze znalezieniem jakiekolwiek polskiego serwera na jaki moze wejsc. Wszedzie osp albo hasla(nawet jesli haslo jest"haslo" to skad ktos taki mialby to wiedziec)
Dlatego potzrebny jest poradnik krok po kroku co sciagnac, jak zainstalowac, lista serwerow, hasel itd...

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 27-07-2002 18:12
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bluesdriver
Combat (Death Knight)

quote:
Napisane oryginalnie przez Oompa

A teraz juz na temat:
Sam gram w wolfa raczej krotko, zreszta raczej rzadko bo mi domowy sprzet nie pozwala na delektowanie sie (kto ma 3-20 klatek i ping 300 wie o czym mowie).
Wedlug mnie problemem jest to ze ktos kto dopiero zaczyna swoja przygode z wolfem bedzie mial problem ze znalezieniem jakiekolwiek polskiego serwera na jaki moze wejsc. Wszedzie osp albo hasla(nawet jesli haslo jest"haslo" to skad ktos taki mialby to wiedziec)
Dlatego potzrebny jest poradnik krok po kroku co sciagnac, jak zainstalowac, lista serwerow, hasel itd...

Nie widze i nie rozumiem Twojego problemu. Masz odpowiedni topic o instalacji osp. Do tego sciągasz i uruchamiasz najnowszy patch do gry. Polskich serwerów w tej chwili widze kilkanaście. Tylko kilka stoi na hasle. Radze pograc w demo rtcw. Jedna mapa (dwie), żadnych dylematów typu osp itd. Pare serwerów jeszcze się znajdzie

Old Post 27-07-2002 21:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bluesdriver Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bluesdriver Znajdź więcej post'ów przez  bluesdriver Dodaj bluesdriver do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bluesdriver prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MAr-n
PROwokator

bluesdriver nie wszyscy ludzie widza o istnieniu tego boarda i jak zainstalowac osp tfuuuu wkleic je do katalogu rtcw
Co do serwera byry jak zaczynalem grac znajomy powidzial mi ze to najlepszy serwer gra tam elita sami najlepsi wiec chcialem pograc z nimi podal mi haslo a ja zielony gracz weszlem grac oczywiscie przez pierwszy miesiac dostawalem same baty od osob tam grajacych ale potem jakos zaczelo isc do przodu I to wlasnie byry uczyl gry bo albo elita ci dokopala i sie zniecheciles albo postanowiles nie dac za wygrana i sie tam szkolic Lecz po pewnym czasie wiele osob zaczelo grac na staty tylko zeby miec wiecej kill i lepsze miejsce zaczela sie era Pf gdzie wieksza czesc playerow grala tym rodzajem broni i skonczyla sie moja przygod z byry lecz jednak atmosfera byla fajna co raz byla inna mapa mozna bylo pograc a nie tak jak ostatnio na biczu tam sie gralo we wszytkie mapy po kolei i byl luzz

(c) Edgard Allan Poe - The Black Cat
(...)
Mój avatar pochodzi z gazety "NIE" z tematu "Czy w polsce będzie jeszcze tańsza wódka"

Old Post 27-07-2002 21:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MAr-n Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MAr-n Znajdź więcej post'ów przez  MAr-n Dodaj MAr-n do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MAr-n prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Swiety
Veteran (Ogre)

To i ja nie na temat

quote:
Napisane oryginalnie przez Oompa

Przperaszam że będzie nie na temat

LOL - czyżby to był ten oompa z którym swego czasu byłem w klanie Quake 1 ?. Bo jeśli tak to wskakuj na gadu-gadu
nr. 2803058 i ci wszystko wyjaśnie

Old Post 27-07-2002 22:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Swiety Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Swiety Znajdź więcej post'ów przez  Swiety Dodaj Swiety do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Swiety prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Dannyboy
Guest

Exclamation

Jak czytam wasze jojczenie to mi się śmiać chce. Co wy k..... wiecie o RTCW ??? Mam to szczęście i wypasione łącze, gram na mapach o których możecie tylko poczytać, mam legal wersję i nie ma INVALID CD KEY, gram z tysiącami ludzi z całego świata i prawie zawsze jest GOOD GAME. Wasze ligi na trzech mapach, rozgrywki w kafejach i specjaliści co pykają na biczu przez pół roku rozbawiają mnie do łez. Przestańcie płakać i spróbujcie na marketgarden lub tramie, gdzie gra 60 zawodników i trzeba się starać, by ekipa dała radę. WELCOME TO REAL RTCW. OVER.BYE !!!!!

Old Post 27-07-2002 23:57
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MAr-n
PROwokator

A co ty ku... wiesz o polskim rtcw jezeli nie grasz na polskich serwerach , i co jeszcze masz w domu ???? taki z ciebie przechwalacz A ja mam lacze jakie mam (czyt sdi) i moge grac na polskich serwerach w polskie ligi i interesuje mnie to co sie dzieje w polskiej scenie rtcw bo na wiecej sobie nie moge pozwolic moze mam pecha ale mnie to zadowala

(c) Edgard Allan Poe - The Black Cat
(...)
Mój avatar pochodzi z gazety "NIE" z tematu "Czy w polsce będzie jeszcze tańsza wódka"

Old Post 28-07-2002 00:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MAr-n Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MAr-n Znajdź więcej post'ów przez  MAr-n Dodaj MAr-n do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MAr-n prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Xceed
prodigY

Red face ludzie i ludziska

quote:
Napisane oryginalnie przez Dannyboy
Jak czytam wasze jojczenie to mi się śmiać chce. Co wy k..... wiecie o RTCW ???

Cześć masterze ! [ Xceed wali pokornie pokłony ] My jesteśmy lamki a Ty to nasz nowy gUrU !
Co my wiemy o RTCW ? Nic , my jesteśmy nic nie znaczące pchełki polskie , sory miszczu , że musisz czytać nasz 'lamerskie' posty , przecież Ty się znasz lepiej ...no nic , życzę dalej tak miłego grania i samych v586 z ludźmi ze swiata ... Trzeciego Świata nieprawdaż ?

PS. A teraz idź i wyprowadź swoje szare komórki na spacer bo się tego ewidentnie domagają .

OK , a co do sceny i jej "upadku" ... Nie tak szybko , jeszcze nawet sie dobrze nie rozkręciła a już ma upadać ?! Wydaje mi się , że nasz centralny wolfowy serw powoli wstaje z kolan i będzie dalej rulezował ... jeśli bYrY wstanie na nogi ... to będzie dobrze ... bardzo dobrze . Nawet nie macie pojęciaj ak wiele od Byracza zależy

Edytowane przez Xceed dnia 28-07-2002 o godz. 04:24

Old Post 28-07-2002 04:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Xceed Znajdź więcej post'ów przez  Xceed Dodaj Xceed do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Xceed prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Swiety
Veteran (Ogre)

Hmmmm

quote:
Jak czytam wasze jojczenie to mi się śmiać chce. Co wy k..... wiecie o RTCW ??? Mam to szczęście i wypasione łącze, gram na mapach o których możecie tylko poczytać, mam legal wersję i nie ma INVALID CD KEY, gram z tysiącami ludzi z całego świata i prawie zawsze jest GOOD GAME. Wasze ligi na trzech mapach, rozgrywki w kafejach i specjaliści co pykają na biczu przez pół roku rozbawiają mnie do łez. Przestańcie płakać i spróbujcie na marketgarden lub tramie, gdzie gra 60 zawodników i trzeba się starać, by ekipa dała radę. WELCOME TO REAL RTCW. OVER.BYE !!!!!

Nie odpowiadajcie na post pana Mastera DannyBoy - to jest jakaś prowokacja, piąta kolumna, robienie sobie jaj itd.

Ale jeśli okaże się że nie to:

Co do gry w sześćdziesiąt osób nawet na dużej mapie jak MarketGarden to więcje jest wtedy dziełem przypadku niż jakiejś zorganizowanej taktyki.

Jakoś nie zauważyłem twojej ksywki (jeśli jest prawdziwa) na żadnym polskim serwerze ani na żadnym demku zachodnich klanów których to demek sporo ściagam. Także teksty co wy wiecie o RTCW to chyba są jakąs pomyłką.

Nam chodzi o to żeby uzdrowić sytuację, żeby częsciej grać na mapach o których wspomniałeś i które wbrew temu co powiedziałeś nie znamy nawet ze słyszenia.

Co do ligii na trzech mapach to klany ze sobą ustalają na jakich mapach chcą grać i jeśli jakieś trzy mapy cieszą się dużą popularnością . Gdybyś zainteresował się tym co się dzieje w ligach zagranicznych i polskiej to byś zobaczył że wszędzie dobór map jest taki sam. No może na zachodzie więcej gra się na Sub i czasami na Castle.

Jeśli chodzi jakto powiedziałeś o specjalistów co pykają przez pół roku na beach, to trudno ich nazwać specjalistami w czymkolwiek

Co do kafejek, nie żyjemy w Stanach Zjednoczonych gdzie dostęp do szybkiego internetu to jest coś normalnego i gdzie ludzie robią imprezy z kilkuset zsieciowanymi kompami pod jednym dachem.

Old Post 28-07-2002 04:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Swiety Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Swiety Znajdź więcej post'ów przez  Swiety Dodaj Swiety do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Swiety prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[BSM] Eladamari
Combat (Death Knight)

Zostawci tego typa w spokoju bo w innej sytuacji mialby racje tyle ze jest jak jest i polska jest 100 lat za murzynami co oznacza ze mamy slabe lacza malo kasy (nielegalne RTCW, scrackowane servery) itd
Co do swiezej kriw to RTCW trzeba prommowac wiec przydalo by sie kilka artykolow o tej grze nawiazac kontakt z PL dysytrybutorem oraz paroma popularnymi gazetami. Reklama na szeroka skale duzo by zmienila (nie chodzi mo o strone w gazecie z pudelkiem RTCW i niska cena). Niestety duzo pl klanow ginie (nawet tych dobrych) przez brak swiezosci (brak nowych twarzy, ciagle jedna mapa itd) na wlasne oczy widzialem stopnowa smierc jednego z klanow kiedy to zaczeli odchodzic z niego starzy gracze (doswiadczeni) na szczescie dla niego jest nowa krew ale to nie zastapi straty tych paru zolnierzy (mamy ich tak niewielu w koncu). To co powinno sie tez zrobic to promocja tego pordu i RTCW.FPP.PL (po jego odbudowie) i skonczyc z zwalczaniem sie (konkurencja) rtcw.fpp, xgamera i tego czxegos czym nas parowa straszy a rozpoczac wspolprace bo niedlugo nie bedzie kto mial czytac waszych artykolow i newsow. Dwa pierwsze servisy by sie uzupelnialy dobrze bo jak ktos zauwazyl na FPP jest cienko z newsami a za to X-gamer wrecz na odwrot. Ludzie trzeba dzialac a nie biadolic i powiedzcie jak moge sie skontaktowac z adminami pl servow (trzeba zalatwic rotacje i najlepiej brak vota [ przynajmniej na poczatku])

Old Post 28-07-2002 08:10
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [BSM] Eladamari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [BSM] Eladamari Znajdź więcej post'ów przez  [BSM] Eladamari Dodaj [BSM] Eladamari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [BSM] Eladamari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Allan
Southerner

hmm a co nas to qfa obchodzi na jakich mapach sobie grasz. Po 2 to gralem ostatnio z gosciem o nicku DANNYBOY na mapie TRAM na serverze Mannerheim VI i zwykle w duelach ze mna nie zdażył nawet wystrzelic a jesli juz to celowal tragicznie Witaj w prawdziwym RTCW

quote:
Jak czytam wasze jojczenie to mi się śmiać chce. Co wy k..... wiecie o RTCW ???

Nie mow nam lamko ze nie wiemy nic o RTCW bo żeby się tym interesowac to wypadaloby przynajmniej grać na jakims przyzwoitym poziomie. Pozatym co za po****** pomysl zeby grac mecze w tyle osob??? Prawie kazdy z nas gra by być najlepszym, by jego klan znaczył cos w Europie i na świecie a jak Ty chcesz sobie grac FFA na serverze 30vs30 to Twoja sprawa tylko nie pisz takich postow bo tylko sie osmieszasz Założ jakis klan lub dolacz do jakiegos dobrego, graj codziennie mecze w roznych ligach z najlepszymi klanami na świecie i tylko wtedy dowiesz sie co to prawdziwe RTCW ....

Old Post 28-07-2002 09:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Allan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Allan Znajdź więcej post'ów przez  Allan Dodaj Allan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Allan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
KKPhGS
Guest

Dajcie spokoj srajdkowi, niech sie pocieszy kasiastym ojczulkiem.
A co do gry na ffa 30:30 to musze przyznac, ze zabawa przednia, tylko na lamerii na zachodzie za duzo, wiec taka to zespolowa gre to sobie mozna poogladac ze smiechem z offu o godzinie 18 na polsacie.
A ty Chlopcze, dannyboy, czy jak ci tam, musisz sie chyba jeszcze wiele nauczyc, nie tylko o grach zespolowych, ale takze o pewnych zasadach, ktorymi kieruje sie kazda spolecznosc, nawet tak dziwaczna, jak scena wolfa.

Old Post 29-07-2002 01:40
Usagi
Training (Enforcer)

hmm nie wiem czy to wszystko co tu pisze to racjnonalna naprawa sceny wolfa czy raczej poscig za wspomnieniami. kiedys bylo lepiej, kilka serwerow, poznawanie map. teraz jest kilkanascie serwerow, wielu graczy a map i tak sie nie chce poznawac. piszecie: liga prl byla fascynujaca, w odroznienia od d-day. ja tak tego nie odebralem: liczne bluzgi, obrazanie klanow, sedziow, oszustwa, brak wykonczenia (np. slynny mecz o 3 miejsce). zarzucacie, ze scena sie nie rozwija. odesle was do ff, poison, fuzz, c4. hmm, nie wiem, zamiast krytykowac moze skupmy sie bardziej na naprawie wlasnych bledow, rozwijajmy sie, reklamujmy scene wolfa (btw. d-day jest PIERWSZA OFICJALNA liga wolfa, za to buzka dla Chrisa), czyli, tak jak bylo w pamietnym Rejsie Piwowskiego: budowac, budowac...

Old Post 29-07-2002 13:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Usagi Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Usagi Znajdź więcej post'ów przez  Usagi Dodaj Usagi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Usagi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Berti =||=
Humble Assessor

Thumbs down

Nie chce pesymizować, ale każdy produkt ma swój cykl; zaczyna sie od hurrrra później następuje, faza dojrzałości oraz schyłek...nie sądze żeby z Wolfem było odwrotnie. Wg mnie zaczyna sie powoli schyłek, a końcówka będzie taka że zostanie pare wymierających klanów (tych najlpszych+ fanatyków), które będą sobie coś grały...

Sobie i wszystkim (zamykając ten wątek z mojej strony) życzę żeby D-Day został pierwszą (oficjalną) i ostatnią dobrze przeprowadzoną ligą RTCW - Do czego MOCNO motywuję prowadzących te ligę.

P.
B.

P.S.
Komercja jest do tego stopnia nie ubłagalna, że za 0,5 -1 rok da wam kompletnie zapomnieć o wolfie wysypem innych wirtualnych, grupowych, wrażeń związanych nie tylko z WWII.

Old Post 29-07-2002 18:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Berti =||= Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Berti =||= Znajdź więcej post'ów przez  Berti =||= Dodaj Berti =||= do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Berti =||= prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DarkXenocide
Prezes Poison

quote:
Napisane oryginalnie przez Berti =||=

P.S.
Komercja jest do tego stopnia nie ubłagalna, że za 0,5 -1 rok da wam kompletnie zapomnieć o wolfie wysypem innych wirtualnych, grupowych, wrażeń związanych nie tylko z WWII.

czy znow chodzi o erotyke?

FIRST IMPACT: board.hive.pl

Old Post 30-07-2002 00:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DarkXenocide Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DarkXenocide Znajdź więcej post'ów przez  DarkXenocide Dodaj DarkXenocide do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DarkXenocide prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Hodek
Veteran (Ogre)

niechce mi sie znowu pisac o scenie RTCW bo juz duzo razy o tym pisałem a jeśli chodzi Berti o to że nam sie znudzi RTCW to jest fakt bo już czytałem o RTCW II no ale co tu zrobic przejdziemy a napewno większość
PS sceny RTCW nie ma bynajmniej ja tak sądze popatrzcie na te servy z mapa beach a jeśli chcecie tak zmienić żeby niebyło tej mapy to musicie powiedziec adminom zeby tutj na ten bord zaglądali i czytali

Tlen:[email protected]

Mini Portal i nietylko

Old Post 30-07-2002 03:55
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Hodek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Hodek Znajdź więcej post'ów przez  Hodek Dodaj Hodek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Hodek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Berti =||=
Humble Assessor

quote:
Napisane oryginalnie przez DarkXenocide

czy znow chodzi o erotyke?

hehe
głodnemu.....

Old Post 30-07-2002 13:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Berti =||= Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Berti =||= Znajdź więcej post'ów przez  Berti =||= Dodaj Berti =||= do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Berti =||= prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ProspeR
Warrior (Scrag)

quote:
Napisane oryginalnie przez Hodek
niechce mi sie znowu pisac o scenie RTCW bo juz duzo razy o tym pisałem a jeśli chodzi Berti o to że nam sie znudzi RTCW to jest fakt bo już czytałem o RTCW II no ale co tu zrobic przejdziemy a napewno większość
PS sceny RTCW nie ma bynajmniej ja tak sądze popatrzcie na te servy z mapa beach a jeśli chcecie tak zmienić żeby niebyło tej mapy to musicie powiedziec adminom zeby tutj na ten bord zaglądali i czytali

Hodek ostatni raz cie prosze. Pisz tak aby wszyscy mogli zrozumiec o co ci chodzi bez czytania 5 razy twoich tekstow (i nie mowie tu tylko o znakach interpunkcyjnych).

Old Post 30-07-2002 15:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ProspeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do ProspeR Znajdź więcej post'ów przez  ProspeR Dodaj ProspeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ProspeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 19:24.    Strony (2): « 1 [2] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions